DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

105 Pages « < 34 35 36 37 38 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?

cristio_79
post 15 Nov 2015, 11:32
Post #1051

Membru autentic

Group: Members
From: CONSTANTA

QUOTE(Garett @ 15 Nov 2015, 10:12)
De acord, cu precizarea  Ungaria lui Orban beneficiaza oricum de o mare doza de toleranta din partea ue!
Daca ne apucam noi sa facem garduri nu ne mai spala toata Mediterana, singurul efect la ei a fost o palmuta si o gluma proasta din partea decrepitului de juncker!
*

Si ar trebui sa ne doara fix in cot, daca nu chiar in alta parte de asta.
Vajnicii nostri conducatori ar trebui sa-si mai reconsidere pozitia, sa nu mai fie slugile altora. Dar cum ai nostri s-au batut cu pumnii in piept ca nu primesc decat o mie si ceva si dupa aia au acceptat de 5-6 ori mai mult fara nici un fel de opozitie, nu mai avem ce discuta.
Ieri citeam ca Polonia si-a reconsiderat pozitia in privinta primirii de asa-zisi emigranti in urma evenimentelor din Franta.
Cred ca ar fi trebuit sa facem front comun de la inceput cu Ungaria, Slovacia, Cehia etc. I-au invitat francezii si nemtii in Europa, sa se spele pe cap cu ei, nu sa impuna si altora sa-i primeasca.

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tony-s
post 15 Nov 2015, 11:47
Post #1052

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

Sa nu credeti ca merkel i-a chemat asa cu inima larga si total dezinteresata, germania are nevoie de forta de munca tanara si ieftina mai ales ca se va reduce fluxul de astfel de forta de munca din europa de est pe masura ce cresc veniturile in tarile foste comuniste - eu stiu destui romani care deja pleaca din germania spre praga - chiar daca sunt ceva mai mici salariile in praga nu mai e mare diferenta si in plus nici nu se compara praga cu germania din toate punctele de vedere inclusiv cel al preturilor la utilitati,impozite...ca-n rest nu-s foarte mari preturile nici in germania, de altfel praga a ajuns in primele 10 cele mai dezvoltate regiuni din europa dupa PIB/cap de locuitor (PPS-tinand cont de paritatea puterii de cumparare),mult peste media din germania:

http://ec.europa.eu/eurostat/documents/299...a4-7e68e3bea8cd

Doar nu credeti ca se opun comisia europeana.merkel...asa dezinteresat si pt. binele romaniei la orice fel de cresteri de salarii din romania - ei stiu ca astfel treptat vor pierde mare parte din forta de munca ieftina si in acelasi timp calificata ca cea din romania si nu numai,

Mod edit: Strike 2

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
radian
post 15 Nov 2015, 13:46
Post #1053

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(tony-s @ 15 Nov 2015, 12:30)
... Aia insa sunt cel mai greu de gasit , in cazuri din astea deobicei vorbim de persoane retrase care nu prea interactioneaza cu restul lumii, si e imposibil sa duci pe toti ...
*

Corect Tonica, dar acelasi rationament se aplica la fel de corect si muslimilor care produc atentate in Europa. Nu vin cu surle si trambite precum armata lui Napoleon, pana la marginea orasului si dupa aia ataca. E asa de usor sa simulezi un comportament normal iar la ora H sa aprinzi braul cu exploziv. La fel de usor precum iti este tie de usor sa judeci si sa arati cu degetul serviciile secrete din Franta, Germania, etc.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
tony-s
post 15 Nov 2015, 14:36
Post #1054

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Toti teroristii care au actionat in USA,Anglia,Franta,Spania....s-au antrenat in taberele pentru teroristi din siria,irak,iran....deci nu e foarte greu de depistat deplasarile suspecte, in plus nici un terorist nu are job cu un venit constant deci e evident ca sunt finantati de retelele teroriste iar daca toata lumea civilizata ar coopera sunt convins ca s-a putea depista si anihila foarte usor aceste retele, banii sunt cel usor de urmarit.

Bolnavii mintali nu se pot incadra intr-un tipar dupa care autoritatile sa-i poata depista, mai ales ca vorbim in general de persoane retrase care nu prea au contacte cu restul lumii - adica degeaba le inregistrezi telefoanele sau mesajele de pe internet, evident ca nu-s tampiti nici teroristii sa vorbeasca non-stop la telefon sau sa scrie pe twitter despre urmatorul oras unde vor ataca...insa cu siguranta folosesc cuvinte codate,cheie,anumite expresii ...care ar mari considerabil suspiciunile autoritatilor mai ales coroborat cu calatorii dubioase prin siria,irak,iran...sau bani care le apar in conturi virati din surse dubioase.

