Depasire
![]() ![]() ![]() |
Depasire
Closerhuh |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 December 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2001
- CJ-99-AAA
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Stai linistit....ca e "platita" punct!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Hai ca pun si eu o intrebare tampita ca n-am fost in situatia asta (din fericire?)...daca ti se da avertisment, se completeaza PV in care scrie avertisment?
![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(vallixx @ 29 Jan 2015, 08:46) Nu stau sa citesc toate prostiile. A fost suficient sa vad asta: QUOTE(vallixx @ 28 Jan 2015, 22:01) Sau poti sa te duci la politie, sa spui ca esti X si ca in ziua Y la ora Z, ai fost oprit de un echipaj in locatia Q, ti s-a intocmit PV dar nu ti s-a inmanat......sau l-ai pierdut....si soliciti o copie. ca sa fie clar ca vorbeste gura fara tine. PS: Dorel sa ramana un apelativ cu care te alinti in sanul familiei. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Chill, faza cu Dorel era o gluma.
Iar daca nu te apuci sa citesti "toate prostiile", atunci abtine-te sa comentezi aiurea in calendar la ele. Ca nu esti nici interesant si nici nu ajuti pe nimeni. Omu' a intrebat ceva, daca esti mai in masura sa-i dai informatii mai bune decat i-am dat eu, atunci fa-o. Daca nu.....aunci care a fost rostul postului tau? Doar sa verifici daca iti functioneaza tastatura? This post has been edited by vallixx: 29 Jan 2015, 23:48 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
In cazul unui avertisment, exista posibilitati foarte mari sa nici nu primesti PV, deoarece este vorba doar de un avertisment si acesta nu se contesta apoi(adica asa e normal).Cel putin asta a fost explicatia agentului cand l-am intrebat, destul de indignat chiar, daca nu are de gand sa imi inmaneze si mie PV care tocmai l-am semnat.
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu am primit avertisment cu proces verbal. Militienii fac si munca de prevenire, pe care o dovedesc cu aeste PV. Sigur, te poate avertiza si verbal, nu-l opreste nimeni si nici nu-l obliga nimeni sa faca PV.
This post has been edited by corbex: 30 Jan 2015, 12:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alexandar @ 30 Jan 2015, 12:01) In cazul unui avertisment, exista posibilitati foarte mari sa nici nu primesti PV, deoarece este vorba doar de un avertisment si acesta nu se contesta apoi(adica asa e normal).Cel putin asta a fost explicatia agentului cand l-am intrebat, destul de indignat chiar, daca nu are de gand sa imi inmaneze si mie PV care tocmai l-am semnat. Nu exista asa ceva. Daca s-a redactat un PV unde apar datele mele personale si pe care mie mi se cere sa semnez, fie el si doar un avertisment, trebuie sa primesc un exemplar. This post has been edited by vallixx: 30 Jan 2015, 19:58 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poate avea indigoul terminat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Poate a "uitat" sa-l inmaneze.......factorul uman supus greselilor!
Normal era sa-i predea un exemplar. |
--------------------
.
.
.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Closerhuh @ 28 Jan 2015, 21:24) Adica SPAGA? Data viitoare cand depasesti aiurea poate omori pe careva ... deh nu o sa fii nici primul si nici ultimul. Dar mai stii poate te mardeste pe tine alt SPAGALACHE care ce sa vezi ... tocmai il omenise pe un militist ... si a plecat fericit mai departe ca deh codul rutier e pentru incepatori si pentru prosti! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Closerhuh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 December 14 ![]() |
Nu sunt genul. Am stat in spatele camionului 10-15 minute si el mi-a facut semn ca am loc, am depasit si dupa m-a oprit politita. Da a fost gresala mea ca am facut acest lucru in localitate recunosc dar nu a fost o depasire "periculoasa" doar una ilegala. Banuiesc ca stii cum e sa stai in spatele unui camion 10-15 minute si apoi cand ai ocazia sa il depasesti profiti de ea.
