sa aleg telekom, sau?
![]() ![]() ![]() |
sa aleg telekom, sau?
tunderbird |
![]()
|
||
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
N-am incercat inca serviciile jermanilor insa la vechiul romtelecom mi s-a intamplat sa se prezinte la un deranjament TV la vreo 30 minute dupa ce i-am sunat....nu mi-a venit sa cred cand au aparut la usa.
This post has been edited by tony-s: 9 Jan 2015, 16:16 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
pai sunt jermani, daca erau americani veneau instant!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Veneau înainte să-i suni.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cred ca am mai spus pe aici pe forum că îmi cădea clicknetul nonstop la muncă și de cate ori reclamam mi se spunea invariabil ca e de la noi, că la ei apare ca totul e ok. Când am trecut la UPC s-a rezolvat și "problema noastră".
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Io la plantatie am telekom, fix(nr ,,gold"), internet(wi-fi+stick), tv si chiar nu am avut probleme cu ei, sunt chiar ok!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La mine la plantatie, cand pica netul, trece automat pe linia de back-up, a.i. practic nu pica netul.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
l@u |
![]()
|
Nasol. la mine nu pica!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La mine la plantație n-am telecom. Am în schimb pruni, doi meri și-un nuc.
![]() This post has been edited by gabize: 9 Jan 2015, 18:18 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am RTL (actualul telekom) de multi ani. De vreo cateva zile am contract cu RDS, e instalat dar inca nu am bagat routerul in retea , dar daca ai rabdare cateva zile o sa-ti fac o comparatie.
Am renuntat la Telekom din cauza preturilor prea mari si a faptului ca nici nu au stat la discutii cand am cerut o renegociere a contractului. (Am cerut ori sa-mi micsoreze abonamentul, ori sa-mi mareasca viteza de net) Se pare ca nu-i mai intereseaza clientii mici. Comparativ, din contract (despre calitatea serviciilor nu pot spune inca nimic) la RDS ma costa jumatate din cat plateam la RTL si am in plus 1000Mb in loc de 8Mb / sec, un stick mobil gratis la RDS vs cu taxa (modica ce-i drept) lal RTL. restul serviciilor sunt cam la fel. Nu mai am IP fix in schimb dar am o promisiune ca se va rezolva intr-un fel. PS. de partea de customer service si technical support eram foarte multumit pe vremea grecilor, acum de cand au venit nemtii e zero barat, muci, varza. Parerea mea e ca nemtii au venit sa faca firma praf si pulbere This post has been edited by Ake: 9 Jan 2015, 18:33 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Firma mea tocmai a renuntat la telefoanele fixe.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sesizez oareșce invidie?
Te aștept oricând la un pahar de țuică din porducția proprie. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Eeeeeeee, asa da!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Ezictă decât un mic inconvenient...
N-am fiert în veci țuică. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aduce el surcelele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Ake @ 9 Jan 2015, 17:29) de partea de customer service si technical support eram foarte multumit pe vremea grecilor, acum de cand au venit nemtii e zero barat, muci, varza. Parerea mea e ca nemtii au venit sa faca firma praf si pulbere au schimbat sefii pe acolo, iar astia noi fac toti pe desteptiiasa ca ala care trebuie sa munceasca este frecat cu procedurile lu peste ... This post has been edited by IRONICK: 9 Jan 2015, 22:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gabize |
![]()
|
Fă-ți drum prin zonă și rezolvăm cumva.
Să fie bine, ca să nu fie rău... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Pai nu vii tu sa iei freza pentru dimineata?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Decăt dacă-mi dai caterpillaru' ori jecebeu'.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Pana vii tu fac cu creta una jecebeu si una cat, alegi ce vrei si cu ocazia asta faci cunostinta si cu matza ta din avatar!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
Apropo de Telekom, ăștia ma anunță când îmi ies actele pentru o firmă nou, ca ma suna sa îmi fac abonament. După ce ma suna vreo 3 sa ma streseze, mă sună al 4-lea să verifice dacă m-au sunat aia 3
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 9 Jan 2015, 23:45 |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 9 Jan 2015, 21:55) Sunt alti sefi cu alta viziune pentru ca noii peroprietari au alt viziune: vor sa transforme vechiul RTLC preponderent rural intr-un TELEKOM premium, dominant urban. Acuma eu nu prea stiu ce au crezut ei ca cumpara, dar felul cum abordeaza piata mie imi spune ca grecii i-au cam tepuit si i-au cam pacalit cu privire la perspectivele firmei. Intr-adevar, au cea mai extinsa infrastructura, dar asta in km de cblu, nu in materie de numar de potentiali clienti. Asta poate cel mult in teorie. Ca degeaba acoperi tu toate orasele cu servicii integrate, daca ai drept clienti de net vreo 10-15% din populatia urbana, iar de calblu TV / IPTV si mai putini. Iar cu clientii de servicii telefonce fixe (mos si babe) nu fai tu afaceri premium... Iar clientul de la tzeara este ori captiv si neputincios, ori ia pachetul minimal de DTH + net + telefon (si asta, bagat pe gat!) QUOTE(Ake @ 9 Jan 2015, 18:29) 1. Am renuntat la Telekom din cauza preturilor prea mari si a faptului ca nici nu au stat la discutii cand am cerut o renegociere a contractului. (Am cerut ori sa-mi micsoreze abonamentul, ori sa-mi mareasca viteza de net) Se pare ca nu-i mai intereseaza clientii mici. 2. ... de partea de customer service si technical support eram foarte multumit pe vremea grecilor, acum de cand au venit nemtii e zero barat, muci, varza. Parerea mea e ca nemtii au venit sa faca firma praf si pulbere 1. Neamtu' a venit sa inverse mersul lucrurilor in telecomul romanesc. Mai precis sa opreasca lupta declanasata de RDS, pe coborarea preturilor si sa rebalanseze treaba inspre servicii din ce in ce mai bune i inspre cat mai multi clienti premium. Cu abonamente de valori premium, evident. Deci tu nu prea... 2. Nemtii vor sa introduca discriminari clare intre clientii premium si cei de duzina. Cu speranta clara ca un client de duzina nemultumit va dori al naibii de tare sa-si dubleze abonamentul si sa devina mandru ca este client premium al unei firme germane. QUOTE(ady77 @ 9 Jan 2015, 23:44) Inca una? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu bre, mai ajut prietenii care vor sa isi faca o firma si las numarul meu in caz de e ceva in neregula cu actele depuse la Registrul Comertului.
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
Atunci fa pomana pana la capat, ajuta-i si cu un abonament Telekom
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dacis @ 10 Jan 2015, 09:35) Sunt alti sefi cu alta viziune pentru ca noii peroprietari au alt viziune: vor sa transforme vechiul RTLC preponderent rural intr-un TELEKOM premium, dominant urban. Lasa-ma sa ![]() ![]() Atat de premium e telekom incat netul pica aproape in fiecare zi cateva minute, la TV jumatate din canale merg sacadat....cum am mai spus cand erau grecii TV-ul mergea impecabil iar netul pica din ani in pasti.... Da stiu' pt. orice iegzista o explicatie - si evident ca jermanii-s cei mai tari din parcare. ![]() ![]() This post has been edited by tony-s: 10 Jan 2015, 12:01 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:08 |