DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 6 7 8 9 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ce parere aveti despre pedeapsa cu moartea, pareri pro si contra

bulan
post 25 Nov 2006, 13:07
Post #211

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(alinakes @ 24 Nov 2006, 13:55)
Asa ca nu cred ca este foarte greu sa fie aranjati putin la intrarea in celula
*

In primul rand devin femei de serviciu nu ca nu ar avea cine sa faca curatenie in celula sau ca nu ar fi timp dar fiecare trebuie sa aibe un statut.
QUOTE(Lexy @ 24 Nov 2006, 14:40)
Violatorii si pedofilii au tratament special in parnaie. Adica sunt si ei violati in gaurile disponibile!
*

Bineinteles ca sunt violati dar asta doar pentru o perioada ca dupa aia incepe sa le placa si nu mai sunt violati.Gaurile disponibile raman la aprecierea pofticiosilor care decid meniul dar sunt destule celule unde nu sunt pofticiosi si toti se ocupa doar de ridicarea nivelului de cultura generala.

--------------------
a b c
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Markos
post 2 Jul 2011, 16:17
Post #212

fost programator

From: Scursurești Vale

Eu i-as aplica pedeapsa capitala, fara niciun stres sau remuscare, animalului astuia.

Sa fie o chestie prevazuta în codul penal: poate fi aplicata în situatii exceptionale (ma refer la gravitatea si la hidosenia faptei), în niste conditii extrem de clar stipulate.

Adica sa fie cazuri foarte rare, dar sa stie animalele dintre noi ca exista.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
bmwh548
post 2 Jul 2011, 16:25
Post #213

Membru cu insomnii

From: Iasi

Nu sunt de acord. Pedeapsa cu moartea e prea usoara pentru asa un specimen. Va avea parte de un tratament special la facultate (ar trebui sa fie inchis pe viata, dar probabil ca va lua doar cativa ani), unde cei ca el beneficiaza de o atentie speciala. Mi se pare o pedeapsa multa mai corecta puscaria pe viata.

--------------------
- - - - -
+
Markos
post 2 Jul 2011, 16:35
Post #214

fost programator

Adevarul e ca (din fericire) violatorii de copii beneficiaza într-adevar de o atentie sporita la facultate. Sunt deosebit de iubiti. Multi dintre ei sufera tot felul de accidente tragice, gen "alunecat pe sapun la dus si taiat tendonul (nu conteaza cum), urmat de sangerare ca porcu' pana la deces". Ceea ce nu e rau deloc, indiscutabil.

Totusi, parca e mai sigur sa-i curenteze. Ma refer la violatorii de copii - astia reprezinta, dupa parerea mea, varful, culmea mizeriei într-o societate. Nu de alta, dar nu ma simt deloc confortabil sa stiu ca-i hranim ani de zile la facultate, din banii nostri.

This post has been edited by Markos: 2 Jul 2011, 16:45

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
radian
post 2 Jul 2011, 17:39
Post #215

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

In UE pedeapsa capitala e interzisa. Indiferent cine ce ar face, ce te faci daca constati ulterior ca a fost eroare judiciara?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
kum
post 3 Jul 2011, 12:26
Post #216

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(Markos @ 2 Jul 2011, 17:35)
Adevarul e ca (din fericire) violatorii de copii beneficiaza într-adevar de o atentie sporita la facultate. Sunt deosebit de iubiti. Multi dintre ei sufera tot felul de accidente tragice, gen "alunecat pe sapun la dus si taiat tendonul (nu conteaza cum), urmat de sangerare ca porcu' pana la deces". Ceea ce nu e rau deloc, indiscutabil.

Totusi, parca e mai sigur sa-i curenteze. Ma refer la violatorii de copii - astia reprezinta, dupa parerea mea, varful, culmea mizeriei într-o societate. Nu de alta, dar nu ma simt deloc confortabil sa stiu ca-i hranim ani de zile la facultate, din banii nostri.
*

Ma, io sincer as fi de acord sa-l intretin la facultate stiind ce de love primeste zilnic! Am auzit ca astia beneficiaza, printre altele, si de urmatorul tratament: li se scot dintii cu un cleste pentru a putea fi iubiti fara riscuri si in bocca. Deci as plati bucuros pentru astea!

