DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> bataie motor dupa 2000 ture

DROID MAN
post 13 Sep 2015, 23:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut... mai deschid inca un topic legat de batai la motor ....am o dacie 1310 injectie si de ceva timp imi da mari batai de cap ....mi-a aparut o bataie ciudata la motor care se manifesta dupa 2000 de ture am fost la mai multi mecanici (tilicari de meserie) si nici unu din ei nu mi-a zis acelasi lucru fiecare cu pareri diferite ...si atat doar pareri nimeni nu s-a pronuntat concret ce ar putea fi .....ajutor sad.gif(((

--------------------
dacia 1310 LI 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dstdan
post 14 Sep 2015, 07:48
Post #2

Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team

From: Mures autoservice Team DST Dan

Va salut pe toti.
Pe scurt, bataile la motor nu pot aparea decat la si din cauza pieselor in miscare : arbore, biele, cilindri si bolturile lor, ax cu came, etc.(altele mai mici, culbutori, supape). in cazul tau sigur ai o uzura si/sau unul din bolturi sa deplasat (fiind montati la cald, reversul este tot cu caldura, in cazul tau de la motor! sad.gif ). la turatii mici nu percepi bataia, dar la peste 2000, da, acesta loveste in cilindru, probabil. Dupa ce se incalzeste cum se maniferta?
Trebuie desfacut motorul si verificat totul. ohmy.gif

--------------------
Dacia,Renault,VW - 1310, Megan, Tiguan 1997, 2003, 2008 - TAM
Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team
+
DROID MAN
post 14 Sep 2015, 14:26
Post #3

Membru incepator

nu e nici o schimbare bataia e la fel ....daca lovea in cilindru nu trebuia sa manance ulei ...am bataia asta de vreo luna asa ...motorul merge bn trage cum trebuie dar totusi ma ingrijoreaza sad.gif(

This post has been edited by DROID MAN: 14 Sep 2015, 14:27

--------------------
dacia 1310 LI 2000
+
FlorinCFR
post 18 Sep 2015, 20:16
Post #4

Membru incepator

From: Ramnicu Sarat

Pana nu desfaci motorul nu vei sti cu exactitate ce ai. Pentru inceput (asta ca sa nu demontezi "tot motorul") da jos chiulasa si baia de ulei si inspecteaza tot ce se poate.

nu e nici o schimbare bataia e la fel ....daca lovea in cilindru nu trebuia sa manance ulei ...

Nu e regula generala !

This post has been edited by FlorinCFR: 18 Sep 2015, 20:20

--------------------
Dacia 1307 1997 - BZ 02 NHG
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 23:54
Forum Renault