Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Indiferent de metodele folosite, de bugetele investite, de personalul triplat, nu faci altceva decat sa raresti atentatele teroriste. Nu le elimini cu desavarsire. Ca sa le elimini trebuie sa schimbi geografia.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-s de acord cu discriminarile. Dar niste incriminari ar merge.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Liviu @ 22 Mar 2016, 12:12) Sa moara cici... Io vaz altfel buba: Ai paduchi ii razi pe toti, nu-i selectezi - care da si care nu. Mai tre' sa tinem cont de legile naturii: al mai puternic haleste p-ala mai slab, fix ca-n jungla; selectia naturala trebuie sa existe la toate animalele, inclusiv la hominizi. deci: aia mai "potenti" sa-i fwta p-ailalti mai "gay" adica ioropenii sa-si apere draq ograda cu sabia nu cu pixu' pt ca in istoria asta "locala" esticii au fost pusi la colt cu sabia si toporu'. Ca-concluzie: bine a zis Putin |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 22 Mar 2016, 18:59) Nu le vei elimina niciodata, indiferent ce faci. Azi sunt musulmani extremisti .. maine poate fi un Breivik, poimaine un negru mititel suparat pe viata si poimaine un cocalar caruia i-a fugit gagica cu Q7-le din dotare. Cat timp exista oameni pe planeta vor exista si atentate. 22 Mar 2016, 19:07: QUOTE(volint @ 22 Mar 2016, 19:05) Sa moara cici... Io vaz altfel buba: Ai paduchi ii razi pe toti, nu-i selectezi - care da si care nu. Paduchii stau toti in par si nu exista victime colaterale cand dai cu gaz ... cel mult te ustura scalpul. This post has been edited by Liviu: 22 Mar 2016, 20:07 |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da, dar jegaritii aia au mari sanse se se impuste singuri de prosti ce sunt. Cu astia e alta treaba. Munti de bani, armament garla, teritorii cucerite, tabere militare... O masinarie infernala facuta special pentru atentate.
Deocamdata norocul nostru e ca nu ne-am bagat prea tare in chestia asta. Cand ne vom baga, ne-o vom lua cu siguranta. Vad ca germanica nu prea behaia ca astia cu teroristii si-i lasata-n pace. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 22 Mar 2016, 20:14 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai asta incearca. Nu vezi rezultatele?
Cum sa spui tu, prim ministru belgian, ca de ce ti-a fost frica n-ai scapat? Pai nu era de datoria ta sa nu se intample? This post has been edited by Victoras2001: 22 Mar 2016, 20:15 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Treaba e cocosata rau. S-a dovedit falimentul multiculturalismului. Semintiile nu pot fi amestecate ca e mai rau ca la Babel. In EU exista deja a treia generatie de adulti: prima venita celelalte crescute si aparent educate in spirit occidental. O lae. Noile generatii se intorc la valorile primare ale triburilor lor. Nu se pot integra si nici nu vor si nici nu stiu cum. Occidentul habar nu a avut cum sa-i integreze. Din greseala in greseala spre victoria finala.Pe de alta parte ooccidentul plateste acu factura imbogatirii din era coloniala.Au si un sentiment de culpabilitate pentru ce au facut in colonii si au acceptat valuri de fosti supusi crezand ca vietuirea alora in EU o sa-i remodeleze .Mai e si problema religiei musulmane mult mai penetranta mai adaptata "cerintelor elementare" care rezolva transant si pe limba pwlimii vina ca nu e bine in lume.Impactul islamului pare mai puternic si mai eficient la lumpeni . Vezi si trecerea negrilor din USA in numar tot mai mare la islam.
