DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages « < 13 14 15 16 17 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noul Megane IV, pe care il vom vedea la Frankfurt pe 15 septembrie

R19/16v
post 13 Jul 2016, 13:25
Post #421

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Espace, bineinteles!

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 13 Jul 2016, 14:07
Post #422

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Sunteți ovtopic

A da smax rlz.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
bucatzel
post 13 Jul 2016, 14:42
Post #423

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(ssilviu @ 13 Jul 2016, 11:31)
Sincer, singurul avantaj real la break sau hatch il vad la incarcarea unor bagaje voluminoase. Foarte voluminoase. Gen frigider. Dar si ala merge pe plafon la sedan biggrin.gif
*

"In cat timp livrati?"

Dreptu-i, am patit-o si eu o data, ca le lua doua zile sa livreze, si mie mi-ar fi trebuit "ieri". Da' o incaput acceptabil de usor in hatch.

Amu' nu va inteleg de unde discutia asta de design copiat, cand pentru cam orice produs in ultimii minim 10 ani, daca v-as elimina bucatile de design definitorii pentru o marca (de ex masca fata de la bmw), ati avea probleme majore sa deosebiti doua masini de la cativa metri distanta.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
dizzy
post 13 Jul 2016, 14:59
Post #424

Work smart not hard!

Un prieten de-al meu a luat cu 2000 lei o Dacia Papuc.
Vorba lui:
- Nici nu stii ce de prieteni mi-am regasit de cand am papuc de carat!
O canapea, un dulap, un pat, un mc de lemne, un parchet, un frigider.

Ca monovolume mi-au placut Scenic 3 si Scenic 4. Macar alea nu se ascundeau dupa designuri de SUV'oDuba

This post has been edited by dizzy: 13 Jul 2016, 15:03

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
dorriinn
post 13 Jul 2016, 15:01
Post #425

Romania Trotter

From: Craiova

La volan - Megane Sedan 2017

Renault Romania

imi placeee wub.gif wub.gif wub.gif cred ca a venit vremea rertagerii pentru batrana doamna laugh.gif laugh.gif

tot 1.6 115cp cu 5 trepte?? pai noi ne plangeam din 2006 ca era nevoie de 6. wtf???

renault-lff-ph1-reveal-005.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg

renault-lff-ph1-reveal-001.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg

This post has been edited by dorriinn: 13 Jul 2016, 15:15

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 Expression 1.6 - PH .. ...
Uimit de ce vad pe strada...
+
VladSoare
post 13 Jul 2016, 15:07
Post #426

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

QUOTE(bucatzel @ 13 Jul 2016, 14:42)
pentru cam orice produs in ultimii minim 10 ani, daca v-as elimina bucatile de design definitorii pentru o marca (de ex masca fata de la bmw), ati avea probleme majore sa deosebiti doua masini de la cativa metri distanta.
*

În general cam așa e, dar mai sînt și excepții.
Pe Megane 2 nu-l poți confunda cu nimic altceva, nici dacă-l vezi din spațiu. La fel și pe Laguna 2. Mondeo 3 și 4 au avut un design propriu, diferit de orice concurent. Nici Mustangul nu-l poți confunda cu nimic, nici din față, nici din spate.
Și mai sînt și altele. Dar e drept că-s din ce în ce mai puține astăzi. Majoritatea celor care-mi mai vin în minte sînt mai vechi.

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
b76bgaarh
post 13 Jul 2016, 16:14
Post #427

Membru autentic

From: Bucuresti

mijto ca nu o sa se vanda in franta.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Arhimede
post 13 Jul 2016, 19:47
Post #428

Membru inferior, lung si tare

portabaj deux pieces?

Attached thumbnail(s)
Renault_Megane_Sedan_2017_1280_12.jpg ( Size: 140.53k ) Number of downloads: 469

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Bwwlan
post 13 Jul 2016, 19:57
Post #429

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Posibil... atunci nu mai e sedan, e liftback. Cam la fel cu Superb si C5.

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
andreist
post 13 Jul 2016, 20:26
Post #430

betiv fumator consumator de porc

eu folosesc portbagajul de 2 ori pe an si la ocazii speciale ( gen cumparat o bicicleta - care defapt se poate comanda prin curier, mai ieftin decat benzina cheltuita cu masina pana la magazin). in rest, sacosele le arunc pe spatiul de picioare din spate, sau in cazul masinii in care nu am locuri in spate la picioare pasager dreapta. Nu de alta, dar se cam strica berile si whiskeyul miscandu'se de la stanga la dreapta prin portbagaj. Ah, l-am folosit odata si cand mi s-a spart un cauciuc, am cautat ce trebuie p'acolo.

