Vreau masina noua, dupa 11 ani cu cu cea dinainte
![]() ![]() ![]() |
Vreau masina noua, dupa 11 ani cu cu cea dinainte
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu mai tinem cont de buget? Omul a zis ca vrea niste optiuni. Cat e o Mazda 3 cu toate cele? Ca inteleg ca Focus nu ii place. Dar un Auris? Sau poate un Lancer nou?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(UXE @ 10 Jun 2015, 22:02) ![]() - Actuator usa dreapta spate dus cand fiu-meu a tras de clanta in timp ce o descuiam. Schimbat in garantie. - Parasolare sofer+pasager schimbate in garantie, rechemare. - Contact lumini de stop la pedala de frana, schimbat in garantie, rechemare. Atat. Mi-e un pic frica de baterie, e cea originala si, chiar daca nu da semne de oboseala, poate pica oricand, chestie de noroc. In rest, apa, paie si bataie, dar mai ales, service facut la timp. Masina trage ca in prima zi, nu bate nimic, zero greieri, mecanica si electronica beton, fara cusur. Nu am ce sa-i reprosez decat juliturile, boului de la volan. Mi-as lua un alt Hyundai? Categoric da, in functie de clasa probabil ca as incepe cautarile cu Hyundai. @DannyY: in locul tau mi-as lua masina cu motorul cel mai puternic pe care mi-l pot permite, tinand cont ca o sa o tii ceva vreme e important sa-ti placa sa o conduci, sa nu-ti vina sa-ti bagi picioarele in ea cand ti-e lumea mai draga. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 10 Jun 2015, 12:54) Multam, arata foarte bine. Din preturile de catalog o sa obtin in mod sigur un discount, ca suna un prieten care are flota de Skode si VW ![]() <span class='edit'>10 Jun 2015, 13:55:</span> Nu-mi iau masina care ar putea, vreodata, sa franeze cand vrea ea, nu numai cand vreau eu. echiparea smart e de fapt ambition + climatronic + stopuri cu led la 17490 euro din care se scad 1500 de euro lista de optionale e mai redusa pt acest nivel de achipare decat pt celelalte dar ce vrei tu poti sa pui pe ea pachetul de drumuri grele vine cu scut motor/ cutie de viteze din termoplastic sau ceva de genu', sa nu te astepti la vreunul metalic ![]() ti-as mai recomanda si optiunea 4 difuzoare suplimentare, altfel le vei avea doar pe cele din usile fata eu i-as mai pune : - Intelligent Light Assistant - scaune incalzite fata - Scaun pasager reglabil manual pe inaltime, scaune fata cu suport lombar (altfel nu ai reglaj lombar) - Oglinda retrovizoare cu efect automat antiorbire motorul 1.2 tsi mai nou este euro 6 cu 110 cp This post has been edited by andreig1982: 10 Jun 2015, 14:49 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(DannyY @ 10 Jun 2015, 13:23) 3. Skoda Octavia 1.2 TSI, manuala, la 16.710 Euro cu: - detectare oboseala sofer - pachet drumuri grele - senzori parcare spate - tempomat Argumente contra: pretul un pic piperat, depasesc bugetul. Altfel, ar fi exact ce astept de la o masina. Cum functioneaza mizeria asta? Avusei pa shranu' unui amic mai acu vreo 3 sapt, si bipaia dracia aia ca dreaq, ca foloseam volanu cu 3 degete de la mana stanga. <span class='edit'>10 Jun 2015, 15:44:</span> QUOTE(DannyY @ 10 Jun 2015, 14:35) Opelu' meu e deja un morman de fier vechi ambulant. ECU e pe duca, bobina de inductie da rateuri, blocul de contact s-a dus dracului si nu mai scot cheia de frica sa nu ramana blocat. Are zgarieturi si lovituri pe toate partile. Bara fata crapata, aia spate julita. Cine dracu' sa-l mai cumpere? El singur de-abia se incadreaza in programul Rabla ![]() Ce astra? H? (mi-a placut mult H-ul la interior si tinuta de drum.. mi s-a parut foarte aproape de Volvo S40, si am vazut si ca 1.8-ul e motor comun la ambele fiare) LLE - am gasit. Invarteam volanu in pasi mici cu corectii multe, aveam mai degraba lene/sictir decat oboseala si ma bipaia mizeria. QUOTE The driver Fatigue Detection system automatically analyses the driving characteristics and if they indicate possible fatigue, recommends that the driver takes a break. The system continually evaluates steering wheel movements along with other signals in the vehicle on motorways and others roads at speeds in excess of 65 km/h, and calculates a fatigue estimate. If fatigue is detected, the driver is warned by information in the Multi-function Display and an acoustic signal. The warning is repeated after 15 minutes if the driver has not taken a break. Fatigue Detection cannot replace the driver’s attentiveness. The driver is still legally responsible for the vehicle and therefore determining whether or not they are fit to drive. A driving time of 15 minutes is required in order to assess the driver correctly. The functionality of the system is restricted given a sporty driving style, winding roads and poor road surfaces. This post has been edited by neumann: 10 Jun 2015, 14:48 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(adip @ 10 Jun 2015, 15:37) @DannyY: in locul tau mi-as lua masina cu motorul cel mai puternic pe care mi-l pot permite, tinand cont ca o sa o tii ceva vreme e important sa-ti placa sa o conduci, sa nu-ti vina sa-ti bagi picioarele in ea cand ti-e lumea mai draga. Am ramas pieton acu' vreo 10 ani din cauza unui motor prea puternic, o Skoda Superb cu vreo 200 de telegari. Nici n-am simtit cand am ajuns la 138 km/h in Fata Cremenii, de unde mi-au cules baietii veseli permisul. Plus ca masina va fi condusa de mine si de consoarta, iar ei sigur nu-i trebuie o herghelie. QUOTE(andreig1982 @ 10 Jun 2015, 15:39) As pune eu multe, dar nu ma lasa IBAN-ul. QUOTE(neumann @ 10 Jun 2015, 15:43) Ce astra? H? (mi-a placut mult H-ul la interior si tinuta de drum.. mi s-a parut foarte aproape de Volvo S40, si am vazut si ca 1.8-ul e motor comun la ambele fiare) G. In Romania se vindea ca Astra Classic 2 Sedan. H a aparut la vreo doua luni dupa ce am inaugurat eu masina. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
