Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Jul 2016, 11:19) Grecule, nu a fost la Paris, ci la Nisa...sa intelegem ca la paris din cauza securitatii crescute nu s-au putut apropia iar la Nisa, securitatea a lasat de dorit, putand ca dementul sa isi faca de cap??? http://www.zerohedge.com/news/2016-07-14/t...e-killed-dozens ...cine reuseste sa se uite la foto... This post has been edited by george_scala_2004: 15 Jul 2016, 11:14 |
--------------------
...
...
...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(marksman @ 15 Jul 2016, 10:36) Interesanta imaginea cu camionul avand parbrizul ciuruit de gloante peste tot, numai in partea soferului nu. Doar doua gauri sus si jos, aproape de margine. 07150954-443657770.jpg O fi fost cu volan pe dreapta ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Albii nu stiu sa sara, francezii nu stiu sa traga. Mai au si gloante subtiri, americanesti. Sa fie jandarmeria franceza pline de negri si arabi? Ca echipa de fotbal?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Diletantism. Cică au tras mii de gloanțe spre camion, dar era deja prea târziu. Vorbim despre un camion de 16 tone, care a intrat în mulțime cu cca 70 la oră. Total damage.
Camionul n-avea voie să ajungă acolo. Măsuri speciale de securitate înseamnă mai mult. Mai ales că Franța e în stare de urgență din noiembrie anul trecut, deci mijloace fără limită, inclusiv militare. Un baraj auto de tip militar pe faleza aia, cu betoane masive și dispuse corespunzător, cum vedem prin Gaza, Afganistan șamd. Rolul fiind clar, de a bloca orice vehicul kamikaze (de obicei sunt vehicule-capcana care fac bum, din fericire n-a fost cazul aseară, că aveau 840 de morți acum, nu 84). Filtre suplimentare, care au rolul de a alerta din timp dispozitivul final, atunci când e forțată trecerea. N-ar mai fi tras târziu și din lateral, ar fi fost pregătiți cu forță de foc masivă de la câteva sute de metri. Etc, bla-bla, soluții evident că există, francezii însă nu învață niciodată nimic. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Cand am fost la meciul Romania Albania in Lyon m-a surprins lipsa fortelor de ordine atat pe strazi cat si pe stadion si a controalelor la intrarea pe arena. Am aratat biletul, un control sumar si gata.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Insipirai tu încredere.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai teoretic era interzis si cu petarde si fumigene si pt aia o fost gramada, de bine ce o supragheat frantujii... sa nu mai vorbim de bataile pe strazi intre suporteri ... da ei erau in alerta maxima
![]() This post has been edited by Serje: 15 Jul 2016, 12:16 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
Important e că se declară mulțumiți. Euro a fost supravegheat impecabil, iar aseară forțele au acționat exemplar (Hollande). Ei să fie fericiți.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
O sa inaspreasca mai tare controalele la frontiera Romaniei cu Bulgaria si rezolva problema definitiv!
![]() |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Cică acum știm cine e.
http://www.bbc.com/news/world-europe-36801763 Mă întreb ce e in capul americanilor când citesc 'Nice attack'. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Jul 2016, 13:02) Diletantism. Cică au tras mii de gloanțe spre camion, dar era deja prea târziu. Vorbim despre un camion de 16 tone, care a intrat în mulțime cu cca 70 la oră. Total damage. Camionul n-avea voie să ajungă acolo. ... si de "sitting ducks"; ditai hardughia o vezi de departe (mai ales cand vine pe-o pietonala), iar daca vine din spate n-ai cum sa n-auzi urletele primelor victime, si sa faci pe dracu-n 4 sa sari intr-o parte, nu te-apuci sa filmezi cu smartfonu'. La lovilutia noastra, cand a intrat tabu' ala-n multime (pe strada), se facea instantaneu gol in fata lui. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cica a stat parcat in soare 9 ore si l-a luat politia la intrebari si le-a spus ca livreaza inghetata, deci l-au lasat in pace.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.515 Joined: 3 January 05 ![]() |
"He was married with three children "
pedofil musulman? că nu le mai ajunge necuraților unul singur... This post has been edited by nasty: 15 Jul 2016, 15:40 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Han Solo |
![]()
|
camionul era frigorific cica.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ofi... ca ei vazura mai bine decit ce vaz eu prin poze
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Han Solo |
![]()
|
uite: http://www.dailymail.co.uk/news/article-36...ssacred-84.html
sursa e destul de indoielnica. btw, aici citim de 'nice terrorist'. 15 Jul 2016, 15:29: cred ca cea mai crancena fotografie pe care am vazut-o e un corp acoperit cu cearsaf langa care e o papusa. This post has been edited by Han Solo: 15 Jul 2016, 15:29 |
--------------------
White Star
Titanic
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
alea cu copii sirieni/irakieni mutilati de bombe si preteni occidentali nu se pun, lipseste cearsaful.
This post has been edited by b76bgaarh: 15 Jul 2016, 15:32 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Han Solo |
![]()
|
orice plod care sufera sau moare datorita adultilor imbecili este o tragedie la fel de mare.
fyi, coboara de pe colina propriei tale maretii morale: cei mai multi plozi din siria si irak au murit sau au fost mutilati de 'barrel bombs' ale lui assad si IEDs ale prietenilor barbosi. |
--------------------
White Star
Titanic
|
b76bgaarh |
![]()
|
in irak au fost armele de distrugere in masa ale lui saddam, atacurile americane au fost cu panselute.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Han Solo |
![]()
|
se ocupa wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of...yrian_Civil_War
|
--------------------
White Star
Titanic
|
b76bgaarh |
![]()
|
bruicselu se documenteaza de pe wiki, oau.
nue de mirare ca saddam avea armele alea, oare erau ascunse tot pe wiki? This post has been edited by b76bgaarh: 15 Jul 2016, 16:39 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Han Solo |
![]()
|
degeaba, lipsa spiritualitatii ne va manca...
15 Jul 2016, 16:50: QUOTE(b76bgaarh @ 15 Jul 2016, 15:31) alea cu copii sirieni/irakieni mutilati de bombe si preteni occidentali nu se pun, lipseste cearsaful. btw, hatrule, vezi ca fix franta a fost cea mai mare opozanta a interventiei in irak. baga o cautare pe 'freedom fries' ![]() This post has been edited by Han Solo: 15 Jul 2016, 16:50 |
--------------------
White Star
Titanic
|
b76bgaarh |
![]()
|
asa si, lipsea sau nu cearseaful.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Han Solo |
![]()
|
nush mah, tu ia-ti-l si daca vezi ca iara plang copiii, il pui la loc.
sau iesi pe intuneric. |
--------------------
White Star
Titanic
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 13:17 |