Vreau sa cumpar masina veche si ieftina, ca noua deja s-a cumparat :)
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa cumpar masina veche si ieftina, ca noua deja s-a cumparat :)
dacotec |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai asta e si ideea. Ar fi in discutie solenza lu' bicicleta si un Megane 1.
Sa vedem ce-o vrea cumatra... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Sfatuieste-o sa ia meganul ala de la Apan e peste solnita sau clio!Cred ca are si ceva garantie la Apan.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mdea... Deci am fost la Apan sa vedem Meganu'... Ma nene, deci ia era pur si simplu o rabla pe care proprietaru' voia s-o dea la REMAT si astia s-au gandit ca poate vor gasi vreun fraier sa puna botu'.
Masina aia era muci! Nu ma leg de aspectul exterior (o oglina legata cu scoci, usita de la rezervor prinsa cu o sarma ruginita, capota care nu se alinia de nici un fel cu aripile, un sut in fund frumos si altele), dar: - motorul statea turat la peste 1500-1600 RPM - AC-ul nu mergea - planetarele muci (ambele) - ambreiajul muci - bucsaraie/pivotaraie muci (da' astea nu aveam mari sperante sa fie OK) - TAXA NEPLATITA De la 1800 cat e pe site la ei, au redus din prima la 1500. Am mers cu ea vreo 2 km, dar va spun cinstit ca mi-a fost teama sa nu ramana dreacu' in drum. Nu stiam cum s-o aduc mai repede inapoi... Citez: pai cu vreo 4-500 de euro va luati piesele de la dezmembrari si o puneti la punct, ma dati vreo 4-500 de euro taxa si gata: aveti masina. Imi venea sa-i spun: cu masina asta sa se plimbe mă-ta, boule! Dar mi-a iesit un: ne mai gandim si daca e, va sunam. Deci daca si astia au ajuns in halul asta... Interesant clio ala, dar taxa e mare (daca e E2). In fine, am gasit o buburuza. Sper sa fie in regula (e mult mai tanara ca Meganu'). Am trimis deja pe cineva s-o verifice (nu-i in Galati) si, daca totul e OK, sambata ma plimb cu ea (la intoarcere). Si nici nu costa cat Meganu' ala... P.S. Aia cu garantia a fost totala ![]() This post has been edited by kum: 30 Jun 2015, 20:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(l@u @ 30 Jun 2015, 19:41) Sfatuieste-o sa ia meganul ala de la Apan e peste solnita sau clio!Cred ca are si ceva garantie la Apan. QUOTE(kum @ 30 Jun 2015, 20:54) Mdea... Deci am fost la Apan sa vedem Meganu'... Ma nene, deci ia era pur si simplu o rabla pe care proprietaru' voia s-o dea la REMAT si astia s-au gandit ca poate vor gasi vreun fraier sa puna botu'. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Kumule, clio ala daca are kilometri reali... platesti taxa si nu prea mai bagi bani in ea decat daca are rugina
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kum @ 30 Jun 2015, 20:54) In fine, am gasit o buburuza. Sper sa fie in regula (e mult mai tanara ca Meganu'). Am trimis deja pe cineva s-o verifice (nu-i in Galati) Bre, masina asta e prea ieftina pentru dotarile si, mai ale, varsta ei. Macar cu 300-500 EUR. Plus ca o vinde dupa un an de la achizitionare. Si de ce are numere rosii? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Scrie în topic de ce.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Daca masina aia trece de verificarea lu domnu' Danut si de servis, apoi nu ma mai interseaza altele... Are Dan un ochi... mai frica mi-ar fi de el decat de servis daca ar fi sa vand o masina.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
E prind pod...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
l@u |
![]()
|
Se scrie ROD POD, incepatorule, zi tu gabi!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
sau sky pod. amator...
