ce parere aveti despre pedeapsa cu moartea, pareri pro si contra
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti despre pedeapsa cu moartea, pareri pro si contra
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu i-as aplica pedeapsa capitala, fara niciun stres sau remuscare, animalului astuia.
Sa fie o chestie prevazuta în codul penal: poate fi aplicata în situatii exceptionale (ma refer la gravitatea si la hidosenia faptei), în niste conditii extrem de clar stipulate. Adica sa fie cazuri foarte rare, dar sa stie animalele dintre noi ca exista. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu sunt de acord. Pedeapsa cu moartea e prea usoara pentru asa un specimen. Va avea parte de un tratament special la facultate (ar trebui sa fie inchis pe viata, dar probabil ca va lua doar cativa ani), unde cei ca el beneficiaza de o atentie speciala. Mi se pare o pedeapsa multa mai corecta puscaria pe viata.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Adevarul e ca (din fericire) violatorii de copii beneficiaza într-adevar de o atentie sporita la facultate. Sunt deosebit de iubiti. Multi dintre ei sufera tot felul de accidente tragice, gen "alunecat pe sapun la dus si taiat tendonul (nu conteaza cum), urmat de sangerare ca porcu' pana la deces". Ceea ce nu e rau deloc, indiscutabil.
Totusi, parca e mai sigur sa-i curenteze. Ma refer la violatorii de copii - astia reprezinta, dupa parerea mea, varful, culmea mizeriei într-o societate. Nu de alta, dar nu ma simt deloc confortabil sa stiu ca-i hranim ani de zile la facultate, din banii nostri. This post has been edited by Markos: 2 Jul 2011, 16:45 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In UE pedeapsa capitala e interzisa. Indiferent cine ce ar face, ce te faci daca constati ulterior ca a fost eroare judiciara?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Jul 2011, 17:35) Adevarul e ca (din fericire) violatorii de copii beneficiaza într-adevar de o atentie sporita la facultate. Sunt deosebit de iubiti. Multi dintre ei sufera tot felul de accidente tragice, gen "alunecat pe sapun la dus si taiat tendonul (nu conteaza cum), urmat de sangerare ca porcu' pana la deces". Ceea ce nu e rau deloc, indiscutabil. Totusi, parca e mai sigur sa-i curenteze. Ma refer la violatorii de copii - astia reprezinta, dupa parerea mea, varful, culmea mizeriei într-o societate. Nu de alta, dar nu ma simt deloc confortabil sa stiu ca-i hranim ani de zile la facultate, din banii nostri. Ma, io sincer as fi de acord sa-l intretin la facultate stiind ce de love primeste zilnic! Am auzit ca astia beneficiaza, printre altele, si de urmatorul tratament: li se scot dintii cu un cleste pentru a putea fi iubiti fara riscuri si in bocca. Deci as plati bucuros pentru astea! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu i-as pune la munca 12 ore pe zi / 7 zile pe saptamana. Fara plata. Cu mancare insa, sa nu moara de epuizare. Cine nu munceste, sau munceste fara sa respecte standardele, adica fara sa produca ceva viabil, sa nu primeasca de mancare. Devine agresiv - fara mancare si apa in carcera. Cine nu se adapteaza sa crape de foame.
Iar cu munca, sa faca ceva concret, util, nu spart de pietre. Sa-si recupereze inchisorile banii investiti, ba chiar sa faca profit. Asta da utopie. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pilifule, inainte de a-ti da cu parerea in acest domenui, ar fi bine sa termini o facultate de drept, si sa practici macar vreo 20, 30 de ani o meserie in domeniu. Ca daca ar fi sa mergem dupa opinii date in functie de starea sufleteasca de moment, o dam cu oistea in gard urgent. Nu ca am fi prea departe de un astfel de deznodamant...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau sa lucreze ca gardian intr-un penitenciar care are ca scop declarat exterminarea unor condamnati. Macar 6-7 luni, asa, de pofta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Daca nu ma insel, detinutii deja au posibilitatea sa-si reduca pedeapsa in schimbul unor munci voluntare, si multi chiar se folosesc de oportunitatea asta. Multi ajung la concluzia ca nitica munca (uneori in mijlocul oraselor de ex. la maturat strada) e preferabila statului in celula, asta in afara bonusului de reducere a pedepsei. Despre partea cu pedeapsa cu moartea, radian a pus punctul pe i cum nu se poate mai bine: vrem asa ceva, trebuie sa iesim din UE mai intai.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Filip |
![]()
|
Dar ce-am zis nene de sunteti asa impotriva mea?
![]() Zbaterea pentru supravietuire trebuie sa fie principala grija a unui detinut. |
--------------------
Renault
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ti-as trimite vre-o doi vietasi sa-ti sape gradina...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Filip |
![]()
|
Ma gandeam la un sistem inchis, unde infractorul sa fie separat de restul societatii.
Eu am dreptate, de munca se sperie un infractor, mai mult de cat de orice. Munca... munca sustinuta... ahahahaha ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 3 Jul 2011, 21:30 |
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 3 Jul 2011, 19:10) Nici una nici alta. Imagineaza-ti, tu, sau cineva ca tine, la volan, o clipa de neatentie si accidentezi mortal un om. De felul tau nu esti un infractor inrait. Dar, e posibil sa te alegi cu o condamnare cu executare (este, evident, un exemplu ipotetitc). Daca ar fi inchisoarea un iad, bagi in inchisoare un om care in general este corect, respecta legile, dar a gresit odata. Din inchisoare sigur va iesi "reeducat"... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu sunt de acord*. Cel putin la momentul asta, sistemul nu e pregatit. Poate nu va fi niciodata.
