Ajutor editare afis, Pentru ''italieni''
![]() ![]() ![]() |
Ajutor editare afis, Pentru ''italieni''
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Misto topic, mai ai ceva pe teava?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Che diavolo ti succede? Cazzo
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Afis cu "Nu beț bere calda!" merge?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
garlic_dog |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ai gresit limba, corect e "așa fași fî nitalea?"
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si aia or sa-i scrie pe afis cu kkt: Da bai plwa!
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 10 Aug 2015, 12:42) Ar merge. vrei vreo trei vipere? cu imprumut ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
garlic_dog |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 10 Aug 2015, 20:13) Berus sau Ammodytes? https://www.youtube.com/watch?v=pHa1F5_vQmo This post has been edited by garlic_dog: 10 Aug 2015, 21:27 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Totul e să nu pui bancul ăla cu vipera care și-a mușcat limba...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
garlic_dog |
![]()
|
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 10 Aug 2015, 08:35) Avand in vedere fluxul mare de '' italieni'' veniti pe meleagurile mele, cu poluarea, manelele si figurile aferente, doresc crearea unui afis prin care sa le pun in vedere ca locurile de campare in zona trebuie respectate si pastrate curate. Am observat în timp, mai multe persoane plecate din țară, inclusiv în Italia și am observat că s-au cizelat, s-au civilizat, n-aș fi așa convins că ei sunt cei care poluează, poate sunt însoțiți de localnici. Ba chiar au schimbat câte ceva din mentalitatea celor care au rămas, prin exemplul lor - flori în geamuri în casele noi sau părintești renovate, de ei. Cei care s-au întors și au venit cu o meserie și o duc f bine, s-au angajat și sunt bine văzuți. Sigur că sunt și excepții ( din nefericire, cerșetori, hoți, proxeneți, prostituate, excroci ) eu mă refer numai la cei care s-au dus să muncească serios. Mi s-a părut întotdeauna că experiența plecării ( totuși tragice) a 3-4 milioane de români, poate că va aduce ceva pozitiv în timp (20-30 de ani) pt România și pt oameni. Să nu uităm că ei trimit acasă 2-3 miliarde de euro anual, sumă cu care se echilibrează balanța comercială a Romaniei și BNR ajustează cursul valutar după cum se vine în țară în vacanțe și așa au ajuns la o rezervă valutară de 30 miliarde de euro, aș zice că este o speculație valutară. Cred că datele sunt reale: http://www.gandul.info/financiar/capsunari...n-2012-10221868 http://www.agerpres.ro/economie/2015/08/10...6-luni-10-28-49 Ei nu țin economia în spate, grosul se produce în România, ei doar completează. La un PIB de 140 miliarde euro, desigur că 2-3 miliarde e f puțin. Și da, nu e niciun noroc că au plecat și și-au părăsit copiii, părinții, locurile natale și s-au dus printre străini, ca să aibă o pâine pe masă. . This post has been edited by nasty: 11 Aug 2015, 11:56 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
garlic_dog |
![]()
|
QUOTE(nasty @ 11 Aug 2015, 07:11) Am observat în timp, mai multe persoane plecate din țară, inclusiv în Italia și am observat că s-au cizelat, s-au civilizat, n-aș fi așa convins că ei sunt cei care poluează, poate sunt însoțiți de localnici. Ba chiar au schimbat câte ceva din mentalitatea celor care au rămas, prin exemplul lor - flori în geamuri în casele noi sau părintești renovate. Cei care s-au întors și au venit cu o meserie și o duc f bine, s-au angajat și sunt bine văzuți. Sigur că sunt și excepții, eu mă refer numai la cei care s-au dus să muncească serios. Mi s-a părut întotdeauna că experiența plecării ( totuși tragice) a 3-4 milioane de români, poate că va aduce ceva pozitiv în final. Partial color adevarat. Totusi o sa bag un mesaj usor cizelat. Uite: Guaglio, ma dove cazzo ti credi ? Se questa fosse casa tua, faresti lo stesso un cesso di posto ? Mult mai bine, nu? |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Tare cred ca sunt niste "italieni" si pe aici prin bloc, la etaj. Sau poate ca-s de pe langa bloc, nu stiu.
Da' aflu io pan' la urma... Nu e prima data ca adun gunoaiele de sub geam. This post has been edited by blackout: 13 Aug 2015, 18:08 Attached thumbnail(s) asgsdgsd.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 141 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pune-le in punga si punga lipita cu picatura de usa apartamentului producatorului.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
garlic_dog |
![]()
|
Da, mă, iar offtopic, adekă bălării.
NoroccăsuntlaTârguOcna. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
AiciestilaCafeneanulaTarguOcna!
Da' ideea cu afisu' e buna! Merita implementata dar textul e musai sa fie scris in trei patru limbi ca poate pricep ceva si aia ce nu pricep. ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:31 |