Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa nu credeti ca merkel i-a chemat asa cu inima larga si total dezinteresata, germania are nevoie de forta de munca tanara si ieftina mai ales ca se va reduce fluxul de astfel de forta de munca din europa de est pe masura ce cresc veniturile in tarile foste comuniste - eu stiu destui romani care deja pleaca din germania spre praga - chiar daca sunt ceva mai mici salariile in praga nu mai e mare diferenta si in plus nici nu se compara praga cu germania din toate punctele de vedere inclusiv cel al preturilor la utilitati,impozite...ca-n rest nu-s foarte mari preturile nici in germania, de altfel praga a ajuns in primele 10 cele mai dezvoltate regiuni din europa dupa PIB/cap de locuitor (PPS-tinand cont de paritatea puterii de cumparare),mult peste media din germania:
http://ec.europa.eu/eurostat/documents/299...a4-7e68e3bea8cd Doar nu credeti ca se opun comisia europeana.merkel...asa dezinteresat si pt. binele romaniei la orice fel de cresteri de salarii din romania - ei stiu ca astfel treptat vor pierde mare parte din forta de munca ieftina si in acelasi timp calificata ca cea din romania si nu numai, Mod edit: Strike 2 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(tony-s @ 15 Nov 2015, 12:30) ... Aia insa sunt cel mai greu de gasit , in cazuri din astea deobicei vorbim de persoane retrase care nu prea interactioneaza cu restul lumii, si e imposibil sa duci pe toti ... Corect Tonica, dar acelasi rationament se aplica la fel de corect si muslimilor care produc atentate in Europa. Nu vin cu surle si trambite precum armata lui Napoleon, pana la marginea orasului si dupa aia ataca. E asa de usor sa simulezi un comportament normal iar la ora H sa aprinzi braul cu exploziv. La fel de usor precum iti este tie de usor sa judeci si sa arati cu degetul serviciile secrete din Franta, Germania, etc. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Toti teroristii care au actionat in USA,Anglia,Franta,Spania....s-au antrenat in taberele pentru teroristi din siria,irak,iran....deci nu e foarte greu de depistat deplasarile suspecte, in plus nici un terorist nu are job cu un venit constant deci e evident ca sunt finantati de retelele teroriste iar daca toata lumea civilizata ar coopera sunt convins ca s-a putea depista si anihila foarte usor aceste retele, banii sunt cel usor de urmarit.
Bolnavii mintali nu se pot incadra intr-un tipar dupa care autoritatile sa-i poata depista, mai ales ca vorbim in general de persoane retrase care nu prea au contacte cu restul lumii - adica degeaba le inregistrezi telefoanele sau mesajele de pe internet, evident ca nu-s tampiti nici teroristii sa vorbeasca non-stop la telefon sau sa scrie pe twitter despre urmatorul oras unde vor ataca...insa cu siguranta folosesc cuvinte codate,cheie,anumite expresii ...care ar mari considerabil suspiciunile autoritatilor mai ales coroborat cu calatorii dubioase prin siria,irak,iran...sau bani care le apar in conturi virati din surse dubioase. This post has been edited by tony-s: 15 Nov 2015, 14:49 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
mda...
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 15 Nov 2015, 10:13) Poate cindva o sa reusim sa depasim ura/suspiciunile romano-maghiare si peste alti zeci de ani cele romano-ruse. Ai gresit ordinea, nu statul roman este cel care baga batul prin gard, nici in Ungaria si nici in Rusia! QUOTE(maho @ 15 Nov 2015, 10:35) Pt. iubitorii de arme: aveti impresia ca, avand un automat in mana, ati putea sa trageti intr-un om cu copil in brate ? Stii ca poti sa comuti pe foc cu foc, da? ![]() QUOTE(radian @ 15 Nov 2015, 11:12) ...e doar o chestiune de timp (daca nu cumva au si facut-o deja) pana achizitioneaza arme de distrugere in masa. Pai daca aia care le detin le tin doar de decor! Cat face un M51 de pe Le Triomphant pana la Palmyra, 5 minute? Si asa au distrus aia tot pe acolo, nu strici nimic important! ![]() Acum, lasand gluma la o parte, cata vreme Occidentul nu le va demonstra ca pot fi mai radicali decat ei, islamistii vor incerca mereu si mereu sa comita atentate, iar unele, inevitabil, vor reusi! Musulmanii nu stiu sa asculte decat de frica, democratia pur si simplu e prea complexa pentru nivelul lor! De asta au fost stabile Libia, Siria sau Egitpul cand au fost dictaturi si s-au dus de rapa dupa varii "primaveri" arabe! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Garett, cu dedicație pentru tine (îl pun aici ca pe SP nu am cu cine vorbi civilizat).
