Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cum era legenda aia, "Sunt doar niste bieti refugiati care au plecat din cauza războiului"?
"Mustafa, un tânăr irakian, a fost sincer când am venit către el cu varianta România: “Nu am niciun motiv să aleg să merg în România. Este o țară săracă, nu are bani. Vrem să ajungem într-o țară care să ne poată ajuta. Am auzit despre România și știu în ce situație grea se află”. „Nu e corect” Yussouf, un student sirian, care doarme de peste o săptămână pe o pătură în stația de metrou a gării Keleti, ne-a spus: “N-ar fi corect să fim repartizați forțat într-o anumită țară. Poate că cineva nu vrea să meargă în România. Nu e corect ca unii refugiați să ajungă în Germania, iar alții în România. Am vrea să ajungem într-o țară la fel ca Germania, nu într-o țară săracă. Nu știu prea multe despre România, dar nu văd ce le-ar putea oferi această țară refugiaților. Dacă ne vor trata precum Ungaria, nu e bine. Avem nevoie să găsim locuri de muncă acolo unde ajungem”." Eu stiu asa: când te refugiezi din calea luptelor si a ISIS-ilor ORICE tară în care nu se trage în tine, nu esti aruncat în aer sau decapitat este bună! Dacă faci mofturi deja ai alte motive! 5 Sep 2015, 11:10: Bietii refugiati însetați si flămânzi! This post has been edited by Garett: 5 Sep 2015, 10:10 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu încă nu te-ai prins de ce îmi sunt simpatici refugiații ăștia? Pt că nu vor în România!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
poate nu ne afecteaza direct, dar tot fwt toata europa.
Chiar voiam sa plec in germania la anu, acum ma gandesc deja la variante in afara uniunii |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru Laczi .Teocosfiu ca sa priceapa si capul tau autonom. Io nu ma bazez pe wiki ca colo pot posta "truisme " si cei ca tine Prin `90 eram mai mult in Turcia decat acasa culmea printr-o combinatie cu niste hunguri ( veritabili) nu minoritari. Acolo l-am conoscut pe turcul poreclit Karcsi
![]() ![]() Karcsi era europenizat. Cam cum crezi ca erau aia credinciosi ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Remarcabila neobosita stradanie a unui coforumist întru apararea popilor din toata lumea. Este misiunea sfanta pe care crede ca o are de implinit in lumea asta.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Gardul ăla a fost un rateu:
14.49 Ungaria va trimite armata la granita cu Serbia dupa 15 septembrie daca Parlamentul isi va da acordul, a declarat premierul Viktor Orban. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Ii compatimim pe nefericiti dar pe astia care fag figurisme si au pretentii nici la sapa la buni nu au ce cauta. Sibde unde aratea figuri noi plecam pe jos catre nemti va blocsm autostrada si calea ferata!? Sa nu dai cu trenul peste ei? Nu ca-s de-a dreptul enervanti deja.
Apropos de poza cu ce ramne in urma lor, se astepta cineva sa isi faca, curat? Iar despre bastinasi colorati, fusei pe langa paris long time ago, si am fost sfstuit calduros de catre amicii frantuzi sa nu ies din hotel dupa 8 seara. Zic eu ei da uite si la astia ce fazani. Plec la plimbare pe la 6 ... frumos nu zic nu pana dau de zona ocupata de muslii cum le zic unii pe aci. Zeci de haidamaci fara ocupatie scanau tot ce misca. Eu printre ei. Zic la dracu daca misca vreunu tip ca o femeie si fug unde vad cu ochelarii ... |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Garett |
![]()
|
Pariem ca in maxim un an apare si la noi legea asta, sa nu zici ceva rau de musulmani pe feisbuc ca te trezesti cu garcea la usa?
|
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
Ăla era oricum un retardat. Iar legea nemților e împotriva urii rasiale, indiferent de religie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
Right! De asta extremistii musulmani pot spune ce vor! Mai tii minte seicul ala care facea propaganda pro Al Qaida la Londra acum cativa ani iar englezii se faceau ca ploua pentru ca "freedom of speech"?
Btw, cum dracu' individul ala si-a pierdut consoarta si copii dar inca e perfect lucid si da interviuri?? |
--------------------
No
Reno
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 5 Sep 2015, 15:36) Apropos de poza cu ce ramne in urma lor, se astepta cineva sa isi faca, curat? Dupa romanii nostri face cineva curat cand termina petrecerile de la "iarba verde" ? Poate ecologistii fara carnet. QUOTE(Lord Hades @ 5 Sep 2015, 15:36) fusei pe langa paris long time ago, si am fost sfstuit calduros de catre amicii frantuzi sa nu ies din hotel dupa 8 seara. Zic eu ei da uite si la astia ce fazani. Plec la plimbare pe la 6 ... frumos nu zic nu pana dau de zona ocupata de muslii cum le zic unii pe aci. Zeci de haidamaci fara ocupatie scanau tot ce misca. Eu printre ei. Zic la dracu daca misca vreunu tip ca o femeie si fug unde vad cu ochelarii ... Prin facultate, ne-am dus mai multi din grupa la nunta unuia din Constanta; unu' mai cu mofturi in cap cica "ma duc mai incolo, sa-mi iau niste blugi, c-am vazut niste baieti venind din port": a venit fara blugi si fara bani, asta era ziua pe la pranz. Uelcam to Evropa. N-are-a face cu religia. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Toata Europa se poate apara cu succes intr-un razboi conventional, cu uniforme si reguli. Aici e o invazie a unor civili, iar Europa nu are ABSOLUT NICI O procedura pentru asa ceva.
