Sfat termostat Starline
![]() ![]() ![]() |
Sfat termostat Starline
bvandrei |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 18 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio/1.5dci 65cp
2004
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
StarLine este marca aftermarket lowcost.....adica mai bine cauti alta daca este disponibil si ai posibilitatea financiara.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bvandrei |
![]()
|
Pai chiar nu dispun de multi bani....
Ideea este daca a avut cineva probleme cu firma asta?...Ca stiu ca este ieftina Cine a vandut in magazine etc |
--------------------
Renault
Clio/1.5dci 65cp
2004
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Poti incerca,e o marca destul de vanduta chiar daca e low-cost,am un prieten care are discuri fata starline de 3 ani pe masina si nu au fost probleme la ele
This post has been edited by vallyyy: 12 Feb 2015, 10:10 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bvandrei |
![]()
|
Asta am si facut....merge impecabil pana acum..inainte sa il pun l-am\ verificat de 2 ori
Multumesc tuturor de sfaturi! |
--------------------
Renault
Clio/1.5dci 65cp
2004
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Tine de noroc cu brandurile ieftine. Am pus rulment fata cu ABS Starline pe Astra G si la 8k deja facea galagie, la 10k l-am schimbat. |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 15:15 |