1 mort, raniti si 41 de masini avariate, autostrada Bucuresti-Pitesti
![]() ![]() ![]() |
1 mort, raniti si 41 de masini avariate, autostrada Bucuresti-Pitesti
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Scuzati-ma ca intreb, dar eu n-am fost niciodata pe A1. Ziceau la ProsTV ca daca era autostrada dotata cu panouri de avertizare de ceata (!!!???) accidentul ar fi fost evitat.
Si acum vine intrebarea mea idioata: pe autostrada nu se vede ceata? ![]() This post has been edited by ghc: 10 Nov 2005, 08:41 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
tare asta cu panourile anti-ceata
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Unii nu inteleg o treaba. La un accident cu 40 de masini avariate nu trebuie ca toti cei 40 de soferi sa circule cu viteza neadaptata. Sunt suficienti 5-6. Sa zicem ca tu vezi coloana oprita si ai timp sa opresti. Pui avariile. Cel din spate are si el timp sa opreasca. Dar vine altul care il loveste, il arunca in tine, tu il lovesti pe cel din fata care la randul lui il loveste pe cel din fata lui.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Numarul masinilor avariate a fost mai mare si din cauza celor gura-casca de pe contrasens care au incetinit sa vada "spectacolul", provocand la randul lor tamponari.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
Laureate 1.4 MPI "Wellcome to the desert of the real"
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Eu cred ca ar trebui sa ne temperam pe drumurile patriei si nu numai. Autostrada Bucuresti - Pitesti este o bataie de joc la adresa contribuabililor dar si noi suntem de vina cand ne grabim si alergam inutil. E adevarat se mai intampla si in alte tari civilizate dar sunt din ce in ce mai rare si nu am auzit sa se intample asa ceva din cauza unui pieton, animal sau caruta.
Acum cateva luni in Italia socrul meu rula cu 160kmph si unui camion plin cu anvelope i-a cazut una din ele pe banda pe care rula socrul meu. La viteza respectiva a trecut peste el si l-a aruncat unuia in spate care s-a facut zob de parapet. Au fost 6 masini facute praf iar socrul meu a avut cele mai mici avarii. A venit politia, l-au prins imediat pe inconstient si i-a insotit pe fiecare acasa pentru ca era 5 dimineata si au vrut sa se asigure ca totul e ok. In 2 saptamani i-au venit banii de pe asigurare si masina i-a fost reparata in 3 zile dupa accident. Cand vreodata se va intampla asa ceva si la noi? O alta gogorita este aceea cu numaru de masini implicate. Protv a anuntat peste 41, Antena 1 a anuntat 40 iar TVR 1 in jur de 28. Care e adevarul? Ia sa nu se mai dea permise pe bani, sa fie amendati cei care nu pastreaza distanta regulamentara, sa fie testele de 10 ori mai grele pentru obtinerea permiselor si sa fie semnalizate toate lucrarile ca in occident. Aceste aspecte ne-ar obliga sa ne civilizam daca nu suntem instare sa ne civilizam singuri si poate o sa ne fie mai bine. Pana atunci sa incercam sa ne protejam pe noi dar si pe cei din trafic. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
41!
La National TV a dat si o tamponare prinsa de cam. (aia cu mas. de descarcerare). Era o domnisoara care a pierdut controlu' la vreo 60 la ora, da' rotile s-au blocat... Sa circuli pe ceata densa (ca cea de ieri sau de azi-noapte) e nasol. Acu' 5 ani eram cu unu' grabit sa vina acasa, pe Buc.-Buzau (DN2), frate, de groaza: rula cu 80-90km/h sa'l vada pe ala din fata (numa' stopurile, era un Mert ML) la vreo 50m. Reper "de rez" era si dunga intrerupta de delim. a benzii (mai mult de patru dungi nu vedeai)! In plus o sinucigasa pe marginea strazii, pe banda continua!, STATEA incremenita - nu glumesc! ... nu cred ca a supravetuit. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
panourile reflectorizante nu sunt niste indicatoare. sunt un fel de ochi de pisica, reflectorizanti, care iti arata marginea drumuli cand e ceata. Si nu sunt inutile.
