Cum putem folosi ambreiajul corect?, Sa invatam sa folosim corect ambreiajul.
![]() ![]() ![]() |
Cum putem folosi ambreiajul corect?, Sa invatam sa folosim corect ambreiajul.
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Pt. initiator, de aceea spuneam sa inveti din surse credibile. Adica sa faci o scoala ca lumea, nu sa inveti de la prieteni care nu stiu. Spre binele tau in primul rand. Spui ca prietenii ti-au spus sa scoti pe liber in panta... Ii crezi mai mult decat pe cei de la o scoala serioasa?
|
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(David Catalin @ 22 May 2015, 16:42) Cine credeti ca m-a invatat ca atunci cand cobor o panta sa scot masina din viteza si toate celalalte lucruri? Tot soferii ca voi ... Tu stii cine te-a invatat, dar nu te-a invatat prea bine. Pe langa ce ti s-a spus pana acum, daca o lasi pe liber cand cobori o panta, fortezi inutil cutia de viteze si-i scurtezi viata. This post has been edited by paul_p: 23 May 2015, 10:27 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Uau. Mai copile esti un pericol pentru tine si celalti nevinovati care circula pe ulita. Io nu stiu ce scoala de sofrei ai facut. Probabil ai mers pe criteriu sa fie ieftin sai sa aiu carnetu. Zici ca la examen ai mers 14 km in oras. Pai in un sat mai mare ca sa faci 14 km in trafic " normal" faci si 1/2 ora.
![]() Parerea mea e ca sa te duci sa platesti un instructor si sa faci freo 2 saptamani de conducere in oras si in afara. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alxast |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 June 15 ![]() |
Referitor la ceea ce susține copilul eu la școală acum aproximativ 8 9 ani instructorul mă învățat să întru în curbă și în viraj stânga sau dreaptă dintr-o stradă principală pe una secundară cu ambreiajul călcat am făcut asta de mai multe ori până dintr-o zi când am luat-o pe cârcă de la tată la propriu spunandu-mi ca de foarte multe ori în viraj nu am să reduc la fel de mult ca atunci când am mașină în treapta a 2a + călcat de frâna....
Din experiență proprie îți spun atunci când mergi cu 80 100 km/h dacă călci ambreiajul de cele mai multe ori Masina își ia mai mare viteză decât dacă ai ridica simplu piciorul după accelerație ... Dacă cobori o pantă de înclinare 20' și ești în w 2a chiar și a 3a nu este același lucru ca atunci când ai fi pe liber .... Dacă coborî o astfel de pantă pe liber și ținând numai din frâna vei toci plăcute și discuri sau chiar vei ovaliza discurile dacă după coborârea pantei rotile tale au contact cu apa .... Plus ca riscurile de a nu îți mai ține frâna sunt mari datorită presiunii mari create în colanele de frâna sunt mari șanse ca acestea să cedeze și să pierzi lichidul de frâna .... Așa ca dragilor nu va mai luati de copil de multe ori la școală instructorul te pune să călci des ambreiajul deoarece el nu are acces la accelerație și astfel poate reduce el din ambreiaj și frâna.... |
--------------------
Dacia
Logan
Dci 1.5 2009
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Omule, tu pe ce limbă ai scris acolo? Nu se intelege nimic. Nu ai nicio credibilitate in ce spui daca o faci in halul asta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
David Catalin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 May 15 ![]() |
QUOTE(bion @ 5 Jun 2015, 10:47) Uau. Mai copile esti un pericol pentru tine si celalti nevinovati care circula pe ulita. Io nu stiu ce scoala de sofrei ai facut. Probabil ai mers pe criteriu sa fie ieftin sai sa aiu carnetu. Zici ca la examen ai mers 14 km in oras. Pai in un sat mai mare ca sa faci 14 km in trafic " normal" faci si 1/2 ora. ![]() Parerea mea e ca sa te duci sa platesti un instructor si sa faci freo 2 saptamani de conducere in oras si in afara. Ok! Nu inteleg ce doresti sa-mi spui, dar in fine. Nu sunt un pericol pentru ceilalti " nevinovati " pentru ca la randul lor, "nevinovatii", devin ei insisi pericol pentru ceilalti. Din cate stiu eu, dar probabil tu stii mai bine, scoala la care am invatat nu este tocmai ieftina si este una dintre cele mai bune din Bacau. Examenul, adica orasul nu l-am dat in sat amice si da, a durat aproximativ 40 de minute pana am revenit in locul de unde am plecat. Reamintesc ca dupa ce am obtinut carnetul nu am m-ai condus 1 an si jumatate, cat despre instructor, am enumerat datoriile cu care a fost obligat fata de mine, cu toate ca n-au fost indeplinite toate obligatiile pe care le avea fata de mine, sunt multumit ca m-a invatat sa conduc si sa ma descurc in trafic. This post has been edited by David Catalin: 24 Jun 2015, 19:19 |
--------------------
Dacia
Logan
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:50 |