Cea mai buna benzina
![]() ![]() ![]() |
Cea mai buna benzina
maverick_24 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
|
|||
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Eu sunt multumit de benzina cumparata de la OMV si MOL
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
mai exista un topic urias. search
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu e vorba de reclama mascata ci de postare gresita.... calitatea benzinei e valabila pentru orice masina, nu doar pentru Logan... nefiind un subiect specific Loganului, se va muta la DIVERSE unde ii e locul.
Parerea mea: LUKOIL are probleme mari cu variatii de calitate.... au fost depistati de cateva ori de ANPC cu solventi amestecati in benzina... o fi vina companiei sau a benzinarilor nu se stie... insa e cert ca multa lume prefera OMW/Petrom sau mai ales MOL-ul... altii prefera Rompetrol. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu folosec petrom si nu am pb.dar in schimb ma feresc de rompetrol,mol,lukoil si benzinarii particulare!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
OMV, Rompetrol, mai rar Mol. Niciodata Petrom, Lukoil, particulari. Pun doar benzina de la 98 in sus.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Calitatea benzinei se poate vedea foarte bine dupa felul in care arata teava de evacuare. Cu cat e mai curata, benzina e de calitate, daca are depuneri si negreala, benzina e naspa. E valabil pentru motoarele care nu consuma ulei!
Parerea mea! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Benzina de la Mol si OMV e cea mai buna. Petromul din cate stiu eu are benzina tot de la Omv. Lukoil nu bag niciodata in masina pentru ca pleca mult mai greu, nu trage asa bine si consuma mult mai mult.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:41 |