![]() This post has been edited by gabize: 30 Jun 2015, 21:02 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
io ii zic pe moldo nu ca tine pe arde!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(kum @ 30 Jun 2015, 20:54) Mdea... Deci am fost la Apan sa vedem Meganu'... Ma nene, deci ia era pur si simplu o rabla pe care proprietaru' voia s-o dea la REMAT si astia s-au gandit ca poate vor gasi vreun fraier sa puna botu'. Masina aia era muci! Nu ma leg de aspectul exterior (o oglina legata cu scoci, usita de la rezervor prinsa cu o sarma ruginita, capota care nu se alinia de nici un fel cu aripile, un sut in fund frumos si altele), dar: - motorul statea turat la peste 1500-1600 RPM - AC-ul nu mergea - planetarele muci (ambele) - ambreiajul muci - bucsaraie/pivotaraie muci (da' astea nu aveam mari sperante sa fie OK) - TAXA NEPLATITA De la 1800 cat e pe site la ei, au redus din prima la 1500. Am mers cu ea vreo 2 km, dar va spun cinstit ca mi-a fost teama sa nu ramana dreacu' in drum. Nu stiam cum s-o aduc mai repede inapoi... Citez: pai cu vreo 4-500 de euro va luati piesele de la dezmembrari si o puneti la punct, ma dati vreo 4-500 de euro taxa si gata: aveti masina. Imi venea sa-i spun: cu masina asta sa se plimbe mă-ta, boule! Dar mi-a iesit un: ne mai gandim si daca e, va sunam. Deci daca si astia au ajuns in halul asta... Interesant clio ala, dar taxa e mare (daca e E2). In fine, am gasit o buburuza. Sper sa fie in regula (e mult mai tanara ca Meganu'). Am trimis deja pe cineva s-o verifice (nu-i in Galati) si, daca totul e OK, sambata ma plimb cu ea (la intoarcere). Si nici nu costa cat Meganu' ala... P.S. Aia cu garantia a fost totala ![]() Daca nu e cazan bulgaresc e buna... ![]() |
--------------------
**
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
O fi taxa deampulea, dar asta nu justifica starea tehnica proasta a masinilor.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 30 Jun 2015, 22:38) Daca nu e cazan bulgaresc e buna... ![]() Ma nene, si eu am fost amarat pe la inceputuri... Am avut si eu o masina cam janghina (am fost s-o cumpar singur, mi-a placut cum arata si-am luat-o). Era o Dacie, ovcors... Dupa numai 2-3 luni au inceput sa cada diverse... Da' nu am lasat-o asa nene, am schimbat la ea tot ce a picat. Saracia nu e o scuza sa-ti bati joc de un lucru. Nu-ti permiti, o tii in fata blocului sau o vinzi . Tu nu intelegi ca la harbul asta troncaneau toate? Planetare, capete de bara, ambreiaj, frane, bucsaraie/pivoti...Avea usita aia de la rezervor prinsa cu o sarma, ruginita si aia. Cat pastele ma-sii poa' sa coste o usita din aia la dezmembrari ma? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Discutam cu cineva care avea oroare de numere de TX. Problema tuturor cred ca e legata de cazane in trafic, nu de numere de inmatriculare. Sunt si altele mai rele decat meganul ala, inmatriculate in romania, bine mersi.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Și cu itp-ul la zi. Trăiască sfânta șpagă!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Well... se pare ca merg iarasi la Cluj
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
Vinzi sau cumperi?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu drum cu tot ajunge de doo ori mai scumpa. La Braila nu e? Te duci pe jos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Cand a venit cumatra la mine s-o ajut sa-si ia masina, conditia pe care am pus-o a fost: nu targ, nu samsari, nu autovit, nu fara istoric.
Cerintele ei au fost: maxim 2000 de coco (doar daca este absoluta nevoie mai poate ciupi niste banuti, da' nu multi) si repede, ca nu poate sa-si faca treburile fara masina. Combinate, asta a iesit... This post has been edited by kum: 2 Jul 2015, 18:23 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Daca incluzi si taxa de inmatriculare misiunea devine imposibila...
|
--------------------
**
|
|
kum |
![]()
|
Uite ca a fost posibila.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Adica ai luat masina cu 1900?
![]() PS Danut a facut verificarea? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kum |
![]()
|
Inca nu s-a terminat negocierea (ca nici n-a inceput). Va avea loc intre viitoarea stapana si viitorul fost proprietar. Eu decat am fost cu cautatu' si cu verificarile.
De fapt, cu verificarile a fost Danut. Va poate povesti el mai multe, dar in esenta masina este pe bune, fara probleme tehnice majore (un motoras de far, un semering, un stergator, o bara exfoliata, chestii de-astea). Se pare ca si km sunt pe bune, intrucat masina are istoricul complet pana in 2013, cand avea cca 140000 km. I-au aratat cei de la reprezentanta lu' Danut in calculator acest istoric. S-a mers cu ea, s-a pus pe elvator, s-a pus laptopu' si s-a cautat de erori... Deci masina merita banutu'. Cei 2300 euro sunt negociabili. Acum, cat o mai scada pretul, ramane sa vedem sambata dimineata... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:26 |