https://plus.google.com/+YonatanZunger/posts/RN2yx54bxPa Atentie: text mult, în engleză, fără poze. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Domnu moderator am citit pe sarite ca era plictistor ce zice ala. Fii fericit sunteti 2.
Mi se pare departe de realitate cum ti se pare tie ca esti ferit de rele printre reni.Socul cel mai mare il vor avea exact tarile in care te-ai refugiat . In confilctul asta nu va fi neutralitate si nu se vor lua prizonieri. This post has been edited by bion: 16 Nov 2015, 19:22 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Bioane si eu sunt de acord cu articolul pus de Liviu. Nu se citeste pe sarite si nu e plictisitor, din contra
![]() |
--------------------
**
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE The short version is: if you want to fix problems, you're going to have to deal with some very serious, expensive, and unsexy solutions. Because life isn't simple, and you can't just bomb your way out of trouble. Pacat ca nu a putut Imi pare rau Liviu, dar cind vine un fiu al lui Moise si-mi spune SERIOS ca "you can't just bomb your way out of trouble", mina mi se indreapta automat spre shlitz. |
--------------------
*
*
*
|
|
luck33ro |
![]()
|
Intelesul frazei la tine se schimba in functie de etnia unei persoane?
|
--------------------
**
|
|
yhattori |
![]()
|
Nu; articolul ala este o insiruire de cretinatati idealiste, indiferent cine-i autorul.
Autorul insa, poate fi un prost, daca e estonian, de exemplu, sau un ipocrit cu tupeu, daca e israelian (ca sa nu rimeze). Au mai vrut niste nemti o data sa-mi tina prelegeri despre toleranta si integrare. Macar de-ar fi fost tineri, dar unul dintre ei facuse tot razboiul si cei mai tineri erau suficienti de batrini ca sa isi puna castronul in cap in HJ. |
--------------------
*
*
*
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cum zici tu ... daca nu vezi cat de aiurea e pozitia ta fara de subiect atunci nu mai are sens sa discutam. Da-te 2 pasi in spate si uita-te la imagine un pic mai in ansamblu, atat zic.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cred ca e ocupat sa calculeze de cate uzi e nevoie la 800.000 de <refugiati> (inlocuiti cu ce doriti). situatiile sunt complet similare.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
yhattori |
![]()
|
Sint ocupat sa admir clarviziunea lui Zinoviev.
Mai ales pasajele in care vorbeste despre pasiunea vest-europeana pentru pasivitatea anala. La figurat, desigur. This post has been edited by yhattori: 17 Nov 2015, 12:49 |
--------------------
*
*
*
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Se incinge situatia. Rusia ataca capitala autoproclamata a ISIS, britanicii bombardeaza pozitiile ISIS din Iraq, Franta a cerut implicarea intregii UE in campania militara contra ISIS.
