Filtrul de aer
![]() ![]() ![]() |
Filtrul de aer
ViperRS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Attached thumbnail(s) carb2.jpg ( Size: 151.29k ) Number of downloads: 132 carb3.jpg ( Size: 64.75k ) Number of downloads: 122 |
||
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
solutii: adaptezi un filtru clasic, adaptezi un filtru sport, sau schimbi capota si pui de diesel ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
gasesc gat de lebada in forma carburatorului ???
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De gasit nu stiu, dar daca nu este se poate adapta, eu am vazut la multi asa..dar nu am intrebat amanunte...poate stiu mai multe altii de aici
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ViperRS |
![]()
|
azi am luat in gat de lebada de papuc cu carburatorul dublu corp. din pacate e prea mic.... deja nu mai stiu ce sa fac
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ViperRS @ 28 Nov 2005, 10:07) azi am luat in gat de lebada de papuc cu carburatorul dublu corp. din pacate e prea mic.... deja nu mai stiu ce sa fac Pai omule esti pe drumul cel bun ! Si eu am luat tot un gat de lebada de papuc , probabil ca ai vazut pozele de la "imbunatatiri dacia break" topicul meu unde era asa cum zici acelasi carburator . Uita0te cu atentie , pur si simplu "decupezi" cu uncutter gatul de lebada. Va rezulta si o inaltime mai mica si o adaptare destul de buna . Acum cele patru prezoane initiale de prindere se scot si se prind pe partea celalta , rzultant astfel "zone de agatare" ca gatului de lebada. Vezi cum am pus eu provizoriu sarmele alea de radea lumea. Se pot face niste siteme de prindere frumoase , dupa probe si reusita proiectului . Acum la mine era asa : galerie monocorp (care este putin cred mai joasa decat cea de dublu), piesa de adaptare de 1,5 cm inaltime, carburator, gat de lebada ttaiat ! si se inchidea fara probleme ! Succes ! Vezi schimba toate garniturile genul asta de carburator este atat de vechi incat mai mult ca sigur a pierdut mult din planeitate ! |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
mda, mai ales sarmele!!! cate se pot face cu o sarma!! eu stiu pe cineva care si-a rupt clavicula nu stiu cum..pe la tara..si si-a prins-o cu o sarma.
acum ontopic. de ce ti-ai pus carburator bicameral pe berlina? ai vreo fantezie?trebuia sa-ti lasi weber-ul tau simplu si curat se regleaza usor...e dela solex de renault 12? ...care e ideea?..vezi de treaba domle.. |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Sociopatul Tandru @ 29 Nov 2005, 15:05) mda, mai ales sarmele!!! cate se pot face cu o sarma!! eu stiu pe cineva care si-a rupt clavicula nu stiu cum..pe la tara..si si-a prins-o cu o sarma. acum ontopic. de ce ti-ai pus carburator bicameral pe berlina? ai vreo fantezie?trebuia sa-ti lasi weber-ul tau simplu si curat se regleaza usor...e dela solex de renault 12? ...care e ideea?..vezi de treaba domle.. Omul vrea solutii la probema lui nu sa-l ia lumea la rost , e problema lui de ce si-a pus si aci a cerut o solutie... ![]() This post has been edited by argon: 29 Nov 2005, 15:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ViperRS |
![]()
|
carburatorul acela l-am pus prima data din cauza faptului ca carburatorul vechi avea o problema : nu il puteam regla klumea adica era cam stricat el de felu lui. m-am interesat sa iau unu nou si am aflat ca e aproape 2 milioane asa ca am preferat sa fac altceva cu banii aia. toata lumea mi-a zis ca o sa consume mai mult cu dublucorp. eu din ce am citit pe forum si ce am vazut pe la alte masini: dublucorp sau orizontale rules.
partea mai nasoala este ca trebuie facute niste adaptari, de 3 zile tin masina in garaj ca nu am vreme de ea cu facultatea dar maine sper sa termin. o sa pun concluziile despre consum si cum merge masina peste cateva saptamani. |
--------------------
Dacia
1310
|
|
ViperRS |
![]()
|
parca toate lucrurile sunt impotriva mea: pe cand mi-am rezolvat cu gatul de lebada si l-am fixat pe carburator am o alta problema cutia de la filtrul de aer loveste in tevile de pata calda a carburatorului si nu il pot pune la loc. daca stie cineva sunt mai multe tipuri de cutii de filtru de aer? gasesc o cutie mai mica?
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
raresito |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 December 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
[quote=ViperRS,30 Nov 2005, 18:05]
daca stie cineva sunt mai multe tipuri de cutii de filtru de aer? gasesc o cutie mai mica? gasesti suta-n suta... cutia mea de la filtru e mai scurta.. din dezmembrari su capacu de metal.. ala de plastic ma enerva... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- CJ 45 DAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:30 |