ce parere aveti despre pedeapsa cu moartea, pareri pro si contra
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti despre pedeapsa cu moartea, pareri pro si contra
draku |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|||
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Lasa ca e natura omului sa fim buni si iertatori ... dar fara lege un se va ajunge ?? La HAOS ! Si deja suntem asa aproape ... si nici nu ne dam seama. Deja suntem cu un picior in groapa. Ne degradam de la o zi la alta. Aveti grija de toti criminalii de toti dementii si atunci cand o sa iasa sa vedeti cum o sa aiba si ei grija de voi, cu o atentie mult mai mare decat meritati. Ala o sa zica ca l-ai bagat la inchisoare si te omoara pentru asta si iti mai ucide si familia ... pentru ce ? Pentru ca s-a incercat sa se faca un bine ... reintregrarea in societare a unui dement.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(maxiK @ 7 Nov 2005, 08:55) 1. se spune ca numai Dumnezeu poate (are dreptul) lua viata cuiva. 2. in cazul unei erori judiciare cum mai restabilesti dreptatea??? 1. Dreptul asta se poate delega la reprezentantii pe pamant (vezi persoanele care au scos demonii dintr-o calugarita)? In plus, credinta e o chestie de optiune, nu e reglementata prin lege, deci nu cred ca are rost sa amestecam oalele. 2. Si eu am scris mai sus ca dovezile trebuie sa fie irefutabile. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Staaaaai ca nu-i asa usor. Eu ma consider ateu desi am fost botezat (obisnuiesc sa spun ca impotriva vointei mele, nu m-a intrebat nimeni daca vreau
![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu sunt de acord cu pedeapsa capitala.
La cat e de "stramba" justitia noastra, asta ar mai lipsi... Mai bine sa se dea cumul de pedepse nu pedeapsa cea mai mare. Sa se dea inchisoare pe viata(daca-l ucizi, sufera 5 min. daca-l inchizi sufera tot restul vietii) Stiu c-o sa ma muste unii. Asa e, daca-l omora pe fi-miu as mai gandi la fel? Nu stiu cum as gandi, pentru ca nu s-a intamplat ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
DACA s-ar judeca super corect si aduse dovezi irefutabile si ...si..si... atunci eu sunt de acord cu pedeapsa capitala dar cu un mic amendament...
Daca un criminal in serie iti omoara mama/tata sau sotia, ai vrea sa faca DOAR puscarie? Nooooooo way! Eu unu' l-as baga la bulau, l-as bate bine de tot, si l-as omori usor de tot! Sa sufere pentru toate crimele infaptuite de animalul ala! Nu cred ca exista cineva care a trecut prin asemenea orori sa nu vrea sa-l omoare pe ala, sau sa-l chinuie...aici noi nu facem decat sa filozofam, dar cel care a trecut prin asta e marcat pe viata si nu poate sta cu mainile in san! Problema se pune ca justitia e si nu e, si face o groaza de greseli, sau mai stiu eu ce alte tampenii...de aceea momentan sunt impotriva pedepsei cu moartea. This post has been edited by dantes: 9 Nov 2005, 13:05 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dantes,
Din cate stiu eu, in putinele state in care se mai practica pedeapsa capitala, dupa pronuntarea sentintei inculpatul mai asteapta vreo 7 ani. Si asta pentru ca in decursul timpului mai pot aparea anumite dovezi. In cazurile expuse de tine si sub presiunea sentimentelor, e foarte probabil sa-l macelaresc. Dar ce castig? Mai aduc pe cineva inapoi? Sau ma duc si eu la beci sa beau un pahar cu vin? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am vazut pe Discovery un reportaj despre pedeapsa capitala. M-a intrigat un criminal in serie care isi astepta executia. Declara foarte senin ca este inuman sa ii ia cineva viata.
![]() De ce nu a fost asa filozof inainte sa comita crimele? Persoanele pe care le-a ucis erau niste nevinovati. El platea pentru bestialitatea de care daduse dovada. Sunt de acord cu @dantes ca trebuia torturat inainte sa fie executat. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
@alex275... Daca esti in situatia respectiva (doamne fereste), nu cred ca mai gandesti ca acum. E vorba de natura omului si nu mai rationezi cum trebuie. Iar eu, da, prefer sa ma bag la beci, chiar daca nu mai aduc pe cineva inapoi.
Pai chestia cu 7 ani nu o stiam, si e chiar beton! Maaaama, l-as bate zi de zi timp de 7 ani, si i-as da numai apa si paine, o data pe zi, si "chinuiala" la greu! Apoi pe scaunel cu el! ![]() Dar ma repet... nu pot fi inca de acord cu asa ceva, ptr. ca justitia nu e perfecta si se pot strecura si nevinovati, care nu merita un astfel de tratament! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(dantes @ 10 Nov 2005, 10:54) @alex275... Maaaama, l-as bate zi de zi timp de 7 ani, si i-as da numai apa si paine, o data pe zi, si "chinuiala" la greu! Apoi pe scaunel cu el! ![]() Nu-mi dai si mie un bip, sa te ajut? Ma gandesc ca te vei plictisi sa cocosezi acelasi pacatos sapte ani la rand Apoi, unde sunt doua minti, intervin noi elemente de tortura!!! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
dantes |
![]()
|
@alex275...
![]() ![]() E mai bine in 2 ca facem cu schimbu'... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
alex275 |
![]()
|
Si daca dupa sapte ani se dovedeste pacatosul a fi nevinovat?
![]() Ce ne facem? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
ii luati locul...si va bate el sapte ani....cui pe cui se scoate nu?
