Borderou auto, un tool util
![]() ![]() ![]() |
Borderou auto, un tool util
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
De calculat ce?
EDIT dupa postul lui Big2003: de calculat ce, asta am intrebat. Adica ce calculeaza programelul respectiv. Ca, daca vrei, pot sa fac si eu un programel in basic, de exemplu, care-ti va calcula aria ocupata de masina cu o aproximatie multumitoare, odata ce introduci lungimea si latimea ei. Intrebam ce calculeaza, ca sa stiu daca merita sau nu sa-l descarc. Pana la urma am vazut: calculeaza consumul de combustibil. This post has been edited by tatabobu: 7 Nov 2005, 15:45 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
De calculat . Ce nu ai inteles TataBobu ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 17:41 |