Lassa Miratta 165/70R13 79T, Produse de BRISA - Bridgestone Turcia
![]() ![]() ![]() |
Lassa Miratta 165/70R13 79T, Produse de BRISA - Bridgestone Turcia
luxcor |
![]()
|
||
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Attached thumbnail(s) Miratta.gif ( Size: 6.22k ) Number of downloads: 1044 Grand_Slam_.gif ( Size: 6.01k ) Number of downloads: 975 |
||
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|||
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
M-ar interesa si pe mine sa schimb "incaltamintea" la masina.
La ce firma este valabila oferta? Unde? |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu nu am auzit de marca asta de pneuri, poate nu sunt bine informat. Dupa mine mai bine dai mai multi bani si iei de ex Firestone, cam 1,5 mil bucata. Daca nu ai bani iei doar pe fata, dar nu ai surprize. Eu am ajuns sa nu mai am incredere in nici un produs din Turcia/China... poate sunt doar idei preconcepute
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Eu spun ca daca erau pocnitori de pocnitori nu isi permiteau sa ofere garantie 2 ani ... m-am interesat inainte si tehnologia si formele sunt 100% Bridgestone iar unele materiale si mana de lucru Turcia oricum ar fi sunt mai bune ca cele cu care a venit incaltata - si una peste alta alea m-au tinut aprox. 25.000 km daca ma tin si astea la fel la banii astia este perfect - sediul unui punct de vanzare direct producator este vis a vis de Stadionul National - intre intrarea la patinoar si turnul de parasutism scrie mare Lassa este imposibil sa il ratezi - cand am vazut baieti cu bmw, mertane, WV, ... cum isi puneau cate 4 pe masina m-am convins si am luat si eu ... bafta ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Se poate sa ai dreptate. Cred ca mai bune decat montana tot sunt, si pe mine m-au tinut 4 montana din fabrica 50.000 km
![]() Apropo, si montana tot 2 ani au garantie si nu sunt grozave... |
--------------------
-
-
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Daca sunt turcesti nu inseamna ca sunt proaste. Eu am Pirelli facute in Turkey, si merg perfect. Alea Montana m-au tinut 5000km, s-au ros tare.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Lassa sunt foarte bune, si nu exagerez cand spun asta. Acopera toata gama de dimensiuni, rezista bine la uzura si chiar sunt facute sub licenta Bridgestone (vezi www.lassa-europe.com).
This post has been edited by 13nov: 16 Dec 2004, 09:07 |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
luxcor |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 15 Dec 2004, 22:23) Se poate sa ai dreptate. Cred ca mai bune decat montana tot sunt, si pe mine m-au tinut 4 montana din fabrica 50.000 km ![]() Apropo, si montana tot 2 ani au garantie si nu sunt grozave... 50.000 de km cu Montana ??? esti sigur ??? nu de altceva dar la mine si la multi altii intre 20.000 si 25.000 erau varza ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Montana sunt cele mai proaste anvelope de pe piata romaneasca. Nici Matador nu sunt prea departe, au aderenta mai buna decat Montana(oricum nu cred ca exista anvelope cu o aderenta mai slaba decat Montana) dar se uzeaza rapid. Lassa am testat numai varianta de iarna si mi s-au parut foarte bune.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
Adytza22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 October 04 From: Focsani (flotant Iasi) ![]() |
Am avut si eu montana,si am renuntat la ele ca ultimul schimb l-am nimerit stramb din turnare si nu puteau fi echilibrate.Peste 110 tremura toata masina si acum mi-am luat Sava Navigator(all season) la 1.350.000 bucata si sunt super multumit ca nu mai tremura nimic .
|
--------------------
Dacia
Supernova
- VN-22-ACM Supernova mea e tunata ......
Am tras cu tunul in ea...... |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Da, serios, am 49300km cu montana din fabrica. Am facut 35.000 si dupa asta le-am schimbat din fata in spate. Nu sunt nici acum foarte tocate, dar din pacate au aparut crapaturi in lateral si vreau sa-mi iau 2 cauciucuri macar pt fata, pt spate cand mai fac de bani. O sa ma uit si eu la ce ati zis voi pt ca sunt mai ieftine. Eu m-am gandit ca ar fi bune 2 firestone, cam 1,6 mil fiecare.
Montana am citit aici pe forum ca sunt proaste, dar am zis ca ale mele au fost ok. Acum poate ca suint unele mai nereusite - lucruri romanesti. Si nu vreau sa risc sa dau 850.000 si sa aiba galca, ceva, desi au garantie |
--------------------
-
-
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma m-am hotarat si am luat Debica Navigator (all season) 165/70R13 cu 1.150.000 lei bucata din targ Vitan (inclus doar montajul, se plateste pentru echilibrarea lor - 45.000lei/roata).
Andy ACS, in Carrefour Militari au la oferta Firestone (cred ca all season) 165/70R13 la 1.400.000 lei/bucata (inclus in pret montare si echilibrare). Cat despre Montana, ce mi se pare ciudat, ca dupa 30.000 KM si 3 ani si jumate, si-au pastrat textura (mai au "carne") si nu s-au tocit foarte mult. In schimb au imbatranit, iar iarna isi pierd elasticitatea si automat aderenta. Vara (in afara de usoara vibratie intre 40-60km/h) erau ok la aderenta (fata de acum). Am mers cca 10 km cu noile anvelope, iar diferenta intre Debica Navigator si Montana se simte in primul rand la confort: Debica sunt mai silentioase, probabil mai elastice si amortizeaza mai bine (gropile, denivelarile se aud mai infundat, mai de la departare). |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci pt info, e bine ca sunt un pic mai ieftine
![]() Daca zici ca debica navigator sunt bune o sa ma uit si eu la ele. |
--------------------
-
-
|
|
LYM |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 194 Joined: 18 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Am avut Montana si imi zgaltzaia masina din toate incheieturile la viteza > 80km/h.
Le-am schimbat cu Sava ( a prins taica-miu o oferta: 4XSava 165/70/R13 la 2.6mil daca nu ma insel ). Deocamdata multumit de ele. Nu au decat ~ 5000km, insa nu tremura masina nici la 140. This post has been edited by LYM: 22 Feb 2006, 21:57 |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Luxcor, cati kilometri ai facut cu Lassa? Cat de multumit esti de ele?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Eu cand am schimbat montana cu lassa am crezut ca am schimbat si masina!:) Montana nu se puteau echilibra de nici o culoare,dupa ce le-am schimbat masina nu mai tremura ,volanul mergea mai usor.
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De barum ce parere are lumea?
Brilantis in special..mie personal mi se par excelente...m-au scos din multe situatii nasoale. am pe Dacie, si pe Cielo am avut, nu tremura deloc la 170 km /h(nu Dacia evident) |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:40 |