Singura varianta e un raspuns in forta, dar nimeni nu-si asuma asta. Urmeaza sa apara militiile anti-imigranti si gata guerilla. LE. Nici razboiul cibernetic nu e asa de parsiv ca asta. This post has been edited by DannyY: 5 Sep 2015, 15:36 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mda, autoritatile sunt neputincioase. In locul lor initiativa o sa fie luata de organizatiile extremiste ceea ce nu ofera deloc perspective "constructive" pe termen mediu.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Autoritățile se bazează pe Garett, dar Garett doarme fix atunci când e traficul maxim la frontieră.
Așa nu ajungem nicăieri. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In ultimile 24 de ore 9000 de refugiati au intrat in Austria.
Fritzii si Fritzoaicele is ingrozite de invadatori. Si mai ales suparare mare pe Angy care practic ii incurajeaza sa vina. Parca vad ca isi pierde Angy mandatul pana la sfarsitul anului. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ala e contorul Garret.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
Păi da, contor de imigranți.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 6 Sep 2015, 10:58) suparare mare pe Angy care practic ii incurajeaza sa vina. Parca vad ca isi pierde Angy mandatul pana la sfarsitul anului. Aici mi-e greu sa pricep ce vrea să facă. De prostie nu prea pot s-o suspectez. Probabil c-are un plan. Dracu știe ce urmărește. Da' risca mult, mult de tot. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
imi vin trei 'jocuri' in cap:
- cel evident: imbatranirea germaniei - cel pragmatic: nu prea avem ce sa le facem, ii luam la puricat, pastram ce e misto - se imbina bine cu scenariul de mai sus - cel fantasmagoric: stabilirea unui raport moral superior in conditiile in care germania e acuzata ca dicteaza ce si cum in ue. la o adica se poate combina cu cele doua scenarii de mai sus. e clar insa ca orice tembel care viseaza la armate, garduri si eventual un mic macel 'preventiv' fix asta ramane: un tembel. galusca celor cateva sute de mii trebuie inghitita, au venit aci, nu pot fi trimisi inapoi sau opriti fara sa intri in cartile de istorie -- la capitolul la care nu vrei sa fii. sa vedem daca scenariul pragmatic se impune: aud deja cum o parte din cererile de azil se vor rezolva 'automat' ("nu esti din siria, irak, afganistan, pa"), franta si uk nu mai sunt atat de 'ingrozite' de o interventie in siria, iar americanii cad de acord cu turcii cu privire la o zona sigura in nordul siriei unde sa poata fi indrumati refugiatii. in acelasi timp, mogherini vorbeste din nou de distrugerea barcilor. tare mi-e ca din tot scenariul asta, penetrati temeinic anal vor iesi tot kurzii... btw, acum doi ani si cinci zile, fix pe 1 septmebrie, parlamentul uk vota cu surle si trambite impotriva interventiei din siria. istoria are un stil aparte de a face misto de prostii care sunt meniti sa o faca. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bion @ 5 Sep 2015, 13:06) Pentru Laczi .Teocosfiu ca sa priceapa si capul tau autonom. Io nu ma bazez pe wiki ca colo pot posta "truisme " si cei ca tine Prin `90 eram mai mult in Turcia decat acasa culmea printr-o combinatie cu niste hunguri ( veritabili) nu minoritari. Acolo l-am conoscut pe turcul poreclit Karcsi ![]() ![]() Karcsi era europenizat. Cam cum crezi ca erau aia credinciosi ![]() ok mos bioane, inteleg ce zici matale, desi zici matale ca aia erau musulmani practicanti da' beau de stingeau ![]() ![]() <span class='edit'>7 Sep 2015, 01:33:</span> ahhh, si inca o chestie: zici ca muslimii is aia rai - daca mergi in asia de s-e de exemplu, vezi o diferenta intre zonele populate de musulmani versus restul: indonezia in bali sint hindusi - mizerie, curvasaraie, etc - in rest unde-s musulmani e mult mai ok, thailanda - budisti, la fel, malaezia - musulmani majoritate, iar e mai ok ps: dar cel mai important cred ca e sa nu generalizam ![]() <span class='edit'>7 Sep 2015, 01:37:</span> QUOTE(radian @ 5 Sep 2015, 08:46) Sugestiv clipul in care de o barca de refugiati este agatata o femeie picata in apa. Cu o mana se tine de barca iar cu cealalta isi aranjeaza burka care ii alunecasa la caderea in apa. Barca plina de vlajgani solizi, unul nu se sinchiseste s-o ajute sa iasa din apa dar toti urla isterici la ea sa-si puna burka mai