DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Beleaua dracu`, Prietena vrea carnet

Valentine
post 2 Nov 2005, 14:33
Post #31

Old Timer

Group: Members
From: California

QUOTE(Tigris @ 2 Nov 2005, 15:00)
Oricum, varianta cu trimisul la cratitza pica din start. Ce vreti sa nu mai am pace si liniste? blush.gif
*

Nu, dar macar o sa ai mancare gatita 243.gif

QUOTE(Tigris @ 2 Nov 2005, 15:00)
Si chiar scuza cu dubla comanda nu stiu daca tine. Am mai auzit la altii faze de genul "ce ti-e frica sa nu ti-o lovesc". Adica practic nici nu lua in considerare ca DA intr-adevar, ar putea s-o loveasca. Sper sa nu fie cazul si la mine.
*

Da nu inteleg de ce ti-e frica sa ii zici ca tie ti-e frica sa o lasi in masina ca ti-o loveste?! blink.gif unsure.gif rolleyes.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 2 Nov 2005, 14:51
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

E simplu: daca-i spui ca nu i-o dai ca ti-o loveste pierzi avantajul de la pct 1 (mincarea calda) !

--------------------
DSN/SLZ
+
ssilviu
post 2 Nov 2005, 14:59
Post #33

F1 Man

From: Nicaieri

Eu am invatat-o pe sormea...I-am explicat pana si cum se produce combustia si se transmite puterea la roti. Dar a avut efect. Poate si faptul ca am fost extrem de calm. Dupa 2 ore de sedinta incepuse sa mearga bine, si nu oprise motorul niciodata.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
paulp
post 2 Nov 2005, 15:02
Post #34

Bagator de seama!

From: Iasi

Eu am facut experienta s-o invat eu in poligon, si dupa ce a zburat la propriu peste un sant si mi-a facut varza un cauciuc, am decis ca e momentul sa chinuie masina scolii si sa o strice pe a noastra dupa ce are carnet (bineinteles ca dupa ce si-a luat carnetul la 2 luni am schimbat ambreiaju.... care e instructor pe aici NU LE MAI SPUNETI SA STEA LA STOP CU PICIORUL PE AMBREIAJ! 022.gif).

PS. E vorba de vechea Nova, ca Focusul nu-l pupa decit sub atenta supraveghere a tartorului... wink.gif

This post has been edited by paulp: 2 Nov 2005, 15:03

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
ghc
post 2 Nov 2005, 15:12
Post #35

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

QUOTE(paulp @ 2 Nov 2005, 15:02)
[...]NU LE MAI SPUNETI SA STEA LA STOP CU PICIORUL PE AMBREIAJ! 022.gif).
*

Lucru curios: la noi s-a facut un curs de conducere preventiva si instructorii (cica de la o firma de prestigiu in domeniu) insistau ca la stopuri sa ramai cu treapta intai cuplata si frana de mana trasa...

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
Geo
post 2 Nov 2005, 15:15
Post #36

Membru autentic

From: Brasov

He he... conducere preventiva pentru soferi de demnitari, poate... ca s-o tuleasca instant daca e vreo problema biggrin.gif
Nu se recomanda sa stai cu ambreiajul calcat, cu treapta de viteza, din mai multe motive... uzura, poti sa-l scapi, etc.

--------------------
Chevrolet Aveo 2006, Platinum
Drive safe !
+
Como
post 2 Nov 2005, 15:17
Post #37

Membru autentic

QUOTE(ghc @ 2 Nov 2005, 15:12)
Lucru curios: la noi s-a facut un curs de conducere preventiva si instructorii (cica de la o firma de prestigiu in domeniu) insistau ca la stopuri sa ramai cu treapta intai cuplata si frana de mana trasa...
*

Probabil erau de la o firma care produce discuri de ambreiaj. Ce alte lucruri frumoase v-au mai spus?