This post has been edited by tony-s: 15 Nov 2015, 14:49

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
kum
post 15 Nov 2015, 14:50
Post #1055

Banat

From: Galati

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
luck33ro
post 15 Nov 2015, 15:06
Post #1056

Membru autentic

mda... sleep.gif

--------------------
+
Markos
post 15 Nov 2015, 15:16
Post #1057

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(tony-s @ 15 Nov 2015, 10:54)
constitutia americana care interzice tortura nu are nici o valoare.
*

profund dezamăgit sad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Garett
post 15 Nov 2015, 15:56
Post #1058

Membru autentic

QUOTE(Cosstel @ 15 Nov 2015, 10:13)
Poate cindva o sa reusim sa depasim ura/suspiciunile romano-maghiare si peste alti zeci de ani cele romano-ruse.
*

Ai gresit ordinea, nu statul roman este cel care baga batul prin gard, nici in Ungaria si nici in Rusia!

QUOTE(maho @ 15 Nov 2015, 10:35)
Pt. iubitorii de arme: aveti impresia ca, avand un automat in mana, ati putea sa trageti intr-un om cu copil in brate ?
*

Stii ca poti sa comuti pe foc cu foc, da? wink.gif

QUOTE(radian @ 15 Nov 2015, 11:12)
...e doar o chestiune de timp (daca nu cumva au si facut-o deja) pana achizitioneaza arme de distrugere in masa.
*

Pai daca aia care le detin le tin doar de decor!
Cat face un M51 de pe Le Triomphant pana la Palmyra, 5 minute? Si asa au distrus aia tot pe acolo, nu strici nimic important! biggrin.gif

Acum, lasand gluma la o parte, cata vreme Occidentul nu le va demonstra ca pot fi mai radicali decat ei, islamistii vor incerca mereu si mereu sa comita atentate, iar unele, inevitabil, vor reusi!
Musulmanii nu stiu sa asculte decat de frica, democratia pur si simplu e prea complexa pentru
nivelul lor! De asta au fost stabile Libia, Siria sau Egitpul cand au fost dictaturi si s-au dus de rapa dupa varii "primaveri" arabe!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Liviu
post 16 Nov 2015, 15:01
Post #1059

expat naiv

From: Peste gard

Garett, cu dedicație pentru tine (îl pun aici ca pe SP nu am cu cine vorbi civilizat).
https://plus.google.com/+YonatanZunger/posts/RN2yx54bxPa

Atentie: text mult, în engleză, fără poze.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
bion
post 16 Nov 2015, 19:21
Post #1060

Membru autentic

From: TM

Domnu moderator am citit pe sarite ca era plictistor ce zice ala. Fii fericit sunteti 2.
Mi se pare departe de realitate cum ti se pare tie ca esti ferit de rele printre reni.Socul cel mai mare il vor avea exact tarile in care te-ai refugiat . In confilctul asta nu va fi neutralitate si nu se vor lua prizonieri.

This post has been edited by bion: 16 Nov 2015, 19:22

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
luck33ro
post 16 Nov 2015, 19:26
Post #1061

Membru autentic

Bioane si eu sunt de acord cu articolul pus de Liviu. Nu se citeste pe sarite si nu e plictisitor, din contra wink.gif

--------------------
+
yhattori
post 17 Nov 2015, 12:02
Post #1062

*

The short version is: if you want to fix problems, you're going to have to deal with some very serious, expensive, and unsexy solutions. Because life isn't simple, and you can't just bomb your way out of trouble.

Pacat ca nu a putut jidanu', pardon, evreul asta sa-l sfatuie pe Rabin in 1976, cum sa abordeze Entebbe. Au trebuit sa se descurce primitiv, neserios, ieftin, cu Uzi si Galil.

Imi pare rau Liviu, dar cind vine un fiu al lui Moise si-mi spune SERIOS ca "you can't just bomb your way out of trouble", mina mi se indreapta automat spre shlitz.

--------------------
* * *
+
luck33ro
post 17 Nov 2015, 12:05
Post #1063

Membru autentic

Intelesul frazei la tine se schimba in functie de etnia unei persoane?

