Minivan, sugestii
![]() ![]() ![]() |
Minivan, sugestii
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(neumann @ 27 Jul 2015, 12:14) alt aspect, o cumperi sau n-o cumperi la sfarsit? Renoul isi pierde mult mai mult din valoare ca sh si nu prea are piata, comparativ cu vagul. Alambra de-o stiu eu bine e 4wd, un plus la dinamica, dupa parerea mea. Mai ales iarna. Dupa ce o sa stau ani de zile cu o masina care se plateste singura si se repara singura si cu card de combustibil cred ca o sa fiu tentat sa continui cu alta afacere similara. QUOTE(Manuel @ 27 Jul 2015, 12:26) Merg destul de des cu un Mercedes Vito și mi se pare extrem de instabilă la peste 130 km/h, practic trebuie să corectezi traiectoria la orice adiere de vânt. Pe de altă parte, am fost la mare cu un Peugeot Expert Tepee, altă viață. Stă pe drum ca o berlină, clima nu o simți, spațiu ca la balamuc... superbă. Tu vorbesti acolo de VAN-uri, full size. Astea sunt prea mari pentru ce imi trebuie mie. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(klaus @ 27 Jul 2015, 10:54) [...] - baietii aia de la renault au pe scenicul actual o optiune foarte misto de faza lunga autoadaptiva (mergi pe faza lunga si cand vine unul din fata trece automat pe faza scurta, eficient si fara erori - conform testelor). Vezi daca nu e si pe espace treaba asta. Exista si la VW treaba asta. Touran-ul mi se pare mic. Desi am devenit fan VW, cand aud "monovolum" ma gandesc la Espace, mai ales ca asta nou arata intr-un mare fel. Sharan-ul e copil mic pe langa Espace. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.544 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Citroen C4 Picasso
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ai mancat "Grand".
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
M-am uitat la C4 (mai ales ca are seful meu unul). E practic dar espace e la ani distanta in ceea ce priveste dotarile si gadgeturile.
|
--------------------
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
ce inseamna ani lumina? tableta aia?
This post has been edited by IRONICK: 27 Jul 2015, 15:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' unde scrie "ani lumina"?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Adauga pe lista Volvo V70. Nu e van, n-are gadgeturi. Da' e masina
![]() Nu sunt de acord cu yhattori. Masina nu trebuie sa aibe loc pentru soacra. Te scuteste de o gramada de probleme ![]() This post has been edited by neumann: 27 Jul 2015, 15:50 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Liviu |
![]()
|
Daca ma duc la Volvo imi iau ceva din seria XC
![]() Si, reamintesc, nu cred ca vreau sa raman cu masina pe cap ... e mult mai misto sa conduci mereu o masina de cel mult 5 ani care se repara singura si nu costa mai nimic. Atasez cateva configurari facute la Citroen, Renault si VW (sunt in suedeza dar sunt convins ca va descurcati ![]() 27 Jul 2015, 15:59: QUOTE(IRONICK @ 27 Jul 2015, 15:38) Nu ani lumina, doar ani. In primul rand designul e mai revolutionar la Renault. Citroen parca a ramas in urma. Nici macar volanul ala smecher cu centrul fix nu il mai au. Tableta aia care controleaza toata masina prin touchscreen sau prin butonul multifunctional de langa. Cutia de viteze care la renault e DSG pe cand la Citroen e cu convertor de cuplu (ineficienta si lenta). Scaunele la Espace se rabateaza la o simpla apasare pe buton. This post has been edited by Liviu: 27 Jul 2015, 15:59 Attached File(s) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
V70 classic kinetic 269900 sek.
![]() |
--------------------
...
..
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 27 Jul 2015, 16:01) Repet .. daca e volvo e ceva din seria XC ... XC70 cel mai probabil. Si asta incepe de la 350k sek si cu optionale se duce pe la 500K. Nu imi mai iau masina cheala ca apoi sa tanjesc dupa accesorii ![]() This post has been edited by Liviu: 27 Jul 2015, 16:07 |
--------------------
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai si te alinti cu un reno? Suna mai mult a pedeapsa.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
normal, daca e mai mare si mai tare decat a lu sefu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Liviu |
![]()
|
Brandul nu contează. Important e sa fie mare, 7 locuri la nevoie și sa aibă multe gadgeturi... A, și sa intre în buget.