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Sunt impotriva pedeapsei cu moartea, din acelasi motiv ca si multi altii de aici: rareori poti fi sigur 100% de vinovat. Orice risc de greseala e inacceptabil.
In plus: nu exclud posibilitatea (desi consider improbabila) reabilitarii unui criminal. In schimb nu-mi vine nici sa-i platesc casa si masa pe viata unui criminal. Eu as reinstitui munca silnica. Ocna, cu alte cuvinte. Intr-un sistem penitenciar ferm dar drept, munca ar putea face minuni. Utilizeaza energia vitala a oamenilor, care de obicei e orientata catre criminalitate in interiorul penitenciarului, si daca e insotita de un sistem de recompense just, poate si reeduca. Realizez ca un astfel de sistem ar fi foarte vulnerabil abuzurilor conducerii, dar, nu mai mult ca si penitenciarele de azi.... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Moarte pentru violarea minorilor de orice sex;
pentru omor cu tortura si sadism; pentru violarea proprietatii pe timp de noapte, dupa lasarea intunericului sa auzim de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Rai facatorilor nu le e frica de lege
De ce sa planga mama ca sunt pbagat in spital sau in mormant si sa nu planga mama lui, oricat de rau ar fi mama lui tot ar plange. sa auzim de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu sunt pentru reintroducerea pedepsei capitale pentru ca doar asa se mai pot stopa toate crimele care au inceput sa aiba loc.
Daca respectivul stie ca risca si altceva decat bulaul va spun eu ca se gandeste inca odata inainte de a face ceea ce face! Iar treaba asta e strans legata de ceea ce pateste Iovan. Nene a calcat la mine in curte , stie ca poate sa o mierleasca pt asta , se gandeste inainte de a intra ! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 17 Nov 2005, 10:07) Moarte pentru violarea minorilor de orice sex; pentru omor cu tortura si sadism; pentru violarea proprietatii pe timp de noapte, dupa lasarea intunericului sa auzim de bine Perfect de acord except ca la categoria viol as baga indiferent de varsta. De fapt nu, la violatori le-ar sta bine pedeapsa pe viata sa-i mute din inchisoare in inchisoare ca sa faca cunostinta cu cate mai multe situatii de viol .... Ahh si in cazurile de furt as pedepsi cu taierea mainii.... This post has been edited by Lexy: 17 Nov 2005, 12:36 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ar fi bine de reintrodus! spre ex. daca unu omoara pe cineva de ce sa nu fie la randul lui omorat? se exclud normal accidentele ! poate se mai scapa de criminalitatea asta... ca prea a luat amploare la noi! sau macar sa se mareasca pedepsele! zicea cineva de economie in puscarie(de aia ii trimit acasa)! la ce sa faca economie? ce, le dau icre negre? sa le dea paine apa si o lumanare ca e scump curentul. ca doar nu s`au dus la bai la tratament sau in vreo pensiune de lux!
chiar acum 30 min am vazut o dacie break cu rotile de pe stanga lipsa si lasata pe ciment.(oare proprietarul era la vulcanizare cu ele??!?!?) asta ce ar merita? inchisoare nu? dar in ce conditii? tv cablu sala de forta si 3 mese pe zi? |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Baieti si Lexy;
Toate bune si frumoase, sa le taiem, sa le dam pedeapsa pe viata, numai ca uitati ca la anu' intram in UE (dac-o mai fi pina atunci) si in legislatie ei mai greu gasesti asa ceva. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca cu mana a furat si propui sa i se taie... daca a violat cu ........ ar fi corect sa i se taie nu?
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E cu dus-intors cu violul. Stiu cazul unui politist pe care l-au lucrat colegii lui. I-au bagat o minora in pat, iar apoi tipa si-a dat seama ca a fost cica violata. La 23 ani, tipul a ajuns in inchisoare, iar tatal lui cand l-a vazut dupa gratii s-a sinucis.
E destul de usor sa distrugi viata unei familii printr-o reclamatie de viol. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
@sony Intr-adevar , chestia asta cu violul poate fi destul de relativa , dar atunci cand e vorba de crima cu martori ( dovezi indiscutabile ) eu sunt pentru pedeapsa cu moartea!
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Sunt total IMPOTRIVA pedepsei cu moartea.
Sa fie aruncati in inchisori pe viata, chinuiti (nu torturati), munciti la greu, etc. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In cazul uni viol se fac expertize medicale in care reies anumite aspecte care nu pot exista in cazul unui contact sexual acceptat de ambele parti.
Si cred ca ne referim la cazuri concrete si nu o acuzatie asa dupa ureche fara dovezi concrete.... @later: si ptr pedofili as prevede pedeaspa cu moartea dupa o indelunga suferinta/tortura etc. Pe astia nici Dumnezeu nu are cum sa-i ierte!!! This post has been edited by Lexy: 17 Nov 2005, 13:52 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 17 Nov 2005, 12:35) Ba mai bine sa le-o smulga din umar si sa-i bata cu ea in cap! ![]() Eu le-as da inchisoare pe viata. Cred ca ar suferi mai mult. De ce sa le faci un bine cu pedeapsa capitala? Nu stiti cati "vietasi" se sinucid? Despre "aia cu violorile" are dreptate Lexy. Trebuiesc facuti "fetitele puscariilor" ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
nu poti sa pedepsesti pe cineva facand acelasi lucru pt care el e condamnat , lafel cum nu poti sa lupti pt democratie (sau sa o aperi ) cu metodele unui regim totalitar
e e absurd sa incerci sa elimini criminalitatea comitand tu o crima scopul nu va scuza niciodata mijloacele |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:47 |