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
Ciombe
post 2 Nov 2005, 15:22
Post #38

Membru autentic

From: Arad

Un singur sfat: FA-TI CASCO!!!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
ghc
post 2 Nov 2005, 16:23
Post #39

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

QUOTE(thecagero @ 2 Nov 2005, 15:17)
Ce alte lucruri frumoase v-au mai spus?
*

Ar fi multe de povestit dar suntem post-336-1110552475.gif
Oricum i-am contrazis la mai multe chestii printre care si asta cu ambreiajul, mai ales ca atunci aveam o berlina dotata cu febra musculara la piciorul stang smile.gif

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
Valentine
post 2 Nov 2005, 16:38
Post #40

Old Timer

From: California

QUOTE(Geo @ 2 Nov 2005, 16:15)
He he... conducere preventiva pentru soferi de demnitari, poate... ca s-o tuleasca instant daca e vreo problema biggrin.gif
*

De fapt nu e nici cum pentru soferi de demnitari excl.gif Daca iti intra un maniac cu viteza mare in cenzurat, nu te duci dura-vura in ala din fata sa iti faci muci botul, asa cum am mai vazut ca au patit unii pe forum mai demult wink.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Tigris
post 2 Nov 2005, 17:06
Post #41

Membru incepator

QUOTE(Valentine @ 2 Nov 2005, 14:33)
Da nu inteleg de ce ti-e frica sa ii zici ca tie ti-e frica sa o lasi in masina ca ti-o loveste?!  blink.gif  unsure.gif  rolleyes.gif
*

Man,in general fetele sunt fffff sensibile la subiectul sofat. Vezi si tu ca pe toate forumurile avem la loc de frunte subiectul "Femeia la volan" sau ceva asemanator. N-am bagat de seama daca este si aici, dar daca nu, avem timp sa=l facem biggrin.gif Apoi pe la televizor sunt ironizate in reclame, pe strada sunt claxonate si injurate si asamai departe. Asa ca numai gandul ca n=as avea incredere in ea, ca o consider "femeie la volan" si ca nu ma gandesc nici macar o clipa la faptul ca ea ar putea fi printre exceptii, o poate necaji foarte rau. Si apoi, nu e vorba c-o loveste si-mi face paguba ci e vorba ca eu sunt genul de indragostit de masina lui, si chiar as avea un cui la inima sa stiu c-o dau spre "chinuiala". Insa daca i-as spune asta direct, ar zice ca pun fieru` mai presus decat ea? Si stiti ceva? cand e vorba de faza asta cu invatzatul soferiei, I DO. biggrin.gif ...sa devem ce-oi face wacko.gif

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
Marius
post 2 Nov 2005, 17:15
Post #42

Membru autentic

Pai daca nu pui masina mai presus decat femeia, risca-te. biggrin.gif

Dar avertizeaz-o inainte. "Draga mea, daca esti antitalent, intai facem scoala si dupa aia ne plimbam. ok?"

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
Tigris
post 2 Nov 2005, 17:24
Post #43

Membru incepator

tocmai ziceam ca I DO, adica pun masina mai presus la faza asta

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
ashu
post 2 Nov 2005, 17:46
Post #44

Membru erectil

QUOTE(Tigris @ 2 Nov 2005, 17:06)
Asa ca numai gandul ca n=as avea incredere in ea, ca o consider "femeie la volan" si ca nu ma gandesc nici macar o clipa la faptul ca ea ar putea fi printre  exceptii, o poate necaji foarte rau.
*

