Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nici aia cu balustrada nici aia cu handsfree nu mi se par asa stupide ca aia cu casca oe strada. Adica vad un motiv decent.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Corect.
In pacarile destinate angajatilor si vizitatorilor pachezi oblligatoriu cu spatele. In caz de nevoie poti pleca rapid fara sa ai nevoie sa faci manevre de intoarcere si sa blochezi traficul auto. Am mai vazut, la hala in care se produceau semanlizatoare si diverse alte componente auto din plastic. Aveau roboti industriali, si electricitatea statica putea sa deregleze robotii. Acolo nu mi-au cerut ghete de protectie in schimb mi-au dat niste panglici autoadezive la capete. Un capat il bagam pe sub pantaloni si il lipeam de pielee piciorului, al doilea capat de cacaiul incaltamintei la partea inferioara, la ambele picioare, astfel asigurau legarea la pamant corpului a corpului. La fiecare intrare in hala aveau bariere de genul celor din statiile de metrou (nu stiu daca mai sunt nu m-am mai dat cu metroul de ani de zile) si in fata acetora doua talpi de tabla. Trebuia sa stai cu picioarele pe ele, un aparat te scana sa vada daca esti OK si iti dadea liber sa treci de bariera. Mai nasol a fost ca acolo nu aveam voie sa port echipamentul meu de protectie ci obligatoriu halate de la ei, incheiate minim la 3 nasturi. Aveau niste dulapuri cu halate pentru vizitatori. Atata doar ca de la spalat toate erau intrate la apa iar eu fiind mai corpolent a trebuit sa incerc vreo 10 pana am gasit unul sa ma cuprinda si sa mai pot si incheia nasturii aia nenorociti. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
am un tovaras de 2.02m si 140 kile.
a trebuit sa isi ia un halat o data Toate aratau ca niste camasute pe el. Bocanci 46 aveti? Nu, numai 45... This post has been edited by dizzy: 23 Sep 2021, 11:03 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 23 Sep 2021, 11:47) Nu chiar, daca lucrarea e in strada o porti pe tot perimetrul lucrarii. Nu trebuie neaparat sa ai un bloc langa tine, e suficient sa te impiedici si sa cazi cu capul de o teava, caramida etc. Stiu pe un neatent (care semneaza pe forum BG) care tragea un palet in depozit, si a dat peste un transpalet lasat in drum. Cazatura, capul lovit de transpalet, noroc de viteza mica si reflex. Se putea termina urat. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
inteleg ce zici, aia inspectau vizual o teava de gaze, se plimbau in mungul strazii cu clipboardul in mana sau tableta.... Nu era santier, sapaturi, schele, nimic. Masurile de protectie reies din evaluarea de risc, daca le pui doar sa fie, risti sa fii contraproductiv.
@radian, si la productia de electronice si airbaguri e la fel cu hainele antistatice si incaltarile idem. Eu aveam bocanci antistatici, dar daca aveam pielea uscata, puneam si eu strapurile. Culmea e ca produsele mele nu erau manipulate la fel in uzina mea ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
La mine pe plantatie e jale mare daca esti prins prin sectiile de productie fara echipament de protectie. Casca si masca sunt obligatorii. N-ai casca sau masca? Mergi si cauta-ti de lucru in alta parte.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:04 |