FXT
![]() ![]() |
FXT
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Flatron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 551 Joined: 10 September 15 ![]() |
@Muttley: așa mi se pare și mie. Acum, na, dacă știi să faci treaba corect, cum zice YRX, da. Dar altfel, mers orbește, și mie mi se pare mai riscant și mult mai safe cu folie.
Acum, plm, cică nu e legal cu folie pe faruri, dar să fie sănătoși. Oricum, vorba cuiva parcă de pe forum: bine că e legal cu faruri mătuite, dar cu folie transparentă pe faruri curate nu este. This post has been edited by Flatron: 2 Aug 2018, 21:27 |
--------------------
Renault
Megane GT
2018 205CP
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ah, am vazut multe folii puse in bataie de batgiocora. Probabil difera si materialul.
UXE aici de fata creca si le-a facut la spalatorie cu 30 de lei, altfel nush cum de a plecat fara nicio acoperire. Voi a zice ca si rezultatul foliei aleia ma gandesc ca depinde de calitatea materialului si calitatea aplicarii. Ca fapt divers si ordin de marime, Ignis in 3 usi, folie solara, folie parbriz si faruri, 1400 lei. Puteam face si cu 4000. Din comoditate, ca sa nu refac curand si din dorinta de a iesi absolut perfect. Ah, fara polish! This post has been edited by Muttley: 2 Aug 2018, 21:39 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Uau! La banii astia sigur ti-au dat si o bere cat stateai cu chicerele-n sus pe chaise longue, nu?...
![]() This post has been edited by Victorine: 2 Aug 2018, 22:13 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si folia e buna, dar folie calumea care se vede dupa pret. O pereche de faruri infoliate cu Ventureshield, de ex, face cateva milioane bune, Muttley va poate spune mai multe, e mai in tema aici.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Muttley |
![]()
|
Sunt in tema o lae. Doar beneficiez de serviciile foliei.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
pana la urma, unde infoliez si eu farurile?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde vrei... numai sa fii atent la ce folie folosesc.
Ventureshield 3M am auzit și eu de ea, numai ca e vreo 100 de lei / far. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi eram pe autostrada cu cruise setat pe 110km/h si la un moment dat sare din viteza a 5-a .. am bagat din nou a 5-a si dupa cateva secunde iar a sarit in punctul mort. Tot drumul asa a facut.
Uneori sare dupa 1-2 minute , alteori mai repede. E prima oara cand face asa ceva. Ulei este in cutie, am verificat pe joja. Doar in viteza a 5-a e problema. Ce poate sa fie ? Pinion uzat? De huruit nu huruie. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Ai incercat cu a sasea sa vezi daca face la fel?
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
A 6a creca merge numai indarat.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Am patit si eu ceva de genul la Laguna.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Salutare,
Ma gandesc sa-mi iau si eu un SG 2.5 XT, in principal pentru a cara o platforma cu o masina de curse pe ea, deci ca a doua masina (max 5000 km/ an). Nu gasesc pe net care ar fi masa remorcabila cu dispozitiv de franare, pe unele forumuri scrie 1050 kg (in special cele din US) pe altele 2000 kg. Masina care va fi carata are in acte 1370 KG si in realitate aprox. 1000 kg. Platforma intre 400->500 kg. @UXE: scrie oare in talon cat poate sa care SG-ul? Si are rost sa ma gandesc sa-mi iau Forester sa car platforma dupa el? BTW, nu vreau sa-mi iau diesel, iar generatiile mai noi de Forester arata oribil. Deci daca e sa-mi iau Forester, o sa fie numai SG 2.5 XT, manual. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa tractezi linistit. Beleaua la Subaru e sistemul de amortizare de pe spate. De la balansul platformei o sa se lase spatele in timp. Iar amortizoare noi nu sunt decat oem. Exista si o varianta de lucru mai ieftina dar cu modificari.
Nu uita ca 2.5 xt manual are 5 trepte. Deci cand vei scapa se platforma si o sa vrei sa il alergi sa nu cauti a 6-a. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Muttley |
![]()
|
Degeaba-l astepti pe UXE, nu pare sa aiba notificare pe forumul asta, e ocupat cu schimbul de ulei acum.
Masina lui e o Impreza cu consola spate usor mai mare si arcuri mai lungi. Eu n-as tracta 1500kg cu asa ceva. Sau, altfel, ia un Duster, dubleaza-i puterea si-ti da Forester XT. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu am gasit ca 2000kg cu frana si 750kg fara frana.