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Filip
post 3 Jul 2011, 17:02
Post #217

Forumist

Eu i-as pune la munca 12 ore pe zi / 7 zile pe saptamana. Fara plata. Cu mancare insa, sa nu moara de epuizare. Cine nu munceste, sau munceste fara sa respecte standardele, adica fara sa produca ceva viabil, sa nu primeasca de mancare. Devine agresiv - fara mancare si apa in carcera. Cine nu se adapteaza sa crape de foame.
Iar cu munca, sa faca ceva concret, util, nu spart de pietre. Sa-si recupereze inchisorile banii investiti, ba chiar sa faca profit.
Asta da utopie. laugh.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
radian
post 3 Jul 2011, 17:35
Post #218

Pilifule, inainte de a-ti da cu parerea in acest domenui, ar fi bine sa termini o facultate de drept, si sa practici macar vreo 20, 30 de ani o meserie in domeniu. Ca daca ar fi sa mergem dupa opinii date in functie de starea sufleteasca de moment, o dam cu oistea in gard urgent. Nu ca am fi prea departe de un astfel de deznodamant...

--------------------
+
vijelie
post 3 Jul 2011, 17:47
Post #219

membru violet

From: Bucuresti

Sau sa lucreze ca gardian intr-un penitenciar care are ca scop declarat exterminarea unor condamnati. Macar 6-7 luni, asa, de pofta.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
namidee
post 3 Jul 2011, 17:51
Post #220

Membru autentic

From: Frankfurt

Daca nu ma insel, detinutii deja au posibilitatea sa-si reduca pedeapsa in schimbul unor munci voluntare, si multi chiar se folosesc de oportunitatea asta. Multi ajung la concluzia ca nitica munca (uneori in mijlocul oraselor de ex. la maturat strada) e preferabila statului in celula, asta in afara bonusului de reducere a pedepsei. Despre partea cu pedeapsa cu moartea, radian a pus punctul pe i cum nu se poate mai bine: vrem asa ceva, trebuie sa iesim din UE mai intai.

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
argon
post 3 Jul 2011, 18:03
Post #221

Mesaj semiautomat

QUOTE(Filip @ 3 Jul 2011, 18:02)
Eu i-as pune la munca 12 ore pe zi / 7 zile pe saptamana.
*

As prefera pedeapsa capitala, sincer radmasa.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Filip
post 3 Jul 2011, 19:10
Post #222

Forumist

Dar ce-am zis nene de sunteti asa impotriva mea? tongue.gif Pai dar ce, inchisoarea ar trebui sa fie o relaxare? Trebuie sa fie iad. Trebuie ca detinutul sa-si acopere cheltuielile prin munca, sa se intretina singur intr-un cadru inchis, nu sa stea ca o capusa pe banii contribuabililor. Trebuie sa se zbata, insa intr-un ritm mult mai alert decat omul de rand.
Zbaterea pentru supravietuire trebuie sa fie principala grija a unui detinut.

--------------------
+
kxz
post 3 Jul 2011, 19:46
Post #223

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

ti-as trimite vre-o doi vietasi sa-ti sape gradina...

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
Filip
post 3 Jul 2011, 21:29
Post #224

Forumist

Ma gandeam la un sistem inchis, unde infractorul sa fie separat de restul societatii.
Eu am dreptate, de munca se sperie un infractor, mai mult de cat de orice. Munca... munca sustinuta... ahahahaha 243.gif 243.gif

This post has been edited by Filip: 3 Jul 2011, 21:30

--------------------
+
radian
post 3 Jul 2011, 21:35
Post #225

QUOTE(Filip @ 3 Jul 2011, 19:10)
... inchisoarea ar trebui sa fie o relaxare? Trebuie sa fie iad...
*

Nici una nici alta.

Imagineaza-ti, tu, sau cineva ca tine, la volan, o clipa de neatentie si accidentezi mortal un om. De felul tau nu esti un infractor inrait. Dar, e posibil sa te alegi cu o condamnare cu executare (este, evident, un exemplu ipotetitc).

