Problema apa - la stergatoare., nu mai arunca apa la stergatoare .
![]() ![]() ![]() |
Problema apa - la stergatoare., nu mai arunca apa la stergatoare .
bgd_gl |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI - 85 CP, Drop Side 4x4
2008 & 2006
- GL-08-UVY
|
|||
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Torni apa in borcanel la vreo 70-80 de grade, nu prea fierbinte ca poate se topesc furtunase si alte chestii pe acolo. Iar motorasul il desfaci si il iei in casa si te uiti la el pana se dezgheata, apoi mergi la masina cand esti sigur ca nu are gheata in el, ii dai curent si vezi daca bazaie. Daca nu, altu. La fel si cu furtunele aferente, luate in casa sa se dezghete, pentru ca nu vad practica solutia de a turna apa calda in ele, avand dop de gheata...
In mod normal la diesel ar trebui sa fie acolo un borcanas, si semnalizeze ca ai apa in filtrul de motorina. Ideea e ca si eu am diesel si tot volanul ala il am. Pozitiile pe serigrafie sunt aceleasi. This post has been edited by Johnny91: 12 Dec 2010, 16:28 |
--------------------
-
dizl
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic sa ia borcanul cu totul in casa la caldura , dupa dezghetare si verificare sa se completeze cu lichid de iarna nu cu apa
eu zic ca semnul ala cu volanul este de la servodirectie , cel mai probabil lipsa lichidhidraulic |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut un drum de vreo 30 km si...miracol. Lasa masina in pace.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
whitecar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 6 January 07 From: BUCURESTI ![]() |
Iar dupa ce reusesti sa ii scoti dopurile de gheata ,cumpara lichid de spalat parbrizul care sa nu inghete la -10 grade sau nu il mai dilua cu apa pe viitor .
|
--------------------
ex Dacia Break
1310 Cli
2000 Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile"" |
|
bgd_gl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 December 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI - 85 CP, Drop Side 4x4
2008 & 2006
- GL-08-UVY
|
|
silviu_ban |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 April 15 ![]() |
Am cumparat recent un renault clio din 2006, 1.5 dci . Stergatoarele functioneaza . Dar cand dau sa imi dea apa nici nu curge nici nu sterg stergatoarele.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
clio
2006
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
poate fi maneta defecta pe stropitoare
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:19 |