DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum putem folosi ambreiajul corect?, Sa invatam sa folosim corect ambreiajul.

MuciX
post 22 May 2015, 15:49
Post #31

sunt un om bun

Group: Members
From: când în când

Pai asta ziceam, imagineaza-ti ca pe langa aia de care dai tu, mai dai si de altii care inca nu au invatat sa conduca, dar au permis.
Si vreau sa imi cer scuze ca te-am invatat sa scoti masina din viteza cand cobori o panta. Nu stiu ce a fost in capul meu.

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
roland
post 22 May 2015, 17:00
Post #32

Membru autentic

Pt. initiator, de aceea spuneam sa inveti din surse credibile. Adica sa faci o scoala ca lumea, nu sa inveti de la prieteni care nu stiu. Spre binele tau in primul rand. Spui ca prietenii ti-au spus sa scoti pe liber in panta... Ii crezi mai mult decat pe cei de la o scoala serioasa?

--------------------
. . .
+
bucatzel
post 22 May 2015, 23:09
Post #33

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(IRONICK @ 22 May 2015, 15:23)
radmasa.gif
Crezi ca merita? Sau face parte din managementul stresului?  biggrin.gif
*

da. adica ma enerveaza un berbec si ziua lui ramane insorita? Serios, fara sa-i dea nimic de gandit ca poate nu tot ce face e perfect?

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
paul_p
post 23 May 2015, 00:39
Post #34

Membru autentic

From: psd=evil

QUOTE(David Catalin @ 22 May 2015, 16:42)
Cine credeti ca m-a invatat ca atunci cand cobor o panta sa scot masina din viteza si toate celalalte lucruri? Tot soferii ca voi ...
*

Tu stii cine te-a invatat, dar nu te-a invatat prea bine. Pe langa ce ti s-a spus pana acum, daca o lasi pe liber cand cobori o panta, fortezi inutil cutia de viteze si-i scurtezi viata.

This post has been edited by paul_p: 23 May 2015, 10:27

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
bion
post 5 Jun 2015, 10:47
Post #35

Membru autentic

From: TM

Uau. Mai copile esti un pericol pentru tine si celalti nevinovati care circula pe ulita. Io nu stiu ce scoala de sofrei ai facut. Probabil ai mers pe criteriu sa fie ieftin sai sa aiu carnetu. Zici ca la examen ai mers 14 km in oras. Pai in un sat mai mare ca sa faci 14 km in trafic " normal" faci si 1/2 ora. huh.gif
Parerea mea e ca sa te duci sa platesti un instructor si sa faci freo 2 saptamani de conducere in oras si in afara.

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Alxast
post 21 Jun 2015, 15:06
Post #36

Membru incepator

Referitor la ceea ce susține copilul eu la școală acum aproximativ 8 9 ani instructorul mă învățat să întru în curbă și în viraj stânga sau dreaptă dintr-o stradă principală pe una secundară cu ambreiajul călcat am făcut asta de mai multe ori până dintr-o zi când am luat-o pe cârcă de la tată la propriu spunandu-mi ca de foarte multe ori în viraj nu am să reduc la fel de mult ca atunci când am mașină în treapta a 2a + călcat de frâna....
Din experiență proprie îți spun atunci când mergi cu 80 100 km/h dacă călci ambreiajul de cele mai multe ori Masina își ia mai mare viteză decât dacă ai ridica simplu piciorul după accelerație ...
Dacă cobori o pantă de înclinare 20' și ești în w 2a chiar și a 3a nu este același lucru ca atunci când ai fi pe liber .... Dacă coborî o astfel de pantă pe liber și ținând numai din frâna vei toci plăcute și discuri sau chiar vei ovaliza discurile dacă după coborârea pantei rotile tale au contact cu apa ....
Plus ca riscurile de a nu îți mai ține frâna sunt mari datorită presiunii mari create în colanele de frâna sunt mari șanse ca acestea să cedeze și să pierzi lichidul de frâna ....
Așa ca dragilor nu va mai luati de copil de multe ori la școală instructorul te pune să călci des ambreiajul deoarece el nu are acces la accelerație și astfel poate reduce el din ambreiaj și frâna....

--------------------
Dacia Logan Dci 1.5 2009
+
roland
post 22 Jun 2015, 19:28
Post #37

Membru autentic

Omule, tu pe ce limbă ai scris acolo? Nu se intelege nimic. Nu ai nicio credibilitate in ce spui daca o faci in halul asta.

--------------------
. . .
+
David Catalin
post 24 Jun 2015, 19:16
Post #38

Membru incepator

QUOTE(bion @ 5 Jun 2015, 10:47)
Uau. Mai copile esti un pericol pentru tine si celalti nevinovati care circula pe ulita. Io nu stiu ce scoala de sofrei ai facut. Probabil ai mers pe criteriu sa fie ieftin sai sa aiu carnetu. Zici ca la examen ai mers 14 km in oras. Pai in un sat mai mare ca sa faci 14 km in trafic " normal" faci si 1/2 ora. huh.gif
Parerea mea e ca sa te duci sa platesti un instructor si sa faci freo 2 saptamani de conducere in oras si in afara.
*

Ok! Nu inteleg ce doresti sa-mi spui, dar in fine. Nu sunt un pericol pentru ceilalti " nevinovati " pentru ca la randul lor, "nevinovatii", devin ei insisi pericol pentru ceilalti.
Din cate stiu eu, dar probabil tu stii mai bine, scoala la care am invatat nu este tocmai ieftina si este una dintre cele mai bune din Bacau.
Examenul, adica orasul nu l-am dat in sat amice si da, a durat aproximativ 40 de minute pana am revenit in locul de unde am plecat.
Reamintesc ca dupa ce am obtinut carnetul nu am m-ai condus 1 an si jumatate, cat despre instructor, am enumerat datoriile cu care a fost obligat fata de mine, cu toate ca n-au fost indeplinite toate obligatiile pe care le avea fata de mine, sunt multumit ca m-a invatat sa conduc si sa ma descurc in trafic.

This post has been edited by David Catalin: 24 Jun 2015, 19:19

--------------------
Dacia Logan 2004
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 12:50
Forum Renault