MOISE GURAN sau STELIAN MUSCALU, emisiuni TV de analiza business
![]() ![]() ![]() |
MOISE GURAN sau STELIAN MUSCALU, emisiuni TV de analiza business
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(cdadan @ 23 Jul 2015, 23:30) Nu știu ce contract avea, dar probabil făcea audiență binișor peste media postului. Pan' la urma tevereul are incredibil de mari probleme cu audiența, iar asta înseamnă extra venituri neglijabile. Niciodata n-am înțeles cum dracu televiziunile comerciale se autofinantează, ba chiar lucrează pe profit ca orice întreprindere, iar tevereul nu poate trăi din sută și de meleoane colectate forțat de la pulime. http://www.biziday.ro/2015/07/21/domnule-p...og-demisionati/ |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kxz @ 26 Jul 2015, 18:04) Așa este. Dar ce emisiuni urmărești de regulă pe tvr? Sau faci ca mine, sări canalele alea by default, ca pe alea ungurești? În afară de câteva transmisii sportive, conținutul e neinteresant după gustul meu. E foarte mișto bugetul tvr. Pe lângă veniturile din taxă (considerate venituri proprii!!!) primesc și o cârcă de bani subvenție de la buget. Din partea mea ar putea să închidă și mâine, nu m-ar deranja. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
faci rau ca sari....mai prinzi niste emisiuni super faine pe tvr hd.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ca fapt divers, in romania e cea mai mica taxa din europa. inaintea noastra e macedonia cu de 2.5 ori mai mult, si la restul tot creste. si oricum, din taxa aia o buna parte din bani nu merg direct la tvr, merg la intretinerea releelor.
oricum, cine vrea desfiintarea taxei, cred ca sta linistit, taraftv nu traieste din taxa aia. This post has been edited by kxz: 26 Jul 2015, 22:52 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kxz @ 26 Jul 2015, 23:52) ca fapt divers, in romania e cea mai mica taxa din europa. inaintea noastra e macedonia cu de 2.5 ori mai mult, si la restul tot creste. Ca fapt divers, conform https://en.wikipedia.org/wiki/Television_licence , cam care ar fi taxa aia mai mare decat in Romania in urmatoarele tari DIN EUROPA: Albania, Belarus, Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda, Ungaria, Islanda, Lituania, Lichestein, Letonia, Luxemburg, Malta, Monaco, Serbia, Spania? Am o dificultate cu a intelege notiunea de "mai mare" in aceste cazuri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
kato |
![]()
|
ca sa nu mai fie divergente, moise guran si stelian muscalu vor fi in acelasi loc, digi 24.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Problema e : cine se uita la diji24?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cine vrea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:46 |