[CUMPAR] asta, ...
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] asta, ...
endereugen |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 5 February 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20150611_212258.jpg ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 330 |
||
--------------------
Renault
Laguna
1998
|
|||
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Ce este ”asta”?
![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
endereugen |
![]()
|
Nu poti vizualiza poza?
|
--------------------
Renault
Laguna
1998
|
|
red_apple |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 November 14 ![]() |
Amice specifica clar ce vrei sa cumperi!! ca nu se intelege !! incercuieste exact piesa de care ai nevoie.
|
--------------------
Renault
Symbol
2012
|
|
endereugen |
![]()
|
Amice, in poza se vede clar consila de comanda a ventilatiei. Faptul ca nu este incercuit, subliniat, specificat nimic, inseamna ca am nevoie de ea completa si functionala. Iarasi, faptul ca nu am specificat dar am pus poza si nu am detaliat, ma duce cu gandul ca este destul de usor sa imi dau seama ca, probabil cel care a pus anuntul are nevoie de consola intreaga, ce e in poza plus scrumiera cum e specificat. De unde atata ce ai nevoie incercuieste, nu inteleg. Daca ti-am creat confuzii imi cer scuze insa... cum spune si anuntul, si prefer sa nu umplec cu raspunsuri DECAT daca avem ceva de vanzare. Daca nu se intelge, prefer sa nu se raspunda. Multumesc!
|
--------------------
Renault
Laguna
1998
|
|
calaretz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 May 09 ![]() |
Am eu, la pachet cu aeroterma....cine stie cand o sa ai nevoie.Pe clima am ars o aeroterma. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=256841&hl=
|
--------------------
renault laguna 1
& mercedes c 180 kompressor
2004 fan renault posesor de mercedes |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:49 |