Tara de ^$#@!
![]() ![]() ![]() |
Tara de ^$#@!
DaniiS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 December 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2006 Nu tot prostu-i prost de-l doare,
Altu-i prost din întâmplare Și prostia-i și mai mare. Prostul n-o simte, se pare! |
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Chestiunea dracului ieri ma trezesc cu 1 dobitoc calare pe sensul meu ... se plictisise omul de stat la coada si ce a zis uite o banda libera si ce de prosti in fata mea ca nu se baga ... hipa uite unul care are tupeu de circula pe ea. Ia-ti ba rabla in brate si mars pe trotuar ca acum trece eu!
Eu pe astia i-as executa pe cheltuiala lor in public. Noroc ca am faza lunga care penetreaza bine retina ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Iar te-am fortat sa scrii un post, nu?
Initial ti-am raspuns la obiect si probabil asta a si fost problema, ca m-am aratat un pic impotriva demersului tau. Si asta pentru ca inca de la inceput tu ne-ai prezentat o singura varianta, cea a ta. Te-au rugat colegii sa dai anumite informatii si te-ai facut ca ploua. Puteai sa pui PV-ul cu datele cenzurate, puteai sa nu pui nimic dar sa scrii aici cu manuta ta exact ce a scris Garcea acolo, ca sunt maximum 3-4 randuri. Tu ai tinut-o pana in panzele albe ca unu' a iesit din banda lui si a dat in tine. Nu vrei sa intelegi ca fara martori sau film......sau ....whatever, nu ai cum sa demonstrezi treaba asta si in fata legii conteaza ce e scris in PV. Ca pe ala trebuie sa-l contesti. Si ne intrebi cum, dar noua nu ne spui ce scrie in el. Daca dai jumatati de informatii, atunci asteapta-te la jumatati de rezolvari. Acum scuza-ma ca din asta am tras concluzia ca de fapt poate e asa cum zice Garcea. Daca concluzia mea e gresita...asta e....probabil sunpt prea putine informatii. ![]() Si asa ca de incheiere, ca sa nu iti mai poluez topicul pana cand va fi inchis/sters, asta cu "ma relaxez, nu stau sa fac gramatica"....te rog eu....nu o mai spune. Pentru ca e o mare vrajeala. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DaniiS @ 2 Feb 2015, 22:00) p.s inainte sa comentezi de altu mai verificate putin QUOTE(DaniiS @ 3 Feb 2015, 01:08) Sunt pe un forum unde ma relaxez Intr-adevar, "relaxare" gramaticala. Colegu', ai aceasi atitudine de cand ai inceput topicu' asta, ca si tara pe care o blamezi. Vii aici cu o problema, nimic de zis, dar cand ti se cere sa urci copia dupa PV (cu datele personale blurate / cenzurate) sau ce ai scris in declaratie, sustii ca tu nu pui lucruri personale (LoL) pe forum. Si in conditiile astea, vrei sfaturi...basca te mai si inflamezi inutil. Parerea mea e ca aveai nevoia sa-ti descarci nervii undeva / pe cineva...si cam atat. Sfaturi bune iti da prietenu' ala al tau competent de care ai amintit, noi suntem aici doar ca sa te contram. Schimba tonu' si poate schimbam si noi muzica. ![]() This post has been edited by Kojak: 3 Feb 2015, 11:48 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Asta a fost cam asa:
" Baieti, ce ma fac, a dat unu' peste mine. Si avea BMW. Si e manevra ca mi-am luat amenda si nu vreau sa o platesc si vreau sa contest si.... OK, ce scrie in PV? Aaaaa, pai nu ca de fapt ma jur ca n-am dat eu peste el, ci el peste mine si e manevra si vreau sa contest si nu le dau nici macar 1 leu....ce tara de rahat. Te intelegem, dar ce scrie in PV? Aaaaa ca nu conteaza ca oricum e inadrat gresit, ca mi-a zis mie un prieten ca daca il contest castig, ca nu le platesc nimc, ca e manevra...ce tara de rahat... Pai cum e incadrat gresit? CE SCRIE IN EL? Aaaa , pai nu, ca nu vreau sa dau datele personale pe toate forumurile, ca de fapt nu e posibil ca unul sa dea peste mine si tot eu sa imi iau amenda, da-l contest, ca e manevra, ce tara de rahat..... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai uitat sa zici de gramatica
![]() PS: Klaus cred ca e la ski. ![]() This post has been edited by UXE: 3 Feb 2015, 13:02 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vallixx |
![]()
|
Ce rost mai are?
O las asa, ca dupa aia iar il oblig sa mai scrie un post, impotriva vointei lui... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Io creca are scrisul urat.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DaniiS |
![]()
|
"Io creca sunteti dusi"
Astept cu nerabdare urmatorul post. |
--------------------
Renault
Megane
Altu-i prost din întâmplare Și prostia-i și mai mare. Prostul n-o simte, se pare! |
|
vallixx |
![]()
|
Asteapta-l.