Nu e ca aia cu gropile. acolo gropile le pot astupa, dar cu ceata ce vrei sa faca? ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe ceata aprecierea vitezei de catre orice persoana este incorecta.
Daca nu verifici constant vitezometrul vei circula sigur cu o viteza mult prea mare, ca sa fie adaptata conditiilor de trafic. Tine de creier si perceptia miascarii ![]() This post has been edited by zodrac: 10 Nov 2005, 14:45 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Declaratii ale participantilor (din ziarul Adevarul):
"Noi eram patru persoane intr-o Dacie si ne-a lovit una din spate, de ne-a strivit de parapet. Eram pe bancheta din spate si mi-am pierdut constienta. M-am trezit cand m-au scos din masina, ca m-au lovit cu capul de usa" ![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(MariusI @ 10 Nov 2005, 17:27) Declaratii ale participantilor (din ziarul Adevarul): "Noi eram patru persoane intr-o Dacie si ne-a lovit una din spate, de ne-a strivit de parapet. Eram pe bancheta din spate si mi-am pierdut constienta. M-am trezit cand m-au scos din masina, ca m-au lovit cu capul de usa" ![]() Poate cunostinta , dar avand in vedere ca a fost implicat intr-un accident il putem intelege . |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(big2003 @ 10 Nov 2005, 17:05) Poate cunostinta , dar avand in vedere ca a fost implicat intr-un accident [b]il putem intelege[b] . Sau il putem intelege deoarece l-a lovit cu capul de usa ![]() ![]() ![]() Asa departe e constienta de cunostinta....ca ma gandesc ca respectivu de multi ani s-a mai lovit cu capul de usa..... ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(AND @ 10 Nov 2005, 00:52) Nu are importanta cat de beat era soferul . Poti sa fi si beat si drogat si psihopat , insa daca persoana pe care ai lovit-o cu masina nu a traversat regulamentar , vei fi absolvit de orice vina din punctul ala de vedere. Nu platesti decat pt ca ai baut etc.. permis suspendat etc. ![]() serios ??? moral si legal daca soferul nu bause pietonul e vinovat altfel,,, se imparte raspunderea penala ...in functie de cat de mare e alcoolemia este vinovat alaturi de saracul pieton Dumnezeu sa-i ierte pacatele... Doamne fereste de asa ceva ! |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu intelegi? Poti sa fi beat de nu mai poti , si sa accidentezi mortal un pieton care a traversat neregulamentar .. iar tu nu vei fi condamnat pentru omor , ci ti se vor aplica penalitatile pt condus sub influenta , "doar" atat.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(AND @ 10 Nov 2005, 19:15) Nu intelegi? Poti sa fi beat de nu mai poti , si sa accidentezi mortal un pieton care a traversat neregulamentar .. iar tu nu vei fi condamnat pentru omor , ci ti se vor aplica penalitatile pt condus sub influenta , "doar" atat. ![]() TU NU INTELEGI!!! nu vreau sa intru in polemica DAR se cosidera ca daca esti beat mort nu ai ce cauta la volan reflexele nu sunt aceleasi deci nu te poti comporta ca un om fara alcool in instalatie deci vina este a 2 persoane a ta ca ai baut si a pietonului ca a traversat aiurea ....!!! chiar si in noul rregulament tot trebuie sa nu ti se poata reprosa nimic ca sa scapi nesifonat ! oricum suntem oarecum offtopic amandoi ! ![]() ![]() This post has been edited by avathan: 10 Nov 2005, 18:37 |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ca nu prinde sub 200 golanu meu ..atunci cand il tracteaza un 911 Turbo .
![]() Ok gata cu offtopic-urile..ca ne luam warn-uri! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt bune panourile alea laterale reflectorizante, am fost acum cateva zile pe dn1 la 5 dimineata, era o ceata de se vedea doar la 4-5 m in fata, si mergeam cu 50km/h, si mergeam dupa liniile alea discontinue, pt ca in rest nu se vedea absolut nimic, iar de panouri laterale nu mai zic...ca rar mai vedeai cate unul si doar acolo unde era o lucrare
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:13 |