--------------------
+
yhattori
post 17 Nov 2015, 12:12
Post #1064

*

Nu; articolul ala este o insiruire de cretinatati idealiste, indiferent cine-i autorul.

Autorul insa, poate fi un prost, daca e estonian, de exemplu, sau un ipocrit cu tupeu, daca e israelian (ca sa nu rimeze).

Au mai vrut niste nemti o data sa-mi tina prelegeri despre toleranta si integrare. Macar de-ar fi fost tineri, dar unul dintre ei facuse tot razboiul si cei mai tineri erau suficienti de batrini ca sa isi puna castronul in cap in HJ.

--------------------
* * *
+
Liviu
post 17 Nov 2015, 12:30
Post #1065

expat naiv

From: Peste gard

Cum zici tu ... daca nu vezi cat de aiurea e pozitia ta fara de subiect atunci nu mai are sens sa discutam. Da-te 2 pasi in spate si uita-te la imagine un pic mai in ansamblu, atat zic.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Han Solo
post 17 Nov 2015, 12:34
Post #1066

Potiphar Breen

From: Arstotzka

cred ca e ocupat sa calculeze de cate uzi e nevoie la 800.000 de <refugiati> (inlocuiti cu ce doriti). situatiile sunt complet similare.

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
yhattori
post 17 Nov 2015, 12:47
Post #1067

*

Sint ocupat sa admir clarviziunea lui Zinoviev.

Mai ales pasajele in care vorbeste despre pasiunea vest-europeana pentru pasivitatea anala.

La figurat, desigur.

This post has been edited by yhattori: 17 Nov 2015, 12:49

--------------------
* * *
+
radian
post 17 Nov 2015, 13:57
Post #1068

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Se incinge situatia. Rusia ataca capitala autoproclamata a ISIS, britanicii bombardeaza pozitiile ISIS din Iraq, Franta a cerut implicarea intregii UE in campania militara contra ISIS.

Americanii stau si cugeta ...

This post has been edited by radian: 17 Nov 2015, 13:58

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
b76bgaarh
post 17 Nov 2015, 14:20
Post #1069

Membru autentic

From: Bucuresti

pai ce vrei sa faca, ca nu o sa mai accepte nici o factiune de asta sa fie antrenata si finantata de ei.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Garett
post 17 Nov 2015, 15:00
Post #1070

Membru autentic

QUOTE(Liviu @ 16 Nov 2015, 16:01)
Garett, cu dedicație pentru tine (îl pun aici ca pe SP nu am cu cine vorbi civilizat).
https://plus.google.com/+YonatanZunger/posts/RN2yx54bxPa

Atentie: text mult, în engleză, fără poze.
*

M-am uitat în diagonală, pentru ca...birou!
Dacă am chef îl citesc pe îndelete diseară.
Da' oricum, mi se pare simplistă ideea că ăia n-au unde se-ntoarce, Sahara-i mare, încap toti si mai rămâne si loc!

This post has been edited by Garett: 17 Nov 2015, 15:02

--------------------
No Reno Forever
+
ady77
post 17 Nov 2015, 15:30
Post #1071

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(radian @ 17 Nov 2015, 13:57)
Americanii stau si cugeta ...
*

Pai se gandesc daca mai are rost sa finanteze statul islamic.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
maho
post 17 Nov 2015, 17:21
Post #1072

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(radian @ 15 Nov 2015, 10:26)
E doar o chestiune de timp pana or sa ajunga si in Romania.

Pe chestia aia cu relatia buna pe care a avut-o Ceausescu cu lumea araba n-as pune mare pret. Liderii arabi (care ar putea avea o influenta aspura populatiei musulmane) cu care a fost Ceausescu in relatii bune, sunt de mult amintire, iar marea majoritate a migrantilor cu siguranta nu au auzit in viata lor de Ceausescu.

Depinde ce vor: daca se grabesc, vor fi doar in trecere p-aici, daca sunt mai "ardeleni", raman si se integreaza.

Un calcul simplu: aia care pe vremea lui ceasca erau studenti (sau se antrenau) la noi, acum sunt formatori de opinie si-s bagati in seama la ei (chiar si la noi - vezi Arafat, un exemplu, dar mai sunt si afaceristi care fac joc dublu); per ansamblu, relatia destul de buna pe care o avem cu arabii isi are radacinile in vremurile dinainte de '89, speculate abil de servicii in ziua de azi.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
luck33ro
post 17 Nov 2015, 19:33
Post #1073

Membru autentic

QUOTE(yhattori @ 17 Nov 2015, 13:12)
Nu; articolul ala este o insiruire de cretinatati idealiste, indiferent cine-i autorul.

