se cauta opel vectra negru cu numere strain, implicat in accident mortal
![]() ![]() ![]() |
se cauta opel vectra negru cu numere strain, implicat in accident mortal
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Scuze ca ma bag, e nasoala rau faza si sper sa-l prinda repede pe faptas. Nu se pot da anunturi si la radio asemanator cu cel de aici de pe forum? Cred ca ar ajuta totusi.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Numerele de belgia sunt alb cu rosu. NUmerele normale sunt albe cu scrisul rosu, iar cele de tranzit Rosii cu scrisul alb. poate a observat cineva culoarea numerelor. Sper sa fie prins ala ku opelu'
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu alte detalii .
vectra negru cu numar galben pe spate posibil avariat dreapta spate , partea cu care a acrosat masina mamei prieteni mele. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate ar ajuta daca ai spune si varianta de Vectra: A, B, C...
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 30 Oct 2005, 22:09) vectra negru cu numar galben pe spate Ala de obicei e numar de Franta. Sa nu fi iesit deja din tara pe la Giurgiu sau alt punct apropiat, ca atunci adio, nu il mai prinzi. Mai bine ai fi anuntat si politia de frontiera cumva. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul o sa ma uit. Daca vad ceva...il imobilizez.
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
NU cred ca a iesit din tara. Probabil e avariat destul de bine in fata sau in partea cu care a lovit. Eventual cu nister pile enorme sa fi facut rost de o dovada ca a lovit masina. Trebuia repede anuntata politia sa organizeze niste puncte de control pe o raza de cel putin 50 de km.
This post has been edited by Yva: 30 Oct 2005, 23:11 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
hmmm.numar galben pe spate?olanda are numere galbene(sau cel putin avea prin 90 si ceva)dar si pe fata.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
A acrosat doar masina mamei prieteni tale sau a provocat 1 accident soldat cu victima ??
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Franta sau Olanda sau ..UK!
Dar eu as miza pe Olanda, astia au o dambla cu masinile inchise la culoare, probabil frigul.. POsibil masina furata sau sofer cu belele... data fiind zona, si soferul e tot inchis la culoare, mi-e ca masina e facuta bucati sau ascunsa bine in vreun grajd |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Yva @ 30 Oct 2005, 23:07) NU cred ca a iesit din tara. Probabil e avariat destul de bine in fata sau in partea cu care a lovit. Eventual cu nister pile enorme sa fi facut rost de o dovada ca a lovit masina. Trebuia repede anuntata politia sa organizeze niste puncte de control pe o raza de cel putin 50 de km. Partea din spate dreapta trebuie sa fie avariata. Politia a fost anuntata de accident, s-au dat datele masinii, insa intre opiniile exprimate la fata locului si opiniile exprimate seara de catre politisti exista niste nepotriviri foarte mari. QUOTE(musicall @ 31 Oct 2005, 00:57) A lovit masina si a aruncat-o intr-un copac, el continuandu-si drumul. In accident au murit pasagerul din dreapta si catelusa familiei, iar soferul are o mana fracturata, barbia sparta, urechea ranita. @Andrei, imie teama ca ai dreptate... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
eu inca sper sa fi fost atat de idiot inca sa fi lasat masina pe undeva
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ziceti mai: Vectra A, B sau C?
Ca e o mare diferenta!! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nu stiu ... atat am reusit sa aflu de la sofer , care e inca in stare de soc
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
jammers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 5 May 05 From: 67 ![]() |
|
--------------------
Skoda
Roomster tdi
2006
- .
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai asa e benelux sau uk.dar e cam greu de aflat in mod exact.s-a dat la tv ceva,ca altfel e aproape imposibil,dar cautam,....
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 31 Oct 2005, 19:06) pai asa e benelux sau uk. UK iti sare imediat in ochi, ca soferul e pe partea stinga. Si nu are nici numere galbene. Eu am vazut numai numere albe de UK. Iar care zicea de Ungaria, in Ungaria numai masinile de firma au numere galbene (cum era si la noi pe vremuri). Iar autoturisme de firma cu numere galbene in Ungaria nu prea exista. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
rcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 August 04 From: Bacau ![]() |
Pai in UK placuta din fata e alba iar cea din spate e galbena
![]() Later edit: Poate ASTA are sa va fie de ajutor. This post has been edited by rcd: 31 Oct 2005, 23:47 |
--------------------
Solenza Taranul de oras e cel mai prost animal (Parazitii)
|
|
GeorgeB |
![]()
|
mi se rupe din ce tara e masina !
eu altceva vreau. daca o zareste cineva sa o poata recunoste si chema politia . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
jammers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 5 May 05 From: 67 ![]() |
Money, cum treci tu des prin Ungaria asa traversez si eu (de luna viitoare de doua ori pe luna). Exista, la fiecare drum vad cateva. E drept ca sunt mai mult camioanele, dar am vazut destul de multe autoturisme. Oricum, asta e un pic offto^pic. Asa poti sa ai si numere negre de Franta, verzi de Consiliul Europei, etc..
QUOTE(MoneyTalks @ 31 Oct 2005, 22:04) UK iti sare imediat in ochi, ca soferul e pe partea stinga. Si nu are nici numere galbene. Eu am vazut numai numere albe de UK. Iar care zicea de Ungaria, in Ungaria numai masinile de firma au numere galbene (cum era si la noi pe vremuri). Iar autoturisme de firma cu numere galbene in Ungaria nu prea exista. |
--------------------
Skoda
Roomster tdi
2006
- .
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
O sa casc ochii, ca merg destul de mult prin zona de iesire din buc spre oltenita. Problema nasoala e, ca la noi chiar daca il prinde politia, instantele dau numai condamnari cu suspendare pentru omor din culpa, chiar daca omorul din culpa vine in concurs si cu alte infractiuni (ex. condus sub influenta alcoolului, fara permis, etc).
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu cred ca are importanta din ce tara erau numerele sau ce fel de opel negru a provocat accidentul... va pierdeti in detalii irelevante doar de dragul povestilor (a se citi posturi in unele cazuri)... ceea ce conteaza daca sunteti cetateni cu simt civic ca in momentul in care sau daca ati vazut un astfel de opel (negru si lovit - ar trebui sa fie o busitura zdravana din cate am inteles) sa puneti mana pe tel si sa sunati la politie 112 sau 955 daca nu stiati si sa anuntati acest fapt.. nu cred ca sunt multe opeluri negre cu numere straine si lovite zdravan pe soselele tarii noastre
cu bine P.S. GeorgeB sa ne tii la curent |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
GeorgeB |
![]()
|
update:
masina este vectra A , negru , bleumarin inchis sau verde inchis :-/ |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Cruchot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 05 ![]() |
Deci se cauta OPEL VECTRA de CULOARE INCHISA (nebru/verde bleumarin) cu NUMERE STRAINE posibil AVARIATA DREAPTA SPATE.
Ar fi bine ca adminul sa puna cumva asta pe prima pagina, forumul are suficienti membrii care ar putea vedea ceva intamplator. GeorgeB, in cazul in care vedem si vrem sa anuntam Politia, ce le spunem? Ca e in legatura cu accidentul din 30 Oct 2005 petrecut pe drumul spre Oltenita, la 15 km de Bucuresti? Adica masina e data in urmarire generala sau politaiu o sa zica la telefon ca-s nebun? |
--------------------
Citroen
Axel 12
- JNF
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Masina e data in urmarire internationala.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
GeorgeB |
![]()
|
a fost vazut in zona Tunari o masina cu urme de accident cu nr. galbene: 908 EDF 92
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Sper sa il prinda. Daca vad ceva va anunt.
|
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 16:37 |