Daca ar fi inchisoarea un iad, bagi in inchisoare un om care in general este corect, respecta legile, dar a gresit odata. Din inchisoare sigur va iesi "reeducat"...

--------------------
+
BZN
post 3 Jul 2011, 21:39
Post #226

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Nu sunt de acord*. Cel putin la momentul asta, sistemul nu e pregatit. Poate nu va fi niciodata.

*Nu cu ce zice radian, ca iar se poate interpreta.

This post has been edited by BZN: 3 Jul 2011, 21:42

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
Victoras2001
post 3 Jul 2011, 21:45
Post #227

Membru autentic

QUOTE(argon @ 3 Jul 2011, 19:03)
As prefera pedeapsa capitala, sincer  radmasa.gif
*

Ai gasi o larga sustinere pe forum.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
corbex
post 3 Jul 2011, 21:46
Post #228

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(radian @ 3 Jul 2011, 22:35)
Imagineaza-ti, tu, sau cineva ca tine, la volan, o clipa de neatentie si accidentezi mortal un om. De felul tau nu esti un infractor inrait. Dar, e posibil sa te alegi cu o condamnare cu executare (este, evident, un exemplu ipotetitc).

Daca ar fi inchisoarea un iad, bagi in inchisoare un om care in general este corect, respecta legile, dar a gresit odata. Din inchisoare sigur va iesi "reeducat"...
*

Si inchisorile pot fi facute pentru categorii de infractori. Cu regimuri diferite. Daca condamni un hot la munca fortata, dar fortata, se va gindi de doua ori inainte de recidiva. O infractiune comisa din culpa e una, o infractiune premeditata e alta.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
radian
post 3 Jul 2011, 21:46
Post #229

QUOTE(BZN @ 3 Jul 2011, 21:39)
...
*Nu cu ce zice radian, ca iar se poate interpreta.
*

radmasa.gif

Corbex, Pilif isi exprima temerea ca inchisoarea ar putea fi asa un fel de stagiu de relaxare, si din punctul sau de vedere ar trebui transformata intr-un iad.

This post has been edited by radian: 3 Jul 2011, 21:48

--------------------
+
Filip
post 3 Jul 2011, 21:51
Post #230

Forumist

Dificultatea si durata muncii sa fie pe masura infractiunii. Oricum ar fi, tot trebuie sa ai o activitate, nu sa fii in vacanta. Ca pentru unii (mai duri ce-i drept), asta este, o vacanta. Acoperis deasupra capului ai? AI. Mancare la interval regulat de timp ai? AI. Trebuie sa-ti faci griji pentru ceva? Sa nu fii omorat sau batut sau furat de cineva din inchisoare. Dar asta este valabil pentru orice om.
Traiesc lejer indivizii astia, comparat cu un om care se zbate sa tina o afacere mica in tara noastra "minunata".
Exista oameni care isi dedica viata, in detrimentul familiei, pentru a tine intr-o relativa linie de plutire o afacere, si pentru ce, sa aiba un standard de viata UN PIC mai ridicat decat omul de rand? Pai genul asta de om se confrunta zilnic cu doze de stres mult mai mari decat orice borfas, violator, criminal etc.
N-am pic de mila sau empatie pentru cei ce nu vor sa se integreze atat cat pot, in economie. N-am pic de mila pentru cei care traiesc din ajutoare sociale cand pot sa munceasca. N-am pic de mila pentru cei care toarna copii pe banda rulanta ca sa-i dea la cersit. Sa crape de foame. Oamenii milosi sunt naivi. Daca ajut azi un parazit, se face mare pe spatele meu si maine imi da in cap. De ce sa crap eu? Sa crape cine merita.

