Hoti in casa., sunteti sau nu de acord cu Iovan.
![]() ![]() ![]() |
Hoti in casa., sunteti sau nu de acord cu Iovan.
cosmin_m |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Da ! Superdeacord . L-ai prins in casa pe hot da-i la cap daca reusesti . Barvo Iovan . Ar trebui clonat .
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
pisica...
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Ma, lipsesc o saptamana si acum stau si-mi fac cruci ca la biserica citind niste aberatii aci!
![]() Auzi la ei...bietul om, poate fura sa puna o bucata de pita in gura! Altii vorbesc de programe de reabilitare, reeducare, integrare in societate...chiar credeti ca ar fi reusit cu asta? Pai dupa cum au scris in presa, asta traia pe picior mare, baruri de lux, cazinouri, etc...pai io, care-mi rup spatele muncind si nu pe bani putini, nu-mi permit ce-si permitea asta...cum l-ai convinge pe unu ca asta ca-i mai cosher sa tragi din greu 10-12 ore/zi, sa-ti consumi neuronii, etc? Bai, sa va zic un secret: Mos Craciun nu exista...nici Iepurasul de Paste! Toti astia de il inculpati 100% pe Iovan, ati tinut vreodata o pusca in mana? Si cu un Geco puteti incerca, sau cu un Pionier cu alice: tineti-o cu o mana, pozitia ce-a mai comoda si echilibrata e la seaua patului. Stati cu degetul pe tragaci, cum e normal intr-o situatie d'aia si incercati sa loviti ceva de sus in jos, 99,99% declansati arma. Am mai zis aici, doar 13-15 alice din 85 au gasit in victima...pai daca tragea in plin, de la asa distanta, cate se pierdeau?Niciuna. http://www.expres.ro/dezvaluiri/?news_id=2...06b8e7ebccc5614 Ia cititi aici, ca vroiati exemple. Si nu mai bravati aici cum rationati voi logic si fara cusur in momente d'alea, cand te vezi fata in fata cu banditul. Instinctul de conservare iti spune sa faci orice sa te protejezi. Ca exemplu, mi-am amintit de un pumn luat de la var-miu cand copii fiind la tara, m-am ascuns dupa o usa sa-i fac o sperietura...pumnul a venit deodata cu urletul lui si nu simula ![]() Era beat muci? Hai sa fim seriosi...un tip ca el sigur nu era usa de biserica; pariu ca era invatat cu bautura si nu-l pune jos o jumate de sticla de vermut. Pedepse mai lungi in puscarie? Pai si pe aia tot noi, contribuabilii ii tinem! Io as aplica sharia aci, ca sistemul juridic e tare putred. Acum cativa ani mi-au sutit casetofonul din Dacie. Mi s-a falfait ca era asigurat. Ce m-a enervat era ca l-am aflat chiar eu pe hot, rapid. Era un tip de 19 ani din blocul vecin si-mi radea in nas...chiar m-a rugat sa-l pocnesc sa scoata ceva bani de la mine! ![]() ![]() Deci pana atunci, Iovan a fost in LEGITIMA APARARE!...decedatul era gay ( bine zicea Ashu), n-avea nici o treaba cu maimuta doamnei, nu avea arma la el ca putea sa ucida cu mainile goale prin tehnici secrete deprinse in lumea tenebroasa in care-si ducea veacul. Sa dea D-zeu sa scape Iovan, ca deja prea mut au tras amandoi...si sa scape toti care se vor vedea in situatii similare dar n-au puterea financiara a astora. P.S.: pruncul nenascut al Romanitei ce vina a avut? Pe autorii morali, recte presa noastra, cine-i inculpa? Acu sariti cu teoria conspiratiei, ca biata femeie e o ticaloasa care si-a inventat sarcina sa castige simpatia noastra. P.P.S.: as simti o urma de simpatie fata de hot si menajeria lui de familie, doar daca as afla ca intrase la Iovan in casa la vanatoare de marmote ! ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(dacicuss @ 7 Nov 2005, 12:14) ... Toti astia de il inculpati 100% pe Iovan, ati tinut vreodata o pusca in mana? Si cu un Geco puteti incerca, sau cu un Pionier cu alice: tineti-o cu o mana, pozitia ce-a mai comoda si echilibrata e la seaua patului. Stati cu degetul pe tragaci, cum e normal intr-o situatie d'aia si incercati sa loviti ceva de sus in jos, 99,99% declansati arma. Am mai zis aici, doar 13-15 alice din 85 au gasit in victima...pai daca tragea in plin, de la asa distanta, cate se pierdeau?Niciuna. ... Lucrurile nu s-au intamplat asa cum zici tu. Iovan nu tinea degetul pe tragaci si nu a incercat sa loveasca de sus in jos ci de la stanga spre dreapta. Asa a declarat. Iar faptul ca au gasit doar 13-15 alice in victima poate insemna ca a tras de la distanta mare. Asa pica faza cu accidentul. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Ce spui? poate ca a tras de la distanta? Scuze, dar habar n-ai de caz atunci...a recunoscut si s-a stabilit si la reconstituire si tot tacamul ca s-a tras de aproape. Si ca dadea de la stanga spre dreapta, nu de sus in jos, nu importa, rezultatul e acelasi.
