Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Incep sa-si dea arama pe fata. Muslimii au dat un ultimatum autoritatilor bozgoresti.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
L@u, fara suparare, dar iti scapa ceva.
Ei toti, si cei cu potential si cei fara sunt setati pe "vrem sa mergem in Germania". Care mie, cel putin, imi suna un pic incompatibil cu "am ajuns in Germania acum sa ne repartizeze Germania unde crede ea ca ar fi mai bine". |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Vedem, noi facem discutii de plictisela!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Refugiati pasnici, da?
"...Circa 200 de migranti au aruncat cu pietre in politie dupa ce au fost impiedicati sa se urce pe un feribot pe insula greceasca Lesbos, anunta Reuters." |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E ușor infantil să judeci totul în extreme. Nu-s nici fanatici musulmani, nici vreo gașcă de absolvenți ai școlii de bune purtări alese. Un om poate face multe la disperare și epuizare, dă și cu piatra, și cu târnăcopul.
Nu mă bucură deloc situația, dar încerc să nu dramatizez fantasmagoric. Nu ajută cu nimic. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Asa e. 99% dintre astia cauta un loc mai bun sub soare. Problema e ca nu sunt dispusi sa se adapteze EI, ci vor incerca sa-i adapte ze pe "riverani".
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta e posibil.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu cred că e corect spus nu vor. Nu sunt capabili încă, e o schimbare care necesită timp. Să nu uităm că vin dintr-o altfel de lume.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Sep 2015, 20:53) Right, eu sunt extremist că-i consider niște fanatici, ei sunt niște liberali care dau cu pietre! OK, pot să înțeleg PC-ul la occidentalii îndoctrinați de mici în spiritul autoculpabilizării dar mi se pare cel puțin deplasat în cazul unui român instruit! <span class='edit'>4 Sep 2015, 21:06:</span> QUOTE(gabize @ 4 Sep 2015, 20:59) Nu cred că e corect spus nu vor. Nu sunt capabili încă, e o schimbare care necesită timp. Să nu uităm că vin dintr-o altfel de lume. Mai, voi care parte din revoltele de la Paris sau Londra n-ati inteles-o? Ăia își doreau integrarea și o grăbeau folosind molotoave? Alde Coulibaly & co s-au integrat în societate cu Kalașnikovul? <span class='edit'>4 Sep 2015, 21:10:</span> Pe asta-l fugarea cine, mai exact? "Un imigrant s-a prăbușit și a murit vineri, la stația feroviară Bicske, în pofida eforturilor salvatorilor de a-l resuscita, anunță Pal Gyorfi, un purtător de cuvânt al serviciilor naționale ungare de Ambulanță, relatează MTI. Paramedicii au încercat să-l resusciteze timp de 50 de minute pe acest bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a declarat Gyorfi. Bărbatul a fost identificat ca fiind un cetățean pakistanez, în vârstă de 51 de ani, a anunțat poliția This post has been edited by Garett: 4 Sep 2015, 20:10 |
--------------------
No
Reno
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(gabize @ 4 Sep 2015, 20:59) Nu cred că e corect spus nu vor. Nu sunt capabili încă, e o schimbare care necesită timp. Sper ca macar copii lor (aia mici, cel putin) sa n-aiba parte de indoctrinare religioaso-fanatico-suicidala, ca cei picati in mana isis. Sa vada ca lumea civilizata e altceva decat intoleranta si taiat de beregate. Ar fi un inceput bun. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
Garett, uite că ai ajuns în sfârșit pe aceeași lungime de undă cu Băse: să le scufundăm navele în porturi.
Ironia sorții, l-ai fi votat dacă mai candida ![]() This post has been edited by Markos: 4 Sep 2015, 20:16 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Pakistanezul era si el in trecere probabil. Ori mergea in vizira la rubedenii
![]() Ce mi se pare suspect: the walking dead astia (cand am auzit ca pleaca pe autobahn mi-am adus aminte de hoardele din film) cam fac ce vor ei ba mai rau au si pretentii. Auzi sa le proceseze (favorabil evident) cererile de azil in maxim 2h. Nu mai frumos ii urc in tren si ii debarc de unde au venit? Pretentia asta cu noi vrem numai acolo la caldurica e orchestrata de careva cu un anumit plan. Evident prostimea urmeaza indicatiile bosilor. Oricum ar fi, miram-as sa fie cu happy end toata treaba. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Garett |
![]()
|
@Markos:
Lasă, tu explică-ne de ce primejdie fugea pakistanezul ăla! QUOTE(maho @ 4 Sep 2015, 21:13) Sper ca macar copii lor (aia mici, cel putin) sa n-aiba parte de indoctrinare religioaso-fanatico-suicidala, ca cei picati in mana isis. Sa vada ca lumea civilizata e altceva decat intoleranta si taiat de beregate. Ar fi un inceput bun. Paradoxal, ISIS-i de origine occidentală sunt fix musulmanii la a doua generație, ăia care au crescut de mici într-o societate tolerantă și multiculturală! 4 Sep 2015, 21:40: @Lord: este că încet-încet îi vezi cu alți ochi? ![]() This post has been edited by Garett: 4 Sep 2015, 20:40 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
Io am o curiozitate: atunci când se bat ungurii cu sirienii, tu cu cine ții?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
Cu România!
![]() Să fiu sincer, nu prea îți înțeleg atitudinea. Din postările tale reiese că ești la curent cu "meandrele concretului", cu "cestiunile europene", cu istoria s.a.m.d. De unde grija asta subită față de "hoardele invadatoare"? Ai exemplul istoric clasic: Imperiul Roman vs Goții, ți se pare neglijabil? This post has been edited by Garett: 4 Sep 2015, 21:45 |
--------------------
No
Reno
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Dezastru ungurii ăștia.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La folbal?
![]() Sper! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Suporterii. Ultrasii.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Vorbeste cu nea Corbex, sigur își amintește.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(l@u @ 4 Sep 2015, 19:49) ... si din inca ceva. QUOTE(Markos @ 4 Sep 2015, 20:53) Nu-s nici fanatici musulmani, nici vreo gașcă de absolvenți ai școlii de bune purtări alese. Un om poate face multe la disperare și epuizare, dă și cu piatra, și cu târnăcopul. Grecule, oricat de destept ai fi tu, se vede din tren ca esti kkt pe tine de frica. Si eu sunt. Hai sa mai discutam discutii. Am vazut la TV5, o emisiune d-aia de reportaje, investigatii si tot tacamul, un fel de corespondent frantuzesc al emisiunii de la proteve de duminica seara. Ii trata pe astia despre care discutam noi discutii, si ce fac ei in cartierele lor din Paris. Accentul era pus pe agresiunile la care erau supuse femeile ce tranzitau vagaunile astora. Si au luat o reporterita, nu vreo bunaciunea secolului, ci o femeie bine, ingrijita, neobeza, imbracata cu gust, i-au legat un GoPro de fusta si i-au dat drumu' pe strazile alea. Pfuaaaaaaaaaa... Toti, da' toti musli pussy aia, de shadeau ziua-n amiaza mare si frecau menta pe la colturi, TOTI am zis, o agresau p-asta verbal, i-o bagau, i-o scoteau, i-o mai bagau o data, si mai intrau cativa la gramada in ea. Da' la modu' sinistru si convingator, ca te lua groaza numa' uitandu-te la emisiunea aia. Lipsa ei de replica si cooperare se lasa cu amenintari grotesti, latrau aia-n fundu' ei cativa metri turuind si spurcand, am impresia c-o si scuipau. Si mai se mai spunea-n emisiunea aia despre ei, ca-s harnici de nu e voie. Asta vizavi de apa aia rece cu care se-mbata unii, ca reprezinta salvarea economica a Europei, ca-s forta de munca samd. Sunt forta, au energie, clar, da'... om vedea cat o sa le placa munca. Emisiunea aia era realitate. Da, e bine sa fii optimist, sa crezi ca ratiunea va invinge salbaticia si testosteronu'. Mie mi-e ca n-o sa-nvinga nimic, iar ratiunea (inecata-n teama) si pacifismu' asta debordant nu fac decat sa complice treburile. Oamenii astia sunt, din pacate, majoritar ca-n textul de urmeaza mai jos, sursa - feisbuc. Incheiere, cu implicatii sentimentale la mine: n-am mai citit p-aici de ceva timp, ma uit ca vitelu' la poarta moscheii la ce scrieti, ca-s un ignorant incurabil. Vreau doar sa spun ca-mi sunteti dragi, ca sunteti atat de destepti, znuva shie de deuochi! :* Serios! QUOTE Să plângem de mila emigranților Ador sa vad cum multi au preluat telenovela din media cu sarmanii refugiati si i-au transformat in victime ale rasismului si ale superioritatii arianilor din statele civilizate. Curg rauri rauri de lacrimi , fara ca cineva sa se intrebe de ce oamenii aia, fugind de razboi, nu s-au refugiat in state apropiate de granitele lor, in state cu aceeasi religie, valori, principii. De ce prefera sa moara pe vase de tranzit impreuna cu familiile lor, de ce prefera sa dea 13000 de euro unui ” ghid” care sa ii duca in Germania , in loc sa plece undeva unde e calm si bine. Exact. Pentru ca in statele respective trebuie sa munceasca. Pentru ca nu primesc minim 8 metri patrati de om si ” diurna” . Nu neaga nimeni ca situatia lor este trista, sau ca nu am fugi cu totii in cazul unui razboi. Dar nimeni nu isi pune trei probleme importante: 1. Ce se intampla cu ei in urmatorii ani, avand in vedere ca refuza sa se integreze, sa invete limba, sa isi caute loc de munca. Intretine un stat 800.000 de oameni ( cazul Germaniei) din impozitele altora? 2. Sunt violenti, considera ca femeia e un obiect pentru satisfacearea nevoilor si nu cunosc refuzul. Cum iti protejezi cetatenii, ca stat? 3. Cum de se orienteaza fix spre Europa, si mai exact Germania, Elvetia, Italia. Oare nu se transforma din refugiati de razboi in azilanti pe criterii economice? Cu tot respectul, nu aveti idee despre ce vorbiti. Germania este in pragul unei revolte declansate de fortele extremiste și nu degeaba. Locuiesc într-un oraș mic, de 22 000 de locuitori, oraș care a fost de acord să primească 2000 de refugiați. De când au sosit, au fost numai bătăi, violuri de fete de 13, 14 și 15 ani și furturi cât cuprinde. Îți intră în garaj în mijlocul zilei și îți caută prin lucruri, aleargă după fete minore pe străzi, urlând obscenități, încearcă să pipăie femeile în locuri publice în toate modurile posibile. Iar dacă bărbații lor intervin, sunt călcați în picioare pe alei sau în parcări. 95% dintre ei sunt bărbați cu țoale Tom Tailor Denim. Merg doar în grupuri de 7-10 oameni și ai face bine să nu te uiți în direcția lor când treci pe lângă ei, pentru că e posibil să ți-o iei. Am încercat să îi dau uneia din femeile refugiate câteva din hainele mele, absolut noi și nepurtate și pur și simplu am fost blestemată și luată la fugă, pentru acest gest. Multe din căcaturile astea nu ajung în mass-media, pentru că oricine încearcă să spună ceva e catalogat automat drept rasist și în germania nimeni nu vrea să trăiască cu acest stigmat. Da, se află într-o situație grea și au toată compasiunea mea pentru soarta lor, dar dacă refuză să se comporte ca nilște ființe umane și să adopte legile și regulile țărilor care îi adoptă, trebuie să li se refuze accesul. Poate suna crud, dar după ce trăiești printre ei, îți trece. Din nefericire, toți acești emigranți vin să trăiească într-o comunitate pe care nu doar că o deranjează, pentru că asta ar putea fi ușor trecut cu vederea, ci o pun în pericol. Chiar dacă pare nedrept să îi califici drept invadatori, este la fel de nedrept să începi dintr-o dată să trăiești cu frică la tine în oraș, doar din vina de a fi fost bun la suflet și pentru că ai încercat să ajuți niște oameni. Imaginați-vă cum s-au simțit acei oameni care și-au văzut copilele de 14 ani violate și nimeni nu a putut să îi ajute cu ceva. Nu e vorba de faptul că sunt murdari, miros a brânză împuțită sau că își forțează femeile să poarte burkha. Aceștia sunt inofensivi. E vorba de cei ce aduc violența pură cu ei, violență care nu poate fi scuzată sub nicio formă. Chiar și sub pretextul acordării primului ajutor, acești oameni au nevoie să fie reeducați ÎNAINTE DE A FI INTEGRAȚI ÎN COMUNITĂȚI. Din păcate, autoritățile dau înapoi, din cauza așa zișilor umanitarieni, care pun presiune pe ele și, la orice tentativă de a impune niște reguli, strigă peste tot RASISM sau NAZISM. Articol scris de Iulia This post has been edited by Muttley: 4 Sep 2015, 22:40 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kikked |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 06 ![]() |
Unde e Polizei and ai nevoie de ei?
|
--------------------
.
.
. Opel Vectra 1.8 - 140cai
|
|
Markos |
![]()
|
Deci până la urmă are dreptate nea Costel .
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
io zic sa ascultam de sfintii parintiplm.png ( Size: 19.51k )
Number of downloads: 250
si decit bozgorii, as zice ![]() <span class='edit'>5 Sep 2015, 04:41:</span> stau si ma intreb: cum plm ii rabda pamintul pe unii ca pulica asta, si se mai crede crestin. daca e cazul si poti sa ajuti cred ca ar trebui s-o faci dezinteresat, da' nuuuu, asta o vrea ca o investitie, poate la anu' o sa contribuie si la catedrala mntuirii neamului prost as avea o intrebare: daca de curiozitate v-ati uitat pe pagina de facebook a lu' popa asta de mai sus ce parere aveti de cei care posteaza acolo? reprezinta ei neamul romanesc, crestin, ortodox??? plm, chiar in halul asta s-a ajuns??? ba, nene, chiar s-au timpit toti?? cum plm poti sa te duci s-o faci pe cersetoru' in alte tari cind tu esti putred pe dinauntru??? PS: si chiar n-am beut nimic, din cind in cind ma uit pe aici si-mi dau seama ca ceva nu-i in regula, plm, ceva e putred aici <span class='edit'>5 Sep 2015, 05:07:</span> QUOTE(bion @ 4 Sep 2015, 12:53) Tov. Markos un musulman adevarat nu poate fi decat fanatic. Valabil pastrand proportiile la toate religiile.Ca sa pricepi cum e chestia se presupune ca fecioara ta care dpdv islamic e perfect pentru maritis Ar veni un ginerica drept credincios si ea ar fi obligata sa poarte baticu de rigoare si sa nu iasa singura din casa etc. Ca sa fii multumit ai primi probabil 10 capre si o salba de galbeni ca pret,. Oricum cand li s-a pus pata pe ea o sa fie luata pentru reciclare la mama soacra si abia cand se da ok se duc si la muftiu. ![]() Aia cu doctorii arabi din tarile arabee de bula.Sunt cea mai buna arma de exterminare in masa. I-am avut colegi la profesionala. Sa ti se implineasca dorinta si sa ai parte de ei ![]() Lordu` cam abulica gandire si oricum de la premise sablonarde false.Parerea mea. Ia judeca mataluta si o varianta invers . Niste ticalosi de europeni sa zicem ucrainieni din motive de razbel macel etc. se refugiaza in tarile arabe fortand granitele practic navalesc. Arabii ii vor primi pe tot cu bratele deschise si le vor ridica scoli si biserici. ![]() ![]() ![]() bravo, aplauzeeeeeee mos bion, daca tot vorbim ca sa ne aflam in treaba: ca sa fiu respectuos, vad ca stii care e treaba cu fecioria, maritisu': de cite ori plm te-ai intilnit cu o tanti musulmana, in intimitate, ca sa spun asa ![]() ![]() <span class='edit'>5 Sep 2015, 05:23:</span> QUOTE(Muttley @ 4 Sep 2015, 23:37) Hai sa mai discutam discutii. Am vazut la TV5, o emisiune d-aia de reportaje, investigatii si tot tacamul, un fel de corespondent frantuzesc al emisiunii de la proteve de duminica seara. Ii trata pe astia despre care discutam noi discutii, si ce fac ei in cartierele lor din Paris. Accentul era pus pe agresiunile la care erau supuse femeile ce tranzitau vagaunile astora. Si au luat o reporterita, nu vreo bunaciunea secolului, ci o femeie bine, ingrijita, neobeza, imbracata cu gust, i-au legat un GoPro de fusta si i-au dat drumu' pe strazile alea. Pfuaaaaaaaaaa... Toti, da' toti musli pussy aia, de shadeau ziua-n amiaza mare si frecau menta pe la colturi, TOTI am zis, o agresau p-asta verbal, i-o bagau, i-o scoteau, i-o mai bagau o data, si mai intrau cativa la gramada in ea. Da' la modu' sinistru si convingator, ca te lua groaza numa' uitandu-te la emisiunea aia. Lipsa ei de replica si cooperare se lasa cu amenintari grotesti, latrau aia-n fundu' ei cativa metri turuind si spurcand, am impresia c-o si scuipau. pe bune?? adica "vaslui style"??? ohhh, pardon, pe aia nu au agresat-o doar verbal ![]() bre, da' in iran, oman misca careva in front? This post has been edited by kaspersky: 5 Sep 2015, 04:25 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 4 Sep 2015, 23:04) Se vede! Varianta scurtă, pentru cine a sărit peste orele de istorie în generală: Markos-ii Imperiului Roman au susținut sus și tare că pot integra refugiații goți, că pot reprezenta o sursă ieftină de mână de lucru și carne de...catapultă! Bașca, scot din ei niște cetățeni romani mâna întâi! Rezultatul: nu vorbim latina și timp de o me de ani continentul a fost scufundat în barbarie! Istoria are prostul obicei să se repete și din păcate mulți încă trăiesc în iluzii... De pe notniuz: "Sute de migranti au plecat din gara din Budapesta sambata devreme imbarcati in autobuze ce au format un lung sir in centrul capitalei ungare si au fost puse la dispozitie de autoritati, coplesite de multimile sfidatoare ce au pornit pe jos spre Europa de Vest, noteaza Reuters citand un martor ocular." De ce pisicii ma-sii își permit să fie sfidători??? Ăștia se presupunerea că au fugit de război, de teroriști etc deci orice loc în care nu se trage asupra lor e OK, nu? Dar nu, ei vor musai în Germania și sunt sfidători cu cei care fie și împiedică fie nu se mișcă suficient de repede după standardele lor! De ăștia vă e vouă milă?? Cam asta au lăsat în urmă: This post has been edited by Garett: 5 Sep 2015, 06:49 Attached thumbnail(s) download.jpg ( Size: 43.27k ) Number of downloads: 255 |
--------------------
No
Reno
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Eu zic sa donam toti cate 5 euro si sa le luam bilete la vapor spre america. Le zicem ca merg in germania si cand ajung acolo sa nu fie intimidati de politisti sau granicieri ca sunt niste pusificati pc care dupa o scurta tavaleala se vor converti imediat la sharia
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sugestiv clipul in care de o barca de refugiati este agatata o femeie picata in apa. Cu o mana se tine de barca iar cu cealalta isi aranjeaza burka care ii alunecasa la caderea in apa. Barca plina de vlajgani solizi, unul nu se sinchiseste s-o ajute sa iasa din apa dar toti urla isterici la ea sa-si puna burka mai repede.
5 Sep 2015, 08:47: QUOTE(4x4 @ 5 Sep 2015, 08:33) Mai bine iti iei tie bilet pentru America, Canada, Australia. Esti tanar, merita investitia ... 5 Sep 2015, 08:52: QUOTE(kaspersky @ 5 Sep 2015, 04:36) ![]() Atunci te chinuie vreo masea de bantui pe forum noaptea de vineri / sambata? This post has been edited by radian: 5 Sep 2015, 07:52 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Kaspersky, vasluienii nostri futaciosi erau o mana de cretinoizi care au vrut sa vada cum e sa bagi caltabosu' la veverita. Da' erau aproximativ... 7
![]() 5 Sep 2015, 09:19: Ah, si aia din Vaslui, stiau ei asa, vag, cam care ar fi urmarile, da' sperau sa nu-i vada nimeni. Muslii-n schimb au s-o faca-n vazu' lumii, cu mandrie, in scop didactic. This post has been edited by Muttley: 5 Sep 2015, 08:19 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 5 Sep 2015, 04:36) stau si ma intreb: cum plm ii rabda pamintul pe unii ca pulica asta, si se mai crede crestin. daca e cazul si poti sa ajuti cred ca ar trebui s-o faci dezinteresat, da' nuuuu, asta o vrea ca o investitie, poate la anu' o sa contribuie si la catedrala mntuirii neamului prost @Domnu' român de etnie conlocuitoare: nenea acela căruia tu știi de ce i te adresezi cu apelativul "pulica" a emis o altă idee decât cea pe care ai înțeles-o tu eronat (probabil din motive legate de limbă): el vrea să invite să (re)populeze satele din RSS Moldova (pen'că el e basarabean) creștinii ortodocși sirieni. Nu a zis NICIODATĂ că s-ar opune a ajuta pe oricine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 08:26 |