tulburare obsesiv compulsiva
![]() ![]() ![]() |
tulburare obsesiv compulsiva
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ok, dar colegul, in afara de ticuri, mai are câteva manifestări.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dom' Garett, nu-i de gluma dom'le, eu m-as duce la doctor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu, de fiecare data cand vad cate-un post de-a lui Chelaru', imi apare-n minte urmatoare imagine:
hqdefault.jpg Oare e ceva in neregula? |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da, la filme cu femei de ce nu te uiti?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Din cand in cand iau o pauza s-arunc un ochi pe forum.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Tare mi-e teamă să nu am și eu această afecțiune....
Simptomul apare când văd postările unui membru forumist de aici!Îmi apar în minte simultan imaginile de mai jos ![]() ![]() Attached thumbnail(s) vagon_Ar.jpg ( Size: 246.04k ) Number of downloads: 284 Ar_18_MOS_modern.jpg ( Size: 81.33k ) Number of downloads: 290 militian.jpg ( Size: 78.38k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 21 Jun 2015, 22:46) Adica astea? "- verific gazele si apa inainte sa plec de acasa apoi le mai verific o data desi nu umbla nimeni pe acolo - incui usa la intrare seara inainte de culcare apoi pana ma culc o mai verific de vreo 3 ori - incui usa la plecare din casa si uneori ma intorc din drum sa verific daca am incuiat-o uneori intru inapoi in casa sa verific gazele si apa. Din nou a treia oara !!! - imi e teama ca voi ramane fara servici, din cauza asta strang bani pentru zile negre asta fiindca prieteni de ai mei au patit-o. E mai putin obsesie daca tinem seama de vremurile astea. - din cauza asta sunt zgarcit si cheltui mai putin decat imi permit - imi e teama ca voi ramane inzapezit si din cauza asta ma gandesc sa iau o masina 4x4 desi n-am ramas niciodata inzapezit..." C'mon! Mi se par chestii perfect normale, de bun simt! Si eu si sotia verificam usa seara, inainte sa ne culcam. Soacra-mea, Dumnezeu s-o ierte, facea la fel! Gaze, apa, same story, preferabil sa fii sigur, decat sa-ti para rau. Chestia cu banii, iarasi, e bine sa ai un back-up, niciodata nu se stie cand ai nevoie, trust me, stiu ce spun. Din pacate... La faza cu zapada: Am 4x4, reductor etc si tot am ramas inzapezit! Bine, in vreo 40 cm de zapada, dar ideea e sa nu iti asumi riscuri inutile. Daca se anunta viscol si nu e musai sa plec de acasa, nu plec, pur si simplu. Asta iarna a stat masina in zapada dinainte de Revelion si vreo 3 saptamani dupa aia, exista transport in comun, taxiuri, etc This post has been edited by Garett: 21 Jun 2015, 23:05 |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Stai blind, tu nu poti face boli care implica neuronii.
Vorbeam cu Chelariu. This post has been edited by corbex: 21 Jun 2015, 23:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
Ma rog, daca nu ma insel tu faceai parte dintre cei care sustineau ca-i anormal sa se impoziteze bacsisul si normal sa fie batute babele, asa ca...
This post has been edited by Garett: 22 Jun 2015, 06:24 |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Pai si acum tot normal e. Babele sint o plaga nationala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Io stiam ca toata lumea apreciaza si ar vrea sa viziteze Babele.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 22 Jun 2015, 07:24) Ma rog, daca nu ma insel tu faceai parte dintre cei care sustineau ca-i anormal sa se impoziteze bacsisul si normal sa fie batute babele, asa ca... Subiectul cu impozitarea nu l-am frecventat, iar la treaba cu militienii n-are rost sa ma zic, ca oricum nu pricepi. In schimb mi-a placut lupta impotriva pensionarilor. De mare angajament! ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Initiatorule,du-te maica la un consult cum spuneai ca nu-i rau.Daca tu constientizezi problemele esti pe drumul cel bun.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
spunea un nene pe la tiviu ca cei care se cred nebuni sunt de obicei doar foarte stresati si eventual o leaca depresivi.
adevaratii dilimache se cred sanatosi-tun. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Corect, io-s perfect sanatos.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
''adevaratii dilimache se cred sanatosi-tun.''
Asa-i. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 22 Jun 2015, 08:26) Incurcasi borcanele! Persoanele etc. Anyhow, mi se pare cel putin ironic cum persoanele care aplauda "institutiile de forta ale statului" sunt în linii mari aceleași care critica mineriada din '90... Priceless! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 22 Jun 2015, 10:17) O bataie cu furtunul la politie, si-si revenea mamaia. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 22 Jun 2015, 10:15 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 22 Jun 2015, 10:17) Mda, trist! Stiu si eu un caz din asta, fost coleg de liceu, fără antecedente religioase l-a apucat prin anul doi de facultate, tot asa, cu duhovniceala, retragere pe la mănăstire, toale negre, post & stuffs. ![]() A dat în schizo si practic si-a cam făcut viata praf. Acum încearcă sa-si revină, dar e cam greu. |
--------------------
No
Reno
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Am impresia ca cei care frizeaza schizofrenia au o predispozitie clara catre afectiune si nu doar c-au urmarit OTV sau au pupat moaste ajung acolo.Si eu ma uitam des la OTV pt circul de acolo sau cand eram in tura de noapte,am tinut posturi si pupat la icoane dar asta nu m-a 'impins' catre schizo..Desi mai este timp..In plus,cum spune un comentator al articolului,sunt cam multe date care nu se brodesc acolo..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 22 Jun 2015, 09:41) Initiatorule,du-te maica la un consult cum spuneai ca nu-i rau. De-atunci n-a mai postat, cred ca l-au internat. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 22 Jun 2015, 11:13) mi se pare cel putin ironic cum persoanele care aplauda "institutiile de forta ale statului" sunt în linii mari aceleași care critica mineriada din '90... Priceless! ![]() Nu stiu, nu cunosc, n-am comentat. Dar daca intrebi, cred ca fiecare ar trebui sa fie pe treaba lui: minerul in mina, politaiul in intersectie etc. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Si marangozul la coada la pensie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru asta nu prea se interneaza decat daca depresia sau compulsiile sunt majore. In schimb il asteapta probabil luni multe de tratament si efort de a-si invinge pe cat posibil compulsiile.Nasol e ca deja se pare ii afecteaza major viata. Ca sa rabufneasca pe forum in fata unor straini despre care stie ca sunt toti savanti si mistocari inseamna ca omu` e inghesuit rau.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:08 |