Pai tu pui aiurea problema. Cand zici "femeie la volan" te referi la una care are carnet, nu la una care n-a condus in viata ei. Exceptie in cazul asta NU exista, ca asta ar insemna ca cineva care n-a condus in viata lui sa conduca bine din prima secunda, ceea ce nu se poate. Deci ce trebuie tu sa faci este sa-i explici ca chestiile astea nu se fac aiurea-n tramvai, ca trebuie instructor, masina cu dubla-comanda, etc pentru primele sedinte, si ca dupa ce termina scoala o sa mergi cu ea sa conduca cat pofteste.
Sincer, aici nu e vorba ca e femeie, io unu nu i-as da nimanui masina sa invete sa conduca pe ea din prima, barbat sau femeie, mama, tata sau copil, nu conteaza, fara discriminari. Dupa cum ziceam, e absurd, intai ca imi chinuie aiurea masina, apoi ca risca sa o bage in pom, si asta pentru ce, pentru un moft aiurea, ca oricum banii aia tre sa-i dai la scoala, macar sa stii de ce-i dai, ca-i chinuie masina altuia, nu pe a ta.
Pe bune, io zic ca ai o falsa problema. Nu se poate sa nu inteleaga chestiile astea. Problemele adevarate vor incepe dupa ce-si va lua carnetu, si atunci nu vei mai avea scuza sa n-o lasi sa conduca, si sa vezi atunci nervi si scandal (sunt patit si io, desigur smile.gif )

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
SiloS
post 2 Nov 2005, 17:49
Post #45

Gangester

From: Buzau

Maica-mea tocmai a terminat scoala auto sad.gifsad.gifsad.gif . Din cate am observat eu merge corect . Urmeaza sa dea examenul .Bineinteles , nu a pupat niciodata vreuna dintre masinile familiei si partea cea mai amuzanta e ca nici nu o sa apuce vreodata sa conduca ceva smile.gifsmile.gifsmile.gif . Taica-miu nu o sa ii dea niciodata focusu' si nici dacia smile.gif)smile.gif)smile.gif) .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Lexy
post 2 Nov 2005, 18:00
Post #46

Just ME

QUOTE(Tigris @ 2 Nov 2005, 18:24)
tocmai ziceam ca I DO, adica pun masina mai presus la faza asta
*

De ce nu esti "barbat"...?
Spune-i in fata si gata!O sa se smiorcaie o sa se supere un pic da o sa-i treaca..
De ce trebuie sa apelezi la minciunele si alea alea.

Adevarul verde in fata si punct.

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
Mr_K
post 2 Nov 2005, 18:03
Post #47

Membru

From: Dej

Instructoru cu care am facut io m-o invatat sa conduc economic (din toate punctele de vedere). In privinta femeilor incepatoare am lasa o colega sa conduca (s-a descurcat cat de cat pt ca a mai condus si inainte) si alte 2 m-au intrebat daca le invat sa conduca. Am spus NU.

--------------------
Opel Vectra 1.6i - CJ 07 KLO
+
Como
post 2 Nov 2005, 18:04
Post #48

Membru autentic

QUOTE(Lexy @ 2 Nov 2005, 18:00)
Adevarul verde in fata si punct.
*

Daaa sigur... si eu dorm pe pres pe urma.

This post has been edited by thecagero: 2 Nov 2005, 18:05

--------------------
+
Lexy
post 2 Nov 2005, 18:07
Post #49

Just ME

Daca e prietena pa si pusi daca nu-i convine .Daca e nevasta mai nasol...

Si cica intr-o relatie trebuie sa fii sincer....

@later: adica ti se pare mai normal sa spui unor straini ca prietena ta cel putin bata la condus(deh saraca poate are aptitudini cat de cat) n-are nici o sansa la masina ta...dar nu poti sa o iei frumusel si dragalas si sa-i spui ca e mai bine la scoala ca etc si ca etc si in ultimul rand de ce nu: stii ceva scumpete pana la masina..si gata!
Adica unde-s sentimentele?Si sinceritatea?

This post has been edited by Lexy: 2 Nov 2005, 18:10

--------------------
+
Como
post 2 Nov 2005, 18:18
Post #50

Membru autentic

"masina ta" = teren minat. Constructii de cuvinte interzise intr-o relatie cu bataie lunga: orice substantiv insotit de "mea/meu", "ta/tau"; corect e "al nostru". Eu i-am zis si ei ca e bata, dar fata are vointa; de altfel una din calitatile pe care le apreciez la ea; impreuna cu foaaarte multe altele. Asa ca nu se pune problema de "pa si pusi", ci "hai mai bine maine", "mai vedem", "mai cercetam" etc.

