Vreau masina noua, dupa 11 ani cu cu cea dinainte
![]() ![]() ![]() |
Vreau masina noua, dupa 11 ani cu cu cea dinainte
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(MuciX @ 10 Jun 2015, 13:27) Vrei sa dai tu prima basina in ea? Nu te-ar coafa una dintre optiunile de mai sus, cu vechime maxim 2 ani, dar devalorizata? LE o coreanca nu te-ar coafa? Arata bine ultimele aparitii, dar nu stiu cum stau la capitolul pret. QUOTE(Markos @ 10 Jun 2015, 13:45) Eu as merge pe Octavia. Vad ca în catalog, la pag 10, e o oferta pentru SMART la 15.990, nu te coafeaza? QUOTE(IRONICK @ 10 Jun 2015, 15:07) Mai rezista coafura? |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
http://www.toyota.ro/new-cars/corolla/index.json
13,600 or fi cu sau fara TVA? Ca n-am vazut sa scrie. Daca includ TVA, cred ca ma hotarasc foarte repede ![]() Am dat mail la doi dealeri, inca nu m-au bagat in seama. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
aia ar merge cu valvematicu si multidrive, dar nu stiu daca se incadreaza la bani
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DannyY |
![]()
|
Asta-i frate cu valvetronicu'?
![]() (Habar n-am ce-s alea, sincer sa fiu) |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
da
combinatia este foarte buna pentru drumuri lungi, dar si in oras |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(MuciX @ 11 Jun 2015, 11:27) In general arunc un ochi pe topicurile nou aparute la cafenea. Daca nu-mi solicita interesul, le abandonez. Oricum, eu voiam sa spun sa trebuie mai degraba evitata initierea de astfel de topicuri, pentru ca de obicei nu prea il ajuta pe initiator. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DannyY |
![]()
|
Depinde. Daca omul stie, macar cu aproximatie, ce vrea si cat il tine plapuma, o discutie e foarte buna. De ex, am largit gama de cautare cu o Honda si cu o Toyota, dar tot in zona 15,000-16,000. Daca, insa, habar n-are ce vrea, atunci se face o varza din care nu mai iese prea usor si va avea intotdeauna regrete.
Iar pentru producatorii auto, topicurile astea sunt aur curat. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am pus in configurator sedanul cu benzina de 1.6, echipare de mijloc (luna) fara nimic in plus si vopsea alba. 18600
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am crezut ca-s io defect. La fel mi-a dat si mie.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DannyY |
![]()
|
Nu Luna, Terra.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La mine-n sat era acu' o luna la mall ceva promotie la Accord (sedan) la 15600 E, cu reducere "rabla"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DannyY |
![]()
|
Cum dracu e cheala? Must-have: ABS, aer conditionat, oglinzi electrice incalzite. In PDF-ul listat apar toate, plus inca diverse alte farafastacuri.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
ai luat in considerare si costurile postvanzare (manopera, piese, etc) ?
nu ca as stii care ar fi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
DannyY |
![]()
|
5 ani garantie sau 160.000 km suna destul de convingator.
CASCO obligatoriu in primii 7 ani, pe urma mai vad eu. Daca da vreunu' in mine, direct la CASCO cu regres. Reviziile periodice cu filtre, ulei si ce dracu' mai trebuie nu stiu cat sunt, dar n-o sa mor din asta. (E adevarat ca la Opel erau destul de ieftine) |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.hondatrading.ro/model.php?mID=21
asta pare cea mai buna oferta pret/dotari. coyota aia e cheala si submotorizata fata de asta. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 11 Jun 2015, 14:42) Uau. Ac la buton si geamuri la manivela. La optavia s-a vorbit de echipari mai pricopsite, credeam ca vrei o clima, o treaba. ![]() Corolla de felul ei e o masina cam trista, de contabil, asa. Cheala si cu 1.3 aspirat cred ca-i foarte trista. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai bagat si Honda, vezi ca aici e un Civic 4D 2015 in bugetul tau. Poate e tenteaza.
EDIT: am scris, si o ora mai tarziu am dat enter. This post has been edited by tatabobu: 11 Jun 2015, 14:53 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DannyY |
![]()
|
Geamurile fata sunt electrice, iar AC-ul de la Astra e tot manual. Io nu conduc sportiv sau agresiv. O calc destul de tare pe drum liber, dar chiar n-am nevoie de jde cai suplimentari. Depasiri fac numai dupa ce ma asigur de 5-6 ori ca nu e nici un risc nici din fata, nici din spate. Iti dai seama ca "pierd startul" de multe ori cand sunt al doilea din coloana, ca se gaseste cate un nerabdator sa iasa ca ghiuleaua din spate. Il bag in ma-sa si o iau de la capat
![]() Opelu' e(ra) cam la aceleasi dimensiuni cu ce am cercetat, exceptie facand Dusteru' si are 100 de martoage. Pentru mine a fost OK, doar ca au inceput sa-i pice ba una, ba alta si m-am saturat. Pana acum, clasamentul: Octavia (Smart), Honda, Toyota, Rapid, Logan, Duster (pe cale de a abandona cursa). Astept niste raspunsuri de la dealeri si revizuiesc ordinea. E normal ca un dealer auto sa nu raspunda in 7 ore de la primirea mailului? Nici Toyota, nici Honda nu m-au bagat in seama pana acum. La Skode mai pot sa fac o smecherie: pot plati o parte substantiala din avans cu cardul de cumparaturi in 12 rate fara dobanda si o parte cash. Acu' sunt in focul socotelilor, sa vad cat pot suporta fara sa destabilizez sandramaua. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
mie 2 de la ford nu mi-au raspuns nici dupa 2 saptamani
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(neumann @ 10 Jun 2015, 17:33) De pe lista, evident octavia. Nuj cum sta treaba pe la voi cu pistoane la TSI zgariate, p'aici pa la mine cam e scandal. Altfel, masina buna. Skoda-Octavia-Scout-2014-1200x800-218f9ac60bb59742.jpg Bre, tu-i arati la om interiorul de Scout (de la 25.000 iepuroi in sus) sa-i lase gura apa si dup-aia il trimiti sa ia un "active" cu 16.000. Ce crezi ca va zice cand vede interiorul acolo? Sa nu ne imbatam cu apa rece, Octavia merita luata daca poti sa dai macar 20.000. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dintre toate cele dorite de tine, Octavia e cea mai masina.
N-o fi ea cea mai sexy da-i masina buna. Eu o calaresc din 2008 si desi acum sta mai relaxata de cateva luni, tot o conduc cu placere. Mai da o privire si la Ford, poti gasi ceva de pe stoc, cu reduceri substantiale. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 11 Jun 2015, 15:05) http://www.hondatrading.ro/model.php?mID=21 asta pare cea mai buna oferta pret/dotari. coyota aia e cheala si submotorizata fata de asta. bafta. ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Bre,da' sloganu' (sau prafster,whatever....
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Chelariu Adrian: 11 Jun 2015, 16:46 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
decât că focusatul e contabil.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
Ma rog, nu m-am referit strict la cei care practica aceasta onorabila meserie. A fost o licenta.
![]() Zic contabil cu gandul la cei care calculeaza totul dpdv al rentabilitatii si aleg produsul cel mai ieftin de intretinut, economic si fiabil, chiar daca n-are sare si piper. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:57 |