iesit din garantie - 66.000 km, o idee de ce a insemnat Garantia Dacia
![]() ![]() ![]() |
iesit din garantie - 66.000 km, o idee de ce a insemnat Garantia Dacia
robert.s |
![]()
|
||
De la munte Group: Members Posts: 125 Joined: 19 April 04 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 Decat pieton mai bine cu masina murdara ...
|
|||
Vip3r |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 24 July 05 ![]() |
Ma da aproape la toti un factor comun ar fi ''tecile'' .Un pic de off-topic, ce sunt alea ??
|
--------------------
una noua
Fast ...
- B-763987 Of All the things I lost , I miss My mind The Most ...
|
|
lethal88 |
![]()
|
![]() Yes, there may be limits!I just don't care! Group: Members Posts: 105 Joined: 13 February 07 ![]() |
si eu sunt curios sa aflu
![]() |
--------------------
Dacia
-
-
- IL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunt niste "furtune" de plastic care se pun pe capetele arcurilor pentru a nu scartai la contactul cu caroseria/puntea
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(klaus @ 24 Feb 2007, 19:02) Sunt niste "furtune" de plastic care se pun pe capetele arcurilor pentru a nu scartai la contactul cu caroseria/puntea Daca tot ajungeti sa le schimbati recomand cu caldura un furtun mai gros, ca ala "standard" se macina repede. This post has been edited by Abu: 24 Feb 2007, 22:07 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
vishxxx |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 September 06 ![]() |
in 3000 de km am schimbat 3 casete de directie.....proaste din fabrica
|
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- ph 11 wis
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
De curiozitate....cu servo sau fara?
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Sa imi spun si eu pataniile cu solenza.
Cumparata matrie 2005. Vanduta februarie 2007. In garantie: capat bara directie dreapta, planetara stanga. Cheltuieli: revizie 10k : 1,5 mil revizie 20k: 2,5 mil placute frana: 800k geometrie si echilibrat roti: 800k Cumparat cauciucuri fata (sh) - din cauza de pana: 2,2 mil Bezina: cat o fi costat Casco: 7 mil * 2 RCA: 2,3 mil *2 ITP: 600k Reglat frana mana 210k Cumparata cu 250 mil vanduta cu 175 mil diferenta 75 mil Parcurs 22k km. Deci, daca nu iau in calcul benzina, iese cost de "folosire" - nu stiu cum sa il numesc, atatia bani am dat ca sa merg 22 k km cu masina asta: 4645,... lei/km (fara sa pun in calcul benzina, spalatoria, lichidul de parbriz, odorizantele, trusa si stingatorul). Eu zic ca e bine? |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
vishxxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 September 06 ![]() |
fara servo.....am auzit p multi care nu au ca au avut aceeasi problema.....bine da nu ca mine 3
|
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- ph 11 wis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 02:05 |