ce se mai fura in romania
![]() ![]() ![]() |
ce se mai fura in romania
zetu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break 1410
- b56mbc
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(ionutg @ 7 Nov 2005, 16:08) Stiu ca nu spun ceva nou ... dar... acum o saptamana am observat un Logan (din fericire nu era al meu) in parcare cu sigla Dacia de pe grila din fata, furata. Arata destul de urat saracu' Logan. Totusi .. eu nu am inteles ce au facut hotii cu semnul respectiv ??? L-au pus pe Solenza sau pe berlina. Asa considera unii ca fac tuning. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
deah...in seara asta la Unirii mi-au furat si mie emblema de pe botul masinii. si arata ca dracu.
e momentul sa anunt ca-mi bag picioarele si nu numai in tunningul bajetilor de bajeti. 3 kile de flegme pe ei. P.S.: stie cineva pe unde gasesc sa o inlocuiesc? sa n-aud chestii gen "ia si tu de la altul" ca fac urat de tot. This post has been edited by Lolek: 13 Nov 2005, 18:29 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La orice service Dacia, la dezechipari. Acolo dau jos de pe masini tot ce e lovit dupa un accident. De inteles te intelegi cu cei de acolo. Eu cu 200.000 am luat ambele steme.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
QUOTE(Codrin @ 13 Nov 2005, 18:31) La orice service Dacia, la dezechipari. Acolo dau jos de pe masini tot ce e lovit dupa un accident. De inteles te intelegi cu cei de acolo. Eu cu 200.000 am luat ambele steme. Sunt si in magazin cu 15 lei parca. Mie mi-au furat un capac de roata si era cel mai urat si cel mai zgaraiat dintre toate(era noaptea si n-a vazut ce sa ia, si-a luat la plezneala) ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
In magazin sunt cu 65 de lei. Trust me
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 4 Nov 2005, 19:55) Aurolaci!!! Eu m-am dus dimineata in parcare(la intrarea in Cismigiu) si am gasit doi aurolaci dormind in masina(geamul spart, masina de servici, la, la, la...) Cand am inceput sa "behai" la ei, au sarit niste babalaci sa-mi explice ca "astia n-are case, unde vrei sa doarma?" Si mi-au mai zis: "ba, esti tanar, de ce injuri asa?" Credeti sau nu, din victima m-am transformat in acuzat! Imi dadeau mosii cu huo de mi s-a facut rusine! Ma gandeam cum sa "ma tirez mai repede" ca se cam stransese lume, ma rog, babalai............. ![]() ![]() ![]() Stiti voi, opinia publica... ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Stai putin Basescule . Tu zici ca aurolacii ti-au spart geamul masinii si s-au culcat in ea ? Daca asa sta treaba trebuia sa apelezi la violenta si politie ulterior .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si masina mea a cazat o data niste homelessi, dar nu i-am prins. Chiar nu stiu cum as fi reactionat
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
@Traian_basescu: trebuia sa le zici mosilor care in stil comunist dadeau cu huo (mentalitatea gen "pe timpul lu' Ceao aveam di tati, case, servici etc.") sa ii ia pe aurolaci si sa-i cazeze in casele lor, eventual sa nu le dea cheia aurolacilor, sa le spuna sa patrunda prin efactie
![]() ![]() P.S. Nu am absolut nimic cu etnicii rromi, decat in masura in care au si ei ceva de "impartit" cu mine. |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Codrin @ 13 Nov 2005, 23:35) confirm pozitiv si dau din cap aprobator in sensul ca sunt de acord ca asa e. problema e alta... al mine in parcare la bloc mai e inca unul caruia i-au furat-o si mai am un prieten caruia i-au furat emblema de pe portbagaj. intreb si eu...e ceva ce-mi scapa? ati auzit cumva niste melodii/manele noi gen "ridicati-va emblemele Dacia in aer, cine n-a facut rost inca e fraier" de se fura in halu' asta? sunt cumva batute cu nestemate si suflate cu aur? care e chestia? ... ca totusi prea multe berline/papuce cu din astea de Logan/Solenza insurubate nu prea am vazut. This post has been edited by Lolek: 22 Nov 2005, 14:30 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
QUOTE(Lolek @ 22 Nov 2005, 14:29) inca nu s-a ajuns la masa critica... dar baietii lucreaza. o oroare de asta am vazut eu de curand: un logan care avea aplicat, grosolan, peste scutul dacia, si in fata si in spate, rombul de la reno. era clar, dupa "stilul" general al masinii ca out there un proprietar de reno fluiera incetisor a paguba admirand ambutisarea maiastra a tablei. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ultima moda in Constanta...se fura in draci rotile de berline...ce drcu i-a apucat???Ce fac cu ele???De vreo 2 saptamani am vazut la stiri vreo 5 hoti prinsi in fapt, si la mine in carier sut o gramada de masini puse pe butuci.Ce-au patit?S-au scumpit rotile de berline???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
alex275 |
![]()
|
Daca sunteti asa curiosi "de ce se mai fura prin Romania", duceti-va la Candiano Popescu pe coridoare, ca va strambati de ras. Erau rezemate de pereti, radiatoare, filtre, roti, scule, motoare, n-aveai loc sa treci printre ele. Plus sertarele din birouri tixite cu "scule de scule"
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde, unde??? ca vreau si eu!!!!