Faptul ca n-a tinut degetul pe tragaci, poate nu-si mai da seama exact...pune mana pe o arma asa cum am zis io si vei observa ca cea mai comoda pozitie a aratatorului e pe tragaci sau langa. Ca sa se disperseze alicele dupa expulzarea lor de pe teava in halul ala, de sa-l mai atinga doar 13-15, trebuie o distanta muuult mai mare si n-ar fi avut efectul ala asa devastator asupra capatanii aluia. Mai intreaba un vanator, ceva, daca pe mine nu ma crezi...pai vanatul cu pene, caruia ii sunt adresate alicele in primul rand, ar fi o masa amorfa de carne, oase si sange daca ar avea asa putere de la distanta de la care le-ar atinge aceeasi cantitate procentuala de alice |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Mai conteaza si dimensiunea alicelor.
N-avem de unde sa stim daca a fost sau nu un accident. Tot ce am scris se refera la situatia in care Iovan a tras deliberat. In acest caz, conform legii, eu il consider vinovat. Parca era si un avocat pe acest forum, ii astept parerea. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
Cica noi dovezi in cazul Iovan.Stie careva ceva?
|
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Adrian13 |
![]()
|
Sanse 100% ca Iovan sa scape.Avocata Balanelei cere revocarea procuroarei.Balanel are un nou ajutor.Vadim Tudor.Cica Vadim are dovezi incendiare despre caz.Eu nu cred.
|
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
pai parca zilele trecute ziceau ca e NUP mai mult ca sigur. Lucru care ar fi excelent pe de o parte din perspectiva faptului ca s-ar crea un precedent juridic si pe de alta parte poate or vedea aspirantii la efractie ca victimelor li s-a dat verde la autoaparare.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Adrian13 |
![]()
|
Asta am inteles si eu,dar se pare ca inca nu s-a dat NUP.Si eu as fi de acord sa se dea,dar cica alea doua au cerut revocarea procuroarei.Acum a sarit si Vadim cu dovezile lui.
Poate daca se creaza precedent o sa poti s-o inviti pe tanti Jana la tine acasa si s-o impusti.Asa o sa poti zice ca a intrat la tine la furat si ai scapat de ea. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Adrian13: 15 Dec 2005, 18:02 |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
" pe de alta parte poate or vedea aspirantii la efractie ca victimelor li s-a dat verde la autoaparare. " Tu crezi ca daca intra unu la tine in casa si il omori tu scapi ca Iovan? Nu victimelor li se da dreptul la autoaparare , doar "victimielor" cu bani multi. Dar si pana acum a fost la fel..deci nu vad nici o noutate.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce te face sa crezi asta? Pe de alta parte dormeai mai bine noaptea daca il condamnau pe Iovan?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
De mult astept o lege care sa defineasca cu claritate legitima aparare , nu e normal sa fii stressat in casa ta ca orice animal poate intra nepedepsit peste tine !
