Vreau masina noua, dupa 11 ani cu cu cea dinainte
![]() ![]() ![]() |
Vreau masina noua, dupa 11 ani cu cu cea dinainte
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Not Korea.
Deja suntem intr-un fel de finala, e nevoie de argumente ca sa retrogradăm... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Fă-i pă plac soaței. Spre binele tău.
![]() Cam ăsta-i cel mai tehnic și imparțial argument demn de luat în calcul! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
Evident ca asta voi face după ce o conving ca am dreptate
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Foloseste celebra fraza, "ai dreptate cind spui ca am dreptate".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(gabize @ 12 Jun 2015, 19:25) las' că-i mai bun loganu'. Așa și? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(DannyY @ 13 Jun 2015, 02:25) Deja suntem intr-un fel de finala, e nevoie de argumente ca sa retrogradăm... Lasa prejudecatile deoparte, fa o lista cu 5-6 masini, uita-te pe forumurile de marca de probleme, compara-le specificatiile si dotarile, garantia, mergi si neaparat fa drive test cu toate, apoi vezi cat poti trage in jos de pret la fiecare. Foarte importanta e pozitia la volan pentru amandoi, si tu si sotie: de exemplu de cate ori m-am suit in Corolla nu mi-am gasit pozitia. La fel si cu Astra H pe care o conduc destul de des la munca: pozitie naspa si scaune mult prea tari.Asa ziceam si eu cand eram mai tanar si nelinistit: nu coreeana. Aproape 7 ani mai tarziu cu aceeasi masina vad altfel treaba, ma intereseaza altele decat marca, modelul si tara de origine. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O fi de la caldura
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DannyY @ 12 Jun 2015, 15:44) Jumatea cea buna a zis ca vrea sedan cu 4 usi, nu hecibec. ... Deci din lista initiala au ramas japonezele Hecibec e golful, optavia e sedan dă-l dracu, are forma de sedan, porcbagaj fix ca un sedan, doar ca ușa din spate se deschide împreună cu geamul. Gen laguna. Si nu vad in asta vreun impediment sau dezavantaj. Ba din contra, uneori e chiar util. Intr-o zi am încercat sa bag un tomberon de 120 litri dintr-un sedan nemțesc de clasă medie, cu porcbagaj maaare. Nici o șansă. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DannyY |
![]()
|
Io las tomberonu' in fata portii si il iau unii specializati in meseria asta. Plus ca, iarna, una e sa deschizi doar portbagajul si alta e sa lasi crivatu-n masina
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ziceam de plastic, nu de conținut. Pe de alta parte stau si ma gândesc ca pana acum, vreo16 ani însumat, am folosit hecibecuri, plus un brec și-o berlina cu haion. Chestia cu crivatul mi-a scăpat. Pur si simplu n-am observat si nici macar nu m-am gândit la asta.
Io ma gândeam la niste chestii. In primul rand agregatul trebuie să-si știe bine funcția de baza: să-ți ofere o experienta cat mai buna atunci când o conduci. Daca apreciezi confortul, căuta ceva confortabil. Daca apreciezi sportivitatea, căuta ceva capabil. Daca vrei spatiu, vezi care-i mai mare. Daca vrei economie, vezi care-i mai fiabila si consuma mai puțin. Etc samd. Nu in ultimul rand, tre' sa tii cont de faptul c-o vrei pe termen lung. O chestie exotica n-o repara oricine, iar piesele de schimb pot fi o problema. Daca alegi după criterii minore, o sa elimini variante valabile in favoarea corollei aleia de 1.3. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Mitsubishi ASX are vreo sansa la bugetul matale? Am studiat una mai in detaliu si nu parea prea rea.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
DannyY |
![]()
|
ASX nu, dar Lanceru' intra in competiție
![]() Merci! |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DannyY |
![]()
|
HONDA!
Si ma incadrez si in buget! Daca am un pic de bafta, pe miercuri sau joi as putea sa incep un jurnal de bord ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dai de baut, pe forum.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(DannyY @ 10 Jun 2015, 13:23) Vreau o masina noua si optiunile pe care le-am luat in calcul pana acum sunt: 1. Skoda Rapid 2. Dacia Duster 3. Skoda Octavia 4. Dacia Logan QUOTE(yoncv @ 10 Jun 2015, 22:06) [...] eu cred ca topicurile de genul asta trebuie evitate. QUOTE(DannyY @ 19 Jun 2015, 12:30) HONDA! Q.E.D. ![]() DanyY, multi kmp fara probleme. C a t a l i n probabil aproba decizia ta. ![]() This post has been edited by MuciX: 19 Jun 2015, 11:57 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DannyY |
![]()
|
Acu' incepe circu' cu banca. Ai dracului, cand am pus banii nu a trebuit sa astept deloc, mi i-au aspirat instantaneu. Acu', cand vreau sa-i scot, trebuie sa fac cerere, sa astept cel putin 24 de ore... Altfel ma taxeaza cu 1%.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
platesti cash? nu poti sa faci un transfer?
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dany ciare transfer?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DannyY |
![]()
|
Pai io am depozit in ioro, dar factura, in Romania, se plateste in lei.
Deci... scot ioro de la banca X, ma duc peste drum la banca Y sa-i transform in lei si sa mi-i bag in cont, de unde fac transferu' la dealer prin e-banking. Pierd cativa epuroi, dar nu multi. Daca i-as schimba la banca X as pierde mai mult. Plus ca cu banca X vreau sa inchei socotelile de tot. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Din cate stiu s-a dat o lege care limiteaza platile cash, inclusiv facute de persoane fizice, la maxim 10 000 lei/zi. Asa ca mai degraba platesti prin transfer bancar.
L.E. Nu stiu daca transformatul euroilor in lei intra sub incidenta prevederii respective, ar trebui sa te interesezi. This post has been edited by yoncv: 19 Jun 2015, 12:56 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cat e halatul?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 19 Jun 2015, 13:54) Din cate stiu s-a dat o lege care limiteaza platile cash, inclusiv facute de persoane fizice, la maxim 10 000 lei/zi. Asa ca mai degraba platesti prin transfer bancar. L.E. Nu stiu daca transformatul euroilor in lei intra sub incidenta prevederii respective, ar trebui sa te interesezi. Nu platesc nimic cash. Totul se face cu OP. Iar euroii ii vand, nu-i transform ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
b76bgaarh |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 19 Jun 2015, 12:53) Pai io am depozit in ioro, dar factura, in Romania, se plateste in lei. Deci... scot ioro de la banca X, ma duc peste drum la banca Y sa-i transform in lei si sa mi-i bag in cont, de unde fac transferu' la dealer prin e-banking. Pierd cativa epuroi, dar nu multi. Daca i-as schimba la banca X as pierde mai mult. Plus ca cu banca X vreau sa inchei socotelile de tot. transfer intre x si y nu se poate face, in euro? This post has been edited by b76bgaarh: 19 Jun 2015, 13:03 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DannyY |
![]()
|
Ba da, dar dupa aia tot trebuie convertiti in lei. Si conversia in interiorul contului e mai dezavantajoasa pentru mine decat vanzarea lor la casa de schimb a bancii.
Cel mai bine as iesi cu valutistii, aia au cursul cel mai bun, dar nu ma incurc cu dubiosi... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
b76bgaarh |
![]()
|
zici, da la lecetatie nu te califici? ca acolo iti da un curs appruape de bnr.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DannyY |
![]()
|
Doar de la 20.000 euro in sus.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
b76bgaarh |
![]()
|
cam jnapeti, atunci.
asteptam poxele, vezi sa nu bei apa dupa gabize. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:26 |