This post has been edited by andreist: 13 Jul 2016, 20:28

--------------------
Renault W209/R129/Symbol M113/K9K 702
+
IRONICK
post 13 Jul 2016, 20:35
Post #431

-

From: Romania

QUOTE(andreist @ 13 Jul 2016, 20:26)
sacosele le arunc pe spatiul de picioare din spate, sau in cazul masinii in care nu am locuri in spate la picioare pasager dreapta.
*

obiceiuri bune, ca in autobuz

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Diac
post 13 Jul 2016, 21:38
Post #432

Membru autentic

From: Bucuresti.

Nici nu imi imaginez viata fara break. Ia damigeana de 50 de litri si du-o de la Campina la Bucuresti. Baga doua biciclete de copil si du-te de la Bucuresti la Campina. Ia teascul de la X si du-l dupa aia inapoi. Ia masina de tuns iarba de la Bucuresti la Campina si retur. Apoi, mi-am zdrelit destul degetele incercand sa bag caruciorul de copil Graco quatro deluxe in portbagajul de la Megane Sedan. Mie mi se pare incredibil de inutil un Sedan. Incercati doar sa bagati trei trolere mari in portbagajul unui Sedan. Teoretic intra, practic cu ceva transpiratie. Ah daca pleci in concediu cu avionul, n-ai probleme cu bagajele. Dar atunci daca nu ai nevoie de portbgaj de ce ai lua Sedan si nu hatch? macar gasesti loc de parcare mai usor.

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
m3st_tce
post 13 Jul 2016, 21:54
Post #433

Membru autentic

QUOTE(Arhimede @ 13 Jul 2016, 19:47)
portabaj deux pieces?

E posibil ca partea inferioara sa fie in plastic, d-aia pare din 2 bucati. Asa a fost si la M3ST, daca nu ma insel si la M2 hatch...

--------------------
Renault Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active *** 2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
+
VladSoare
post 13 Jul 2016, 22:12
Post #434

Membru autentic

QUOTE(Diac @ 13 Jul 2016, 21:38)
Mie mi se pare incredibil de inutil un Sedan.
*

O iei pe urmele lui Laurențiu. Și lui i se pare incredibil de inutil tot ce nu-i folosește lui personal. tongue.gif
Sedanurile nu-s făcute pentru tine. Sînt făcute pentru cei care nu cară damigene de 50 de litri sau mașini de tuns iarba. Și-s destui. wink.gif

Că tot ai adus vorba de breakuri, eu unul nu găsesc nimic mai oribil și mai dezgustător și mai respingător în lumea mașinilor decît ideea de break. Mașini foarte "practice" și "utile", dar urîte ca dracu'. Un break mi l-aș cumpăra exclusiv din necesitate, niciodată de plăcere. Mă rog, chestie de gust... tongue.gif

This post has been edited by VladSoare: 13 Jul 2016, 22:31

--------------------
+
tomageorgian
post 13 Jul 2016, 22:46
Post #435

Membru autentic

From: Franta

Si asta e urata ca draqu?

Attached thumbnail(s)
156_sportwagon_gta.jpg ( Size: 39.43k ) Number of downloads: 374

--------------------
. . .
Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI
ex. Latitude 2.0dCI
C5 x7 2.0hdi
Logan 1.6mpi
E39 530D
Laguna 3 2.0dCi
Qashqai 1.5dCI
Twingo 2 1.2i
E28 520i
+
Diac
post 13 Jul 2016, 22:48
Post #436

Membru autentic

From: Bucuresti.

Daca nu ai de carat, exista hatch-ul. Cum am zis măcar e mai scurt. Ca acuma daca ai un amarat de sedan compact Jetta/Astra/Megane/Focus, adica un derivat al proiectului initial, ai impresia ca rulezi intr-un E-klass, asta e altceva.

La faza cu bagajul la picioare parca le vad in ordine pe nevasta-mea, pe soacra-mea si pe maica-mea: sarsanaua pe jos si geanta/rucsacul in brate. Nevasta-mea era in stare sa meargă pana in Turcia cu geanta in poala. laugh.gif laugh.gif laugh.gif doar ca sa mă dispere pe mine.

