Roata deplasata ?!?, Freaca aparatoarea
![]() ![]() ![]() |
Roata deplasata ?!?, Freaca aparatoarea
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci
Asa cum spuneam, am privit cu ochi de profan problema... Impactul de pe centura(vezi topicul de la cafenea), i-a deplasat bara stabilizatoare.De acolo zgomotul...Nu sa-a intamplat nimic altceva, doar ca bara se deplasase cu 2-3 cm in suruburi...Acum totul e ok. Cat despre frecatul cauciucului pe protectia anti-noroi de pe aripa, aceasta a pierdut 2 suruburi...si s-a si deformat un pic, asa ca se va rezolva cu 2-3 kiplinguri ![]() Eu, pe cric, nu aveam cum sa vad nici bara stabilizatoare, si nici protectia care e desprinsa cumva ciudat.... Cu ocazia asta am vazut si ca masina e impecabila in partea inferioara.... ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
...
![]() ![]() |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
anonimul80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 December 06 ![]() |
eu am derapat de la un caine iesit in fata si frana si masina s-a rotit si a lovit cu roata dreapta spate de bordura din stanga in timpul rotirii.
S-a deplasat puntea spre stanga, daca ma uit din spate roata dreapta e mai inspre interiorul masinii si roata stanga mai spre exterior. ochiometric estimez ca s-a deplasat puntea cu 2-3 cm. masina merge bine, dar vreau sa merg sa stiu ca nu mai are buba. Cine stie unde pot sa o rezolv ? si nici sa ma coste foarte mult. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Comfort
- B 04 dvz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:32 |