troncanit-croncanit la franare, de ce?
![]() ![]() ![]() |
troncanit-croncanit la franare, de ce?
Bursu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318i
- B-41-OOO Ex posesor de DSN,actualmente BMW 318i ,2001
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Va rog postati linkuri catre topicuri unde s-a discutat acest subiect.
Eu voi pune cateva linkutri in curand .. momentan sunt prins cu serviciul ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
SA vedem ...
Link1 (foarte relevant) : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=19359 Link2 (la fel de relevant) : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1390 Gata ca trebuie sa mai si muncesc (mi-a luat 10 minute sa gasesc linkurile de mai sus si am browsat numai 3 pagini ale rezultatelor motorului de cautare) .. Asta a fost asa .. de demo ... Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Bursu |
![]()
|
Ok.Merci Liviu.Sa inteleg ca pb mea poate fi de la placute(uzura) sau pot fi niste suruburi nestranse.Am observat mai nou ca se aude si un zdranganit destul de discret tot la partea din fata(care provine mai mult la vibratiii decat la gropi sau alte socuri),dar nu stiu daca are sau nu legatura cu troncanitul la franare.Linkurile postate de tine sunt cu zgomote la partea spate(la mine nu e cazul).
|
--------------------
BMW
318i
|
|
mesersmith |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
problema ta a aparut din cauza lipsei unor sigurante de nu stiu ce fel de la placutele de frana. si mie imi face la fel si mi-au zis aia de la service ca nu au, dar ca de acolo e si sa le cumpar de la un magazin.nu-ti fa griji, sigurantele alea nu permit miscarea longitudinala a placutelor in locasul lor, nu au nici o legatura cu siguranta. bafta
|
--------------------
dacia
super nova
- cl 02 yke
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mesersmith |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
asa e , am spus ca sigurantele nu permit in loc de permit miscarea longitudinala.imi cer scuze.intr-adevar acese sigurante blokeaza miscarea placutelor dea lungul discurilor.
|
--------------------
dacia
super nova
- cl 02 yke
|
|
Bursu |
![]()
|
nu prea cred....am dat jos rotile si totul e ok,sigurantele sunt in regula,nu lipseste nici una.Cred ca ceva legat de antiruliu sau tot ansamblul de suspensie e un pic desprins....oricum nu sunt sigur.
|
--------------------
BMW
318i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:35 |