"Stiu insa sigur ca nu poti rezolva situatia calcand pe insasi principiile care au construit civilizatia in care traiesc". Principiile alea sunt ok acuma dar la inceput au fost raptul, violenta, genocidul . America e culmea democratiei etc. dar dupa genocidul din sec. 17-19. Se pare ca pentru rasa alba a venit scadenta. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Liviu @ 22 Mar 2016, 19:52) Absolut corect! NUmai ca, vezi tu, unora nu le place libertatea oferita si vor altfel de libertate: sharia, fara carne de porc in scoli, petarji... Aia nu mai e discriminare? QUOTE(Liviu @ 22 Mar 2016, 20:05) Paduchii stau toti in par si nu exista victime colaterale cand dai cu gaz ... cel mult te ustura scalpul. Pai si eu ce zic? Haoteca la moschee si nu mai e nici o colaterala. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 22 Mar 2016, 19:15) Tu crezi că a fi creștin înseamnă, printre altele, să stai capra la oricine-i trece prin cap să ți-o tragă? Stiu sigur ca a fi crestin nu inseamna sa desconsideri la gramada viata umana. Pana si cel caruia i te inchini tu era dispus sa crute ditaimai orasul daca se dovedea ca ar fi fost macar un credincios in el ... sau ai uitat asa de repede ce scrie in cartea sfanta? |
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' neaparat sa te seli pe picioare inainte sa te rogi! SI vezi sa toaletezi regulat batatura din frunte, altfel devine neagra si urita.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 22 Mar 2016, 19:17) . Ia stai tu frumos pe fesele tale acasă, nu mai zgândări cuibul de viespi și ai să vezi că n-or să mai fie nici atentate. Daca tu chiar crezi ce ai scris atunci ... succes. 22 Mar 2016, 19:22: QUOTE(Marty @ 22 Mar 2016, 19:19) Aici avem o problema pentru ca eu nu ma rog caci nu am cui ... da' pe picioare ma spal ca sa nu puta. This post has been edited by Liviu: 22 Mar 2016, 20:22 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Revenind la Belgique, 900 de jihadiști (cunoscuți) la 1,17 milioane cetățeni din Bruxelles. Pepinieră, nu glumă.
În noiembrie anul trecut la Paris, tot din Belgique au venit băieții răi. Han Solo ce naiba păzește? ![]() This post has been edited by Markos: 22 Mar 2016, 20:42 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Liviu, ok, am inteles, te-ai convertit! NU ma asteptam, sincer sa fiu, dar, na, asta e, esti liber sa faci alegerile pe care le doresti. O singura intrebare am: numeletau de zakar care e?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 22 Mar 2016, 20:23) Revenind la Belgique, 900 de jihadiști (cunoscuți) la 1,17 milioane cetățeni din Bruxelles. Pepinieră, nu glumă. Adulti intre 20-35 ani, cam toti. bruxelles.jpg ( Size: 37.78k ) Number of downloads: 158 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 22 Mar 2016, 20:18) Stiu sigur ca a fi crestin nu inseamna sa desconsideri la gramada viata umana. Pana si cel caruia i te inchini tu era dispus sa crute ditaimai orasul daca se dovedea ca ar fi fost macar un credincios in el ... sau ai uitat asa de repede ce scrie in cartea sfanta? Eu cred ca tu ai ceva... Unde am scris eu ce ai pictat tu? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
E interesanta abordarea lor. Ambii cu manusa doar la mana stanga, pt detonator probabil.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
Al dreaq securist, ce repede ai observat tu detaliul asta!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 22 Mar 2016, 19:29) Am un inceput de raceala pe care intentionez sa o tratez cu niste palinca (de mere). Nu e vorba de ce ai spus ci de ceea ce ai lasat sa se inteleaga (sau poate am inteles eu gresit, caz in care imi cer scuze). |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io trag concluzia din toate astea ca tre sa ma apuc de tir sportiv macar o data pe saptamana. Nu de alta, dar sportul e sanatate curata.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
@ victoras - Asa se pare.
Autoritatile din Molenbeek se plang (in art. din Hotnews) ca... aaa .... n-au fonduri ca sa-i supravegheze pe toti cei suspecti de activitati teroriste. Deci capitala Europei n-are fonduri pt securitate. Europa n-are nici politica de securitate comuna (baza de date comuna, accesibila in timp real). N-are parca nici chef sa intreprinda vreo supraveghere atenta a comunitatilor musulmane (scoli, moschei, lideri, mici afaceristi etc). Ceva de la americani invatam si noi? |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 17:49 |