Stresul, acum si mai demult, ce va stresa inainte de '89?
![]() ![]() ![]() |
Stresul, acum si mai demult, ce va stresa inainte de '89?
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Looool!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Deși sunt extrem de critic când se aduce vorba despre regimul trecut, un regim pe care eu îl consider responsabil inclusiv de impotența socio-politică actuală, precum și de prea-îndestularea aleșilor, stresul, în ceea ce mă privește, era mult mai mic pe vremurile alea. Poate pentru că nu prea eram familiarizat cu termenul, ori pentru că eram ceva mai tinerel.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eram stresat ca se oprea curentul si aveam o lanterna d aia chinezeasca cu baterii 777. Oricât de noi ar fi fost bateriile alea tot se consumau f repede si ajungeam iarasi la lumanare.
Era naspa sa ti faci lectiile la lumanare... Apoi odata am stat cu mama multe ore la o coada, bagase pui la alimentara. Cand am ajuns langa vitrina am inceput sa plang ca puii erau f mici si vineti. Erau de a dreptul naspa. Nu tin minte multe chestii, da puii aia mi s au intiparit pa creier. Mama se bucura ca i prinsese si p aia. Aveam un rezeevor supliment la dacia. Unul de se alimenta pe lateral si era pus in spatele banchetei. Hotii dadeau spargerea la ala de sub masina. Bagau surubelnita in rezervor si ligheanul sub masina. La ala din portbagaj nu se bagau, din cauza de alarma. Dacia aia ruginea si daca statea si daca mergea. Sub bancheta din spate era cărpita cu niste cartoane. Da ma jur masina mai rapida ca aia n am vazut. In ultimele ei zile cred ca mai avea decat geamurile ca alea nu rugineau. Era rocket power.. Pot sa scriu o gramada. Dar nu prea era stres. Lumea era mai relaxata, probabil ca locul de munca era oarecum sigur. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai chiulit si la limba romana. Probabil te stresa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sa zicem ca am mai uitat. Sau asa mi place sa scriu.
Din clasa a IV pana intr a XII am participat la olimpiade de lb romana In clasa a X a am obtinut mentiune pe tara. La capacitate am luat 10 la romana, iar la bac cred ca 9.70. Deja incepuse declinul. Totusi in anul 1 de facultate (inginer) am obtinut un premiu la concursul national studențesc mihai eminescu. Am facut ceva eseu despre proza lui eminescu. E drept acum nu mai stiu nici eminescu , nici gramatica ca la carte. Uluitor cat de mult uiti cu trecerea timpului. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Capacitate? Chestia asta nu a fost aplicată generațiilor de puțoi?
Io așa ceva nu am prins...și ma consideram tânăr... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
Cred ca i zicea altfel sau sunt eu confuzat
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Poate te referi la examenul de admitere la liceu
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Capacitate îi zicea, și era examen de absolvire al celor 8 clase.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Eu nu-mi amintesc să fi fost niciun examen de capacitate pe clasa a 8-a... Examen pentru admitere la liceu, da. In '89 am intrat in cls. a 9-a. M-au pus să aleg: șef de clasă sau secretar UTC. N-am vrut nici una nici alta... Și m-au făcut secretar UTC
![]() În rest... niciun stres atunci dar tot o văd ca o perioadă "gri". Acu' e mai colorat și stres grămadă ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pe stil vechi (inainte de 89) ma stresa la culme ca alcoolul la alimentara se vindea doar dupa ora 10, dar daca ajungeai la magazin la 10.05 erau deja rafturile goale. Si nici macar nu era rationalizat precum untul, painea, etc, sa stii ca cei al tau e pus de-o parte...
QUOTE(axabrt @ 17 Jul 2018, 20:53) ... Totusi in anul 1 de facultate (inginer) am obtinut un premiu la concursul national studențesc mihai eminescu. Am facut ceva eseu despre proza lui eminescu... Adevarul e ca un eseu despre Eminescu e relevant pentru o cariera in inginerie... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
Capacitatea a fost introdusa in premiera cand eram prin cls 11.
Cum ziceam, puțoi ![]() Edit: in 1999 a fost introdus examenul de capacitate, iar in 2004 cel de evaluare nationala.Pe vremea mea ![]() This post has been edited by psychoo: 18 Jul 2018, 07:22 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Daca a dat capacitatea, e batran...eu am dat evaluare nationala, cred
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Nu se numea nici capacitate, nici examen de admitere la liceu. Ci treapta I, treapta a II-a fiind examenul dintre clasele a X-a și a XI-a.
This post has been edited by GBX: 18 Jul 2018, 07:49 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ala era inainte de 90.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GBX |
![]()
|
Nu despre acea perioadă este topicul?
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Despre stres acum vs. inainte de '89.
Am avut o discutie cu ai mei si isi aminteau cum se stresau ca nu se fac legumele si fructele, ca nu au sa puna la murat sau din ce sa faca compot. Sau ca vine iarna si iar vor avea caldura cu portia daca nu fac rost de carbuni sau motorina pentru soba. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Stres continuu dar nu il realizam pentru ca toata lumea era la fel.Asa era modelul.
![]() Stresul maxim era :ii vine sau nu ii vine menstruatia. Acum e agitatia browniana care streseaza inutil. Problema majora sunt banii.Si fereasca Dumnezeu de o boala , ca ala esti ![]() La robotei e si frica permananta pentru un loc de munca. This post has been edited by bion: 18 Jul 2018, 10:00 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
Nea bioane, da prezervative nu se gasea?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
la un moment dat erau si alea o problema. Si generatia mea era mai doritoare de senzatii reale.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Erau rare si scumpe, asa ca se vulcanizau.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pe la munte am auzit ca foloseau mat de oaie... unic chiar il scoteau din oaie inainte sa-l foloseasca.
18 Jul 2018, 11:57: QUOTE(bion @ 18 Jul 2018, 10:57) io n'am problema asta, firma mare, gasesc ei ce sa-mi dea sa faca. Inseamna ca nu-s robotel? This post has been edited by einstein1984: 18 Jul 2018, 10:57 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Erau din alea chinezesti (Protex), cu un fluture pe cutie.
Am umflat vreo 10 intr-o zi si m-am jucat cu ele prin casa pana au aparut babacii de la serviciu si mi le-au luat, fara sa-mi spuna de ce. Mi-au ramas in minte din cauza motului ciudat de la capat. Peste cativa ani am aflat care le era destinatia exacta ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
marksman |
![]()
|
Deci lipsa lor putea sa provoace stres.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bion |
![]()
|
Maximal.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:24 |