Vitezomeeeeeeetrul!
![]() ![]() ![]() |
Vitezomeeeeeeetrul!
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007
|
|||
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Am avut aceeasi problema asta vara dupa ce a dat caldura. Acul s-a curbat spre interior s a inceput sa frece, se intepenea in zona cea mai importanta 40-100. La pumn mai mergea cate un pic. Garantie, VC, schimbat bord, exact in momentul in care se rosese suficient incat sa mearga bine.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Eu la SRN nu am patit asa, dar la berlina il am intepenit la 140km/h. Intai s-a intepenit la 130, am oprit si nimik tot la 130 era si apoi i-am dar 140 si a mers pana la 140 si a ramas pe 140.. ma gandesc ca daca ii dau 150 ramane la 150
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Cu pumnul nimic, nimic?
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si eu pateam asa, dar se rezolva cu un pumn bine plasat!
Am inteles ca e ori de la ac care s-a strambat si agata, ori de la cablu care agata ori de la mufa de la ceas, care s-a ros si nu mai merge cum trebuie! Oricum, tre desfacut! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
sa-l desfaci tu!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Bordu bre!
Pai io l-am desfacut pe al meu! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
bordu, l-ai desfăcut, cu totul? ești tare!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
Am una mai buna. La fosta mea berlina, veche-veche, acul mergea pana la 100 cum se cuvine, dupa care incepea sa scada incetisor, dar constant. Pe la 110 cobora frumos la 20, unde se oprea. Pana nu opream de tot masina, din momentul ala acolo stationa.
|
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa va zic ca problema asta este <<normala>> pt. o Dacie... :cry: Pana si Cielo-ul de la mine de la servici are aceasta problema
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
in ultima vreme cielo-urile au inceput sa se comporte ca daciile. semn ca firma mama a decedat si a ramas filiala romana de capul ei (vezi mai sus vitezometrul, cielo care a ars langa masina lui sstanescu, etc.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE in ultima vreme cielo-urile au inceput sa se comporte ca daciile. semn ca firma mama a decedat si a ramas filiala romana de capul ei (vezi mai sus vitezometrul, cielo care a ars langa masina lui sstanescu, etc. ) Capra vecinului?...exagerezi... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
Nu cred ca exagereaza. Pe vremuri un spoiler de Cielo costa 7 milioane, si era din fibra, cu structura tip fagure si o rezistenta incredibila pentru un amarat de proprietar de Dacie (am vazut spate de nova GT facut praf de un cielo, si spoilerul de la Cielo era cu vopseaua putin zgariata). Acu' mi-a zis un inspector de daune ca ar costa 2.5 milioane si e din plastic ordinar ca la Dacie
|
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
si eu am patit o cu acu la 165 s a blocat si deacolo a tasnit la 170 direct si a mers normal pana la 175 cat i am dat eu asta vara cand ma intorceam de la sinaia m am luat dupa un supernovist care ma depasit cu vit dar nu l am mai ajuns k mi sa bagat unu in fata si am franat ala cred k avea vreo 180+ k mergea nu gluma
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:38 |