Consumati Coca Cola?
![]() ![]() ![]() |
Consumati Coca Cola?
Anonym |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 15 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- MS 30 ***
|
|||
tomycta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 18 July 05 ![]() |
si eu beau incontinuu cola.. f.mult beau..minim 2L pe zii ,uneori aproape dublu..
![]() Si energizantele imi plac..nu toate dar imi plac ![]() Pepsi mi se pare nasol si combinatia twist nu mai zic... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- CT-57-VTC
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bagam minim 2 l pe zi. Dar mi-a zis doctorul ca am tensiunea mare si nu mai am voie cofeina. Asa ca am redus la 1.5 l / zi. Asta pana mor.
|
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Pai trebuia sa aleg, Cola, sucuri naturale, apa minerala sau spirtoase. Apa minerala naturala (cand nu e apa de la robinet cu bulbuci bagati in ea) are un continut excesiv de minerale si faci piatra la rinichi in timp (mi-a zis mie un doftor). Spirtoasele in general nu merg cu sofatul si nici nu ma dau in vant dupa o durere de cap. Sucurile naturale nu mai exista, toate fructele si legumele au chimicale de la ingrasaminte. Un test facut anul trecut a aratat faptul ca verdeturile ce se vindeau in pata depaseau limitele normale de nitrati de cateva ori. Asa ca numai naturale nu sunt. Coca- Cola e cu chimicale, ingrasa si nu e sanatoasa, dar ce gust grozav are si cum se duce pe gatlej gadilandu-te cu bulelele alea.... asa ca 2L/zi.
Si apropo de produse naturale si chimicale, mi-am adus aminte de un banc. Un mos traieste 120 de ani. la 120-a aniversare i se ia un interviu: - Mosule, cum ai trai atata timp ? - Pai eu nu am consumat alcool, nu am fumat, am mancat doar verdeturi naturale si nu m-am "obosit" cu femei. - Pai bine mosule, si la ce ti-a mai folosit ca ai trait atata? This post has been edited by Petea: 25 Nov 2005, 17:47 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
Immortal |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 17 July 04 ![]() |
NU consum Cola. Urasc Cola si mai ales urasc barurile care ofera clientilor numai Cola/Pepsi.
Si de regula ocolesc ceea ce... urasc ![]() So no for the Cola, yes for the Pepsi. Capisci? ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos
2006, 5dr 1.4
|
|
NightClub |
![]()
|
Membru Vrooom Racing Romania Group: Members Posts: 93 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu imi place coca cola, prefer pepsi de 10 mii de ori. Si beau de mult timp pepsi si nu am patit nimic.
![]() ![]() |
--------------------
BMW
E30
1983
- B XX DMX satul de moderatori orbi si de pusti care vorbesc aiurea...DMX 32 RUN
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
apa plata, bere fara acool (pt. cine ma crede!
![]() nu suport cofeina in general, deci nici pepsi, cafea, ciocolata etc.. dar am facut un test cu o bucata de carne de vita lasata in cola 12 ore si nu mi-a placut ceea ce am vazut.....bine, referitor la PH'ul normal al stomacului nu prea cred ca are importanta ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu beau cola in general.. la volan mai ales la stopuri.. iar in timpul liber de nesofer mai tesez si cate o forma metamorfozata a CH3-CH2-OH ... preferabil de pruna
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
da doamnelor domnisoarelor si domnilor, si eu consum cam multa cola...
odata mai de mult am facut si un "experiment" cu niste colegi, am masurat pH-ul la Cola (adica aciditatea, sau de ce nu e bine sa lasi carne peste nopate in Cola..., cum s-a mentionat mai sus) Parca ne-a iesit in jur de 3 (adica destul de rau...) dar tinand cont ca pH-ul stomacului este in jur de 1 (adica de 100 de ori mai acid), ma incurajez spunandu-mi ca poate nu e asa de rea pana la urma... @OCEBE: sa nu incerci sa pui cola in radiator chiar daca merge in continuare motorul... tot datorita aceleiasi aciditati ridicate, s-ar putea sa te alegi cu ceva gauri in circuit in timp... (=coroziune). ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am raspuns cateodata pentru ca de obicei mi se ofera . In rest , cand cumpar eu , prefer sucurile naturale , energizantele , apa plata . Le consider mult mai sanatoase si , dupa un experiment de curatare a unei cutii de viteze cu 2 l de Cola ... mi-am facut o impresie despre Cola .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Am baut doar pepsi cand eram mic, pe vremea lui ceasca nu se gasea cola.
