Moscheea Mantuirii Neamului!, Pentru ca uneori o Catedrala nu e de ajuns!
![]() ![]() ![]() |
Moscheea Mantuirii Neamului!, Pentru ca uneori o Catedrala nu e de ajuns!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Liviutz taica esti cam decuplat de la realitate desi ne freci toata ziua la neuroni cu diverse axiome personale.Textu ala daca schimbi adresantii e perfect valabil si viceversa.
![]() Aia cu atacul de panica e de bula. ![]() Osardia ta in apararea drepturilor islamului pare mai repede un reflex spinal de autoaparare . Dupa cat stai de lipit de chestiile din RO am impresia ca integrarea ta are o afta. In rest sa-ti traiasca si sa se praseasca vecinii. Dupa cat i-am cetit io pe muslimi in perioada cat dadeam la lopata in profesionala cot la cot ( mai mult noi mai putin ei ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Apr 2016, 11:56) Asta cu manipulatu... ii valabila la multa lume, "declaratia" prim ministrului australian (oricare dintre ei, ca toti o zis acelasi lucru ![]() ![]() Si inca una faina ![]() media_144311625430571600.JPG |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Liviu @ 12 Apr 2016, 11:59) Intrebarea de 100 de puncte este: cati dintre romani sunt asa sau simpatizeaza cu acele idei (asta apropos de vorba care umbla prin unele cercuri si care zice ca nu exista musulmani oameni)? Mai, tu ce faci acum? Imparti oamenii in doua tabere mari si late. Cei din categoria Angela Merkel care ii primesc pe muslilmi cu bratele deschise si cei care participa la delirul ala mistic in masa care isi propuna sa se opuna nici n-am inteles foarte exact de ce-s oamenii aia asa de suparati. Nu-i chiar asa, intre alb si negru exista nuantele de gri... Muslimul e om, ca n-o fi soparla, dar muslimul de rand este ca dezvoltare la nivelul europeanului de acum 500 de ani. Fanatic religios, analfabet, fara nicio meserie si lipsit de motivatia de a invata vreuna. Daca tresalta fiorii in tine lunandu-i sub aripa ta ocrotitoare, te priveste, eu prefer sa-i stiu la o distanta cat mai mare de mine. QUOTE(Serje @ 12 Apr 2016, 12:28) Relax, nepotii tai or sa prinda si asta. Deocamdata s-a interzis doar afisarea simbolurilor legate de Craciun in locurile publice (pom de iarna impodobit, mos craciun, etc.). This post has been edited by radian: 12 Apr 2016, 11:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Nu s-a interzis mah nimic, incetati cu tampenia asta!
A fost ditai bradu' (adevarat), cu 'iesle' (cu oi in carne si oase, magaru' era de mucava) si 'parada de Craciun', si pe 6 decembrie a venit ' This post has been edited by Han Solo: 12 Apr 2016, 11:52 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Las ca el nu poate fi manipulat si ii si tare greu sa dai o cautare pe google... mai usor sa crezi toate tampeniile.
QUOTE(radian @ 12 Apr 2016, 12:40) Relax, nepotii tai or sa prinda si asta. Deocamdata s-a interzis doar afisarea simbolurilor legate de Craciun in locurile publice (pom de iarna impodobit, mos craciun, etc.). Relax, nepotul meu din Israel, care ii juma arab, sarbatoreste craciunu an de an, cu brad si toate cele si mai vin si restu de veri de-ai lui de acolo ca li se pare frumos si nu le interzice nimeni ... This post has been edited by Serje: 12 Apr 2016, 11:59 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
se trage de la bizarul ala de TRU care simte ca si-a gasit in sfarsit menirea electorala in neogardism. el a bagat un 'editorial' bine sheruit, aplaudat 'nu-mi placea de TRU, dar cu asemenea materiale incepe sa se ridice in ochii mei' etc. cu 'interzicerea craciunului la BXL'.