This post has been edited by thecagero: 2 Nov 2005, 18:20

--------------------
+
Lexy
post 2 Nov 2005, 18:22
Post #51

Just ME

QUOTE(thecagero @ 2 Nov 2005, 19:18)
Eu i-am zis si ei ca e bata, dar fata are vointa; de altfel una din calitatile pe care le apreciez la ea; impreuna cu foarte multe altele.
*

Pai daca are vointa fata, macar incearca. Intradevar unele femei sunt catastrofe la volan dar poate ea nu este...da-i o sansa.
Asa mi se pare corect si frumos intr-o relatie.
Plus ca daca chiar are vointa o sa te bata la cap pana cand chiar o sa-i dai masina tongue.gif si tot n-o sa scapi radmasa.gif

Asadar....chiar daca e teren minat...fii un dragut si ajuta-ti prietena/iubita!

Oricum bafta!!Sa ne spui si noua cum a iesit! biggrin.gif

--------------------
+
Daedalus
post 2 Nov 2005, 18:36
Post #52

sound addicted

Momentan sunt singur biggrin.gif dar daca as avea o prietena de ceva timp si care sa imi dau seama ca e descurcareata de felul ei as pune-o singur la volan. Am f. multa rabdare daca imi pun ambitia si n-are cat sa uzeze masina aia in cateva ore, sa fim seriosi ca daca vad ca duce pedala in podea ii zic imediat cum sa procedeze. Sa fim seriosi acum, nu stiu cati dintre voi au plecat prima oara de pe loc fara sa o tureze prea mult sau sa innece motorul. Si chiar si dupa cateva sedinte de scoala e destul de probabil sa i se opreasca motorul. Intotdeauna am stat incordat la plecarea de pe loc. Si acum trebuie sa ma concentrez sa plec fluent de pe loc fara sa faca masina vreun hop, dar eu plec ori prea usor, ori mai in forta oricum decat cel din fata.
Asa ca invatati-le si pe ele sa mearga daca au curiozitatea nu mai fiti egoisti si daca nu poate, nu poate si asta e, dar macar stiti ca ati incercat si ele stiu ca v-ati dat interesul pentru ele. Taica-miu pe mine mereu m-a pus la volan si stiam sa garez la perfectie pana sa iau carnetul. De mers nu prea mersesem, dar stiam sa fac manevre lente la limita. Acum le fac mai rapid tongue.gif

Plus ca vine iarna oameni buni, pana atunci le invatati bine sa mearga prin poligon si cum da zapada treceti la capitolul 2: derapaje controlate, intoarcere la numar de grade. biggrin.gif Piloate faceti din ele

This post has been edited by Daedalus: 2 Nov 2005, 18:37

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 - B xx FTU
mda
+
Como
post 2 Nov 2005, 18:38
Post #53

Membru autentic

QUOTE(Lexy @ 2 Nov 2005, 18:22)
fii un dragut si ajuta-ti prietena/iubita!
*

Cunosc pe cineva care a ajutat-o asa de bine ca n-a mai pupat masina de vreun an. Acum vor sa-si ia a doua masina. radmasa.gif
Asa ca trebuie sa ne gandim si la asta. Daca ma trezesc ca-mi spune: "baietica, aici cobori tu... si repede, ca am programare la coafor"?