*Nu cu ce zice radian, ca iar se poate interpreta. This post has been edited by BZN: 3 Jul 2011, 21:42 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Jul 2011, 22:35) Imagineaza-ti, tu, sau cineva ca tine, la volan, o clipa de neatentie si accidentezi mortal un om. De felul tau nu esti un infractor inrait. Dar, e posibil sa te alegi cu o condamnare cu executare (este, evident, un exemplu ipotetitc). Daca ar fi inchisoarea un iad, bagi in inchisoare un om care in general este corect, respecta legile, dar a gresit odata. Din inchisoare sigur va iesi "reeducat"... Si inchisorile pot fi facute pentru categorii de infractori. Cu regimuri diferite. Daca condamni un hot la munca fortata, dar fortata, se va gindi de doua ori inainte de recidiva. O infractiune comisa din culpa e una, o infractiune premeditata e alta. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
Dificultatea si durata muncii sa fie pe masura infractiunii. Oricum ar fi, tot trebuie sa ai o activitate, nu sa fii in vacanta. Ca pentru unii (mai duri ce-i drept), asta este, o vacanta. Acoperis deasupra capului ai? AI. Mancare la interval regulat de timp ai? AI. Trebuie sa-ti faci griji pentru ceva? Sa nu fii omorat sau batut sau furat de cineva din inchisoare. Dar asta este valabil pentru orice om.
Traiesc lejer indivizii astia, comparat cu un om care se zbate sa tina o afacere mica in tara noastra "minunata". Exista oameni care isi dedica viata, in detrimentul familiei, pentru a tine intr-o relativa linie de plutire o afacere, si pentru ce, sa aiba un standard de viata UN PIC mai ridicat decat omul de rand? Pai genul asta de om se confrunta zilnic cu doze de stres mult mai mari decat orice borfas, violator, criminal etc. N-am pic de mila sau empatie pentru cei ce nu vor sa se integreze atat cat pot, in economie. N-am pic de mila pentru cei care traiesc din ajutoare sociale cand pot sa munceasca. N-am pic de mila pentru cei care toarna copii pe banda rulanta ca sa-i dea la cersit. Sa crape de foame. Oamenii milosi sunt naivi. Daca ajut azi un parazit, se face mare pe spatele meu si maine imi da in cap. De ce sa crap eu? Sa crape cine merita. |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pedeapsa cu moartea, in unele cazuri, e binevenita. Stai in puscarie 5, 10, 15 ani si daca ti se demonstreaza vinovatia... Bine, eu sunt unul dintre aia care au simtit pe pielea lor puterea si corectitudinea justitiei din Romania. D-aia am retineri in ceea ce priveste pedeapsa capitala pronuntata de instantele din Romania.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Filip |
![]()
|
Ca fapt divers, ieri am gasit la dacia de munca capota ridicata si bateria lipsa. Si mai avea o dacie la fel capota deschisa insa fiind legata cu lant pe interior nu s-au mai obosit cu ea. Cine si-a petrecut sambata sa cumpere si sa regleze incuietoare noua + cablu de actionare? Eu si colegul meu. Si ala care a furat era atat de relaxat la lucru, incat fuma din tigare. Ca am gasit scrum de tigare in compartimentul motor. N-au nici o treaba indivizii astia, nici un stres. Sa le dai doze de stres, asta merita. Stres, nu bataie, nu moarte, doar sa fie sub tensiune. Sa stie ca daca nu se zbat sa faca ceva util, nu mananca. Cea mai buna metoda de educare.
This post has been edited by Filip: 3 Jul 2011, 22:01 |
--------------------
Renault
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
io am impresia ca orice subiect despre moarte sau filozofie il excita (mintal doar
![]() ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
Pana una-alta, Filip munceste din greu si, cateodata, la niste ore imposibile, pentru niste banuti. M-am convins cu ochii mei de chestia asta.
Deci, tot respectul. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In traducere si-a pus grecu AC si i-a dat lu' filip un bacsis de tot rhtul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Bacsis de tot rahatul am dat doar o data-n viata, la o vulcanizare din Deva. Era langa un giratoriu, nu mai stiu exact locul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Bestiile astea de texani...
QUOTE(radian @ 2 Jul 2011, 18:39) Pai doar în "democratii" gen China azi esti condamnat la moarte, iar maine esti executat. De obicei, trec ani buni între sentinta si executie, tocmai pentru evitarea erorilor judiciare. Plus apeluri peste apeluri, escaladarea cazului pana în instantele supreme, cereri de gratiere samd. This post has been edited by Markos: 9 Jul 2011, 09:59 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint pentru pedeapsa cu moartea. Macar pentru aia care dau bacul la sport.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Majoritatea britanicilor se pronunta in favoarea reintroducerii pedepsei cu moartea, potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie, citat de AFP. 53% dintre respondentii unei anchete realizate de The Mail on Sunday au sustinut aceasta masura, in timp ce 34% s-au opus. O petitie in favoarea reintroducerii pedepsei capitale ar obliga parlamentarii de la Londra sa dezbata aceasta chestiune. Potrivit rezultatelor sondajului, 63% dintre barbati sustin masura, in timp ce doar 44% dintre femei sunt in favoarea ei. Chestionati in legatura cu metoda care ar trebui folosita pentru aplicarea pedepsei capitale, 66% au optat pentru injectia letala, 12% au cerut spanzurarea condamnatului, 5% s-au declarat favorabili scaunului electric, iar patru procente au ales plutonul de executie. Restul intervievatilor au optat pentru alte metode. Asasinatul in masa, uciderea copiilor, terorismul si crimele de razboi au fost considerate principalele acuzatii pentru care condamnatul trebuie sa primeasca pedeapsa cu moartea. ha! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 16:36 |