|
--------------------
Renault
Clio
2001
- CJ-99-AAA
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
toti suntem supusi greselii iar o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata
"a gresi e omeneste, a ierta e Dumnezeieste" daca ai ramas cu abecedarul in buzunar inseamna ca esti un om fericit si nu ai de ce sa`ti mai faci griji p.s: nu te mai manifesta pe forumuri cu expresia "am rezolvat`o cu o suma de bani" ca poate vreun destept suna la linia fierbinte anticoruptie si te trezesti pe acasa cu niste mascati ca ai dat mita la un militian si te vedem la tv ca pe un mare infractor ce e scris ramane scris, oricum ai da`o ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Alexandar @ 30 Jan 2015, 12:01) In cazul unui avertisment, exista posibilitati foarte mari sa nici nu primesti PV, deoarece este vorba doar de un avertisment si acesta nu se contesta apoi(adica asa e normal).Cel putin asta a fost explicatia agentului cand l-am intrebat, destul de indignat chiar, daca nu are de gand sa imi inmaneze si mie PV care tocmai l-am semnat. Nu. Un document (orice document) oficial se intocmeste in MINIM doua exemplare, dintre care unul ramane la impricinat. Cunosc pe cineva care a contestat un PVC cu avertisment si doua puncte de penalizare si a castigat in instanta. Politaiul n-are decat sa se indigneze cat vrea, nu mai poate sa stearga ce a scris si sa inlocuiasca cu amenda. In cazul de fata, inclin sa cred ca a ramas doar un avertisment (si - posibil - doua sau trei puncte de penalizare), altfel era suspendare de permis si o amenda barosana. @closerhuh, ar fi o chestie sa ceri o copie a PV-ului. Daca te intreaba, spui ca esti genul de om care pastreaza toate hartiile oficiale, iar pe asta l-ai ratacit sau ti l-a distrus cainele/pisica/crocodilul sau ce ai tu pe acasa. In nici un caz nu spui ca l-ai spaguit pe politai. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vallixx @ 30 Jan 2015, 19:57) Nu e normal sa se intample asa ceva, dar de existat tocmai am explicat faptul ca exista. 5 Feb 2015, 14:09: QUOTE(DannyY @ 5 Feb 2015, 12:07) Nu. Un document (orice document) oficial se intocmeste in MINIM doua exemplare, dintre care unul ramane la impricinat. Cunosc pe cineva care a contestat un PVC cu avertisment si doua puncte de penalizare si a castigat in instanta. Politaiul n-are decat sa se indigneze cat vrea, nu mai poate sa stearga ce a scris si sa inlocuiasca cu amenda. Da, clar asa este.Doar ca am preferat sa nu intru in polemica cu agentul, intrucat conform legislatiei o comisesem destul de grav(se putea suspenda permisul). In rest, am explicat ca exista si posibilitatea intalnita de initiatorul topicului si ca probabil e vorba doar de un avertisment. This post has been edited by Alexandar: 5 Feb 2015, 14:09 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
vallixx |
![]()
|
Deci.
PV-ul se completeaza in doua exemplare, asa cum am zis si eu si DannyY, indiferent daca este amenda sau avertisment. Din cele doua exemplare, unul este destinat celui care a comis-o si caruia i se adreseaza acest PV. Asa ca PV-ul trebuie inmanat de agent, celui pe care il amendeaza sau il avertizeaza, adica vinovatului. Discutia nu este daca e normal, moral.....etc .......pentru ca LEGAL este sa ti se inmaneze acel exemplar. Agentul trebuie sa ti-l dea. Poate sunt si cazuri in care omite, uita.,..etc...... sa ti-l dea.....e si el om pana la urma. Ok, nicio problema, este dreptul tau sa i-l ceri. Daca refuza, atunci el face ceva ilegal. Iar explicatia ca fiind avertisment e altceva decat amenda .......nu e ok. Pentru ca indiferent de sanctiune, pentru inmanarea exemplarului tau sunt fix aceleasi legi. Sau poate vrei sa-l contesti. Ai acest drept, dar cum contesti un PV pe care nu-l detii? Tot DannyY a zis foarte bine ca un PV de avertisment nu contine puncte de amenda, dar poate contine puncte de penalizare, pe care poate nu vrei sa le aduni. Daca ai 12 puncte si alea 3 din PV fac diferenta intre a ramane cu permisul in buzunar sau predarea lui la politie.....ce faci? Poate e un exemplu fortat......dar nu e imposibil. This post has been edited by vallixx: 5 Feb 2015, 23:05 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
DannyY |
![]()
|
Cel mai sexy e sa nu-ti suspende permisul pentru depasire, dar sa-l predai pentru puncte, dupa ce dai o spaga cat jumatate din amenda
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
exista o baza de date cu punctele de amenda? a avut cineva permisul suspendat pentru acumulare de puncte?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DannyY |
![]()
|
Exista. Orice PVC se inregistreaza in baza de date a Politiei, cu sanctiunile principale si complementare. Nu stiu daca datele sunt disponibile publicului in mod oficial.