Americanii stau si cugeta ... This post has been edited by radian: 17 Nov 2015, 13:58 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai ce vrei sa faca, ca nu o sa mai accepte nici o factiune de asta sa fie antrenata si finantata de ei.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Liviu @ 16 Nov 2015, 16:01) Garett, cu dedicație pentru tine (îl pun aici ca pe SP nu am cu cine vorbi civilizat). https://plus.google.com/+YonatanZunger/posts/RN2yx54bxPa Atentie: text mult, în engleză, fără poze. M-am uitat în diagonală, pentru ca...birou! Dacă am chef îl citesc pe îndelete diseară. Da' oricum, mi se pare simplistă ideea că ăia n-au unde se-ntoarce, Sahara-i mare, încap toti si mai rămâne si loc! This post has been edited by Garett: 17 Nov 2015, 15:02 |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Nov 2015, 10:26) E doar o chestiune de timp pana or sa ajunga si in Romania. Pe chestia aia cu relatia buna pe care a avut-o Ceausescu cu lumea araba n-as pune mare pret. Liderii arabi (care ar putea avea o influenta aspura populatiei musulmane) cu care a fost Ceausescu in relatii bune, sunt de mult amintire, iar marea majoritate a migrantilor cu siguranta nu au auzit in viata lor de Ceausescu. Depinde ce vor: daca se grabesc, vor fi doar in trecere p-aici, daca sunt mai "ardeleni", raman si se integreaza. Un calcul simplu: aia care pe vremea lui ceasca erau studenti (sau se antrenau) la noi, acum sunt formatori de opinie si-s bagati in seama la ei (chiar si la noi - vezi Arafat, un exemplu, dar mai sunt si afaceristi care fac joc dublu); per ansamblu, relatia destul de buna pe care o avem cu arabii isi are radacinile in vremurile dinainte de '89, speculate abil de servicii in ziua de azi. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 17 Nov 2015, 13:12) Nu; articolul ala este o insiruire de cretinatati idealiste, indiferent cine-i autorul. Autorul insa, poate fi un prost, daca e estonian, de exemplu, sau un ipocrit cu tupeu, daca e israelian (ca sa nu rimeze). Au mai vrut niste nemti o data sa-mi tina prelegeri despre toleranta si integrare. Macar de-ar fi fost tineri, dar unul dintre ei facuse tot razboiul si cei mai tineri erau suficienti de batrini ca sa isi puna castronul in cap in HJ. ![]() Unde ai facut scoala? Zi-ne despre rusi, americani sau togolezi macar... ![]() |
--------------------
**
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 17 Nov 2015, 15:00) cinism...sarcasm... Nu am mai auzit de asa ceva de cand imi povesteau bunicii cum pe vremea legionarilor oamenii strigau evreilor pe strada "la Palestina cu voi". PS. Si pune si tu mana pe-o harta, vezi cam pe unde-i Sahara...Nu de alta, da cum ar fi sa auzi unul ca tine de prin Itala sau Spania zicand "Da trimiteti dracu toti romanii astia care ne fura prin metrou, acasa la ei in India" This post has been edited by Ake: 17 Nov 2015, 21:06 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si pana la urma pe la sfarsitula anilor `50 se inghesuiau toti sa emigreze in Palestinam dup ce fusesera freo 10 ani mari comunisti.
![]() Sa nu deschidem cutia Pandorei. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 17 Nov 2015, 21:59) PS. Si pune si tu mana pe-o harta, vezi cam pe unde-i Sahara...Nu de alta, da cum ar fi sa auzi unul ca tine de prin Itala sau Spania zicand "Da trimiteti dracu toti romanii astia care ne fura prin metrou, acasa la ei in India" Nu-i nevoie, multumesc, stiu exact unde e, stau bine la geografie! Se pedaleaza pe ideea ca nu se pot intoarce acasa pentru ca...daesh! Parca asa zice legenda, nu? Sunt "refugiati de razboi, au fugit din Siria de frica teroristilor". Bun, ne facem ca nu stim ca de fapt au plecat din Turcia unde nu-i kilarea ... Shaitan,( asta ca sa fim in ton si sa nu imi mai aud vorbe ca nu le respect religia!)! Ne facem ca nu stim ca unul dintre atentatori era fix "refugiat sirian", ne dam naivi ca vest-europenii si ne facem ca totu-i roz, curcubeul e pe cer s.a.m.d. Asadar, de stat in Europa, cam greu pentru ca...bum! De intors in Siria, iarasi...bum! Deci sa fim unpmani si sa le oferim sansa unui teritoriu vast, fara chestii majore de aruncat in aer si fara daesh! Bonus, locuitorii de acolo sunt tot musulmani dexi mult mai receptivi la nevoile lor religioase si culturale! Ai ceva impotriva? Adica esti de fapt impotriva propasirii spiritual religioase in deplina libertate si neatins de influentele nocive occidentale? This post has been edited by Garett: 17 Nov 2015, 21:56 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce ușor e să manevrezi pulimea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Atentat dejucat la Hanovra?
Se pare că se împute rău de tot situația. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
garete, esti bine, pot sa te ajut cu ceva?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
Nu-s la Hanovra, mersi! Cu ce sa ma ajuti?
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 13:50 |