repede. <span class='edit'>5 Sep 2015, 08:47:</span> Mai bine iti iei tie bilet pentru America, Canada, Australia. Esti tanar, merita investitia ... <span class='edit'>5 Sep 2015, 08:52:</span> ![]() Atunci te chinuie vreo masea de bantui pe forum noaptea de vineri / sambata? deh asta e, pina a aterizat avionu', mi-am luat bagaju', a trecut vremea pina am ajuns acasa si nu m-a mai luat somnu' <span class='edit'>7 Sep 2015, 02:02:</span> dar ce vorbesc io aici? mai bine ne intoarcem la sfintii parinti! rușîî ![]() https://www.youtube.com/watch?v=AkHkVcQXl0E This post has been edited by kaspersky: 7 Sep 2015, 01:03 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 6 Sep 2015, 02:48) Autoritățile se bazează pe Garett, dar Garett doarme fix atunci când e traficul maxim la frontieră. Așa nu ajungem nicăieri. Ziceau astia la stiri ca intreaba muslimii de tine! Cica au auzit de unu' Markos si vor sa le pui la dispozitie casa, masina, acareturile, nu vor sa mearga in Finlanda la primul ministru ca cica Markos e mai tolerant! |
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 7 Sep 2015, 01:28) Sa le fie de bine, nu au decat sa-si duca viata cum le cade bine. Problema e cu muslimii care vor musai sa vina in Europa si cu problemele pe care le creeaza cu stilul lor de viata primitiv, incompatibil cu civilizatia europeana. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Citind si pe alte forumuri despre problema asta observ ca multi sunt cam nestiutori si rupti de realitate in legatura cu invazia asta subita de musulmani.Si ca asta trebuie gandita pe termen lung cu consecintele ei.Care cu siguranta nu vor fi agreabile.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
Se pare ca violarea fetelor de 13, 14, 15 ani si furturile din gospodarii au aparut in termen extrem de scurt.
Pe termen mediu? Probabil o sa ajungem sa cumparam carnea de porc de pe piata neagra ca la oficial va fi interzisa sa nu lezeze orgoliul muslimilor. Astept cu real interes cand pe strada voi avea un fundal sonor format din lalaielile care emana din bisericile ortodoxe suprapuse pe lalaleilile provenite din moschei. Atunci vom vedea care religie e mai tare in oo. Cine-si va permite difuzoare mai performante. 7 Sep 2015, 11:04: Un Episcop irakian avertizează Occidentul privitor la islamiști Episcopul Emil Nona 24.08.2014, Erbil (Catholica) - Arhiepiscopul caldeean de Mosul i-a avertizat pe creștinii din toată lumea că riscă aceleași suferințe ca Dieceza sa din partea musulmanilor. „Suferințele noastre de astăzi sunt preludiul suferințelor voastre. Creștinii apuseni și răsăriteni vor suferi în viitorul apropiat”, a declarat Arhiepiscopul Emil Nona pentru cotidianul italian Corriere della Sera, ediția din 9 august. Declarațiile au fost date din Erbil, capitala Kurdistanului irakian. Prelatul a fost forțat de statul islamic – un califat înființat recent în Irak și Siria – să își părăsească reședința. Este unul dintre cei cinci Episcopi care au fost forțați să plece din Mosul. Gruparea islamistă i-a persecutat pe toți musulmanii ne-sunniți din teritoriul controlat. „Mi-am pierdut Dieceza”, a spus el. „Clădirile în care îmi desfășuram apostolatul au fost ocupate de radicali islamiști, care ne-au cerut să ne convertim, sau vom fi uciși. Dar comunitatea mea este încă vie.” Conform Organizației Națiunilor Unite, peste 1,2 milioane de persoane au fost forțate să își părăsească locuințele, cel puțin 10.000 de refugiați irakieni ajungând în Siria. Arhiepiscopul Nona a făcut un apel către presa occidentală: „Încercați să ne înțelegeți. Principiile voastre liberale și democratice nu valorează nimic aici. Trebuie să regândiți realitatea Orientului Mijlociu, deoarece primiți cu brațele deschise în țările voastre un număr tot mai mare de musulmani. Și voi sunteți în pericol. Trebuie să fiți tari și curajoși în decizii, chiar cu costul contrazicerii principiilor voastre. Voi gândiți că toți oamenii sunt egali, dar islamul nu spune că toți sunt egali. Valorile voastre nu sunt valorile lor. Dacă nu veți înțelege aceasta suficient de rapid, veți deveni victime ale inamicului pe care l-ați primit în casele voastre.” http://www.catholica.ro/2014/08/24/un-epis...r-la-islamisti/ This post has been edited by radian: 7 Sep 2015, 10:04 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:39 |