unde repar turbina 1.5 dci? - consum ulei
![]() ![]() ![]() |
unde repar turbina 1.5 dci? - consum ulei
contLord |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 27 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|||
sifo66 |
![]()
|
![]() citeodata si mecanic de nevoie!!!!!!! Group: Members Posts: 110 Joined: 6 November 10 From: Codlea-Brasov ![]() |
http://turbosuflanta.com.ro/turbosuflante-...ro-4-74-kw.html
eu de aici am luat pentru renault-ul meu ,am luat unul cu piesa la schimb 1000 de lei,dar cred ca pentru dacie este un pic mai ieftin |
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|
contLord |
![]()
|
eu fiind in Bucuresti am tot cautat pe net iar firmele care presteaza asemenea servicii sunt semidubioase (sau eu sunt suspicios din fire)
am gasit asa un miez de turbina provenienta Anglia la 850 roni fara garantie cica la Renault logan cica marea problema ar fi de la presiunea de ulei de aceea nu se da nici garantie |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Un prieten a reparat turbina la o firma gasita pe net ... A trimis-o pe cea veche si i-au trimis una reconditionata. L-a tinut vreo 7 luni ; garantia fusese 6. A luat apoi una noua, italiana (?) ... si a vandut masina, scapand astfel de necaz(uri).
Recomand noua sau reconditionata, dar cu termen lung de garantie (minim 12 luni sau 10.000 km). Bafta ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum nu stiu exact cate modele de turbine s-au produs pentru a echipa 1.5dCi - dar parca vazusem anunturi pe net de turbine noi care erau sub 1000 lei.... Asa eu as zice ca nu vei avea probleme o perioada indelungata. Cum ziceam, trebuie vazut neaparat sa fie compatibila cu ceea ce ai tu pe masina.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
contLord |
![]()
|
nu pot sa o mai vand fiind din 2006 e taxa de 1500E am stat sa ma gandesc daca mai merita sa bag bani in ea dar parca as incerca o reparatie sa vad daca am noroc, inca mai studiez problema / oferta de pe net.
am tot dat telefoane si am vb cu diferiti oameni de la diferite firme suspecte si din discutie am ramas si mai sceptic la un rezultat pozitiv (oamenii ofera orice numai sa cumperi de la ei) practic daca cumperi miezul ar fi ca si cand ai cumpara toata turbina 24 Mar 2015, 11:28: nu vreau sa fac reclama dar din ce am vazut ma tenteaza sa incerc la AVD Turbo reparatia cu tva fiind 992 roni si service-ul arata profesional (http://www.avdturbo.ro). a mai reconditionat cineva la ei? This post has been edited by contLord: 24 Mar 2015, 10:28 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
dancristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 March 15 ![]() |
Salut contLord poti sa repari turbina la ROBNEC Reparatii Turbosuflante S.R.L. Undeva in militari pe linga benzinaria agip. sunt in regula.am reparat eu o turbina la un iveco dar repara orice turbina .costa cam 1000ron si garantie 6-12 luni nu mai stiu sigur.
|
--------------------
dacia
logan
2008/laureate/1.5dci/85cp
- xx12dac
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
eu am cumparat miezu la turbina si lam montat singur acasa.merge perfect.700 de lei ma costat
26 Mar 2015, 20:17: legat de presiunea la ulei,masina a fost in service pentru alte reparati la motor,iar cei de acolo la racordu de ungere la turbina au dat cu mastic.a inceput sa piarda in final ulei iar turbina a picat la 100000 la o luna dupa ce a venit din service.acum cand am cumparat setu de reparatie a venit la pachet cu niste garnituri de etansare din clingherit This post has been edited by r3d: 26 Mar 2015, 20:17 |
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
MDima |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 April 15 ![]() |
QUOTE(r3d @ 26 Mar 2015, 20:12) eu am cumparat miezu la turbina si lam montat singur acasa.merge perfect.700 de lei ma costat <span class='edit'>26 Mar 2015, 20:17:</span> legat de presiunea la ulei,masina a fost in service pentru alte reparati la motor,iar cei de acolo la racordu de ungere la turbina au dat cu mastic.a inceput sa piarda in final ulei iar turbina a picat la 100000 la o luna dupa ce a venit din service.acum cand am cumparat setu de reparatie a venit la pachet cu niste garnituri de etansare din clingherit Salutare. Sunt la capitolul schimbat miez ( vineri ma apuc de ea ). Spune-mi te rog cati km. ai facut de la schimbare ? |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007
|
|
MDima |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 April 15 ![]() |
Am desfacut tubulatura Loganului meu. Din pacate sau din fericire am gasit un furtun spart de la turbina catre EGR. Remediat.
Acum m-am pricopsit cu miezul turbinei. Este nou, nu l-am montat, ambalaj original, luat de la OKTURBO / echilibrat, numai bun de bagat in carcasa. Daca este cineva interesat il vand cu reducere semnificativa. Am garantie si factura ( pe numele meu, evident ). CODURI TURBINA Logan 1,5DCI Euro3-4: New OE turbo 5435 988 0033 OMX Exchange 5435 988 0011 --- Detalii pret pentru a nu incalca regulile, pe privat. Rog un moderator sa ma indrume daca am postat gresit. O zi buna. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007
|
|
contLord |
![]()
|
Salut, am cumparat pana la urma un miez de turbina de la AVD Turbo
8.6 MIL, montat pe masina, curatat pe acolo negreala si toate cele. Masina a mers bine cam 600km in care am tot verificat nivelul de ulei, apoi iar aceleasi problema. Ex un drum Pitesti Bucuresti si retur la 130km/h consum 2 litri de ulei. Nu stiu ce sa mai fac, ma gandesc sa o dau la rabla asa de indispus sunt. Am ajuns la concluzia ca odata ce apare aceasta problema nu prea mai ai ce sa faci cu masina doar sa anulezi turbo cu au facut toti taximetristii prin Bucuresti. Dar oare cu un ulei mai gros? gen 20W40 poate nu mai pierde This post has been edited by contLord: 11 May 2015, 15:30 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
contLord |
![]() ![]()
|
Am schimbat uleiul, am pus dupa cum pomeneam 20w40, am parcurs 210 km in oras in semiforja, surprinzator nu a mai mancat ulei.
Am si spalat-o la motor sa vad eventualele scurgeri. dar e curat inca. Mai investighez, va tin la curent. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
segmentii dusi??? cam asta e rolul unui ulei mai viscos...
|
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:54 |