--------------------
+
Markos
post 3 Jul 2011, 21:54
Post #231

fost programator

QUOTE(corbex @ 3 Jul 2011, 22:46)
Si inchisorile pot fi facute pentru categorii de infractori. Cu regimuri diferite.
*

Absolut, vezi cazul USA.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
Victoras2001
post 3 Jul 2011, 21:55
Post #232

Membru autentic

Pedeapsa cu moartea, in unele cazuri, e binevenita. Stai in puscarie 5, 10, 15 ani si daca ti se demonstreaza vinovatia... Bine, eu sunt unul dintre aia care au simtit pe pielea lor puterea si corectitudinea justitiei din Romania. D-aia am retineri in ceea ce priveste pedeapsa capitala pronuntata de instantele din Romania.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Filip
post 3 Jul 2011, 21:58
Post #233

Forumist

Ca fapt divers, ieri am gasit la dacia de munca capota ridicata si bateria lipsa. Si mai avea o dacie la fel capota deschisa insa fiind legata cu lant pe interior nu s-au mai obosit cu ea. Cine si-a petrecut sambata sa cumpere si sa regleze incuietoare noua + cablu de actionare? Eu si colegul meu. Si ala care a furat era atat de relaxat la lucru, incat fuma din tigare. Ca am gasit scrum de tigare in compartimentul motor. N-au nici o treaba indivizii astia, nici un stres. Sa le dai doze de stres, asta merita. Stres, nu bataie, nu moarte, doar sa fie sub tensiune. Sa stie ca daca nu se zbat sa faca ceva util, nu mananca. Cea mai buna metoda de educare.

This post has been edited by Filip: 3 Jul 2011, 22:01

--------------------
+
zanzie
post 3 Jul 2011, 22:01
Post #234

Aspirant de Trabant

From: Pădure

io am impresia ca orice subiect despre moarte sau filozofie il excita (mintal doar blush.gif ) instantaneu pe Filip. icon_mrgreen.gif

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
Markos
post 3 Jul 2011, 22:06
Post #235

fost programator

Pana una-alta, Filip munceste din greu si, cateodata, la niste ore imposibile, pentru niste banuti. M-am convins cu ochii mei de chestia asta.

Deci, tot respectul.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
argon
post 3 Jul 2011, 22:13
Post #236

Mesaj semiautomat

In traducere si-a pus grecu AC si i-a dat lu' filip un bacsis de tot rhtul.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Markos
post 3 Jul 2011, 22:15
Post #237

fost programator

Bacsis de tot rahatul am dat doar o data-n viata, la o vulcanizare din Deva. Era langa un giratoriu, nu mai stiu exact locul.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
Markos
post 9 Jul 2011, 09:52
Post #238

fost programator

Bestiile astea de texani...

QUOTE(radian @ 2 Jul 2011, 18:39)
Indiferent cine ce ar face, ce te faci daca constati ulterior ca a fost eroare judiciara?
*

Pai doar în "democratii" gen China azi esti condamnat la moarte, iar maine esti executat.

De obicei, trec ani buni între sentinta si executie, tocmai pentru evitarea erorilor judiciare. Plus apeluri peste apeluri, escaladarea cazului pana în instantele supreme, cereri de gratiere samd.

This post has been edited by Markos: 9 Jul 2011, 09:59

--------------------
Reno Megan Privilej
+
corbex
post 9 Jul 2011, 10:03
Post #239

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Sint pentru pedeapsa cu moartea. Macar pentru aia care dau bacul la sport.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Markos
post 7 Aug 2011, 13:54
Post #240

fost programator

Majoritatea britanicilor se pronunta in favoarea reintroducerii pedepsei cu moartea, potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie, citat de AFP. 53% dintre respondentii unei anchete realizate de The Mail on Sunday au sustinut aceasta masura, in timp ce 34% s-au opus. O petitie in favoarea reintroducerii pedepsei capitale ar obliga parlamentarii de la Londra sa dezbata aceasta chestiune.
Potrivit rezultatelor sondajului, 63% dintre barbati sustin masura, in timp ce doar 44% dintre femei sunt in favoarea ei.
Chestionati in legatura cu metoda care ar trebui folosita pentru aplicarea pedepsei capitale, 66% au optat pentru injectia letala, 12% au cerut spanzurarea condamnatului, 5% s-au declarat favorabili scaunului electric, iar patru procente au ales plutonul de executie. Restul intervievatilor au optat pentru alte metode.
Asasinatul in masa, uciderea copiilor, terorismul si crimele de razboi au fost considerate principalele acuzatii pentru care condamnatul trebuie sa primeasca pedeapsa cu moartea.

ha!

--------------------
Reno Megan Privilej
+
9 Pages « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 16:36
Forum Renault