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
MuciX
post 14 Jul 2016, 07:09
Post #437

sunt un om bun

From: când în când

QUOTE(Diac @ 13 Jul 2016, 22:38)
Mie mi se pare incredibil de inutil un Sedan.
*

QUOTE(VladSoare @ 13 Jul 2016, 23:12)
O iei pe urmele lui Laurențiu.
[...]
eu unul nu găsesc nimic mai oribil și mai dezgustător și mai respingător în lumea mașinilor decît ideea de break
*

nedumerire.gif

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
VladSoare
post 14 Jul 2016, 07:10
Post #438

Membru autentic

QUOTE(tomageorgian @ 13 Jul 2016, 22:46)
Si asta e urata ca draqu?
*

Pentru mine, da. Arată de parcă au luat un sedan și i-au trîntit o cocoașă în spate. E asimetrică; are un bot lung și subțire, dar un spate scurt și butucănos care se termină brusc. Începe ca o mașină și se termină ca un dulap.
Și mă deranjează nu numai cocoașa în sine, cît mai ales faptul că singurul motiv pentru care există acea cocoașă este căratul bagajelor fără număr. N-are nimic de-a face cu frumusețea, cu eleganța, cu aerodinamica, cu naturalețea liniilor... nu, nimic din toate astea. Are legătură numai cu utilitatea. E o mașină utilitară.

Sedanul este mașină de transportat persoane, nu bagaje. Să spui că sedanurile sînt inutile pentru că nu intră multe bagaje în ele este ca și cum ai spune că sacourile sînt inutile pentru că nu poți să faci plajă în ele. Într-adevăr, nu poți. Dar pentru cine nu merge zilnic la plajă sînt foarte bune.

QUOTE(MuciX @ 14 Jul 2016, 07:09)
nedumerire.gif
*

Nu-i același lucru. N-am zis că breakurile sînt inutile, ci doar că nu-mi place cum arată. E cu totul altceva.
Utilitatea le-o înțeleg, nimic de zis.

This post has been edited by VladSoare: 14 Jul 2016, 07:15

--------------------
+
cj98czh
post 14 Jul 2016, 07:14
Post #439

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

Vlad .. exagerezi putin ...

Nu am fost si nu sunt un fan al break-urilor ... personal prefer hatch ... dar de cand am achizitionat vagonul ... 100% ca una din masini va ramane in varianta break ... chestie de optiuni personale ...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
VladSoare
post 14 Jul 2016, 07:16
Post #440

Membru autentic

Dacă te satisface vagonul, foarte bine, n-am nimic de zis contra. E opțiunea ta.
Eu ziceam doar de gusturile mele relative la frumusețea mașinilor. Că vagonul e util, nu contest.

Și nu exclud posibilitatea să am și eu un break cîndva. Dar dacă se va întîmpla, se va întîmpla numai din considerente practice, nu estetice.

This post has been edited by VladSoare: 14 Jul 2016, 07:19

--------------------
+
MuciX
post 14 Jul 2016, 07:18
Post #441

sunt un om bun

QUOTE(VladSoare @ 14 Jul 2016, 08:10)
Nu-i același lucru.
*

Stiu sleep.gif

Ca sa fiu oarecum ontopic, nici eu nu inteleg de ce exista, ca sa nu mai spun ca nu imi plac sub nicio forma, sedanurile din clasa asta, dar mai dubioase mi se par cele din clasa de sub, cele derivate din clasa mini - symbol, 206 sedan, linea, etc.
Spunea un coleg mai sus ca a luat symbol pentru pret si pot rezona perfect cu el, ce nu inteleg este de ce a fost facut de catre producator si de ce au vrut sa il faca pe asta mai ieftin fata de varianta hatch.
Sondajele spun ca asta se cauta in economiile emergente, dar nici asta nu pot intelege.

In clasa compacta, personal mi-a placut foarte mult megane 2 sedan si inca imi mai place, dupa 14 ani de existenta. Mi se pare ca a revolutionat design-ul la vremea aia, cam la fel cum au facut-o 3 volumele de genul Fiat 124 la vremea lor.
Megane-ul ala, deci, nu il iau in calcul cand zic de sedan compact, da focus sedan nu mi-a placut in nicio generatie, iar chestiile alea sinistre si golase de la citroen (nici nu stiu cum se numesc) imi amintesc de produsele pentru pietele din India & friends.
Fluence a avut niste lauri mari de dus mai departe si a esuat deplorabil. Sa vedem ce face Megane IV.
Personal, nu mi se pare la fel de spectaculos pe cum mi s-a parut a doua generatie la vremea ei. Dar poate sunt eu mai cinic acum.

This post has been edited by MuciX: 14 Jul 2016, 07:26

--------------------
- - -
+
cj98czh
post 14 Jul 2016, 07:20
Post #442

Membru de la Cluj ...

Uite in poza unul din motive ... IMAG1311.jpg ( Size: 559.77k ) Number of downloads: 336

Bita o purtam cu noi cam peste tot ... strunfu este mare amator (suportul nu este o optiune ... si cu toate astea este loc berechet de bagat si alte cele pe langa ea ...

