garnitura filtru de aer
![]() ![]() ![]() |
garnitura filtru de aer
ionutiulia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
solenza
europa
2004
|
|||
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Foarte greu se gaseste ceea ce cauti. Incearca pe la dezmembrari.
|
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
cgc64 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 09 From: Constanta ![]() |
am cautat si eu aceea garnitura.nu se vinde separat,decat cu carcasa filtrului de aer.incearca sa improvizezi.
|
--------------------
dacia
sandero laureate
2016
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, exista si separat. Am cautat-o si eu pentru Logan (ar trebui sa fie la fel la Solenza) si am descoperit codurile de la garnitura de sus si de la cea de jos la corpul clapeta. Am intrebat la un magazin si mi-au dat un pret de vreo 30 de lei pe fiecare. O sa caut codurile sa le postez.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ionutiulia |
![]()
|
yrx daca le-ai gasit si le-ai cumparat spune-ne si noua de unde sa le luam ca te-om ajuta si noi vreodata cu ceva.eu sunt din buc.la dezmembrari sunt la fel de distruse ca la a mea deci ???
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Garnitura de jos: 7701047579 - 5,7 euro+tva
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Garnitura de jos la pretul ala
![]() ![]() Eu am gasit-o toamna lui 2009 in Targoviste la 5 lei. Am mai fost pe acolo dar nu au mai adus. |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
cgc64 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 09 From: Constanta ![]() |
poate este pentru logan.de este asa scumpa.in catalogul de piese de schimb pentru solenza nici ni figureaza aceasta garnitura.decat carcasa cu garnitura cu tot.
|
--------------------
dacia
sandero laureate
2016
|
|
ionutiulia |
![]()
|
klaus nu stiu la ce garnitura te referi .''cea de jos''.nu cea dintre corp clapeta si galeria de admisie.cea din partea superioara corpului clapeta.iar daca vorbim de aceeasi piesa la care ai dat tu codul zi-mi si mie de unde o cumpar ca nu este asa de scumpa.sunt in Bucuresti.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Ma intereseaza si pe mine ca eu jos nu prea mai am garnitura...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca am gasit codurile:
7701047579 - garnitura dintre corpul clapeta si galeria de admisie (cea de jos) 7701069213 - garnitura dintre corpul clapeta si cutia filtrului (cea de sus) Eu am intrebat prin toamna la un magazin de piese (cel de pe Militari), au gasit si ei codurile in catalogul lor, mi-au zis un pret de 30 lei / buc, dar nu le aveau pe stoc. Le puteau aduce la comanda, dar intre timp a venit frigul si n-am mai avut chef de mecanica. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
poate se gaseste la magazineledacia de pe pantelimon o sa intreb eu .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ionutiulia |
![]()
|
MULTUMESC yrx pt ajutor , dar aceste coduri le poti comanda la orice magazin de piese auto? eu am langa mine magazinele de pe CRIZANTEMELOR si MUNTII CARPATI pe langa antiaeriana si piata rahova.pot comanda acolo?sau mai precis in militari la care magazine ai fost tu?cora lujerului, autogara ?????unde mai exact?
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia incearca la dacoserv salaj...
Sau service-ul renault de pe trafic greu... Si tot pe trafic greu - unixtrade. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ionutiulia |
![]()
|
bai fratilor am dat comanda de acea garnitura cea dintre filtru si corp clapeta.acum apare intrebarea:sigur se potriveste ? sau o cumpar degeaba!!!! a probat cineva ?multumesc klaus.am dat codul7701069213.asta am comandat-o.imi spune cineva sigur daca e buna.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
YRX |
![]()
|
Cutia filtrului si corpul clapeta sunt similare la Logan MPI si Solenza asa ca ar trebui sa se potriveasca. Sa dai si tu mai multe detalii, de unde ai cumparat-o cat costa, eventual o poza cu ea. Trebuie sa mi-o iau si eu si cred ca multi altii cu Logan si Solenza.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ionutiulia |
![]()
|
o mare dezamagire.am fost azi sa dau avansul pt garnituri la service auto dacia dacoserv si meridian si surpriza acea garnitura nu vine singura decat cu carcasa filtrului de aer care cimpreuna costa 2milioane opt sute mii lei vechi.deci sa il rugam pe KLAUS daca vrea sa ne ajute.sa ne spuna de unde o cumparam.am dat acele coduri care ni le-a dat YRX si nu au gasit nimic in calculator in programele alea ale lor.le-am zis sa faca scrisoare la fabrica la dacia la smecherul ala de francez si sa-i spuna sa plece cu toate sculele din romania sa ne lase in pace.daca cei dio vor sa ne ajute de bine daca nu asta este.sau daca stie cineva un magazin special pentru garnituri prin bucuresti????????