This post has been edited by thecagero: 2 Nov 2005, 18:40

--------------------
+
Tigris
post 2 Nov 2005, 20:12
Post #54

Membru incepator

QUOTE(ashu @ 2 Nov 2005, 17:46)
Pai tu pui aiurea problema. Cand zici "femeie la volan" te referi la una care are carnet, nu la una care n-a condus in viata ei. ....Sincer, aici nu e vorba ca e femeie, io unu nu i-as da nimanui masina sa invete sa conduca pe ea din prima, barbat sau femeie, mama, tata sau copil, nu conteaza, fara discriminari.....Pe bune, io zic ca ai o falsa problema. Nu se poate sa nu inteleaga chestiile astea.
*

Incercam si eu sa intorc problema pe toare partile. D-aia am si deschis subiectul. Ca sa aflu cu si de la voi la ce m-as putea astepta. N-am vrut sa procedez cum e simplu si logic inainte sa aflu pareri.....in viata nu e totul simplu si logic. Daca ar fi asa, atunci intr-adevar as avea o falsa problema. Si daca as fi fost sigur 100% ca ar intelege, ii ziceam din prima ce si cum. Dar ai dreptate, nu e vorba ca e femeie, ci e vorba ca firesc normal si legal e sa invete la scoala.

QUOTE(lexy)
De ce nu esti "barbat"...?
Spune-i in fata si gata!O sa se smiorcaie o sa se supere un pic da o sa-i treaca..
De ce trebuie sa apelezi la minciunele si alea alea.

Abordarea asta mi se pare sincer, putin superficiala si ciudata venind de la o fata. Nu cred ca s-ar ridica "nivelul testosteronului" in mine daca i-as zice simplu si hotarat "NU". Iar faptul ca incerc sa alflu si de la lume daca nu cumva un refuz ar insemna o atitudine egoista din partea mea nu il face sa scada (ma refer tot la "testosteron"). Si in plus oricum nu apelam la minciunele. Faptul ca principalul motiv pentru care nu i-as da masina acum, este ca sigur o va chinui, nu inseamna ca lipsa dublei comenzi de exemplu si riscul intratului in ceva nu au fost luate in calcul. Repet, nu de paguba e vorba neaparat ci de faptul ca cine stie ce se poate intampla la urma urmei.

Una peste alta e clar ce am de facut. Ii voi spune ca normal si firesc e sa invete cu instructor si ca oricum nu m-as simti in apele mele daca mi-ar chinui cei 130 de caluti biggrin.gif

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Ma duc sa ..... biggrin.gif ...dar daca mai ae cineva ceva de spus, va rog sa continuati....cine stie ce mai aflam pe tema asta tongue.gif

This post has been edited by Tigris: 2 Nov 2005, 20:14

--------------------
just a - car
Cat Pride World Wide
+
ashu
post 2 Nov 2005, 20:31
Post #55

Membru erectil

QUOTE(Tigris @ 2 Nov 2005, 20:12)
Dar ai dreptate, nu e vorba ca e femeie, ci e vorba ca firesc normal si legal e sa invete la scoala.
*

Exactamente, asta sintetizeaza toata discutia.

Sa ne tii la curent cum evolueaza situatia. smile.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Sony
post 2 Nov 2005, 21:29
Post #56

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(Ciombe @ 2 Nov 2005, 16:22)
Un singur sfat: FA-TI CASCO!!!
*

Casco nu iti da nici-un ban daca soferul nu avea permis.

QUOTE(thecagero @ 2 Nov 2005, 19:18)
"masina ta" = teren minat. Constructii de cuvinte interzise intr-o relatie cu bataie lunga: orice substantiv insotit de "mea/meu", "ta/tau"; corect e "al nostru".
*

La mine este exact invers. Toate sunt ale noastre, dar cand vine vorba de masina sotia spune "masina ta". Am corectat-o de cateva ori, apoi am renuntat.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Dreamer
post 2 Nov 2005, 23:54
Post #57

Un visator hoinar ...