Ca idee in Passat (care are un portbagaj foarte mare) nu intra ...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
MuciX
post 14 Jul 2016, 07:30
Post #443

sunt un om bun

E30 Touring abia isi cara singur anvelopele la vulcanizare cu haionul inchis si toate locurile pe bancheta disponibile.
Eu chiar l-am luat pentru ca imi plac estate, practicalitate aproape 0.
Toata partea din spate este foarte inalta si ingramadita din cauza trenului de rulare (ax cardanic, diferential si punte).
Gura de incarcare pare o farsa intre prieteni. laugh.gif
e30tour.JPG

This post has been edited by MuciX: 14 Jul 2016, 07:32

--------------------
- - -
+
AndreiMR
post 14 Jul 2016, 07:52
Post #444

Membru alfist

From: Pitesti

QUOTE(MuciX @ 14 Jul 2016, 08:18)
Stiu sleep.gif

Ca sa fiu oarecum ontopic, nici eu nu inteleg de ce exista, ca sa nu mai spun ca nu imi plac sub nicio forma, sedanurile din clasa asta, dar mai dubioase mi se par cele din clasa de sub, cele derivate din clasa mini - symbol, 206 sedan, linea, etc.
Spunea un coleg mai sus ca a luat symbol pentru pret si pot rezona perfect cu el, ce nu inteleg este de ce a fost facut de catre producator si de ce au vrut sa il faca pe asta mai ieftin fata de varianta hatch.
Sondajele spun ca asta se cauta in economiile emergente, dar nici asta nu pot intelege.

*

Pietele mai primitive, estice, cauta asa ceva din motive economice (nu isi permit o masina de carat si o masina de plimbat prin oras, cum se practica prin vest), dar si din cauza mentalitatii. Pe la estici sedanul era pana mai ieri sinonim cu statutul, aveai sedan erai domn, aveai hatch/break, erai vanzator care duce varza la piata, sau mic meserias care isi cara marfa cu el. Acum rolul de masina de statut a cam fost luat de SUV, dar anumite idei preconcepute inca exista.

Sedanul, chiar si in clasa medie, e o forma de caroserie nepractica...portbagajul e excelent daca vrei sa pui in el lucruri multe si marunte, dar inutil pentru a cara ceva mai voluminos. Si nu ma refer la carat un frigider de la magazin (in ziua de azi cand toti au livrare acasa mi se pare o idiotenie sa te lupti singur cu el si sa cocosezi masina carandu-l). Ideea de masina de familie in forma de sedan e inexistenta in Europa de Vest, acolo sedanurile sunt in proportie covarsitoare masini de flota, iar familiile isi cumpara break-uri, sau SUV.

Din punctul meu de vedere, sedanurile de clasa mica si compacta sunt 2 categorii de masini inutile si aproape intotdeauna urate. In clasa mica, Symbol, Fabia Sedan (ala vechi), Linea, Rio Sedan sunt toate niste uratenii ciudate. In clasa compacta, odata cu cresterea dimensiunilor masinilor au inceput sa arate mai bine sedanurile, proportiile sunt mai reusite. Megane asta nou n-arata rau, dar sunt curios daca va fi tot un low-cost precum Fluence. Cu toate astea, nu reusesc sa le vad vreo utilitate. Nu mai sunt masini precum Dacia Break, unde troncanea hayonul sau unde te puteai plange de diferente majore de confort (miros, zgomot) fata de sedan. Orice hatch sau break modern nu prea mai are probleme din astea. Ma rog, eu n-am carat butoiul cu varza sau porcum viu sa ma deranjeze ca vine vreun miros din portbagaj

This post has been edited by AndreiMR: 14 Jul 2016, 07:56

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
Bwwlan
post 14 Jul 2016, 08:05
Post #445

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

...si in particular pentru Romania, cred ca mai este o explicatie valabila: in mentalul nostru colectiv mai rezista inca vremurile lui "n-avem". Cine "avea", avea Dacia 1300/10, iar cine "avea" cu adevarat, avea Lada. Aro-urile si Oltcit-urile pot fi incadrate linistit ca exotisme.
Deci, daca aveai 1310 erai domn, combi-urile erau pentru "pietari".
Skip forward vreo 25 de ani, suntem practic tot acolo: cine are sedan lucreaza in campul muncii, cine are hatch/kombi lucreaza la munca campului.