Autorul insa, poate fi un prost, daca e estonian, de exemplu, sau un ipocrit cu tupeu, daca e israelian (ca sa nu rimeze).

Au mai vrut niste nemti o data sa-mi tina prelegeri despre toleranta si integrare. Macar de-ar fi fost tineri, dar unul dintre ei facuse tot razboiul si cei mai tineri erau suficienti de batrini ca sa isi puna castronul in cap in HJ.
*

aplauze.gif
Unde ai facut scoala?
Zi-ne despre rusi, americani sau togolezi macar... worship.gif

--------------------
+
Ake
post 17 Nov 2015, 20:59
Post #1074

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(Garett @ 17 Nov 2015, 15:00)
..Sahara-i mare, încap toti si mai rămâne si loc!
*

cinism...sarcasm...
Nu am mai auzit de asa ceva de cand imi povesteau bunicii cum pe vremea legionarilor oamenii strigau evreilor pe strada "la Palestina cu voi".

PS.
Si pune si tu mana pe-o harta, vezi cam pe unde-i Sahara...Nu de alta, da cum ar fi sa auzi unul ca tine de prin Itala sau Spania zicand "Da trimiteti dracu toti romanii astia care ne fura prin metrou, acasa la ei in India"

This post has been edited by Ake: 17 Nov 2015, 21:06

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
bion
post 17 Nov 2015, 21:08
Post #1075

Membru autentic

From: TM

Si pana la urma pe la sfarsitula anilor `50 se inghesuiau toti sa emigreze in Palestinam dup ce fusesera freo 10 ani mari comunisti. blush.gif
Sa nu deschidem cutia Pandorei.

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Garett
post 17 Nov 2015, 21:56
Post #1076

Membru autentic

QUOTE(Ake @ 17 Nov 2015, 21:59)
PS.
Si pune si tu mana pe-o harta, vezi cam pe unde-i Sahara...Nu de alta, da cum ar fi sa auzi unul ca tine de prin Itala sau Spania zicand "Da trimiteti dracu toti romanii astia care ne fura prin metrou, acasa la ei in India"
*

Nu-i nevoie, multumesc, stiu exact unde e, stau bine la geografie!
Se pedaleaza pe ideea ca nu se pot intoarce acasa pentru ca...daesh!
Parca asa zice legenda, nu? Sunt "refugiati de razboi, au fugit din Siria de frica teroristilor".
Bun, ne facem ca nu stim ca de fapt au plecat din Turcia unde nu-i kilarea ... Shaitan,( asta ca sa fim in ton si sa nu imi mai aud vorbe ca nu le respect religia!)!
Ne facem ca nu stim ca unul dintre atentatori era fix "refugiat sirian", ne dam naivi ca vest-europenii si ne facem ca totu-i roz, curcubeul e pe cer s.a.m.d.
Asadar, de stat in Europa, cam greu pentru ca...bum! De intors in Siria, iarasi...bum!
Deci sa fim unpmani si sa le oferim sansa unui teritoriu vast, fara chestii majore de aruncat in aer si fara daesh! Bonus, locuitorii de acolo sunt tot musulmani dexi mult mai receptivi la nevoile lor religioase si culturale!
Ai ceva impotriva? Adica esti de fapt impotriva propasirii spiritual religioase in deplina libertate si neatins de influentele nocive occidentale?

This post has been edited by Garett: 17 Nov 2015, 21:56

--------------------
No Reno Forever
+
Markos
post 17 Nov 2015, 21:58
Post #1077

fost programator

From: Scursurești Vale

Ce ușor e să manevrezi pulimea.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
gabize
post 17 Nov 2015, 22:42
Post #1078

DECONECTAT

From: ©City of Mini Roundabouts

Atentat dejucat la Hanovra?
Se pare că se împute rău de tot situația.

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
+
l@u
post 17 Nov 2015, 22:47
Post #1079

Membru autentic

garete, esti bine, pot sa te ajut cu ceva?

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
Garett
post 17 Nov 2015, 22:52
Post #1080

Membru autentic

Nu-s la Hanovra, mersi! Cu ce sa ma ajuti?

--------------------
No Reno Forever
+
105 Pages « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 13:50
Forum Renault