|
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE Repet .. daca e volvo e ceva din seria XC ... XC70 cel mai probabil. Si asta incepe de la 350k sek si cu optionale se duce pe la 500K. Pai pune-i optionale doar pana pe la 450k ![]() La 2 copii, ar trebui sa fie suficient xc70. Soacra poate sa stea in portbagaj pe distante scurte. ![]() QUOTE Volvo XC70 D4 181hk Classic Momentum Se detaljerad utrustning i prislistan. Just nu! • Uppgradera till Sport eller Summum för 15.900:- aktuellt pris:Nu 334.900 SEK This post has been edited by neumann: 27 Jul 2015, 17:06 |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sau poa' sa stea acasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Totusi sa nu comparam reno cu honda.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
co rect !
![]() This post has been edited by M.C.: 27 Jul 2015, 18:40 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 27 Jul 2015, 14:55) Nu ani lumina, doar ani. In primul rand designul e mai revolutionar la Renault. Citroen parca a ramas in urma. Nici macar volanul ala smecher cu centrul fix nu il mai au. Tableta aia care controleaza toata masina prin touchscreen sau prin butonul multifunctional de langa. Cutia de viteze care la renault e DSG pe cand la Citroen e cu convertor de cuplu (ineficienta si lenta). Scaunele la Espace se rabateaza la o simpla apasare pe buton. daca are sefu, presupun ca l-ai condus si ai vazut parbrizul mai mare. mie mi-a placut asta tableta ... hmmm ...cand ajungi la root ? plansa de bord mai faina la c4, iar volanul smecher cu centru fix nu este doar de moda, nu te ajuta cu nimic (vb. din experienta) cutia de viteze nu este dsg, ci edc. - pe aproape rabatarea este fix pix (parerea mea), la asta ai manete = in mod sigur iti iei espace |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
De ce sa plang oite?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
haide bre, ca ai consumat deja juma de sul de hartie igienica.. cum se poate asta sa aleaga cineva renault..
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 27 Jul 2015, 16:28) Aici parerea mea e ca C4 e depasit cu brio de Espace. Ergonomic mie mi se pare Espace-ul mult mai bun. Afisoarele sunt la nivelul ochilor, nu te duci jos sa vezi o harta, o setare etc. "Tableta" aia de pe Espace e foarte bine amplasata, se vede usor navigatia, faci o gramada de setari prin intermediul ei. In plus, La espace nu treci prin meniuri ca sa reglezi temperaturi. Reglajele astea noi de pe renault, foarte asemanatoare cu alea de pe VW, sunt mult mai simple, dai direct pe butonul unde vrei sa bat aerul nu mai defilezi prin tot felul de meniuri, dai temperatura direct prin rotire, mult mai simplu, nu mai apesi un +/- pana albesti. Recomand sa conduceti o masina d-asta cu tableta mare, pusa cat mai sus. O sa vedeti care-i senzatia. La Renault mie nu prea-mi place torpedoul (care e pe sertar, ca la Captur). Nu mi se pare o solutie foarte fericita, mi se pare mai practica solutia cu usa care are compartimente mici de depozitare si in usa torpedoului. In schimb apreciez destul de mult compartimentul din cotiera centrala si sentimentul de confort pe care il da o cotiera lata fata de solutia citroen de cotiera individuala pe scaun. Parerea mea este ca o masina de familie e bine sa o dotezi cu toate dotarile pe care ti le permiti. Singura pe care eu nu o apreciez deloc este reglajul electric al scaunelor atata timp cat masina e condusa preponderent de un singur sofer 28 Jul 2015, 11:14: PS: Si recomand, tot cu caldura, cutie automata. Dar asta am vazut ca deja era pe lista. This post has been edited by klaus: 28 Jul 2015, 10:14 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Am condus bre citro, si normal si grand ...
Ala vechi avea temperaturile in stanga soferului, supt aerator. ![]() citro are cotiera pe spatar, mie personal imi place mai mult asa espace are scaune mai profilate si hud (daca ai condus cu asa ceva o sa iti placa sigur) QUOTE(klaus @ 28 Jul 2015, 09:10) pacat ca nu este CVTThis post has been edited by IRONICK: 28 Jul 2015, 10:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci pana si tu zici ca C4 e mai slab la capitolul "viata la bord"....
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:34 |