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
VladSoare
post 14 Jul 2016, 08:08
Post #446

Membru autentic

QUOTE(cj98czh @ 14 Jul 2016, 07:20)
Uite in poza unul din motive
*

Exact. Utilitar. Asta ziceam și eu. tongue.gif

--------------------
+
Avani
post 14 Jul 2016, 08:17
Post #447

Membru autentic

From: Capitala gri

Nu e nevoie sa cari porcul viu sau butoi cu varza. Asa e ca te mai duci pe la piata, asa e ca mai cumperi ceapa verde, patrunjel si altele. Asa e ca le pui in portbagaj? Ai prins ideea.

Mie imi plac anumite break-uri, m3st e unul dintre ele, insa as alege oricand un sedan din clasa medie in pofida unui break din aceeasi clasa. Desi, sunt convins atunci cand va creste piticul, ca vor creste si dimensiunile bicicletei pe care o am deja in portbagaj, in sedan.

Pana una alta, am fost in concediu in Grecia, 4 adulti + un pitic de aproape 2 ani. Portbagajul plin, au incaput toate. Intr-adevar nu mai aveai loc sa arunci un ac, dar au incaput.

--------------------
. . .
Think forward !
+
AndreiMR
post 14 Jul 2016, 08:26
Post #448

Membru alfist

From: Pitesti

Pai daca cineva a pomenit mai sus de miros, am dat si eu exemple de mirosuri deranjante. Cumparaturile din piata nu prea cred ca se incadreaza acolo, asta daca nu iei ceapa direct stricata smile.gif Dupa mai multe hatchuri sau echivalente (SUV), nu pot spune ca am fost deranjat vreodata de mirosuri din portbagaj, de hayon care troncane sau de alte probleme similare. Singura problema e intr-adevar iarna daca umbli la portbagaj, iti intra tot frigul in masina. Asta da, poate fi un dezavantaj.

Inteleg ratiunile subiective, precum designul, pentru care cineva nu si-ar lua break. Nici eu nu mi-as lua vreodata un monovolum, mi se pare cea mai trista si mai urata forma a unei masini, indiferent de cate eforturi fac constructorii sa le deseneze mai atractiv, dar are niste avantaje practice de necontestat. Ca mine judeca probabil altii legat de breakuri.

Sedanul are avantajul designului (la masinile mai mari), dar la capitolul practic sufera. Chiar si o banala sacosa de cumparaturi e mai usor de pus in portbagaj de sus, decat sa o pui pe o gura mica de acces si apoi sa o impingi pana in spate. Un compromis foarte bun il vad in masinile in 2,5 volume, precum Laguna, sau Octavia, sau variantele liftback de la Insignia, Mondeo etc. Ai forma mai placuta de sedan, dar ai o gura de acces mare ca sa poti incarca ce ai nevoie fara mare efort.

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
VladSoare
post 14 Jul 2016, 08:41
Post #449

Membru autentic

QUOTE(Avani @ 14 Jul 2016, 08:17)
Nu e nevoie sa cari porcul viu sau butoi cu varza. Asa e ca te mai duci pe la piata, asa e ca mai cumperi ceapa verde, patrunjel si altele. Asa e ca le pui in portbagaj? Ai prins ideea.
*

Am prins-o, numai că ceapa verde și pătrunjelul încap bine mersi într-un sedan. Nu-mi trebuie break pentru ele. Symbolul a cărat sacoșe de Carrefour zece ani și nu s-a plîns.

QUOTE(AndreiMR @ 14 Jul 2016, 08:26)
Chiar si o banala sacosa de cumparaturi e mai usor de pus in portbagaj de sus, decat sa o pui pe o gura mica de acces si apoi sa o impingi pana in spate.
*

Gaura nu-i chiar atît de mică încît să te chinui cu o biată sacoșă. Și nu trebuie s-o împingi pînă-n spate (nici n-aș putea, pentru că nu ajung pînă-n spate biggrin.gif), pentru că s-au inventat plasele, chiar și pentru sedanuri.
Nu-i deloc greu să bagi sacoșe de cumpărături aici, sub plasă. O pot face și cu o singură mînă dacă e cazul:

Portbagaj_Mondeo.jpg ( Size: 126.64k ) Number of downloads: 294

This post has been edited by VladSoare: 14 Jul 2016, 08:47

--------------------
+
cj98czh
post 14 Jul 2016, 08:43
Post #450

Membru de la Cluj ...

QUOTE(VladSoare @ 14 Jul 2016, 09:41)
Gaura nu-i chiar atît de mică
Portbagaj_Mondeo.jpg ( Size: 126.64k ) Number of downloads: 294

*

Da nici mare nu este ... asa este si la Passat ... baga o bicicleta cum am eu in portbagaj si o sa ii vezi repede limitarile..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
21 Pages « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 04:40
Forum Renault