Sa’ti traiasca Frantuzoaica conasule!
![]() ![]() |
Sa’ti traiasca Frantuzoaica conasule!
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
amunRA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 April 15 ![]() |
Multumesc pentru link!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
S-ar putea sa te coste mai mult decat asta noua. Plus ca aia pare sa aiba o textura anume, pe care nu stiu cat de usor o s-o gasesti...
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
amunRA |
![]()
|
Intradevar are o textura foarte ciudata si destul de groasa/tare. As fi reconditionat'o mai mult de dragul faptului ca este originala si mai putin din punctul de vedere al partii practice. Oricum ... am doar o cartela functionala destul de jalnica estetic si ea din pacate ... urmeaza ca ii schimb si asteia carcasa si sa mai fac comanda de inca una noua. O sa le iau pe rand ... incetul cu incetul.
Multumesc pentru opinie! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Era pe la bursa un baiat care repara cartele. Poate are si "blank-uri"
This post has been edited by MuciX: 12 May 2015, 12:59 |
--------------------
-
-
|
|
amunRA |
![]()
|
Silviu daca nu ma insel? Am discutat deja ceva cu el ... singura belea este ca trebuie sa ajung cumva la el cu masina pana in Roman ca sa imi poata rescrie cartela noua pe masina. Daca nu gasesc nimic pe undeva mai aproape, ramane ca in vara sa imi fac un drum prin partile Moldovei si sa iau legatura cu el.
Multumesc pentru informatie! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Legumele cu hands-free aveau d'astea. A mea dupa 8 ani prin buzunare.
![]() This post has been edited by gabize: 12 May 2015, 15:30 Attached thumbnail(s) 20150512_151117.jpg ( Size: 3.45mb ) Number of downloads: 876 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
amunRA |
![]()
|
Eheee ... a ta arata superb ... a mea din pacate arata jalnic dupa cum se poate vedea si in fotografii. Pe cat de ok si ingrijita este masina pe atat de jalnica cartela si husa de protectie. Nu stiu ce naiba au putut face cu ele de le'au uzat in halul asta.
Asa cum am spus, voi incerca si eu sa o repar sper sa iasa cat de cat ok. This post has been edited by amunRA: 12 May 2015, 20:01 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca ai hands-free, normal ca se pastreaza in stare buna respectiva husa, pentru ca doar o bagi in buzunarul de la pantaloni/haina si o lasi acolo pana bagi hainele la spalat.
Daca nu, vei folosi continuu respectiva husa cu bagat/scos cardul din ea cand vrei sa descui masina sau sa pui contactul, prin urmare se va uza exact ca un portofel. |
--------------------
.
.
.
|
|
amunRA |
![]()
|
Asa este.
![]() In alta ordine de ideei ... Gataaaaaaaaaaaa ... mi'au venit in sfarsit si numerele preferentiale ... teoretic trebuia sa le am de vineri insa s'a produs o mica incurcatura. De azi Frantuzoaica mea se numeste Josephine oficial pe buletin cu mutatie si tot ce trebuie. ![]() 13 May 2015, 13:02: Toate bune si frumoase la masina asta ... singura chestie e ca daca bagi benzina de 100 lei abia se misca acul ala ... de 200 parca parca se vede ceva da oricum in scurt timp iara esti in zona rosie ... aia psihologica. ![]() Tanc de combustibil de 70L ... ce mama dracului or avut in cap francezii ... oare au vrut sa vanda masinile astea pentru calatorii in zone desertice sau parasite?! ![]() ![]() This post has been edited by amunRA: 13 May 2015, 13:03 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
amunRA |
![]()
|
Eu unul la nemtoaice mai mare de 60L nu am prea am avut, sau ... nu imi aduc eu aminte.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Passat B6/B7/B8 - rezervorul are 70l.
This post has been edited by marksman: 13 May 2015, 13:26 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
amunRA |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 13 May 2015, 13:26) No ... cum in ultimi 3 ani am condus o Astra si o Corsa care au rezervoare e 55L respectiv 50L ... am ramas eu cu alta idee. ![]() Multam de info. ![]() Later edit: Verificat: Audi A6 ... 70L ... ![]() ![]() This post has been edited by amunRA: 13 May 2015, 13:57 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Si la drumuri lungi ce faceai? Opreai la benzinarie cand era rezervorul la jumatate ?
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
amunRA |
![]()
|
Pentru o tara ca Romania sa fiu sincer nu imi aduc aminte sa fi patit asta. De obicei dintr'un capat la altul ... alimentam de la un capat la altul. Nici in Germania nu imi aduc aminte sa fi patit altfel, dar ... probabil ca tot de confort este vorba, alimentezi doar la un capat ... si aici le dau dreptate.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
l@u |
![]()
|
B5.5: 63l+7l rezerva=70l.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
69 + 1 senzor!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
are,are!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
amunRA |
![]()
|
Boon ... din cate am inteles in cotiera ar fi trebuit sa am o priza de 12V. Din pacate la mine este doar o gaura cu un capac de plastic. Are cineva idee daca lipseste doar priza sau si firele?. Daca ar avea macar firele trase nu e mare lucru sa cumpar din dezmembrari o piza si sa o montez acolo. Ma bate gandul sa imi cumpar o statie CB si as baga'o in cotiera ca in rest si asa am pom de craciun pe bord dupa ce montez detector + GPS ... numai statia imi mai lipseste si ma pot declara stapanul spaghetelor.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
marksman |
![]()
|
Pai desfa si tu capacul si pipaie dupa fire. Sunt sanse sa le ai deja si sa fie ascunse sau legate de alt cablaj. Spre exemplu, la Hyundai Accent-ul pe care-l are taica-miu ii lipsea priza de 12V de langa bricheta si cand a vrut sa o instaleze (pregatit cu electricianul, cu fire si sigurante, ca sa ia curent din panoul de sigurante) au gasit firele cu conector cu tot sub mocheta.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
amunRA |
![]()
|
De aia intrebam si eu. La Astra F/H a fost exact la fel cum povestesti tu atat in ce privestea montarea unui pilot automat cat si chiar a unui bord care avea airbag'uri, instalatia electrica am avut suprinderea sa o gasim gata facuta. La asta am dat jos capacelul ala si cat am reusit sa vad/pipai pe acolo nu am reusit sa dau peste vreun fir. Inainte sa ma apuc sa demontez aiurea cotiera ma gandeam ca poate s'a mai confruntat cineva cu problema asta.
