Calorifere de otel..., ...sau aluminiu ?
![]() ![]() ![]() |
Calorifere de otel..., ...sau aluminiu ?
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi-am pus calorifere de curand si nici centrala. Dar si-a pus un bun prieten de-al meu si centrala si calorifere. In aceste sens iti recomand sa fie din aluminiu (foarte bune sunt cele italienesti piereppi nush daca am scris corect). E foarte multumit de ele prietenul asta al meu si nici nu sunt f scumpe.
PS: Daca nu aveti centrala de apartament nu va schimbati calorifele clasice de fonta ale blocului cu altele din aluminiu pentru ca apa care intra in calorifere este foarte murdara (proasta cu multe impuritati) si se vor strica repede. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Incercati sa cautati inainte de initierea unui nou topic:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=27144&hl= |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:41 |