insa, DragosP va mentiona atentatele in 3... 2... |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(bion @ 12 Apr 2016, 11:15) Liviutz taica esti cam decuplat de la realitate desi ne freci toata ziua la neuroni cu diverse axiome personale.Textu ala daca schimbi adresantii e perfect valabil si viceversa. ![]() Aia cu atacul de panica e de bula. ![]() Osardia ta in apararea drepturilor islamului pare mai repede un reflex spinal de autoaparare . Dupa cat stai de lipit de chestiile din RO am impresia ca integrarea ta are o afta. In rest sa-ti traiasca si sa se praseasca vecinii. Dupa cat i-am cetit io pe muslimi in perioada cat dadeam la lopata in profesionala cot la cot ( mai mult noi mai putin ei ![]() io cre'ca uitasi ca fix functia creeaza organul si ca produci anticorpi numai dupa infectie. occidentul a fost intr-o relatie extrem de convenabila cu 'musulmanii' pana acum. au venit la munca prin anii 60, au prestat pentru 'treizecimea glorioasa', dupa care, cand n-a mai fost nimic de facut, si-au tinut gura si nu le-au putit picioarele. 'dreapta' i-a ignorat cu desavarsire, stanga i-a mituit cu pomeni, frecusurile erau izolate si oricum 'la ei acolo', in cartiere in care nimeni cu capul pe umeri n-ar fi intrat. acu' ca rahatu' loveste ventilatorul din ce in ce mai des, mai cu extrema dreapta, mai cu cate un politist mai cu initiativa, mainstreamul se va deplasa si el si se va ajunge la un nou nivel de echilibru. oi fi eu mai predispus la ataraxie, da' nu inteleg isteria asta existentiala. tre' gasite metodele ca animalele sa nu se mai arunce in aer in public, da' daca cineva isi inchipuie ca e 'noi sau ei' e dus cu caputul... This post has been edited by Han Solo: 12 Apr 2016, 12:33 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
intr-o zi un lemming va zbura...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Apr 2016, 11:40) Mereu societatea va fi polarizata pe orice tema ai alege. Evident ca exista si nuante de gri, mereu exista. As zice chiar ca majoritatea absoluta a populatiei este gri cu putine umbre sau lumini aditionale sezoniere, induse pe caile media de cine are interese sa polarizeze la un moment dat. Si eu (e clar, se vede din postarile mele cred) sunt polarizat in functie de subiect. Tot ceea ce sper insa este sa nu devin complet alb sau complet negru in nici un subiect (si sa pot receptiona si procesa si informatie din partea cealalta a polarizarii) ... caci (cine are idee de putina electronica stie ce spun) in clipa cand pierzi feedback-ul negativ intr-un sistem de amplificare audio, este foarte usor sa intri in autooscilatie si asta duce la o stare stabila, saturata, in care nu se mai aude nici o melodie ... doar zgomot. This post has been edited by Liviu: 12 Apr 2016, 12:50 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Liviu @ 12 Apr 2016, 11:28) E prea pe subiect ca sa nu il pun aici. Trebuie citit pana la capat pentru o experienta "de la fata locului" ![]() http://www.vice.com/ro/read/cum-a-fost-la-...latul-cotroceni "...am avut nevoie de vreo șase ore și un telefon la un psiholog, ca să pot să mă adun să scriu rândurile astea..." Cam 'sensibilos" omuletul! ![]() Se pare ca e adevarata zicerea aia cu "hipsterii usor isterizabili"! QUOTE(Han Solo @ 12 Apr 2016, 13:25) Mai vorbim in cativa ani! ![]() Bine, tu in araba si eu cu google translate! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am ajuns sa citez din mine ...
QUOTE(Liviu @ 12 Apr 2016, 12:42) ... in clipa cand pierzi feedback-ul negativ intr-un sistem de amplificare audio, este foarte usor sa intri in autooscilatie si asta duce la o stare stabila, saturata, in care nu se mai aude nici o melodie ... doar zgomot. Exact la asta ma refeream ... QUOTE(Garett @ 12 Apr 2016, 13:07) |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Han Solo |
![]()
|
mah, aci m-ai prins, de araba nu cre'ca ii dezvatam. am incercat noi cu radian si maghiara, si nu ne-a iesit, da' cu caposii astia...
![]() da' am o scuza, nu stiam ca asta e problema. pai, cum facem? ca am inteles, ii dam afara, da' daca nu vor, ce le facem? ii adunam si sa ii rezolvam sumar? "ai uitat mah araba? nuuu?" zbang!! iti dai seama ce-o sa puta? ![]() This post has been edited by Han Solo: 12 Apr 2016, 14:41 |
--------------------
White Star
Titanic
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Exista solutii....
Deodorante ... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Merita sa aiba moschee ca sunt oameni buni http://awdnews.com/top-news/the-romanian-f...-hours-to-leave
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Se pare ca e falsa stirea
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai ce site de incredere e ala....
wow.... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Han Solo |
![]()
|
e gulguta confirmata http://www.evz.ro/facatura-foarte-bizara-c...in-romania.html
da' apreciem ca si don doftor vrea sa ne prezinte noi perspective ![]() ![]() unii care s-au interesat mai indeaproape de sursa initiala: http://www.rfi.fr/hebdo/20160129-awd-news-...ion-journalisme This post has been edited by Han Solo: 26 Apr 2016, 12:50 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Bine, nu ca ar fi fost imposibil...
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
impossible is nothing.
da' nu s-a intamplat. io detest argumentul ca 'e ceva ce ar fi putut spune', pentru ca asa relativizam orice. nu lasa adevarul sa stea in calea unei povesti bune ![]() btw, daca vrei cu adevarat o istorie de groaza in domeniu, cauta-l pe sauditul achitat de tribunalele din UK pe motiv ca s-a impiedicat si stromeleagul s-a infipt din greseala in fofo uneia care era pe acolo... niciun viol, obsedatilor ![]() This post has been edited by Han Solo: 26 Apr 2016, 16:21 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
la fapte fiule, la fapte...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
bion |
![]()
|
Bre io am primit linkul si l-am dat la rozatoare sa-l mestece.Personal nu mi-a parut credibil dar era ca bancul ala cu Stalin maturand in Piata Rosie. Acu sa combati ce zic aia cu evz e de bula.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Han Solo |
![]()
|
Ha. Ha. Haha. Ha.
Nu evz combate, ci aia pe care îi citează. Și ai si ceva din liomondul al'lalt. |
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
Hi,Hihi.Hi.
Aveti ce roade ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |