Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De la filmul invaziei pe luna incoace, baietii au o adevarata academie de feicuri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aiurea, cei care se tem de invazia musulmana or sa zica ca articolu e platit de alcaida sa se infiltreze mai usor.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
lasati ... nu e pentru copii
![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
alahuu soordan!
|
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
bulgarii au mari probleme cu comunitatile de turci si tigani musulmani din sud, unde sauditii au bagat bani cu toptanul si acum tot tineretul studios se duce la moschee vinerea si viseaza sa il razbune pe snackbar luand cu el cativa necredinciosi.
LE: btw, stiti ca bulgaria este una din tarile europene cu cel mai mare procent de musulmani - cam 10%, dupa bosnia, albania, rusia samd, dar inaintea frantei, belgiei, olandei etc. This post has been edited by Han Solo: 10 Oct 2016, 08:32 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 10 Oct 2016, 09:12) LE: btw, stiti ca bulgaria este una din tarile europene cu cel mai mare procent de musulmani - cam 10%, dupa bosnia, albania, rusia samd, dar inaintea frantei, belgiei, olandei etc. btw stii ca Bulgaria a fost pasalac 500 de ani - adica turcii au avut acolo armate regulate pentru a pastra ordinea si otomanismul? deci aia 10% sunt stramosii turcilor repectivi ... daca vrei sa le zici tu musulmani sau tigani musulmani (nu am auzit de ei in viata mea) ![]() Ca si la noi in ardeal cica ar fi vreo minim 20% unguri - da nu se stie de unde vin ![]() ca fapt divers nu cred ca au aia curaj nici sa viseze la vreo miscare gresita ... bulgarii nu stiu prea mult de gluma ![]() This post has been edited by luck33ro: 11 Oct 2016, 08:25 |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bulgaris e mai plina de tigani decit noi. Din cauza de pasalic, tiganii lor cam sint musulmani. Asa cum unii tigani din ardeal sint catolicii. Turcii sint turci, si au mai multi turci decit avem noi unguri. La o populatie totala d1/2. Deci "Bulgstia, pamint turcesc!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
mai bine te mai plimbi cu dacia un pic...
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
Si dupa ce ma plimb ramine valabil ce am scris. Ia de ceteste, ca nu musca!
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Demografia_Bulgariei This post has been edited by corbex: 10 Oct 2016, 21:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu e imdb, nu există!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu fuge la ei dupe semnaturi
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
fan club ninja
![]() |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Noh, uite aciulea: http://www.balkaninsight.com/en/article/th...se-01-10-2016-1
LE: cam jumătate din minoritatea roma (sinti?) din Bulgaria e musulmană. This post has been edited by Han Solo: 10 Oct 2016, 22:20 |
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
Cetatenii aia se identifica (ca si) turci nu romi... Asa cum si la noi cetatenii rromi se identifica romani sau unguri (aia catolici). Pana la urma asta conteaza in final
![]() Daca o luam asa, in statistici la noi romii s-au declarat doar 1% ![]() Iar in Ardeal sunt 20% maghiari, pe tara fiind cam 8%. Cu ce ma incalzesc statisticile? Se stie ca noi si bulgarii avem radacinile si istoria comune... sau poate unii acum afla ![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Logic, doar e țară francofonă...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
ma mir ca la teologie nu v-au invatat si putina istorie reala (doar ati invatat si kirilicele)... francofonu-le !!!
![]() This post has been edited by luck33ro: 11 Oct 2016, 07:51 |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Am cetit si am si raspuns moldovene. Da tu nu stii a ceti decat ruseste probabil ...
This post has been edited by luck33ro: 11 Oct 2016, 08:04 |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Ai raspuns cu inca o intrebare? Bravo ! Baiet dashtept...
This post has been edited by luck33ro: 11 Oct 2016, 08:18 |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
mdeci, tu ce vrei sa zici de fapt? ca nu e ok sa-i numim pe aia tigani/roma/sinti, pen'ca ei se revendica turci?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
Eu nu vreau nimic, doar va expun realitatea. Tiganii nostri se definesc ca romani - 90% din ei.... Maghiarii din contra
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
Vrea sa zica ca, daca un țigan pretinde ca-i chinez, el chiar e chinez.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 10 Oct 2016, 18:38) musulmani sau tigani musulmani (nu am auzit de ei in viata mea) ![]() Ca si la noi in ardeal cica ar fi vreo minim 20% unguri - da nu se stie de unde vin ![]() ![]() Bravo ma, ai ajuns sa contesti existenta tiganilor turci, numai ca sa iti dea la socoteala ca nu sunt tigani unguri in ardeal? Toti ungurii e decat rasa pura? |
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
si virgina...
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ninjosu politizat o sa-i dea fum lu tony
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:11 |