[VAND] Vand Megane Classic Diesel 1.9dti, Masina are doar 120.000km din 2001!
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Vand Megane Classic Diesel 1.9dti, Masina are doar 120.000km din 2001!
MyKe89 |
![]()
|
||
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.071 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Numerele rezervate intra in "legalitate" dupa termenul legal de 30 zile....de la data inregistrarii cereri.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Pai asta a fost si pretentia mea, sa scriu pe talon instrainat si sa-mi pastrez numerele pt ca le am de douazeci de ani, sunt la a cincea masina cu ele.
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
deci.clar : cum se poate face ca sa vinzi o masina "corect" si fara sa stai cu griji ?ca vad ca solutii sunt dar nimeni nu da afara din casa......
dai masina cu contract v-c si cu mentiunea "instrainat catre gigel la data de 29feb " ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Numerele i le lasi ca are dreptul legal sa circule cu ele 30 zile nu!? Doar fac cerere la politie ca vreau sa le pastrez si e o taxa de platit
This post has been edited by Axe: 24 Aug 2015, 13:24 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Procedura corecta de vanzare/cumparare este clar specificata in lege.
Se face act de CVC semnat de parti cu mentiunea de pastrare numere si trece pe talon numele cumparatorului/data vanzarii si semnatura vanzatorului. Cu CVC/copie talon/restul acte se merge la Directia fiscala si se scoate din evidenta+radiere (important). La directia inmatriculari se merge cu CVC (cu mentiunea de pastrare numere) si se plateste taxa de rezervare pentru 1 an. Dupa termenul de 30 zile timp in care vanzatorul are termen de inmatriculare se poate inmatricula alta masina pe numerele rezervate. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Axe |
![]()
|
Am sentimentul ca o dau la un pret penibil!
![]() Dar stiti care-i duda?! Nici asa nu se vinde ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.071 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
probabil ca dupa cele 30 de zile cumparatorul primeste instiintare acasa sa se prezinte la militie cu numerele......
This post has been edited by sobolan: 25 Aug 2015, 00:11 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Axe |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
cezarn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 February 13 From: Popesti Leordeni ![]() |
Eu am o masina identica luata in sistemul de care spui tu : cumparata in 2012, fara inmatriculare pe numele meu. De la inceputul anului curent, orice amenda indiferent de tipul ei se trimite prin ANAF, si daca proprietarul si-a scos-o de la Administratia Fiscala nu mai primeste nicio notificare. Nu poti obliga noul proprietar sa o inregistreze la FISC, dar nu ai niciun risc tu, ca fost proprietar. Eu am mers asa cu masina din 2012.
Pentru cei interesati sa o cumpere fara inmatriculare, veti fi obligati sa va faceti asigurari pe numele fostului proprietar, in caz contrar in cazul asigurarilor in scopul inmatricularii veti fi asigurati doar 30 de zile. Repet, pentru proprietar riscurile sunt minime - mai mult de atat, daca noului proprietar ii este retinut talonul, el nu poate fi ridicat decat de catre proprietarul de drept ( adica de catre cel din talon). |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5 dci
- IF26MCN
|
|
Axe |
![]()
|
Atat cat cunosc legea, incerc sa o respect, indiferent in ce domeniu!