Acum prefer berea, vinul, tuica. Daca dintr-un motiv intemeiat nu pot consuma alcool, prefer santal de portocale rosii. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Consum destul de rar. Prefer apa minerala, sucuri naturale(asa zic aia ca sunt naturale ... cine stie), bere. Cafea zilnic.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Coca Cola Vanilla,4-6 litri pe zi.Nu ma simt bine daca nu am sticla la mine.
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Prefer o sticla de Pepsy sau Prigat !!! Coca-Cola mai putzin... daca imi da cineva beau... da de cumparat NO !!!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ciumonk , no offense ..4-6 L pe zi? Esti in galeata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana acum cateva luni consumam cam 1-2L/zi de cola fara zahar (Coca - Cola sau Pepsi). Cred ca eram dependent pentru ca simteam nevoia sa beau cola. Am renuntat (primele zile a fost mai greu) si ma simt mai bine: dorm mai bine noaptea si nu mai sunt asa de turat sau in priza.
Adrian_Solenza, am vazut in Franta anul asta un sortiment de Coca Cola fara zahar si fara cofeina. Pe cand si la noi? Pentru ca eu m-am lasat din cauza cofeinei (la 2L/zi se simte acea cofeina si cred ca de acolo si dependenta). As bea oricand cu placere o cola fara cofeina si fara zahar. |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
mugur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cola ..rar de tot.nu mai beau sucuri.le evit . mai folosesc doar de sarbatori.apa minerala mereu ca aia plata parca e de la robinet
|
--------------------
renault clio dci
daewoo tico
2002 /2000
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ciumonik, ai baia ta acasa?
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
concluzie:
- vand actiuni Santal, Murfatlar... - cumpar actiuni Coca-Cola Romania si Amroq Beverages!!!! |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Beau Pepsi dar va trebui sa ma las dupa ce mi-a gasit doftoru' tensiunea 19 cu 10 si puls 125
![]() |
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Beau cola dar nu mai fac excese,I-mi place f mult cu toate cu nu face bine organismului.In afara de sucurile facute la storcator restul sint abureala, nu sint naturale cum se spune.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
QUOTE(mitzaciobanu @ 10 Dec 2005, 23:10) @OCEBE: sa nu incerci sa pui cola in radiator chiar daca merge in continuare motorul... tot datorita aceleiasi aciditati ridicate, s-ar putea sa te alegi cu ceva gauri in circuit in timp... (=coroziune). ![]() cam tardiv reply-ul dar acu' am dat de postul citat mai sus: de ce ti s-a casunat taman pe mine cu bagatul de cc in radiator? |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
O combinatie utila : Alexandrion cu cola . Asta pe langa Cappy cu votca . insa alexandrionul merita incercat cu bere . Se toarna in sticla de bere 50 de alex
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Drink Cola! Ma ajuta sa imi iau masina
![]() Acum, daca nu va place Cola, mai asteptati un pic ca tre sa apara Nestea la 1.5PET! In ultima vreme am cam dat-o pe ceai si parca e mai bun... Sa vedem cum o sa fie promovat ambalajul ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
bucsa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 31 January 06 From: Husi ![]() |
nu dau cola pe ceai in veci!
cea mai buna este Coca-Cola la "sticla de sticla" 0,22!!!!!! This post has been edited by bucsa: 21 Feb 2006, 22:05 |
--------------------
nissan
1300
- 1-B-78769 username:bucsa
password:password |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Anonym @ 16 Nov 2005, 09:42) Eu as modifica topicu' in Consumati coca cola la volan? si daca da de cite ori atzi varsat-o pe voi din cauza: voastra, altora; pateaza sau nu, daca nu de ce? ![]() Eu cand fumam am scapat odata mucul pe scaun...a fost un show ![]() ![]() In rest nu am varsat nimic niciodata. La volan se bea apa plata ...macar daca se varsa nu e buba. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu beau numai cola. 2-3 litri pe zi. Doar Cola Light. Apropos...nici asta nu pateaza.
|
--------------------
-
-
-
|
|
iulik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 8 September 05 ![]() |
Nu beau nimic cu acid. Si nici Coca-Cola nu face exceptie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 1310L
- AB-02-RWK The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them.
- George Bernard Shaw |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai ca sa sting coniacul!
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Altu'
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 22:10 |