De acord 111 % cu Iovan ! Multi dintre noi am fost crescuti si educati in cultul hotilor legendari ai Romaniei , Iancu Jianu sau Toma Alimos , cei care luau de la bogati sa dea la saraci , sa manance si gura lor o paine ! E timpul pentru o schimbare reala si a mentalitatilor . Cei bogati nu trebuie urati ca sunt bogati , in afara unui sentiment omenesc de invidie , poate ar trebui sa invatam cate ceva de la ei , nu toti au delapidat , sunt multi cei care au muncit realmente zi si noapte , ar trebui sa ne mai fie si rusine pentru lipsa de respect pe care le-o aratam uneori ![]() La urma urmei , asa s-a construit democratia in America , cu pusca in mana , asa s-a invatat respectul pentru propietatea privata ! |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Radduu |
![]()
|
Nu ma intereseaza daca baga sau nu pe cineva la puscarie. Dar s-au aratat la tv cazuri in care oameni simpli au facut puscarie pt asa ceva. Iar conform legii..se face puscarie pt asa ceva. Din partea mea sa se impuste toti intre ei ca sacalii.
![]() This post has been edited by Radduu: 15 Dec 2005, 20:58 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
Adrian13 |
![]() ![]()
|
Pai tocmai de asta e nevoie de o lege.Adica daca ala intra in casa sa pot eu sa-l impusc inainte sa bage el cutitul.Aia de care vorbesti tu,unii dintre ei au fost tarani care de ex.l-au taiat pe unul pentru ca a intrat beat la ei in curte.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Adrian13 @ 16 Dec 2005, 10:13) hmmm...cand eram eu mai mic si am facut Revelionul cu ai mei, stateam si eu la TV dimineata devreme (pe la 3-4 AM) cand la un moment dat se aude o cheie in usa de la intrare, pe urma icnete, scremete, bufnituri, iar cheia...si la un moment dat ding-ding, soneria. Si iese tata, imi face semn "lasa ca rezolv eu", se duce, se uita pe vizor, se scarpina in cap nedumerit si deschide. Era unu' beat manga, care se uita la tata uluit si-i zice rastit: "ce faci dom'le?". Tata ii raspunde: "eu bine, dormeam cu nevasta, ce vrei?". Ala "pai ba! ce cauti la mine in casa?". Tata de obicei e spontan, da' faza asta chiar l-a lasat masca in pijamale. Se uita la el, incordeaza mana dreapta "ce, ma?". Ala ... "pai aicea stau eu...ce cati matale la mine-n casa?". Deja eu stateam rezemat intr-un cot de frigider, sa vad outcome-ul chestiunii... Ala continua: "pai e etajul 3, usa mea..." (arunca asta un ochi prin usa deschisa) "...ala e frigiderul meu...cine p**a mea esti ba, tu, la mine-n casa?". Deja iesisera toate vecinele in capoturi pe scara in momentul asta, si vecinii urlau de prin dormitoare "treci fa, inapoi, ce te uiti ca proasta? 'r-as al dreacu de bou, ca mai bine te lasam la ma-ta." Tata deja se trezise de tot, se cabreaza asa, mai castiga vreo 4-5 cm inaltime, deschide larg usa se impinge un pic in ala (si ala se prinde de balustrada ca sa nu se faca popice) si-i zice "ba, idiotu' dreacu, ia citeste ce scrie pe usa". Ala deja exasperat la culme: "ba, ca te bat de te aia pe tine, tu-ti bati joc de mine? afara de la mine din casa". Tata-i pune o mana-n gat si pe ailalta o apropie asa, incordata si cu palma deschisa de fata lu' asta si-i zice scurt: "Dispari ca te imprastii pe tot etajul! La ce bloc stai ma, bou' naibii?". Ala "pai, in blocu' asta, eu stau aici". "Nu ba, tampitule, cum se cheama blocul?". Ala se scarpina, calculeaza un pic, da cu virgula, se enerveaza si zice deja plangaret "eu chem politia!". "Cheama politia f@*^&!@#-atii". Ala da sa intre sa se duca la telefon. Tata ii sterge una de-aia parinteasca de-l lipeste pe asta iar de balustrada. "Ce faci ba?". Asta "pai ce n-am voie sa dau telefon din casa de la mine?". Acuma vecinele isi luasera deja cateva scatoalce si plangeau prin bucatarii si pe scara se adunasera vecinii cu bratele incrucisate. Unul mai sugubat si mai intrepinzator incepe "asa e dom'le, ai dreptate, stati c-o rezolvam, hai sa sunam la politie de la mine" si-l ia pe asta si-l duce usor pe scari spre iesirea de la bloc chestionandu-l doar doar o afla din ce quadrant aparuse si sa-l directioneze inapoi, direct in ma-sa. Ma rog, inchide tata, incuie, injura cateva de-alea grele si se culca la loc. Dimineata cand m-am dus la paine, ala dormea sub calorifer in casa scarii...cand m-am intors, nu mai era decat o balta mare. Eh...cum ar fi fost ca ala, asa ferm convins cum era ca noi dormim in patu' lui sa fi scos un pistol/pusca/set de cutite de unica aruncare si sa start shooting ca-i da legea voie? This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2005, 14:04 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Adrian13 |
![]()
|
Posibil dar e altceva cind intra in casa dupa ce a deschis usa cu speraclu.Aia tot betie e?