M-am mai informat si cam asa este, vanzatorul si cumparatorul e bine sa ramana prieteni pt ca depind unul de altul in cazul unei vanzari la modul asta. Problema mea e alta: m-am cam razgandit s-o vand!!! ![]() Mi-a spus un mecanic ca la nush ce model de Smart(masina cu care voiam sa schimb megane-ul), pentru o interventie la electromotor a trebuit sa dea jos motorul!!! 900lei l-a costat pe om doar manopera!!!!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(cezarn @ 26 Aug 2015, 16:29) De la inceputul anului curent, orice amenda indiferent de tipul ei se trimite prin ANAF, si daca proprietarul si-a scos-o de la Administratia Fiscala nu mai primeste nicio notificare. FALS,s-o crezi tu.....anul asta in august a venit acasa unui var o amenda de rovigneta din martie....masina e radiata fiscal de doi ani de cand a vandut-o cu contract v-c.....nu mai figureaza pe numele lui la finante(pe baza contractului masina s-a trecut de la el la cumparator),nu plateste impozit la ea,doar la politie e pe numele lui...deci ? cum e legea la noi in tara ? iti zic eu : vinzi o masina si din cauza taxei de kkt tragi ponoase ani intregi de pe urma posibililor berbeci care merg cu ea......plus ca cel care a cumparat-o a dat-o si el si acuma masina aia e la al 5-lea proprietar....ete de aia nu dau nici eu masina,pan la urma fac un efort si iau ceea ce caut da' pe asta veche tot n-o dau ca oamenii sunt asa cum sunt(nu toti) ..... de aia am si pistonat putin pe topicul lui AXE ca sa aflu si eu ce si cum,concret nimeni nu stie exact sau n-am inteles eu cum trebuie pentru ca-s patit ! Espacern a punctat legal dar eu cred ca si legal nu ma opreste nimeni sa merg cu o masina inmatriculata pe alt nume decat daca vede militianul la un control de rutina ca am pe talon scris "instrainat .... " ,adica mai pot merge 10 ani cu ea asa si nu ma stie nici naiba..... Nimeni nu rezerva numerele pana nu se predau la politie,daca eu nu le predau atunci rezervarea fostului e nula.......ce naiba,va invartiti in jurul cozii !!! This post has been edited by sobolan: 27 Aug 2015, 01:00 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Axe |
![]()
|
Numerele trebuie sa i le lasi, 30 zile are dreptul legal sa circule iar daca isi face de carton mi se pare ca ia amenda!?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.897 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(Axe @ 26 Aug 2015, 20:04) Asta nu e nici o problema, e chiar un deznodamant fericit...era pacat sa dai o masina buna pe nimic. Daca vrei Smart, ia si un Smart, ca oricum pe asta o dadeai in paguba si banii de Smart nu veneau de pe Megane...Il tii cat iti faci damblaua si dupa aia il dai... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Axe |
![]()
|
Normal ca nu acopereau costul smartului, voiam si unul mai nou, deci credit etc. Noroc cu voi si altii carora le multumec pentru sfaturi aici si prin PM-uri.
Multumesc pentru gazduire, se poate inchide si cum spuneam la topicul cu jurnalul de bord: "Megane Classic Diesel Expression - bagasem divort, dar noua taxa de inmatriculare ne-a facut sa .....!" Sa..., continuam casnicia! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.897 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Acum, pe principiul PSIP, ca casnicia sa mearga bine poti incerca ceva nou, pe langa, asa cum ziceam, iei un Smart, iti faci damblaua si il dai mai departe...desi daca asta implica credit nu mai are acelasi flavour...
This post has been edited by b06fcn: 27 Aug 2015, 10:44 |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Axe |
![]()
|
Ce sa fac cu doua, nici pe asta nu o folosesc, eu sunt biciclist convins, fac 20.000/an cu bicicleta!?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
b06fcn |
![]()
|
Chestia cu PSIP se aplica si la casnicia cu bicla, nu crezi? Cum pe aia o inseli cu Megane-ul, mai trebuie ceva cu care sa le inseli pe ambele...
![]() Poate ar trebui sa incerci ceva incrucisat intre ele, o mobra spre ex... ![]() |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
Axe |
![]()
|
Da-da-daaaa, "moarte lenta cu cobra, dar mai sigura cu mobra", suna o zicala pe vremea comunismului!
![]() @@@ Masina e momentan retrasa de la vanzare dar daca printr-o minune, cine stie cum, cineva, printr-un coltisor de tara se gandeste ca vrea o masina ok, ...., si dispune de suma fixa de 1700E(nu mai putin), ma poate contacta, cine stie, poate ma induplec sa o mai vand! ![]() Bonus rotile GTR pe care le am la vanzare. Multumesc inca o data, se poate inchide. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
Aaaa, fara bonus ca rotile le-am dat azi
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:37 |