From: Brasov

Acum vreo 2 ani am patit la fel cu fosta si am zis ca o duc in poligon si o invat sa conduca ... cred ca va imaginati cum ma simtiam cand imi omora masina. Am renuntat dupa a 2 "sedinta" cand a scapat masina intr-un boschete de maracini, abia am reusit sa trag de volan sa nu intram frontal, dar mi-a zgariat-o lateral de la semnalizarea din fata pana la cea din spate ... at am explodat ... de at nimeni nu mai pune mana pe masina mea smile.gif
Nu ii da masina, chiar daca are carnet pt nimic in lume smile.gif
Daca vrea masina sa-si cumpere tongue.gif

--------------------
Ex Renault Megane 1, 2 si 4 2002 diesel, 2004 si 2017 benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
+
madalina
post 3 Nov 2005, 00:13
Post #58

Membru autentic

Eu am o problema cu faptul ca se pleaca de la ideea ca daca este femeie conduce prost sau fiind casatoriti, masina e a barbatului. Insa ideii de mers in poligon pentru a o invata pe prietena/sotiei/,mama/tata/frate/sora sa conduca ma opun cu inversunare, din urmatoarelke motive:

- masina nu are comanda dubla, cel din dreapta nu are nici-un control asupra masinii.

- cel din dreapta nu are suficiente cunostinte pedagogice pentru a invata pe cineva

-orice sofer cu experienta are si obiceiuri proaste, pe care i le poate transmite si invatatcelului

-cei ce conduc mult in poligoane, pe camp, in curte etc in momentul in care ies in trafic, uita ca trebuie sa se asigure, sa semnalizeze, sa parcheze in aas fel incat sa iaba si altii loc sa parcheze/sa treaca, deoarece pe camp sau un poligon nu se intampla nici-o tragedie daca nu semnalizezi sau nu te asiguri.

- expoerienta proprie: dupa ce m-a obligat atatl meu sa mergem pe un camp sa conduc si eu, un an am zis ca nu imi trebuie permis niciodata (a avut ideea ca dupoa 500 m de condus, sa ma puna sa traversez un canal de irigatii, cu inaltimea de 2 m, o panta superabrupta si in foarte scurt, iar coborarea se termina cu o curba la 90 de grade, pe care nu am ami reusit sa o iau, asa ca am intrat intr-un lan de grau/porum).

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Dic
post 3 Nov 2005, 01:04
Post #59

Membru

Este simplu: un viitor sofer (femeie sau barbat, nu conteaza) face intai scoala pe masina scolii, invata teoria si practica, da examen si ia carnetul. Apoi se poate urca in masina familiei insotit(a). Primele lectii pot fi intr-o parcare mare, libera sau pe niste drumuri unde nu prea exista circulatie sau masini parcate lateral.
O sa vedeti ca dupa primii kilometri o sa mearga mai bine.

Iar ca sa iasa totul bine trebuie multa rabdare (mai ales pentru cel experimentat care sta in dreapta). Toti am fost incepatori smile.gif. Stati linistiti ca ambreiajul nu o sa cedeze, motorul nu o sa crape iar tablele nu vor cadea. Doar este o masina (obiect din fier vechi, plastic, cauciuc si sticla), nu o fiinta. Lucrul care trebuie sa va preocupe in acele momente este persoana incepatoare de la volan.

Latter edit: iar daca cel experimentat nu este bun pedagog trebuie doar sa aibe rabdare si sa taca. Eventual sa dea scurte indicatii de tipul: "hai sa ne oprim in punctul X", "ia-o la dreapta la urmatoarea intersectie", "foarte bine", etc... Soferul incepator se va simti mai increzator sa aibe pe cineva langa el. Nu il ajuta deloc un cicalitor, ba chiar il intimideaza/enerveaza si va face mai multe greseli.

This post has been edited by Dic: 3 Nov 2005, 01:11

--------------------
Dacia DSN Rapsodie x 2 2001
+
Ciombe
post 3 Nov 2005, 07:25
Post #60

Membru autentic

From: Arad

Am o vecina, care o invata pe fii-sa sa conduca. O pune la volan pe strazile din Gai - alea parca sunt strazi de la sat... Toate bune si frumoase, numai ca fii-sa are doar blink.gif 13 ani!! Aia o sa ajunga o schumacherita biggrin.gif . Asta daca nu gaseste vre-un italian cu bani sa o duca la ei ...

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 01:35
Forum Renault