De fapt scuze.....asteaptal. Noutati cu PV-ul? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Io creca topicu' asta are un potential bun pentru Cafenea.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DaniiS |
![]()
|
Next, this post not good enough.
(stiu ca poti mai bine de atat, sileste-te putin) This post has been edited by DaniiS: 3 Feb 2015, 16:01 |
--------------------
Renault
Megane
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Romana nu, engleza nu, ce mai...e precum tara.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DaniiS |
![]()
|
MOS aici imi spui despre tine ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
DannyY |
![]()
|
Scuza-ma de întrebare, da' matale ești Batman? Acel Batman, Batman?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DaniiS |
![]()
|
Daaaaa, in sfarsit cineva si-a dat seama.
Sunt si popa mai nou. Va ascult supararile, frustrarile, si alte dureri care va framanta sufletul si apoi va spovedesc wireless. This post has been edited by DaniiS: 3 Feb 2015, 19:27 |
--------------------
Renault
Megane
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nasol moment. Un scan cu PV-ul se poate? Nu de alta, e cam neclar ce povestesti tu.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DaniiS |
![]()
|
Bucatzel nu, nu se poate.
Cred ca voi cere ca topicul sa fie mutat, acum vorbim despre alte treburi: -frustrari -zei -semi-zei -oameni perfecti -suparari Sper ca topicul sa fie inchis cat mai repejor.(a fost frumos o zi doua de caterinca dar ce este prea mult strica) |
--------------------
Renault
Megane
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cat este inscris in PV termenul de plata amenda la juma......daca este?
Nu ai platit-o....normal! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 3 Feb 2015, 19:33) nu vrea ![]() ![]() acum sincer, deschide un topic pentru "ajutor", toata lumea vrea sa-l ajute, i se cere un scan/poza la pv pentru raspunsuri/sfaturi cat mai "ok" si tot care vor sa-l ajute sunt de vina. |
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mda, imi cer scuze ca n-am citit intreg topicul...
N-as fi indraznit sa deranjez persoane asa importante ca dumneavoastra... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Kojak |
![]()
|
Scopul lu' bet men a fost încă de la inceput sa facă un nr. de posturi...pardon, a fost forțat sa răspundă.
Vezi ca la cafenea nu se contabilizeaza. This post has been edited by Kojak: 3 Feb 2015, 20:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu va inteleg. Daca nu va interesează subiectul sau nu aveti interes sa oferiți un sfat (influentati mai mult sau mai putin de atitudinea celui care solicita asistenta) ce sens are sa petreceti atat de mult timp in acest topic?
ori doriti cu ardoare maxima sa probati proverbul un prost arunca o piatra in apa si zece intelepti sr chinuie sa o scoata. Ori poate va plictisiti extrem de rau ... |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 3 Feb 2015, 22:02) e bine cunoscuta intampinare in marea familie dacia/renoclub....cred ca moderatoru-i in vacanta ca altfel nu-si permiteau multi sa scrie ce au scris p'aci...totusi, nu-i vad pe multii care au caterinca la degete, cred ca asteapta sa fie mutat topicul la cafenea. bine si initiatoru si-o cauta...si asta de la inceput cand a spus ca tara-i de c...t. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ba, pardon!
La ce atitudine are inițiatorul, reacțiile au fost chiar civilizate. Espacern nu face parte din "grupul" amintit și s-a străduit să dea un răspuns pertinent. Rezultatul: QUOTE(DaniiS @ 1 Feb 2015, 20:43) espacern ori esti bolnav ori nu , tu nu pricei ca unu intra pe banda ta venind din sens opus te buseste sa zicem frontal si tu iei amenda ceva gen mortul este de vina ? mai trebuie sa dau detalii ? treaba pute din start , dar militienii la care am ajuns nu au vrut sa tina cont de nimic pentru ca a fost un aranjament . De acolo i se trage, nu de la "marea familie" ![]() This post has been edited by gabize: 3 Feb 2015, 22:36 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
E ceva putred in PV-ul ala...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(quick @ 3 Feb 2015, 21:31) Nu de la asta si-o cauta, ci de cand a inceput sa ne ia la misto.... QUOTE(DaniiS @ 1 Feb 2015, 17:40) QUOTE(DaniiS @ 2 Feb 2015, 14:27) Deci cine a inceput cu misto-ul? Noi sau Batman? Unul iti prezinta o versiune a lui, care e clar ca nu-i cea adevarata. Cum ii poti oferi un sfat daca el nu ti-a zis care e de fapt realitatea? CU PV-ul a labarit-o.....pana m-am plictisit.....ca vezi doamne nu da datele personale.....OK, pui palma peste ele si ii faci o poza cu telefonul. Nici nu trebe paint sau photoshop.....lasi sa se vada doar incadrarea. Oricum nu interesa pe nimeni cum il cheama si ce CNP are. This post has been edited by vallixx: 4 Feb 2015, 08:56 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bine dragilor.
De acu' încolo pute-ți să-l ingnorați? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
A zis ca-i popa si gata, ii tii partea?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:44 |