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
klaus |
![]()
|
http://www.piese-logan. ro/?page_id=99#
codurile date de YRX sigur exista. 7701069213 - garnitura difuzor si 7701047579 - garnitura clapeta fluture. Poti incerca si la service-ul renault de pe trafic greu (ca are referinte bune interne la renault). Alea-s niste garnituri care se regasesc si pe motoarele de pe masini renault get beget. Sau te duci in targ duminica si vorbesti cu baietii de acolo. Cu cei cu piese noi, cu cei cu dezmembrari... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ionutiulia |
![]()
|
merci KLAUS an sa incerc si acolo maine si in targ duminica poate o da DOMNUL.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
YRX |
![]()
|
Astia sunt dusi cu pluta rau.... au versiuni vechi de Dialogys in care nu apare decat ansamblul cutiei filtru. O sa mai trec si eu pe Militari sa mai intreb.
Cat despre comerciantii din Autovit, cam greu sa-ti aduca pe cod, aduc si ei ce gasesc. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ionutiulia |
![]()
|
pentru KLAUS .am fost acum la servisul de pe trafic greu si nu aveau decat pe cea de jos le-am dat codurile si nu au gasit decat ce am zis.cea de sus vine cu carcasa cu tot. daca YRX are timp sa treaca pe la magazin sa ne zica daca o mai au !!!!!????cam asta este rezultatul
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
YRX |
![]()
|
Deci, update in epopeea garniturilor
![]() Am fost pe la magazinul meu favorit unde bagasera garnituri. Cea de jos e clara, aia e si pace, la cea de sus o mica surpriza: -codul pe care-l aveam eu este de la garnitura dintre capacul cutiei filtrului de aer si carcasa cutiei. Cat despre cea dintre cutie si corpul clapeta mister total. Dar nu ma las, ca m-au enervat, o gasesc eu pana la urma si pe aia. Atasez mai jos pozele celor 2 garnituri (ca aveam nevoie si de aia). Deci: - 7701069213 - garnitura difuzor - intre capacul cutiei si cutie - 7701047579 - garnitura clapeta fluture - jos, intre corp clapeta si galerie garnitura_carcasa.jpg ( Size: 112.01k ) Number of downloads: 3679 garnitura_jos.jpg ( Size: 116.62k ) Number of downloads: 3970 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ionutiulia |
![]()
|
pai vezi mai YRX. am dat in benganeala degeaba.vezi ce poti face . pana la urma cred ca trebuie sa le dam dreptate la nesimtiti se livreaza numai cu carcasa cu tot.poate totusi?????????
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
klaus |
![]()
|
Sunt prin service-uri o gramada de loganuri lovite cu dauna totala. O gramada de anunturi cu dezmembrari pe net. Si nu trebuie o carcasa intreaga, trebuie o garnitura intreaga.
Si chiar la asta existenta, se poate pune niste "silicon" (de parbrize in cheder de ex, ca e mai elastic) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
s-a inventat si siliconul special de trasat garnituri.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
Garnitura de chiulasa, de capac culbutori nu-i totuna cu garnitura de la filtrul de aer. Una e fixa intre 2 placi oarecum rigide de metal, ailalta e pe un filtru care joaca si danseaza.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu ma refeream la silicon ce-l intinzi pe garniturile existente si-l comprimi intre placile alea doua oricare ar fi ele, ci silicon ce inlocuieste garnitura, gasket maker, in genul asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
Daca e sa ma intrebi pe mine ala e un silicon poliuretanic daca e garantat ca fiind aderent pe aluminiu. Nu are nimic special.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
YRX |
![]()
|
Argon, garnitura aia este groasa, mare, si cu doua buze de etansare, nu merge sigur turnata din silicon.
Cele de la dezmembrari arata la fel cu ale noastre, cred ca au o problema de material nepotrivit, se crapa de la caldura si vibratii. E bizara treaba asta, exista garnitura de jos si nu exista aia de sus, nu stiu ce sa zic. Codul ala se potrivea de la Symbol-Thalia cu motor K7M, iar pe desen in Dialogys pare exact garnitura de sus (apare o steluta in fata numelui *garnitura difuzor, ce inseamna?) garnitura.jpg ( Size: 25.51k ) Number of downloads: 3875 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ionutiulia |
![]()
|
ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Mi-am epuizat toate metodele de cautare a acelei nenorocite de garnituri.nu o mai caut.daca are cineva vreuna in plus sau stie de unde se cumpara il rog RESPECTUOS sa ma ajute.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:32 |