Multumesc pentru raspuns, o sa mai sap! ![]() This post has been edited by amunRA: 14 May 2015, 12:02 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
Sequention |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 24 September 07 From: Timisoara ![]() |
Sa-ti traiasca frantuzoaica, kilometri multi fara vizita la service, eu am o vorba ce ti-e scris nu scapi, practic te algege masina pe tine nu tu pe ea
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 confort dynamic 1.6
|
|
amunRA |
![]()
|
In primul rand multumesc pentru urari domnule doctor!
![]() In al doilea rand ... habar nu ai cata dreptate ai ... masina asta are o intreaga poveste in spatele ei ... despre cum m'a ales ea pe mine si nu eu pe ea. As fi povestit'o pe aici ... da mi'am dat seama ca e inutil daca dincolo de fier/dotari/basini nu esti in stare sa intelegi absolut nimic. Hai pe la Straja/Parang si om avea timp ca linistiti sa povestim la o bere/vin/palinca rece/fiarta dupa anotimp si preferinte. ![]() Sa ai parte si tu de frantuzoaica ta cu stopurile ei speciale cu tot si tie sa iti dea Dumnezeu sanatate sa te folosesti bucuros de ea! ![]() Kiping taci! ![]() No ca m'am pricopsit cu o mica belea ... nu se mai aprinde lumina centrala din plafoniera fata nici cand deschid usile nici cand apas pe buton. Bag seama ca s'o fi ars becul, lumina pentru pasager functioneaza. De scos plafoniera se scoate pur si simplu sau e vreo smecherie? Am tras eu de el da mi s'a parut ca se tine cam bine si nu as vrea sa rup naibi ceva pe acolo. ![]() This post has been edited by amunRA: 15 May 2015, 14:27 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
ursul_bipolar |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(amunRA @ 14 May 2015, 19:20) As fi povestit'o pe aici ... da mi'am dat seama ca e inutil daca dincolo de fier/dotari/basini nu esti in stare sa intelegi absolut nimic. Din pacate ai dreptate... ![]() Sa te bucuri de masina si sa te poarte fara probleme! This post has been edited by ursul_bipolar: 15 May 2015, 14:21 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
amunRA |
![]()
|
QUOTE(ursul_bipolar @ 15 May 2015, 14:19) Din pacate ai dreptate... ![]() Venind dintr'o reala comunitate de pasionati auto din care fac parte de vreo 10 ani, unde nu e nimeni favorizat in nici un fel si exista cu adevarat camaraderie ce ulterior se transforma in reale prietenii la intalnirile a catorva sute de masini si mii de membrii ... am facut greseala sa cred ca asa ceva voi gasi si aici. Eh ... nu'i bai ... intentia mea nu era sa imi fac neaparat prieteni desi ma bucura ca deja am dat peste niste oameni deosebiti. QUOTE(ursul_bipolar @ 15 May 2015, 14:19) Iti multumesc stimate domn, iti doresc si tie acelasi lucru si toate cele bune! ![]() 16 May 2015, 09:05: Pentru cei carora li'se arde becul la plafoniera: Din cate mi'am dat eu seama, becurile de la plafonierele astea au obiceiul sa se arda din cauza incalzirii excesive, lucru demonstart si de ingalbenirea locasului, de unde trag concluzia ca nu au gandit bine nici treaba asta. Ok, pentru cine cauta sfaturi ... plafoniera se scoate destul de usor si cu un pic de grija cu ajutorul unei surubelnite drepte cu care se face pargie. Dupa ce se da jos, se trage putin mai tare (dar tot cu grija) de capacul ala de plastic transparent si se obtine accesul la becuri. Al meu in mod cert este ars ... acum va trebui sa caut un alt bec pe care deocamdata habar nu am unde am sa il gasesc. ![]() This post has been edited by amunRA: 16 May 2015, 09:05 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
poti sa cumperi LED ... w5w ar trebui sa fie modelul becului.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
amunRA |
![]()
|
Ar fi superb daca as gasi asa ceva ... o sa caut pe la magazinele auto din zona, unde daca nu gasesc LED o sa iau unul clasic pana ajung pe la capitala si dau o tura in Vitan.
Multumesc pentru raspuns si solutie! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
MuciX |
![]()
|
Putem continua jocul editarilor, dar nu cred ca e cazul. Frustrat sunt, dar numai pentru ca stiu ca exista (si) oameni ca tine.
Stiu ca nu te poti abtine, asta e. Te-am țucat, reverie plăcută. This post has been edited by MuciX: 16 May 2015, 13:27 |
--------------------
-
-
|
|
Sequention |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 24 September 07 From: Timisoara ![]() |
In majoritatea magazinelor auto ar trebui sa fie si normal si pe led, eu becurile din usi am schimbat pe led dar cea din plafoniera se vede parca mai bine pe clasicul galben, daca erai mai aproape iti aduceam eu , ca am cam tot timpul rezerve
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 confort dynamic 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 00:01 |