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
alex275 |
![]()
|
Candiano Popescu, pentru cine stie, e un fel de "discoteca"
![]() Se afla in Bucuresti si de obicei o frecventeaza cei care au fost deposedati de bunuri gen...... am spus mai sus! Tot acolo iti faci numere "late" -vezi avatarul meu- ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
alex275, mi s-a parut mie ca ala e numar de SPP.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex275 |
![]()
|
Da n-ai vazut numarul meu...
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Sony |
![]()
|
Daca-l ascunzi.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(DRE @ 4 Nov 2005, 19:44) Eu cand eram mic furam capacele de ventil de la masini bengoase si le puneam la bicicleta. Era intrecere intre pustani care are capace mai bengoase. Mai furam si snurul care prinde jos prelata la masini. Era o funie destul de buna pentru diverse catarari in copac, fileu de tenis cu piciorul si altele. Si nu eram aurolac, pe atunci de altfel nici nu exista termenul, eram chiar elev de olimpiada. Copiii sunt copii, nu are rost sa-i judecam dupa standardele noastre de oameni maturi. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Copii, copii dar daca prind pe vreunu ca-mi manareste pe la masina tot ii sparg capu!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
asorin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Credeam ca am scapat... dar si mie mi-au umblat in masina. Ziua in amiaza mare, intre orele 13-15 , zona Piata Chibrit. M-au lasat fara RCD.Masina (DSN) are alarma. Sunt tare curios cum au reusit sa o deschida.Au lucrat chirurgical. Nici o urma.
Am de gand, cand va trece perioada asta mai aglomerata la serv, sa organizez un flagrant.Las in masina ceva care sa atraga si stau cu ochii pe ea. Ca la pescuit ![]() Nu ma deranjeaza f tare faptul ca a trebuit acum sa iau altul, nu era cine stie ce, avea niste probleme, era planificat sa il scihimb.Dar am avut un soc in momentul in care am vazut usa deschisa si totul ravasit in masina.Cred ca de abia acum il inteleg pe Iovan ![]() PS : Sper sa nu imi iau warn pentru violenta ![]() This post has been edited by asorin: 4 Dec 2005, 09:12 |
--------------------
Renault
Megane
Sport Tourer GT Line 1,2 TCE EDC - 2016
- B-XX-XXX
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(jaf @ 6 Nov 2005, 10:58) Din 4 capace de matiz am ramas cu 3.. faza tare ii ca l-au furat pe cel mai rupt si mai zgariat.. de ce ? ![]() Daca poate cineva sa ma faca si pe mine sa inteleg de ce exact capacul l-au luat fac o bere Nu stiu cum e in Cluj dar in Bucuresti am prins un aurolac prin centru care fura cate un capac-doua apoi se juca cu ele (nu conta marca). Se ducea in parcul icoanei si se uita ca boul la ele, le arunca, le invartea...I-am tras vreo 2 suturi dar nu cred ca s-a lasat de placerea asta. Asadar...asta ar fi o explicatie. |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cand eram copil (anii 70') era la moda sa-ti impopotonezi masina cu tot felul de benzi colorate autocolante. Si mai aparuse moda in cartier, sa ne "tunam" manerele paletelor de ping pong cu acele benzi autocolante furate de pe masini. Care avea inele de mai multe culori si latimi diferite era cel mai tare (evident daduse atacul la mai multe masini...).
Fenomenul luase amploare pana cand intr-o buna zi au venit in control la scoli echipe de militie si impreuna cu profesorii au facut control la servieta. Toti cei care am fost gasiti cu palete "tunate" am fost dusi intr-o sala de clasa sa dam declaratii, dupa care a urmat ratia de palme si amenintarile cele mai groaznice... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:57 |