adio dar raman cu tine
![]() ![]() ![]() |
adio dar raman cu tine
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' nu mergea probabil la concurs printre jaloane la 90-100km / h. Acolo e problema masinii.....se comporta ca o aripa de avion. Incepe sa aiba portanta
![]() ![]() :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
normal ca nu mergea cu 100, pai daca era asa, trebuia sa aiba jaloanele 1km distanta intre ele
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai la cat de usor e fundu fata de bot cred ca e foarte usor cu Ticou
Acuma...fiind gheata incep sa ma joc si eu cu frana de mana cu Daciutza mea :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ov |
![]()
|
recomand cu caldura datu' cu frana de mana prin politehnica ... ai loc berechet, basca se mai face si un ghetus meserie de la vant ... pacat ca am terminat fak si nu mai trec p'acolo
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
foarte misto masina Tico; daca incapi in ea. Printre masinile de la firma exista si un batran Tico care merge impecabil, dar cand ma urc la volan rade lumea pe strada. Arat exact ca un copil intr-un cart. Am 1.97 si 110 Kg. Volanul imi sta intre pulpe si genunchii la nivelul parbrizuluii. Pedalele as putea sa la apas cu mana si cred ca ar fi mai comod, ca in spatiul ala super mic de abia incape un piciorus delicat ca al meu. Ma rog, masina e ok, dar cred ca e pentru natiile asiatice care se remarca prin dimensiuni corporale mai normale (a se citi reduse). In rest foarte zglobie masina, desi prefer reprizele daciei mele cu motor de 1.6.
Cat despre Matiz, parerea mea e ca rar a fost produsa o masina care sa arate si sa mearga ca un bondar beat. Nu vreau sa jignesc posesorii de asemenea vehicole, sunt convins ca au avut motivele lor pentru aceasta alegere, dar parerea mea e ca de banii respectivi gaseau un golf 3 tdi care zic eu ca e mult de preferat. |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Cat despre Matiz, parerea mea e ca rar a fost produsa o masina care sa arate si sa mearga ca un bondar beat. OK, designul nu se discuta, e o chestie mult prea subiectiva pentru a fi folosita ca argument, tin totusi sa reamintesc ca MTZ a fost desenat de nenea Giugiaro si asta se cam vede pe el. Iar despre mersul ca un bondar beat, eu cred ca mai conteaza si omul de la volan; pe strada vezi imediat din alura de mers cit de bine stapineste cineva o masina si asta indiferent de marca. QUOTE de banii respectivi gaseau un golf 3 tdi care zic eu ca e mult de preferat. Totusi, o masina noua e o masina noua, precum iarna nu-i ca vara ... nu-i asa? |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
iar secon-hand nu poti sa o iei cu credit
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Parerea ta!
La Midocar sau Brady Trade poti lua SH cu credit, in leasing cum vrei! Si ai si garantie 1 an! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
Dar la ce preturi fata de piata libera ?De ex la Radacini poti cumpara auto rulate doar cu banii jos.In al doilea rand nu am auzit de o banca care sa dea credit pt masini sh.Iar leasing pt persoane fizice(si auto sh) nu cred ca renteaza(la Raiffeisen se specifica clar 'credit pentru achizitionarea de masini noi', nu stiu la celelate banci)
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
BCR da credite pt SH
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Si BRD. Dar si avansul si dobanzile erau mai mari decat la auto noi.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
se dau credite pentru masini SH, insa in limita a 5 ani vechime. mai precis, daca masina are 2 ani, potzi lua creditul pe maxim 3 ani. Sistemul asta e practicat de BRD. poti sa iti iei SH si in leasing, cu conditia ca masina sa fie de max 3 ani si leasingul pe cel mult 24 luni. (se ajunge tot pe la 5 ani, pentru ca peste 5 ani intervin problemele cu asiguratorii care nu mai asigura masina)
nu stiu cum e slz, insa intre matiz si nova, aleg cu ochii inchisi matizul (cu toate ca nova e putzin mai stabila la drum lung, insa nu e sufucient). |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Pe aceasta cale doresc sa va informez ca pentru mine capitolul vietii intitulat Dacia se inchide aici. Raman cateva pagini pana reusesc sa vand breakul (cu destul de multe parari de rau). De ieri, 12.04.06 sunt fericit (?) posesor de Cielo. Sa am noroc cu el
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Am mers cu matizulllmie mi se pare o masina de orash...dus intors de la servici sau piata lejera...ca nu prea ai unde pune cumparaturile...
In rest? ce as zic...la gropi se com[porta naspa, este foarte rigida...usile la inchidere au zgomot de Dacia 1300. In ea nu pot spune ca e lipsa de spatiu...dar nici eu nu sunt foarte mare. Masina tipic pt femeie care abea poate sa parcheze pe doua locuri. Lipsa de spatiu in piortbagaj mi se pare un mare dezavantaj...acolo daca pui un rucsac...gata ai inmcheiat capitolul. Apoi nici la piese nu sta foarte bine...adica nu sunt ieftine...manopera este mare , si ...ce sa spun...colega asta a mea are numai probleme cu masina....mai nou consuma in orash 10/100...si nu ii da de cap...aia in service zic ca e normal, au puso pe tester si cica e ok...dar parca nu asta ar trebui sa fie consumul... In rest? ce sa zic masina buna!!! poate ca a avut ea ghinion, dar... Bfata oricum |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate si eu m-am orientat spre o alta marca mai ales ca am putut rupe de la buget. Daciuta insa imi ramane la suflet la fel si daciaclub.ro asa ca ma gasiti pe-aici.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:25 |