eh, iti da dilaru' reducere
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(adip @ 10 Jun 2015, 14:37) @DannyY: in locul tau mi-as lua masina cu motorul cel mai puternic pe care mi-l pot permite, tinand cont ca o sa o tii ceva vreme e important sa-ti placa sa o conduci, sa nu-ti vina sa-ti bagi picioarele in ea cand ti-e lumea mai draga. Din motive similare zic si eu ca nu octavia, ca e boring as hell masina aia. Mai pedalez una de-asta din cand in cand, si cum ziceam, e ok, si faptul ca are hayon o face foarte practica la manevrat chestii prin portbagaj. Cat de amenzi, macar le iei zambind : "Sefu', ma lasi sa mai dau un fly-by, sa vad daca prind si mai mult?" ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(DannyY @ 10 Jun 2015, 22:59) Am ramas pieton acu' vreo 10 ani din cauza unui motor prea puternic, o Skoda Superb cu vreo 200 de telegari. Nici n-am simtit cand am ajuns la 138 km/h in Fata Cremenii, de unde mi-au cules baietii veseli permisul. Nasol ![]() QUOTE(DannyY @ 10 Jun 2015, 22:59) Plus ca masina va fi condusa de mine si de consoarta, iar ei sigur nu-i trebuie o herghelie. Niciodata sa nu spui niciodata. Herghelia te poate scoate din belea atunci cand ai nevoie. In plus, altfel se conduce o masina cu caluti mai multi la drum lung, incarcata ochi ca pentru vacanta. Daca mai are si ceva cuplu, si mai bine. Da-i nevestei caluti sub sa, ca invata ea sa-i struneasca. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 10 Jun 2015, 16:22) De pe lista, evident octavia. Nuj cum sta treaba pe la voi cu pistoane la TSI zgariate, p'aici pa la mine cam e scandal. Altfel, masina buna. Skoda-Octavia-Scout-2014-1200x800-218f9ac60bb59742.jpg |
--------------------
...
..
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.584 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
ce sa faca cu doua cupoane, ca din cate stiu e valabil numai unul anul acesta!
De la vw evita cutia dsg 7(care e pe motoarele mici). Dupa 6, 7 ani de la aparitie e tot cu probleme. Ambreiaje care se cam vor schimbate la 20-40000 depinde cat de mult mergi in oras. Si fiabilitatea vw e iarasi un fiasco, mai studiaza. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Markos |
![]()
|
Orice alegi, verifica sa fie Valvetronicu la locul lui.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
Adica unde, sub scaunu' soferului?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
Depinde de marca, da' scrie în manual.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Peugeot 308 1.2 130cp-14.600E
Peugeot 308 1.6HDI 92cp- 15200E Prin programul rabla. This post has been edited by CGDBZ: 10 Jun 2015, 16:33 |
--------------------
-
-
-
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Regula celor trei F !!!!
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Voiam sa spun si eu despre frantuzoaice. Sau italince. Ca mitul cu ce-i nemtesc e cel mai bun nu sta in picioare la masinile de buget.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() c4-news-new-range.190658.190658.190658.36.jpg This post has been edited by Markos: 10 Jun 2015, 19:14 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
Thanks, but no, thanks.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(kato @ 10 Jun 2015, 13:42) ai fi surprins.... plus ca are avantajul ca e masina nemteasca si gata inmatriculata ![]() ![]() ce face cu 2 tichete? ca se primeste unul singur... un seat toledo? ![]() This post has been edited by sorin1983: 10 Jun 2015, 20:36 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
il vinde?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Ce-mi plac topicurile gen "Ce masina sa-mi iau"! Vine unu' si zice ca vrea o masina noua si da o lista de 3-4 modele. Imediat se trezesc 15-20 de binevoitori care il sfatuiesc sa ia o gramada de masini, dar in niciun caz de pe lista initiala. Apoi vin altii care-i spun ca e mai bun un sehas ca nou, iar omu' nu mai intelege nimic.
De asta eu cred ca topicurile de genul asta trebuie evitate. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
E totuși cafenea, nu?
Își ia Octavia. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu zic dintre octavia rapid si duster sa ia altceva.
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Strict de pe lista initiala, si eu as inclina spre Octavia, din mai multe motive. Dar asta nu inseamna ca si lui i s-ar potrivi mai bine ce prefer eu. Fiecare are motivele lui, asa ca nu stiu cat il ajuta faptul ca eu sau altcineva prefera Octavia, de exemplu.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:51 |