Dar publicul se presupune ca e in posesia copiilor proceselor-verbale ![]() Deci, daca stii ca ai acumulat punctele, poti fi sigur ca ti se va cere sa predai permisul. O face un program de calculator ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
vallixx |
![]()
|
Pentru verificare numar de puncte trebuie sa trimiti o solicitare la politie si iti trimit ei situatia......
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pe hartie exista multe lucruri in tara asta. concret, a avut cineva permisul suspendat pt punctele acumulate din diverse pocinoguri?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Daca ai 14 puncte si mai iei 2 iti ia permisul cf legii si se reseteaza scorul. Daca fac contestatie la ultima isprava, dupa depunere la judecatorie, pot lua permisul inapoi si revin la 14 puncte?
cu punctele astea am avut parte de o chestie ridicola de la un politist: el: mai ai puncte? eu: nu El: iti dau eu acu 2. Eu; si daca aveam nu mai imi dadeai acum? el:... mergi cu viteza asta prin oras? (70 adica, eram un pericol social de temut) |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
espacern |
![]()
|
Punctele pierdute se pot recupera gratuit prin teste/chestionare complectate la Politie.....idem perioada anulare permis.
|
--------------------
.
.
.
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
....sau astepti 6 luni sa se anuleze
QUOTE articolul 103, punctul 4 (4) Punctele de penalizare se anuleaza la implinirea termenului de 6 luni de la data constatarii contraventiei. This post has been edited by sk0rpion: 6 Feb 2015, 13:17 |
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
La modul general, daca preferi sa stai fara permis in loc sa dai un test, nu prea ai ce cauta pe sosea... . Chiar daca nu mai esti la curent cu toate chichițele, intr-o zi-doua te poti pune la punct.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
QUOTE(betamax @ 6 Feb 2015, 13:30) La modul general, daca preferi sa stai fara permis in loc sa dai un test, nu prea ai ce cauta pe sosea... . Chiar daca nu mai esti la curent cu toate chichițele, intr-o zi-doua te poti pune la punct. Depinde cate puncte aduni in 6 luni, eu am 3 in 5 ani , pentru ce as pierde timpul cu testul ala?....bine cunosc si pe cineva care la 2 luni strange 15 puncte dar asta e problema lui. |
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 6 Feb 2015, 13:34) Poti detalia, ca habar n-aveam de posibilitatea asta. Am aflat si eu accidental cand am acompaniat la Politie pe cineva care trebuia sa predea permisul pentru o suspendare de 2 luni. Ofiterul i-a explicat ca daca se inscrie la sesiunea de teste si trece cu succes perioada se reduce cu 1 luna.....asta a si facut! Sesiunea se organizeaza odata pe saptamana si daca nu realizezi punctajul necesar promovarii te reprogramezi.....si tot asa pana cand ai punctaj corect. Erau persoane acolo la testare cu termen de permis si alti cu puncte de penalizare....temeiul legal nu-l cunosc dar stiu sigur angajatii de la Politie daca-i intrebi. This post has been edited by espacern: 6 Feb 2015, 15:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Ma refeream la cei care au permisul suspendat. Altfel n-are rost sa-ti bati capu', ca timpul trece.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 13:23 |