reparatie in regie proprie sau service
![]() ![]() ![]() |
reparatie in regie proprie sau service
stany |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nu trebuiesc declaratiile, te duci cu PV , autorizatia de reparatie si documentele tale . In anumite cazuri asiguratorul poate sa solicite declaratie prin adresa la politie insa nu cred ca e cazul aici . Du-te la un service de parbrize si vezi cam cat ar costa parbrizul ( unul cat-de-cat ok , nu vreo chinezarie prin care vezi ca prin dioptrii ) si pe la un alt service sa iti estimeze restul reparatiei . Asa , poti sa iti faci o idee daca iti ajung banii pe care ii vor oferi cei de la Euroins pentru reparatie in regie proprie . Daca nu iti convine ce iti ofera, spune-le sa iti arate devizul estimativ si ce preturi au folosit .
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
multumesc frumos. am deschis dosarul. nu au cerut declaratiile dar chiar si cu procesul verbal de la politie nu au vrut sa deschida dosarul fara poze cu motocicleta aluia ...noroc ca omul a fost intelegator si a trimis niste poze daca nu stai si il cauta...am fost la service, a ramas ca luni sa o duc deja la reparat. Cam curios cum de se misca treburile asa de repede. probabil de la dauna mica.
This post has been edited by stany: 10 Jun 2015, 13:08 |
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:49 |