Nu cred ca e cea mai buna solutie dar se poate |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Solon @ 26 Dec 2018, 16:35) Poti sa tractezi linistit. Beleaua la Subaru e sistemul de amortizare de pe spate. De la balansul platformei o sa se lase spatele in timp. Iar amortizoare noi nu sunt decat oem. Exista si o varianta de lucru mai ieftina dar cu modificari. Vad ca se gasesc amortizoare spate aftermarket la preturi destul de decente. Nu mi-e frica de modificari ![]() QUOTE(Muttley @ 27 Dec 2018, 01:23) Masina lui e o Impreza cu consola spate usor mai mare si arcuri mai lungi. Eu n-as tracta 1500kg cu asa ceva. Sau, altfel, ia un Duster, dubleaza-i puterea si-ti da Forester XT. Duster poate cara maxim 1500kg si tinand seama ca masina carata are 1380 kg in acte + greutatea platformei, ma scoote in afara legii. Caut ceva cu care sa tractez aprox. 1800/ 1900 kg in acte si sa nu fie un SUV normal (adica barca pe viraje, diesel, inalta cat un tractor,etc. ![]() Daca poate cara 2000 kg, de ce n-ai recomanda sa-l folosesc pentru asta? QUOTE(dizzy @ 27 Dec 2018, 08:59) Eu am gasit ca 2000kg cu frana si 750kg fara frana. Nu cred ca e cea mai buna solutie dar se poate Asa am gasit si eu, doar ca pe forumurile din US baietii spun ca se poate tracta cu el numai aprox. 1000 kg. As vrea confirmarea cuiva care se poate uita in talon la cifre ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vezi ca la Duster mai ai o problema. Daca ai aderenta slaba si trebuie sa intre spatele atunci cand ai remorca dupa tine, cuplajul se incalzeste destul de repede si ramai fara el ca-l decupleza cand ajunge la temp de distrugere.
This post has been edited by IRONICK: 27 Dec 2018, 11:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia e, daca a incarcat platforma cu greutate mai mare in spatele osiei ce sa-i faci
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MihaiD |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 27 Dec 2018, 13:46) Cam da, trebuie sa fie SUV, ca sa tracteze 1800 kg sau peste... Chiar daca masina respectiva poate cara mai mult decat scrie in acte si masina carata are greutatea cu mult sub ce scrie in acte, nu vreau sa ma risc inutil (amenzi, etc.). QUOTE(Muttley @ 27 Dec 2018, 13:49) O KURWA!!! ![]() This post has been edited by MihaiD: 27 Dec 2018, 15:12 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
dizzy |
![]()
|
De ce nu iei mașina speciala de carat mașini?
Sau o duba? Cu duba mai cari diverse pt Racer. Un Touareg e mai fortos și mai greu. Un cunoscut ducea 2 cai (frumoși) de coada Tauregului. Sau un X5, ML, Lexus, Pajero, Ciuruki, etc. This post has been edited by dizzy: 27 Dec 2018, 21:12 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.684 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
MihaiD |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 27 Dec 2018, 21:08) De ce nu iei mașina speciala de carat mașini? Sau o duba? Cu duba mai cari diverse pt Racer. Un Touareg e mai fortos și mai greu. Un cunoscut ducea 2 cai (frumoși) de coada Tauregului. Sau un X5, ML, Lexus, Pajero, Ciuruki, etc. Nu pot sa zic ca mai sunt un racer profesionist ![]() Cam asta simt cand conduc un SUV, Foresterul SG l-am condus si nu are ruliul si inaltimea unui SUV, deci ar trebui sa nu ma ia cu greata cand ma sui in el ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
dizzy |
![]()
|
X5 are o tinuta buna de drum.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@Gabryel.GLN, am citit . Intretimp am fost la nenea care mi-a facut motorul la inceput... si mi-a recomandat sa schimb mai intai tamponul motor de la cutie, ca ar avea nush ce joc.
![]() Tamponul a ajuns dupa vreo 30 de zile ![]() ![]() Si o alta "bucurie", pe parbriz a aparut o fisura chiar pe centru in partea de sus si trece prin zona unde este suportul de la oglinda interioara. Tin minte ca era crapat in aceeasi zona si cand am cumparat masina. Fostul proprietar mi-a zis ca l-a mai schimbat de doua ori in trecut si ca tot asa , "crapa din senin". Ciudat e ca fisura a aparut in stationare.. si nici nu prezinta urme de lovitura de la vreo pietricica. In 3 ani jumatate de cand am masina am mers prin multe gropi si hartoape si parbrizul a fost ok. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vreo sansa sa se fi infiltrat suficienta apa pe acolo care la inghet sa impinga in el cat sa il crape?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
UXE |
![]()
|
Asta a fost si una din explicatiile celui care mi-a montat parbrizul acum 3 ani jumate.
O alta explicatie a mai fost cum ca sasiul de SUV se torsioneaza mai usor si parbrizul la un moment dat cedeaza... plm... explicatii sunt multe , dar real nu stiu de ce a crapat... Fisura este doar la stratul exterior..pe interiorul masinii parbrizul este neted... This post has been edited by UXE: 31 Jan 2019, 10:42 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:57 |