|
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Adrian13 @ 16 Dec 2005, 14:15) pai si de unde stii tu ca a deschis usa cu speraclu sau ai uitat-o tu deschisa? il intrebi? "nu va suparati, ati folosit speraclul?" "da!" ZBANG!. povestioara mea e 100% reala, si special i-am dat toate atributele unei atmosfere early post-comuniste, pentru ca oricum mare majoritate din oameni nu s-au schimbat mai deloc (ba unii au luat-o in mai rau) si ca sa subliniez o anume degringolada derizorie de prin capetele confuze ale cetatenilor si sa justific de ce nu trebuie oferite mijloace oficiale radicale pentru rezolvat probleme tampite, ca cea de mai sus. Ideea e ca daca cineva o pateste aiurea, e evident prea tarziu sa mai faci ceva, si printr-o lege din asta care ti-ar da dreptul sa dai relaxat la cap unui conational aflat din diverse motive in apartamentul proprietate personala s-ar provoca, in opinia mea, o intreaga suita de victime nevinovate. Sigur, si cei vinovati si-ar lua-o in freza, dar problema trebuie privita in ansamblul complet si mai ales in perspectiva. This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2005, 15:02 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Adrian13 |
![]()
|
Aha deci daca intra la 3 in casa mea a venit sa spuna ca am usa descuiata.
![]() |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Lolek |
![]()
|
hai ca nu se poate sa-mi fi racit gura de pomana.
deci eu pot s-o pun pe nevasta-mea sa-i faca niste avansuri lui Xulescu care ma enerveaza, si pe la 3 AM l-am juxtapus pe asta peste cele vesnice linistit, relaxat, nu tu miros, nu tu efecte secundare, ma duc si dau cu subsemnatul acolo "da, dom'le l-am surprins la mine-n casa", aia ma felicita, ne imbratisam si ne vedem la victima urmatoare, sarbatori fericite. This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2005, 15:13 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Adrian13 |
![]()
|
Da ce ai spus tu e 100% adevarat.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Adrian13 @ 16 Dec 2005, 15:32) yup. da' sa tragi si tu la picioare, nu in cap. in asa fel incat daca ala saracu' era invitat la un polonic de pudding la voi, sa apuce sa exprime/dovedeasca chestia asta si sa intri tu la zdup in locul lui, dupa cum daca e invers sa intre el...samd. ori daca dai o lege gen "da fratilor, trageti in cap, cum ii vedeti dincolo de presul de la intrare", sunt convins ca o sa aud zgomot de teste sparte in fiecare seara (ca asa de mult ne iubim unii pe altii, de mama-mama, ma umplu de duiosie). e complexa treaba...de exemplu una e daca am sti si noi naibii ca daca suni vine cascheta in 5 minute si nu ca acu', sta sa mai suga o secarica si apare a doua zi dimineata mahmur si prost-dispus cu mesajul "o problema la domnu'?" "da...uite am un cadavru in bucatarie...eu am sunat, dar abonatul Connex era dus in sat cu Doru momentan si pana sa mai dau un beep era ala pe mine." This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2005, 15:48 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lolek @ 16 Dec 2005, 15:40) Aici gresesti. I-a explicat o psiholoaga si lu nea Pruteanu care sustinea sus si tare ca intai somezi, apoi tragi in sus si apoi la picioare (cred ca asa auzise el ca e in armata). Deci ce i-a explicat tanti aia e ca nu ai de unde sa stii cum reactionezi daca sculat noaptea din somn te trezesti cu unu peste tine in casa. Poti sa te fi antrenat de o mie de ori inainte, reactia ta oricum nu va fi controlata, ci mai mult instinctuala, si e cel mai posibil sa-i tragi direct in cap. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 16 Dec 2005, 15:59) eu inteleg chestia asta, dar pe de alta parte nu-mi vine nici o idee salvatoare despre cum ar putea fi mai bine. cert e ca daca dai liber la gloante si omor, parerea mea e ca ajungem nasol rau. practic ar trebui o lege care sa te lase sa-ti aperi proprietatea si viata, dar sa descurajeze excesul de zel. adica un fel de echilibristica care probabil ar insemna o formulare complicata si asta inseamna variat interpretabila. nu-s expert, nu stiu sa dau solutia, pot in schimb sa contrazic niste opinii prea...radicale. This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2005, 16:16 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ashu |
![]()
|
Pai si daca Doamne fereste intra infractorul peste mine diseara, iar eu panicat si bulversat ii arunc cu veioza in cap, ii nimeresc tampla si moare, ar fi normal sa ma duc la parnaie? Cine ar castiga din faptul ca eu stau la racoare? Cum m-ar reeduca treaba asta, m-as pune cuminte capra cand intra hotul peste mine data viitoare? Parerea mea, a-i interzice unui om aflat in pericol sa se apare este o perversiune bolnava a societatii moderne.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Lolek |
![]()
|
da ma ashu, drept e, si tu si veioza ar trebui sa fiti achitati.
da' sa nu se creeze totusi vreo atmosfera din asta nasoala si general valabila in asa fel incat daca ma intorc si eu beat acasa, gresesc apartamentul si tot incerc cheia intr-o usa care nu trebuie, sa-mi iau direct un glont in teasta, nu stiu cum sa zic, ca asa e "spiritul legii". plus ca tre sa ai o incredere a naibii de mare intr-o justitie care sa fie in stare sa distinga de la caz la caz, habar n-am. pe mine ma cam sperie entuziasmul romanului cand e vorba de dat in cap. am o problema mai mult de atmosfera ca sa zic asa, decat de justetea actelor. iar daca-mi dai un caz izolat si clar, pot sa-mi dau o parere clara ca "ba, asa e", da' mi-e frica sa extrapolez si sa unific toate cazurile astea separate. in tot cazul, nu mi se pare ca-i o problema de-aia simpla cu laie sau balaie. mi se pare mai degraba prin rezolutiile mari ale RGB-ului si de-aia ma aprind daca vad o opinie exclusivista. daca unul mi-ar zice ca "domnule, hotu' e si el om ca si tine si are dreptul de a fi tratat cu respect cand e cu mana-n frigiderul tau" as fi foarte impotriva. adica ba, e hot, clar, eu insumi, chit ca n-am pistol, tot iau o scandura si-i sterg doua, si estimez eu asa la rece, ca i le sterg fix in cap. ma rog, ce vreau sa zic e ca nu mi-e clara deloc treaba si tocmai de-aia ma uit cu suspiciune la ai' de li se pare evidenta. sa luam de exemplu o relatie din asta chirias-proprietar. Ar fi mega-penibil sa existe posibilitatea ca unul sa-si piarda viata direct din structura si termenele contractului de inchiriere. This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2005, 16:42 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Lolek, cred c-ai luat-o nitel pe aratura.
"deci eu pot s-o pun pe nevasta-mea sa-i faca niste avansuri lui Xulescu care ma enerveaza, si pe la 3 AM l-am juxtapus pe asta peste cele vesnice linistit, relaxat, nu tu miros, nu tu efecte secundare, ma duc si dau cu subsemnatul acolo "da, dom'le l-am surprins la mine-n casa", aia ma felicita, ne imbratisam si ne vedem la victima urmatoare, sarbatori fericite." Asta se cheama premeditare si trebuie dovedita. Surprize-surprize... "dar daca" si scenarii in genul capcanelor lui Tom motanul nu tin (mai precis n-ar trebui sa tina, dupa cum s-a vazut la noi se intampla altfel). Iar pana sa ajungi sa te plangi ca-i legea prea permisiva si ca va fi prapad, ca ademenesc oamenii rai nevinovati in propria casa si-i casapesc deschide ochii si constata situatia de fapt. |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 06:46 |